| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|
+69Cichutka09 Saladira Lis23 Corrie imie mina stirit1 wierszownik ......... Dream Anulka03 SzaraWilczyca monia071096 Tiamat Stylowastella Aglyss Mika_TLR ArinStreal Morfikos14 Cosiek Natalialol Dżemik Avada wiki0396 Evelynek Bezkompromisowa MaryMariaMara Zmierzch _pati201_ tuti Marsh mari0987 KaVcia amorkowa koniara23499 Hurricane Athi wercia d FelixNetNika Lierre. wynocha lala299 Aniś :* Jedi Cysia123 Rooda erreo Nicka01 Cassidifikation Blue Sea hanka1998 rewia12 SandCastle Horses12 wilczyca1000 claudia_jazz Mirmil Malto anje klasaIVb Szarusia16 alisson123 Bambus Kartagina LadyArvena EREIS Arrin jullien Velociяaptoя Wiki.3541 73 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:27 am | |
| julien wysyłasz to na kontakt? | |
|
| |
jullien Już coś wie
Nick w grze : jullien Liczba postów : 157 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:28 am | |
| Ejj i jak z tą moją wiadomością coś dodać coś odjąć przeczytajcie.... JadeXDD - Witamy witamy | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:29 am | |
| julien wysyłaj to! Ja też to wyśle! | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:31 am | |
| Jade - Oki wyślij ale jeszcze czekaj apple, mirmill, malto, erreo, allison i wszscy inni co do tego dodać a co odjąć? | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:33 am | |
| - jullien napisał:
- Witam !
Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.
Czy na prawde musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To na prawde nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Na prawde lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli.
Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne
Nie podoba mi się szybka reakcja moderatorów. Za nie warte uwagi głupstwa jesteśmy karani minusem karmy. I tak dodam, że prawie wszystkie te głupstwa są reklamacją na forum przez brak ogłoszeń.
Co jeszcze dodać? może coś o towarzyszach , o liczeniu się z opinią graczy , o licznych błędach , o powstaniu nowego forum do luźnych rozmów , o poprawieniu regulaminu ... | |
|
| |
Natalialol Raczkujący
Nick w grze : Natalialol Liczba postów : 50 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:33 am | |
| Hej chciałabym się dołączyć do tego strajku jeśli jeszcze nie jest za późno | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:34 am | |
| julien to może niech oni jak chcą to niech coś odejmą lub dodają i niech dadzą komenta na temat tej wypowiedzi tutaj? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:34 am | |
| | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:35 am | |
| Natalialol - Witam, witam a więc dołączyłaś a tydzień cię ot męcze... | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:35 am | |
| - jullien napisał:
- Jade - Oki wyślij ale jeszcze czekaj apple, mirmill, malto, erreo, allison i wszscy inni co do tego dodać a co odjąć?
A gdzie jest twoja wiadomość? Chciałabym zobaczyć. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:36 am | |
| z tego, co mówi Mirmil, ma być wiadomość - zamknięcie - kolejna. więc wyślij tak, jak jest, a kiedy odpowiedzą (a raczej automat odpowie), napisz kolejną, a wtedy zawrzyj w niej inne propozycje - nie oskarżą Cię o spam, treść będzie inna, a skrzynka powoli będzie im się zapełniać (: | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:38 am | |
| - alisson123 napisał:
- jullien napisał:
- Jade - Oki wyślij ale jeszcze czekaj apple, mirmill, malto, erreo, allison i wszscy inni co do tego dodać a co odjąć?
A gdzie jest twoja wiadomość? Chciałabym zobaczyć. Wyślę to co miała julien | |
|
| |
Natalialol Raczkujący
Nick w grze : Natalialol Liczba postów : 50 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:40 am | |
| To jutro jak rozumiem mamy wysyłaś skargi na kontakt tak ? | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:40 am | |
| erreo - oki to co mam dokładnie wysłać tylko tą pierwszą część
allison - na 10 stronie | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:41 am | |
| Jak myslicie jakim tekstem zaspamowac kontakt=)? | |
|
| |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:42 am | |
| Cosiek może coś takiego:
Witam !
Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.
Czy na prawde musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To na prawde nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Na prawde lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli.
Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne
Nie podoba mi się szybka reakcja moderatorów. Za nie warte uwagi głupstwa jesteśmy karani minusem karmy. I tak dodam, że prawie wszystkie te głupstwa są reklamacją na forum przez brak ogłoszeń.
Aha no, to napisała graczka julien, nie ja!! | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:46 am | |
| Jade - dziękuję za taqką reakcje związaną z moim tekstem wiem ze nie jest on ideany ale thx za reakcje | |
|
| |
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:47 am | |
| | |
|
| |
tuti Raczkujący
Nick w grze : tuti ♥ Liczba postów : 55 Dołączył : 06/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:47 am | |
| sorry! 2lata* na nagielskim i pol roku na polskim! jaki przypal ;x | |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:50 am | |
| mi tam wszystko jedno. mogę zaryzykować co do tego konta. | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:52 am | |
| Jullien nie zrozumialas. W drugim temacie o strajku w pierwszy jego postcie jest podana tresc ogolna komunikatu. Mozecie sobie ja zmieniac dowoli, tylko tak aby sens byl podobny. Mozecie pisac ogolnikowo, albo wyliczac konkretne rzeczy. Zasada jest chyba jasna: wyslamy raz czekamy az zamkna i wysylamy ponownie to samo albo zmienione. | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 11:55 am | |
| mirmil - Ahh moja wina sorki. Nie zauważyłam tego listu. Czy ten list co napisaam jest poprawny? | |
|
| |
Bezkompromisowa Już coś wie
Nick w grze : Bezkompromisowa Liczba postów : 123 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:03 pm | |
| Mirmil - więc można dodać coś o towarzyszach i ogłoszeniach ? | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:05 pm | |
| Musisz pamietac, zeby wysylane wiadomosci byly spojne w tresci. Jesli wyslesz swoja, a potem ta druga to pomysla, ze nie wiesz sama czego chcesz. W tej ogolnej formie domagamy sie wiekszej aktywnosci moderacji, zeby nie bylo troli. A Ty w tej swojej skarzysz sie, ze moderacja za szybko reaguje. I to jest niespojne. Ale w ogolnosci wiadomosc moze byc, tylko pamietaj o tym co napisalem, jesli bedziesz wysylac nastepna wiadomosc. | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:08 pm | |
| mirmil - ok. Też mi to trochę nie pasowało. | |
|
| |
Morfikos14 Nowy
Nick w grze : Morfikos14 Liczba postów : 43 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:11 pm | |
| Hej Można się jeszcze zapisać do strajku ? Wkurza mnie na Howrse to że co jakieś 2 dni są nowe promocje ;/ Przedmiotów z CR nie używam - chomikuję. Kuponów nie kupuję ponieważ : 1. starta kasy 2. wyłudzanie przez administrację np. kup 10 kuponów dostaniesz jednorożca o.O wolę poczekać i kupić za Eq albo wogule ! Na Howrse nie loguje się codziennie ponieważ gra zaczyna tracić sens jak dla mnie. Wolałam stare dobre Howrse a nie dzisiejsze. Spoko może są nowe fajne funkcje ale za dużo tego ;( Najpierw było diamentowe jabłko spoko potem zostało wycofane WHY ? Kolejni byli towarzysze ... i znów opcja wycofana o.O. A teraz są promocje co 2 dni i kolejne wyłudzanie kasy żeby mieć lepsze nagrody np. teraz z tymi kwiatkami. | |
|
| |
tuti Raczkujący
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:17 pm | |
| DJ zostało wycofane bo były spore probmey techniczne ;/ | |
|
| |
jullien Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:20 pm | |
| Oto poprawka mojego listu: Witam ! Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą. Czy na prawde musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To na prawde nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Na prawde lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli. Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne Moderatorzy - Powinni bardziej przykładać się do interweniowania na forum, a przy nie karać za byle głupstwa. Na prawde nie chce przy tym nikogo z Obługi howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie, które tak na prawde nie musi się liczyć chodź, dobrze jakbyście chociaż przemyśleli to... Pozdrawiam jullien. | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:21 pm | |
| Hej, przyłanczam sie!!! Tylko prosze, niech teraz ktoś zrobi ogólny plan- nie mam czasu na zagrodę. :(Do tych wiad. na kontakt dodajcie propozycje o -(juz wspomnianych) ogłoszeniach - powrocie towarzyszy- mniej promocji- mozliwości adopcji koni ze schroniskaSory, nie mam czasu. Ide oglądac "Artura i zemstę maltazara" (mam 11 lat ,)
Ostatnio zmieniony przez _pati201_ dnia Sob Gru 08, 2012 1:05 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 Pią Gru 07, 2012 12:24 pm | |
| jullien, nie żebym się czepiała, ale przydałoby się poprawić "na prawdę" na "naprawdę", bo to kole w oczy strasznie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2 | |
| |
|
| |
| Strajk włoski - komentarze część 2 | |
|