Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze część 2

Go down 
+69
Cichutka09
Saladira
Lis23
Corrie
imie
mina stirit1
wierszownik
.........
Dream
Anulka03
SzaraWilczyca
monia071096
Tiamat
Stylowastella
Aglyss
Mika_TLR
ArinStreal
Morfikos14
Cosiek
Natalialol
Dżemik
Avada
wiki0396
Evelynek
Bezkompromisowa
MaryMariaMara
Zmierzch
_pati201_
tuti
Marsh
mari0987
KaVcia
amorkowa
koniara23499
Hurricane
Athi
wercia d
FelixNetNika
Lierre.
wynocha
lala299
Aniś :*
Jedi
Cysia123
Rooda
erreo
Nicka01
Cassidifikation
Blue Sea
hanka1998
rewia12
SandCastle
Horses12
wilczyca1000
claudia_jazz
Mirmil
Malto
anje
klasaIVb
Szarusia16
alisson123
Bambus
Kartagina
LadyArvena
EREIS
Arrin
jullien
Velociяaptoя
Wiki.3541
73 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
AutorWiadomość
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:27 am

julien wysyłasz to na kontakt?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
jullien
Już coś wie
jullien

Nick w grze : jullien
Liczba postów : 157

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:28 am

Ejj i jak z tą moją wiadomością coś dodać coś odjąć przeczytajcie....

JadeXDD - Witamy witamy Wink
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:29 am

julien wysyłaj to! Ja też to wyśle!
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:31 am

Jade - Oki wyślij ale jeszcze czekaj apple, mirmill, malto, erreo, allison i wszscy inni co do tego dodać a co odjąć?
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:33 am

jullien napisał:
Witam !

Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.

Czy na prawde musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To na prawde nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Na prawde lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli.

Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne Wink

Nie podoba mi się szybka reakcja moderatorów. Za nie warte uwagi głupstwa jesteśmy karani minusem karmy. I tak dodam, że prawie wszystkie te głupstwa są reklamacją na forum przez brak ogłoszeń.

Co jeszcze dodać?
może coś o towarzyszach , o liczeniu się z opinią graczy , o licznych błędach , o powstaniu nowego forum do luźnych rozmów , o poprawieniu regulaminu ...
Powrót do góry Go down
Natalialol
Raczkujący
Natalialol

Nick w grze : Natalialol
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:33 am

Hej chciałabym się dołączyć do tego strajku jeśli jeszcze nie jest za późno Very Happy
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:34 am

julien to może niech oni jak chcą to niech coś odejmą lub dodają i niech dadzą komenta na temat tej wypowiedzi tutaj?
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:34 am

Natalialol - witajsza!
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:35 am

Natalialol - Witam, witam a więc dołączyłaś a tydzień cię ot męcze...
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:35 am

jullien napisał:
Jade - Oki wyślij ale jeszcze czekaj apple, mirmill, malto, erreo, allison i wszscy inni co do tego dodać a co odjąć?

A gdzie jest twoja wiadomość? Chciałabym zobaczyć.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:36 am

z tego, co mówi Mirmil, ma być wiadomość - zamknięcie - kolejna.
więc wyślij tak, jak jest, a kiedy odpowiedzą (a raczej automat odpowie), napisz kolejną, a wtedy zawrzyj w niej inne propozycje - nie oskarżą Cię o spam, treść będzie inna, a skrzynka powoli będzie im się zapełniać (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:38 am

alisson123 napisał:
jullien napisał:

A gdzie jest twoja wiadomość? Chciałabym zobaczyć.
Wyślę to co miała julien Very Happy
Powrót do góry Go down
Natalialol
Raczkujący
Natalialol

Nick w grze : Natalialol
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:40 am

To jutro jak rozumiem mamy wysyłaś skargi na kontakt tak ?
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:40 am

erreo - oki to co mam dokładnie wysłać tylko tą pierwszą część

allison - na 10 stronie
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:41 am

Jak myslicie jakim tekstem zaspamowac kontakt=)?
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:42 am

Cosiek może coś takiego:

Witam !

Piszę w związku ze sporą ilością złych zmian w howsre. Chciałabym zgłosić swoje niezadowolenie związane z tą sprawą.

Czy na prawde musi być tyle promocji, w których nie da się nic wygrać bez użycia kuponów? To na prawde nie jest potrzebne. Wiem, że to źródło utrzymania howrse, ale przez to również tracicie bo niektórzy gracze się buntują i przestają grać... Na prawde lepiej było by zrobić dłuższe, ciekawsze i trudniejsze promocje ale bez konieczności kupienie kuponów. Dzięki temu też na pewno byście coś osiągnęli.

Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne

Nie podoba mi się szybka reakcja moderatorów. Za nie warte uwagi głupstwa jesteśmy karani minusem karmy. I tak dodam, że prawie wszystkie te głupstwa są reklamacją na forum przez brak ogłoszeń.

Aha no, to napisała graczka julien, nie ja!!
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:46 am

Jade - dziękuję za taqką reakcje związaną z moim tekstem wiem ze nie jest on ideany ale thx za reakcje
Powrót do góry Go down
Cosiek
Przyjaciel Zagrody
Cosiek

Nick w grze : versalie
Liczba postów : 135

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:47 am

Mhm...
Powrót do góry Go down
tuti
Raczkujący
tuti

Nick w grze : tuti ♥
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:47 am

sorry! 2lata* na nagielskim i pol roku na polskim! jaki przypal ;x
Powrót do góry Go down
http://ask.fm/baniuska
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:50 am

mi tam wszystko jedno. mogę zaryzykować co do tego konta.
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:52 am

Jullien nie zrozumialas. W drugim temacie o strajku w pierwszy jego postcie jest podana tresc ogolna komunikatu. Mozecie sobie ja zmieniac dowoli, tylko tak aby sens byl podobny. Mozecie pisac ogolnikowo, albo wyliczac konkretne rzeczy. Zasada jest chyba jasna: wyslamy raz czekamy az zamkna i wysylamy ponownie to samo albo zmienione.
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 11:55 am

mirmil - Ahh moja wina sorki. Nie zauważyłam tego listu. Czy ten list co napisaam jest poprawny?
Powrót do góry Go down
Bezkompromisowa
Już coś wie

Nick w grze : Bezkompromisowa
Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:03 pm

Mirmil - więc można dodać coś o towarzyszach i ogłoszeniach ? Smile
Powrót do góry Go down
Mirmil
Moderator
Mirmil

Nick w grze : Mirmil
Liczba postów : 291

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:05 pm

Musisz pamietac, zeby wysylane wiadomosci byly spojne w tresci. Jesli wyslesz swoja, a potem ta druga to pomysla, ze nie wiesz sama czego chcesz. W tej ogolnej formie domagamy sie wiekszej aktywnosci moderacji, zeby nie bylo troli. A Ty w tej swojej skarzysz sie, ze moderacja za szybko reaguje. I to jest niespojne. Ale w ogolnosci wiadomosc moze byc, tylko pamietaj o tym co napisalem, jesli bedziesz wysylac nastepna wiadomosc.
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:08 pm

mirmil - ok. Też mi to trochę nie pasowało.
Powrót do góry Go down
Morfikos14
Nowy
Morfikos14

Nick w grze : Morfikos14
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:11 pm

Hej Wink Można się jeszcze zapisać do strajku ?
Wkurza mnie na Howrse to że co jakieś 2 dni są nowe promocje ;/
Przedmiotów z CR nie używam - chomikuję.
Kuponów nie kupuję ponieważ :
1. starta kasy
2. wyłudzanie przez administrację np. kup 10 kuponów dostaniesz jednorożca o.O
wolę poczekać i kupić za Eq albo wogule !
Na Howrse nie loguje się codziennie ponieważ gra zaczyna tracić sens jak dla mnie. Wolałam stare dobre Howrse a nie dzisiejsze. Spoko może są nowe fajne funkcje ale za dużo tego ;( Najpierw było diamentowe jabłko spoko potem zostało wycofane WHY ? Kolejni byli towarzysze ... i znów opcja wycofana o.O. A teraz są promocje co 2 dni i kolejne wyłudzanie kasy żeby mieć lepsze nagrody np. teraz z tymi kwiatkami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=8025
tuti
Raczkujący
tuti

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:17 pm

DJ zostało wycofane bo były spore probmey techniczne ;/
Powrót do góry Go down
jullien
Już coś wie
jullien

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:20 pm

Oto poprawka mojego listu:

Witam !

Ogłoszenia - Dlaczego usunęli ogłoszenia? Była to bardzo dobra forma wymian jak i szybka reklama. Po usunięciu sporo osób zaczęło się reklamować na forum, a przez to dając moderatorom sporo kolejnych problemów. Powrót ogłoszeń dał by mniej spamów i mniej problemów dla moderatorów. Dodatko mam pomysł, aby mianować 1-2 moderatów od ogłoszeń. Nie muszą to być osoby pełnoetnie ale by były godne tego stanowiska, i często aktywne Wink

Moderatorzy - Powinni bardziej przykładać się do interweniowania na forum, a przy nie karać za byle głupstwa.

Na prawde nie chce przy tym nikogo z Obługi howrse obrazić. Chciałabym wyrazić swoje zdanie, które tak na prawde nie musi się liczyć chodź, dobrze jakbyście chociaż przemyśleli to...

Pozdrawiam jullien.
Powrót do góry Go down
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:21 pm

Hej, przyłanczam sie!!! Tylko prosze, niech teraz ktoś zrobi ogólny plan- nie mam czasu na zagrodę. :(Do tych wiad. na kontakt dodajcie propozycje o

-(juz wspomnianych) ogłoszeniach

-powrocie towarzyszy

-mniej promocji

-mozliwości adopcji koni ze schroniska

Sory, nie mam czasu. Ide oglądac "Artura i zemstę maltazara"

(mam 11 latStrajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 2800097083,)

Ostatnio zmieniony przez _pati201_ dnia Sob Gru 08, 2012 1:05 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 07, 2012 12:24 pm

jullien, nie żebym się czepiała, ale przydałoby się poprawić "na prawdę" na "naprawdę", bo to kole w oczy strasznie Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze część 2   Strajk włoski - komentarze część 2 - Page 11 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze część 2
Powrót do góry 
Strona 11 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk włoski - komentarze
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?
» Strajk Włoski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Archiwum aktualności-
Skocz do: