| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|
+89Suzan Divide martika520 Jowiszowy Saladira Marley Niunia1245 Nicka01 XX_lero Barson1990 safie CDog Werona Styks Sabula Lubelak Minoo WhiteBerry oooliwcia10 Julinda010 Lola1221 Ejli Miya ott. Dżemik juliaw2002 saphira2001 Mika_TLR Rooda karina127 AyaKey Blagier Szarusia16 koniara23499 Erina100 klasaIVb monia071096 EveDallas _pati201_ Athi imie justynap alisson123 Naravi wiki0396 Aglyss ZetkaEmka szemala kaja98 Blue Sea asia98999 wynocha Moon :3 Kemishi Nevarra korane Czarny Kot Tiamat Nibiru. Dream KaVcia Hurricane anteek Inaczej Perła 20 Arrin Szron Lovissa Inaaa:) hanka1998 erreo EREIS Nika346 Avada tuti Evelynek musta.yötä Bezkompromisowa Natalialol Malto jullien Mirmil Nathaly asiamar98 Kartagina Corrie Cassidifikation wierszownik Cosiek LadyArvena 93 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 1:35 pm | |
| Mówili,że nie banują za krytykę a patrzcie co mi napisali
Witaj rafax2,
Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Komentowanie decyzji administracji i moderacji na forum gry
Żenada... |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 2:30 pm | |
| - JadeXDD napisał:
- Widzieliście życzenia noworoczne od owlientu? On idą tak:
Wszystkim graczom Howrse składamy gorące życzenia! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Życzymy Wam wiele szczęścia oraz radości. Dziękujemy, że byliście z nami w roku 2012 i zapraszamy do dalszej zabawy w roku 2013! Załoga Howrse A powinno być tak: Wszystkim graczom Howrse składamy gorące życzenia! Najbardziej dziękujemy za kupowanie kuponów. Mamy nadzieje że dostaniecie jakąś kasę i kupicie jeszcze więcej kuponów. My za to zaniżymy poziom gry z 3-latków na niemowlęta, a może nawet dzieci jeszcze nieurodzone.
Dziękujemy za wszystkie kupione kupony w 2012 roku i zapraszamy do kupowania kuponów w 2013!
PS: Cena kuponów zmieni się. Zamiast płacić 6.15 PLN będziecie płacić 10.99 PLN! Hurra, niech żyje nowa cena!!! nie uważasz że twoja przeróbka to lekka "przeginka" ? ludzie składają życzenia a ty szukasz w tym wyssanego z palca kontekstu? no litości... gra dla 3 latków i niemowląt? tak nisko oceniasz swój własny poziom? i jak coś, dzieci "nienarodzone" a nie nieurodzone. nie dziwię sie że spadło zainteresowanie strajkiem, skoro jego uczestnicy postulują wg. siebie dogmaty tak na prawdę wołające o pomstę.
Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Pią Sty 04, 2013 2:38 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 2:36 pm | |
| - rafax2 napisał:
- Mówili,że nie banują za krytykę a patrzcie co mi napisali
Witaj rafax2,
Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Komentowanie decyzji administracji i moderacji na forum gry
Żenada... Ale przyznaj, że za niewinność Ci tego pkt karmy nie zabrali |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 2:37 pm | |
| - Mirmil napisał:
- JadeXDD to jakbym mógł Ciebie prosić o przetłumaczenia poniższego tekstu i wrzucenie go na forum pomysłów to byłoby super
"Obecnie polscy gracze Howrse protestują, ponieważ uważają że Howrse jest zbyt łatwe. Dowód: 3 letnia siostra gracza nauczyłą się grać w 15 minut Dlatego narodził się pomysł na wersję Howrse znacznie trudniejszą:
- mała ilość promocji co skutkowałoby tym, że Howrse polegałaby głównie na hodowli koni, a nie na braniu udziału w promocjach;
- wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo, to jak komuś zależy to musi wydać kasę);
- rozbudowana genetyka: brak automatyzacji PG i umaszczenia koni;
- rozbudowana weterynaria: powrót chorób koni i lekarstw;
- rozbudowana kariera zawodowa gracza: mozliwość szkolenia w wybranym zawodzie co pociągałoby za sobą wzrost wypłacanej pensji;
- całkowita likwidacja lub przynajmniej wyłączenie tych strzałek z samouczka (jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego).
Uważamy, że taka wersja cieszyłaby się dużym zainteresowaniem, a kto wie może nawet większym niż obecne Howrse Polscy gracze liczą na społeczność międzynarodową Howrse, której przypadnie pomysł do gustu i również go poprą w swoich opiniach przesłanych na Kontakt."
Coś w ten deseń Pozwoliłem sobie na modyfikacje pomysłu Lady Arweny za co jej dziękuje! Dzięki temu przynajmniej zorientujemy się co myśli społeczność miedzynarodowa i sprawdzimy czy są tak samo zniechęceni obecnym Howrse tak jak MY to skomentuję tak: -3letnia siostra niech się lepiej zajmie uczeniem cyferek i literek -pamiętaj drogi mirmilu, że większość osób kupujących kupony to jednak HODOWCY z HODOWLI w których obowiązują limity zrobionych koni, dla nich, dla Nas takie promocje to bardzo dobre wyjście bo można coś złapać zawsze. -w czym przeszkadzają promocje jak np. karty? -ktoś wam nakazuje kupowania kuponów? -NIKT, nikt wam nie mówi co macie robić. -w ostatnim myślniku sami sobie zaprzeczacie, przy pierwszym chcecie hodowli koni WYŁĄCZNIE przy ostatnim kariery. przypominam że ta gra to nie www.rozwińswojąkariere.pl tylko howrse.pl nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem idei tego strajku, jeśli gra się komuś nie podoba, uważa ją za durną- co tu robisz człowieku, weź po prostu i nie graj. Kupony? wszędzie postulaty o kuponach, jestem pewna że gdyby kupon kosztował złotówkę, każdy żądałby kuponów za 50 groszy sztuka, po prostu OBŁUDA, nikt nie karze nikomu kupować kuponów. polityka prowadzona w grze to WASZ własny wybór. nadmienię tylko opinię innego gracza który uważa strajk za "prywatny pojedynek jednego z zagrodzian z moderacją" i całkiem to popieram. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:08 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Mirmil napisał:
- JadeXDD to jakbym mógł Ciebie prosić o przetłumaczenia poniższego tekstu i wrzucenie go na forum pomysłów to byłoby super
"Obecnie polscy gracze Howrse protestują, ponieważ uważają że Howrse jest zbyt łatwe. Dowód: 3 letnia siostra gracza nauczyłą się grać w 15 minut Dlatego narodził się pomysł na wersję Howrse znacznie trudniejszą:
- mała ilość promocji co skutkowałoby tym, że Howrse polegałaby głównie na hodowli koni, a nie na braniu udziału w promocjach;
- wyższa wartość przedmiotów z CR (skoro trudniej je zdobyć za darmo, to jak komuś zależy to musi wydać kasę);
- rozbudowana genetyka: brak automatyzacji PG i umaszczenia koni;
- rozbudowana weterynaria: powrót chorób koni i lekarstw;
- rozbudowana kariera zawodowa gracza: mozliwość szkolenia w wybranym zawodzie co pociągałoby za sobą wzrost wypłacanej pensji;
- całkowita likwidacja lub przynajmniej wyłączenie tych strzałek z samouczka (jak ktoś nie potrafi go przejść bez strzałek, to nie serwer dla niego).
Uważamy, że taka wersja cieszyłaby się dużym zainteresowaniem, a kto wie może nawet większym niż obecne Howrse Polscy gracze liczą na społeczność międzynarodową Howrse, której przypadnie pomysł do gustu i również go poprą w swoich opiniach przesłanych na Kontakt."
Coś w ten deseń Pozwoliłem sobie na modyfikacje pomysłu Lady Arweny za co jej dziękuje! Dzięki temu przynajmniej zorientujemy się co myśli społeczność miedzynarodowa i sprawdzimy czy są tak samo zniechęceni obecnym Howrse tak jak MY
to skomentuję tak: -3letnia siostra niech się lepiej zajmie uczeniem cyferek i literek -pamiętaj drogi mirmilu, że większość osób kupujących kupony to jednak HODOWCY z HODOWLI w których obowiązują limity zrobionych koni, dla nich, dla Nas takie promocje to bardzo dobre wyjście bo można coś złapać zawsze. -w czym przeszkadzają promocje jak np. karty? -ktoś wam nakazuje kupowania kuponów? -NIKT, nikt wam nie mówi co macie robić. -w ostatnim myślniku sami sobie zaprzeczacie, przy pierwszym chcecie hodowli koni WYŁĄCZNIE przy ostatnim kariery. przypominam że ta gra to nie www.rozwińswojąkariere.pl tylko howrse.pl
nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem idei tego strajku, jeśli gra się komuś nie podoba, uważa ją za durną- co tu robisz człowieku, weź po prostu i nie graj. Kupony? wszędzie postulaty o kuponach, jestem pewna że gdyby kupon kosztował złotówkę, każdy żądałby kuponów za 50 groszy sztuka, po prostu OBŁUDA, nikt nie karze nikomu kupować kuponów. polityka prowadzona w grze to WASZ własny wybór.
nadmienię tylko opinię innego gracza który uważa strajk za "prywatny pojedynek jednego z zagrodzian z moderacją" i całkiem to popieram. 1. nie obrażaj mojej siostry 2.jest za dużo promocji 3.Jak ci się nie podoba coś- to | |
|
| |
Mirmil Moderator
Nick w grze : Mirmil Liczba postów : 291 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:25 pm | |
| Mika_TLR nic dziwnego, ze nie rozumiesz jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem. I zamiast odsylac 3 latka do nauki to lepiej zrob to Ty, zacznij sie uczyc a nie marnujesz czas siedzac przed komputerem "cieszac miche", bo masz okazje cos wygrac na promocji. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:32 pm | |
| chwała bogu Mirmil się zjawił | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:37 pm | |
| - Mirmil napisał:
- Mika_TLR nic dziwnego, ze nie rozumiesz jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem. I zamiast odsylac 3 latka do nauki to lepiej zrob to Ty, zacznij sie uczyc a nie marnujesz czas siedzac przed komputerem "cieszac miche", bo masz okazje cos wygrac na promocji.
lepiej posłać 3letnie dziecko na nauki niż do komputera klasa VI b gdzie ja tam ją obrażam- gdzie jej ubliżam? ap ropo mirmil trochę grzeczniej, nie podoba mi się ton twojej wypowiedzi, chcesz przewodzić rewolucji, naucz się szacunku do opozycji. nie zwykłam czytać głupoty jakie tu jest zwyczaj wypisać. nie zajmują mi głowy stąd brak zastanowienia. Chwalebne zasypywanie adminów skargami, och wy mściciele. w innych grach dali by się pokroić za wiele promocji. zero wdzięczności. jestem wystarczająco wykształcona żeby cie olać, widać nie wiesz na czym polega "dyskusja" kulturalna wymiana zdań a nie "cieszenie mich i dokształcanie " i nie "ciesze michy" trochę uprzejmiej jak powiedziałam. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:41 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:42 pm | |
| - klasaIVb napisał:
- Milka- możesz stąd iść??
o ile wiem, to wolne forum, w wolnym demokratycznym kraju. więc, nie. i Mika nie Milka | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:44 pm | |
| jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat strajku proszę idź stąd | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:45 pm | |
| - klasaIVb napisał:
- jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat strajku proszę idź stąd
wypowiadam się cały czas na temat strajku, tylko że negatywnie | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:48 pm | |
| idź się uczyć ja już nie muszę | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:48 pm | |
| Co za wrażliwość? Odpisuje w takim stylu jaki reprezentuje druga strona. Domagasz sie kultury, szacunku a sama co reprezentujesz? Z tego co widze to masz braki w tym wykształceniu, więc się nim nie chwal. Wpierw zacznij NAS szanować i Nasze poglądy, a może zasłużysz na szacunek z mojej strony. To tyle z mojej strony i nie mam zamiaru z Tobą "dyskutować" dopóki nie zrozumiesz o co Nam chodzi. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:49 pm | |
| Mirmil- to było do mnie czy do niej? | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:50 pm | |
| - klasaIVb napisał:
- idź się uczyć
ja już nie muszę ciekawe czy w końcu jakiś mądry mod, uzna to za anarchię i agresję. odczuwam że to właśnie ten strajk wprowadza wśród graczy, niepotrzebny ferment trawiący od środka ścisłe niegdyś społeczeństwo. | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:51 pm | |
| - Mirmil napisał:
- Co za wrażliwość? Odpisuje w takim stylu jaki reprezentuje druga strona. Domagasz sie kultury, szacunku a sama co reprezentujesz? Z tego co widze to masz braki w tym wykształceniu, więc się nim nie chwal. Wpierw zacznij NAS szanować i Nasze poglądy, a może zasłużysz na szacunek z mojej strony.
To tyle z mojej strony i nie mam zamiaru z Tobą "dyskutować" dopóki nie zrozumiesz o co Nam chodzi. o co nam czy o co tobie? może nie każdy jest świadom rzeczywistego podłoża strajku a wydaje mi się że nie ma on z promocjami żadnego związku | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:51 pm | |
| I tutaj dopadły forumowiczów kłótnie? Bedę obserwować. Wyzywanie i podobne kończą się banami. | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Mika- denerwujesz mnie zresztą nie będę więcej pisac z tobą Lubelak- już się zamykam | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Pią Sty 04, 2013 3:53 pm | |
| - klasaIVb napisał:
- Mika- denerwujesz mnie zresztą nie będę więcej pisac z tobą
Lubelak- już się zamykam nawet się do ciebie nie odzywam, dziewczyno weź zastanów się co piszesz. | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| |
| |
Gość Gość
| |
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 2:08 am | |
| - Mika_TLR napisał:
-pamiętaj drogi mirmilu, że większość osób kupujących kupony to jednak HODOWCY z HODOWLI w których obowiązują limity zrobionych koni, dla nich, dla Nas takie promocje to bardzo dobre wyjście bo można coś złapać zawsze. Miko,no właśnie.Jeśli chce się zabłysnąć w hodowli ,to trzeba kupić kupony,nie ma innego wyjścia.A co z resztą,,która nie ma jak kupić kuponów,bo są np. dzieci ,którym to ich mądrzy rodzice nie pozwalają kupować kuponów (rodzice,oby tak dalej ! ) ,albo po prostu dorośli ludzie,którzy są mądrzejsi,i nie wydają pieniędzy w wirtualny ekran.Co z nimi ? Tak ,oni zostają z boku.Bo ani nie mogą zabłysnąć w hodowli,zazwyczaj w rank. też nie,chyba,że zamiast życia towarzyskiego wolą grę,ani nie mają zbyt wielkich szans na boskiego. | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 2:18 am | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503771817&page=1
Brak słów...Lizuski howrse. To mnie rozwaliło ...Lizus jak talala! | |
|
| |
Mirmil Moderator
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 2:37 am | |
| Za Howrse odpowiada Owlient a nie Ubisoft. Owlient pracuje dla Ubisoftu, ale to nie oznacza ze kluczowe decyzje co do gry podejmuje Ubisoft. Ubisoftu gra The Settlers w porownaniu do Howrse to raj Na Swieta i Nowy Rok dali oprocz zyczen takie prezenty, ze trzebaby grac z pol roku zeby je uzbierac. Za tym co sie dzieje na Howrse stoi wylacznie Owlient | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 3:12 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- rafax2 napisał:
- Mówili,że nie banują za krytykę a patrzcie co mi napisali
Witaj rafax2,
Żenada... Ale przyznaj, że za niewinność Ci tego pkt karmy nie zabrali No za niewinność nie zabrali,przyznaję,no ale mówili to co mówili a robią to co robią xD |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 4:34 am | |
| Strajk trwa dalej, czy zamykać temat? Obecne wypowiedzi to wyzwiska Owlientu, oraz siebie wzajemnie, nie zdania o strajku. A miało być kulturalne strajkowanie. Czy komuś pomoże obrażanie innego hodowcy? Nie lepiej trzymac się razem? Owlient też nie bedzie zadowolony z wyzwisk, pomyśli sobie "ot, dzieciaki, nudzi im się jak mają wolne" i nie potraktuje nikogo poważnie. | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 10:35 am | |
| Ja bym chciała dołączyć do Strajku | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 1:10 pm | |
| | |
|
| |
klasaIVb Już coś wie
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 Sob Sty 05, 2013 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
| |
|
| |
| FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3 | |
|