Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wasze plany na przyszłość :) | |
|
+17Nicka01 MrsBasia12 koniara25000 Aglyss LadyArvena -Eruina- Marsh CzekoBoom Asiaa. EveDallas wierszownik anteek Presence hanka1998 Cassidifikation asiamar98 blueberry. 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Sro Gru 19, 2012 12:03 pm | |
| - Aglyss napisał:
~ Ożenić się i mieć córeczkę (nie chcę więcej niż jednego dziecka) Jedynaczka...? Szkoda mi takich osób. Jak ma się rodzeństwo jest się z kim pokłócić, jest kogo poprosić o pomoc, uczy się od małego dzielenia się rzeczami i współpracy... Jeśli coś rodzicom sie stanie, czy umrą ze starości, to ma się w kimś oparcie... A jedynak...? Jeszcze rozumiem, jak ktoś nie ma pieniędzy na wychowanie dzieci, ale jak kasa nie jest problemem, to dlaczego pozostać na jednym? Najlepsza opcja - 3. Jak się nawet dwójka pokłóci, to ta trzecia osoba będzie pośredniczyć w przekazywaniu informacji | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Nie Gru 23, 2012 3:42 am | |
| Ja to w przyszłości chciałabym zostać artystką-rysowanie, malowanie, rzeźbienie itd. A jako zawód chciałbym zostać paleontologiem lub grafikiem komuterowym.(jak się nauczę oczywiście). - LadyArvena napisał:
- Jedynaczka...? Szkoda mi takich osób.
Szkoda? Ja jestem jedynaczką a jakoś się z tego cieszę, nie muszę dzielić pokoju, komutera, PSP, PS3 i wiele innych rzeczy. Nie muszę też wysłuchiwać ,,Majka, pomóż swojej siostrze z matematyką!", matmy wogóle nie ogarniam a mam też małą cierpliwość. | |
| | | MrsBasia12 Nowy
Nick w grze : .. Liczba postów : 17 Dołączył : 17/12/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Nie Gru 23, 2012 4:38 am | |
| Cóż. Nie wiem na jakie studia pójdę, czy je zdam, nie wiem. Wiem że będę robiła wszystko żeby móc pracować z końmi. Chciałabym utworzyć małą stajnię o profilu rekreacyjno/sportowym gdzie konie będą szkolone metodą natural. ; )
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Nie Gru 23, 2012 5:23 am | |
| Wiem, że na pewno pójdę na studia. Prawdopodobnie anglistyczne. Następnie w planach jest zostać tłumaczką języka, bądź w innym wypadku nauczycielką angielskiego. No i oczywiście założyć rodzinę Ja mam 2 rodzeństwa. Jest nas troje. Muszę jednak dzielić pokój z siostrą, i komputer z obydwojgiem. Jest jednak małe szczęście - brat ma laptopa - zawsze jest możliwość wejścia na neta. No i mam się z kim kłócić |
| | | Nicka01 Nowy
Nick w grze : Nicka01 Liczba postów : 24 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Sob Sty 05, 2013 1:21 am | |
| Ja zamieszkam w bliźniak w Łomiankach z moją przyjaciółką. Będę studiować reżyserię i zostanę reżyserem filmowym. | |
| | | wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Sob Sty 05, 2013 1:30 am | |
| Moje plany: - po skończeniu gimnazjum dostać się do technikum weterynaryjnego w Myślenicach - iść na dobre studia weterynaryjne - wybudować dom z dużym ogrodem - otworzyć klinikę dla zwierząt - otworzyć ośrodek jeździecki na 'czarnej ziemi'* - jeśli ośrodek jeździecki nie wypali powiększę hodowlę danieli (która ma powstać w tym roku) - otworzyć dobra restaurację w 'Świcie'** - założyć hodowle psów rasy welsh corgi caridan wiem, że nierealne | |
| | | wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Sob Sty 05, 2013 1:32 am | |
| - wiki0396 napisał:
- Moje plany:
- po skończeniu gimnazjum dostać się do technikum weterynaryjnego w Myślenicach - iść na dobre studia weterynaryjne - wybudować dom z dużym ogrodem - otworzyć klinikę dla zwierząt - otworzyć ośrodek jeździecki na 'czarnej ziemi'* - jeśli ośrodek jeździecki nie wypali powiększę hodowlę danieli (która ma powstać w tym roku) - założyć hodowle psów rasy welsh corgi caridan
wiem, że nierealne *'czarna ziemia' to nazwa lokalna dużej przestrzeni, na której są tylko pola uprawne,a ziemia jest dość żyzna jak na mój region | |
| | | kaja98 Raczkujący
Nick w grze : kaja98 Liczba postów : 68 Dołączył : 16/12/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Pią Sty 18, 2013 11:40 am | |
| Marzę zostać behawiorystą i hodowczynią border collie oraz whippetów Przy złym losie zapewne zostanę mechanikiem :p | |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Pią Sty 18, 2013 11:50 am | |
| A ja (na chwilę obecną, bo co roku mi się zmienia) chciałabym pójść na jakiś kierunek, oby mieć kontakt z końmi. Na Hipoterapeutę, instruktorkę jazdy......eh, mam jeszcze 6 lat do wybrania. Wiem! Przywrócę do życia styl z lat 40-60! | |
| | | Marley Już coś wie
Nick w grze : Nora Haji - konto w trakcie kasacji, Marley. Liczba postów : 151 Dołączył : 19/01/2013
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) Sob Sty 19, 2013 10:19 am | |
| Oświadczam całemu światu, że za 8 lat chcę iść na weterynarię i na nic innego! Nie będzie miejsc, trudno, zaczekam tyle lat, aż będą. Jeśli już coś innego, to projektowanie albo hodowla psów. Medycyna ludzka - nieee, nie dla mnie. Później (zakładając, że dostanę się na to, co chcę) zatrudnię się w jakimś gabinecie w mieście, w którym się urodziłam (nie ważne jakim, to moja sprawa). Biorę z kimś ślub, chcę urodzić piątkę dzieci (3 córki, 2 synków) i mieć wielką chatę, gdzie na święta będzie zjeżdżać się najbliższa rodzina. Kupować psy (nie koniecznie hodo, bycie wetem mi starczy), a gdy zarobię, otwieram własną lecznicę, zatrudniam ludzi, sama w niej pracuję. No i oczywiste muszę skończyć z tajemnicą, o której nie wiedzą nawet moi rodzice. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wasze plany na przyszłość :) | |
| |
| | | | Wasze plany na przyszłość :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|