Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wasze plany na przyszłość :)

Go down 
+17
Nicka01
MrsBasia12
koniara25000
Aglyss
LadyArvena
-Eruina-
Marsh
CzekoBoom
Asiaa.
EveDallas
wierszownik
anteek
Presence
hanka1998
Cassidifikation
asiamar98
blueberry.
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostSro Gru 19, 2012 12:03 pm

Aglyss napisał:

~ Ożenić się i mieć córeczkę (nie chcę więcej niż jednego dziecka)

Jedynaczka...? Szkoda mi takich osób. Jak ma się rodzeństwo jest się z kim pokłócić, jest kogo poprosić o pomoc, uczy się od małego dzielenia się rzeczami i współpracy... Jeśli coś rodzicom sie stanie, czy umrą ze starości, to ma się w kimś oparcie... A jedynak...? Jeszcze rozumiem, jak ktoś nie ma pieniędzy na wychowanie dzieci, ale jak kasa nie jest problemem, to dlaczego pozostać na jednym?
Najlepsza opcja - 3. Jak się nawet dwójka pokłóci, to ta trzecia osoba będzie pośredniczyć w przekazywaniu informacji Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 3:42 am

Ja to w przyszłości chciałabym zostać artystką-rysowanie, malowanie, rzeźbienie itd. A jako zawód chciałbym zostać paleontologiem lub grafikiem komuterowym.(jak się nauczę oczywiście).Smile
LadyArvena napisał:
Jedynaczka...? Szkoda mi takich osób.
Szkoda? Ja jestem jedynaczką a jakoś się z tego cieszę, nie muszę dzielić pokoju, komutera, PSP, PS3 i wiele innych rzeczy. Nie muszę też wysłuchiwać ,,Majka, pomóż swojej siostrze z matematyką!", matmy wogóle nie ogarniam a mam też małą cierpliwość.Wink
Powrót do góry Go down
MrsBasia12
Nowy
MrsBasia12

Nick w grze : ..
Liczba postów : 17

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 4:38 am

Cóż. Nie wiem na jakie studia pójdę, czy je zdam, nie wiem. Wiem że będę robiła wszystko żeby móc pracować z końmi. Chciałabym utworzyć małą stajnię o profilu rekreacyjno/sportowym gdzie konie będą szkolone metodą natural. ; )

Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 5:23 am

Wiem, że na pewno pójdę na studia. Prawdopodobnie anglistyczne. Następnie w planach jest zostać tłumaczką języka, bądź w innym wypadku nauczycielką angielskiego. No i oczywiście założyć rodzinę Wink

Ja mam 2 rodzeństwa. Jest nas troje. Muszę jednak dzielić pokój z siostrą, i komputer z obydwojgiem. Jest jednak małe szczęście - brat ma laptopa - zawsze jest możliwość wejścia na neta. No i mam się z kim kłócić Razz
Powrót do góry Go down
Nicka01
Nowy
Nicka01

Nick w grze : Nicka01
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 1:21 am

Ja zamieszkam w bliźniak w Łomiankach z moją przyjaciółką.
Będę studiować reżyserię i zostanę reżyserem filmowym.
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 1:30 am

Moje plany:
- po skończeniu gimnazjum dostać się do technikum weterynaryjnego w Myślenicach
- iść na dobre studia weterynaryjne
- wybudować dom z dużym ogrodem
- otworzyć klinikę dla zwierząt
- otworzyć ośrodek jeździecki na 'czarnej ziemi'*
- jeśli ośrodek jeździecki nie wypali powiększę hodowlę danieli (która ma powstać w tym roku)
- otworzyć dobra restaurację w 'Świcie'**
- założyć hodowle psów rasy welsh corgi caridan

wiem, że nierealne lol!
Powrót do góry Go down
wiki0396
W skromnych progach Zagrody
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 1:32 am

wiki0396 napisał:
Moje plany:
- po skończeniu gimnazjum dostać się do technikum weterynaryjnego w Myślenicach
- iść na dobre studia weterynaryjne
- wybudować dom z dużym ogrodem
- otworzyć klinikę dla zwierząt
- otworzyć ośrodek jeździecki na 'czarnej ziemi'*
- jeśli ośrodek jeździecki nie wypali powiększę hodowlę danieli (która ma powstać w tym roku)
- założyć hodowle psów rasy welsh corgi caridan

wiem, że nierealne lol!

*'czarna ziemia' to nazwa lokalna dużej przestrzeni, na której są tylko pola uprawne,a ziemia jest dość żyzna jak na mój region
Powrót do góry Go down
kaja98
Raczkujący
kaja98

Nick w grze : kaja98
Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 18, 2013 11:40 am

Marzę zostać behawiorystą i hodowczynią border collie oraz whippetów Smile Przy złym losie zapewne zostanę mechanikiem :p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=18720
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostPią Sty 18, 2013 11:50 am

A ja (na chwilę obecną, bo co roku mi się zmienia) chciałabym pójść na jakiś kierunek, oby mieć kontakt z końmi. Na Hipoterapeutę, instruktorkę jazdy......eh, mam jeszcze 6 lat do wybrania.

Wiem! Przywrócę do życia styl z lat 40-60! afro
Powrót do góry Go down
Marley
Już coś wie
Marley

Nick w grze : Nora Haji - konto w trakcie kasacji, Marley.
Liczba postów : 151

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipostSob Sty 19, 2013 10:19 am

Oświadczam całemu światu, że za 8 lat chcę iść na weterynarię i na nic innego! Nie będzie miejsc, trudno, zaczekam tyle lat, aż będą. Jeśli już coś innego, to projektowanie albo hodowla psów. Medycyna ludzka - nieee, nie dla mnie. Później (zakładając, że dostanę się na to, co chcę) zatrudnię się w jakimś gabinecie w mieście, w którym się urodziłam (nie ważne jakim, to moja sprawa). Biorę z kimś ślub, chcę urodzić piątkę dzieci (3 córki, 2 synków) i mieć wielką chatę, gdzie na święta będzie zjeżdżać się najbliższa rodzina. Kupować psy (nie koniecznie hodo, bycie wetem mi starczy), a gdy zarobię, otwieram własną lecznicę, zatrudniam ludzi, sama w niej pracuję. No i oczywiste muszę skończyć z tajemnicą, o której nie wiedzą nawet moi rodzice.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3254485
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wasze plany na przyszłość :)   Wasze plany na przyszłość :) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wasze plany na przyszłość :)
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Wasze plany, wasze cele :)
» Wakacyjne plany
» Wasze naj.... rzeczy
» Plany na BLUPowanie różnych ras w Howrse :)
» Kwiecień- Nowa praca i dalsze plany :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: