Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Koniec roku tuż, tuż ;D | |
|
+18Avima EveDallas Temperance Styks Athi Scones Broszka koniara5842 koziorożec ardnasak amorkowa Dżemik Nefra01 Szron Suzan hanka1998 PlaybackJunkie8 Vium 22 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Czw Cze 06, 2013 3:04 pm | |
| - Scones napisał:
- Archeolog ... a ja kieruje się swoimi talentami sportowymi ... nie wiem czy taki talent ale coś umiem
Akurat to raczej odpada, bo choć sprawa nadzwyczaj ciekawa, trzeba mieć ogromne szczęście, by trafić na dobrego pracodawcę... | |
| | | Nefumi Nowy
Liczba postów : 43 Dołączył : 03/06/2013
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 8:34 am | |
| Yeeeey! Mam piątkę z matmy, mam piątkę z matmy! NEFU RUSZYŁA TYŁEK!! :3 | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 8:43 am | |
| Ja niestety gram w irlandzki sport i nie jest bardzo 'popularny' więc raczej kariery nie będę robić :c
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 9:03 am | |
| Cóż... mam dwie czwórki. (matma i polak (?!)) Reszta to piątki. I świadectwo będzie I koniki też |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 9:09 am | |
| Mi rok temu nauczycielka historii zrobiła fajny prezent na zmianę szkoły Z ocen wychodziła mi równo czwórka, ale stwierdziła, że dobrze pracuje, a te oceny wynikają tylko z mojej niedokładności... i postawiła mi na koniec pięć x3 | |
| | | Scones Gaduła
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 9:25 am | |
| A ja mam wychowawczynie nie do wytrzymania, miałam czwórke a postawiła trójke bo miałam jedną jedyną pałe .-. | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 1:37 pm | |
| A ja mam szóstkę z matematyki | |
| | | Scones Gaduła
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 1:49 pm | |
| Ja to do nauczycieli nie mam szczęścia, niestety.Życie już takie jest i takie miało być, trudno.
CHOCIAŻ... gdybym się bardziej starała no to bym pewnie miała szóstkę z geografii, reszta nie da rady :c | |
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 1:54 pm | |
| Ja oceny traktuje na luzie. To znaczy, jasne, nie mogę sobie pozwolić by były bardzo niskie, ale uważam, że liczy się to, co w głowie, nie to, co w dzienniku ;p | |
| | | Scones Gaduła
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 2:00 pm | |
| Tak mówi moja mama mojej siostrze, ostatnio miała sprawdzian z lektury no i trójka zwykle ma same piątki ale z lektur tróje Moja mama jej tak mówi jej żeby sie nie martwiła bo ważne że przeczytała c: | |
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 2:04 pm | |
| Właśnie ja się zastanawiam... jak można przeczytać lekturę i mieć z niej tróję? Czyżby to tylko dla mnie było zawsze tak oczywiste? Ba! W każdej książce są schematy i nawet jeśli przeczytamy tylko streszczenie, da się odpowiedzieć/napisać kartkówkę na 5 xd | |
| | | Scones Gaduła
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 2:35 pm | |
| Wiem, ale widzisz nauczycielka mojej siostry jest BARDZO dokładna, nie przegapi nic a nic .-. | |
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pią Cze 07, 2013 3:11 pm | |
| Też miałam BARDZO dokładną nauczycielkę przez 2 lata gimnazjum. Kobieta 3 mi stawiała z wypracowań, bo mimo że dałam jej papierki o dysortografii nie brała tego pod uwagę. A ocenie miałam niską z lektury tylko 2 razy, raz, bo nie wiedziałam nawet o czym jest książka [przez ferie miałam ciekawsze rzeczy do czytania i miałam nadzieję, że przełoży], a drugi raz dała takie pytania, że chyba sam autor książki by na nie nie odpowiedział. Tzn. pytała się o imiona postaci, które powiedziały jedno zdanie | |
| | | Nefumi Nowy
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Sob Cze 08, 2013 11:17 am | |
| SZÓSTKA z matematyki O___o WIELKIE gratulacje z mojej strony. Nefumi niestety nigdy jej mieć.. nie będzie | |
| | | Gość Gość
| | | | Nefumi Nowy
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pon Cze 10, 2013 7:31 am | |
| | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pon Cze 10, 2013 8:11 am | |
| - Katrina123 napisał:
- Ja oceny traktuje na luzie. To znaczy, jasne, nie mogę sobie pozwolić by były bardzo niskie, ale uważam, że liczy się to, co w głowie, nie to, co w dzienniku ;p
Dokładnie! Ja dzisiaj stwierdziłam, że powiedzenie "miej wyrąbane a będzie Ci dane" się sprawdza. Bo my się uczymy kurde na klasówki, a tu nauczyciel daje co innego, a wisienką na torcie jest fakt, że przepuszczają tych z samymi pałami bo się podlizują. No wtf. I co, ja mam skończyć z dwóją z chemii mając dobre oceny, bo nauczycielka rzuca sprawdzian z dołu pleców, a ktoś na lajcie sobie przechodzi na samych jedynkach bo go lubi. Wiem, life is brutal, ale no kurde zabić kogoś ma się ochotę. | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D Pon Cze 10, 2013 8:31 am | |
| A ja mam komisa z matematyki ;o | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Koniec roku tuż, tuż ;D | |
| |
| | | | Koniec roku tuż, tuż ;D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach