Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

NEW - Owlient w innym klimacie !

Go down 
+53
agula125
El
-patrycja-1998-
Styks
Lovissa
Psychodela
lue56
KochanaJula♥
Scones
Mika_TLR
Dominika2277
Moonlit
lilkowa123
targaryen
Suzan
ArinStreal
wercia d
AyaKey
Cisa
Marwinii
avrilka
Arrin
Anett1906
anna i wiki
Cosiek
koziorożec
Estelle
astral
Darusia125
ewww4
Ayashi
Minoo
Magiczna375
Anke5
Broszka
mina stirit1
bursztyn232
Temperance
Tiamat
EveDallas
Greys
Nika346
Michasia.a
Alaya
Ejli
Sabula
tapetka
Aglyss
shunra
Kazuyuki
Nevarra
ebonita
MrsKopytko
57 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 4:32 am

http://www.dragow.fr/elevage/fiche/?id=50547 - Piękne smocze jajo XD
NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 Jkq

Edit: Są jeszcze wysepki z zamkami
Spoiler:

Edit2: Jeszcze więcej wysepek!:
Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Sob Lip 06, 2013 4:48 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Michasia.a
Raczkujący
Michasia.a

Nick w grze : Michasia.a
Liczba postów : 65

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 4:33 am

Ja cały czas bez minusa wpisywałam druga liczbę i dlatego mi nie wychodziło Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:00 am

To tłumaczenie będzie wyjątkowo śmieszne <3
Wrzucam w spoilerze, bo sporo tego.

Spoiler:

Nie chce mi się dalej XD

Ostatnio zmieniony przez vernille dnia Sob Lip 06, 2013 5:35 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Nika346
W skromnych progach Zagrody
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:07 am

Gram jako ~Infinity Smile 
Nic po francusku nie rozumiem, ale póki co klikam na to co mi pokazują te pomarańczowe strzałki i jakoś idzie Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:11 am

Ja nie mam strzałek Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:20 am

dodałam jeszcze parę zadań w spoilerze Wink
Powrót do góry Go down
Nika346
W skromnych progach Zagrody
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:25 am

Ogier12 napisał:
Ja nie mam strzałek Sad

Nie było w samouczku? Surprised
Teraz powoli ogarniam co i jak. Nie jest nawet źle Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:26 am

O mam parę pytań jakby ktoś zechciał odpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna:)
1. Przypuszczam że jak ma smok większe PG to jest lepszy czy to jakie urodzi mi się smoczątko zależy od Indice d'accouplement czy jest to coś podobnego do BLUP. Jeśli tak to co zrobić żeby było równe 100?
2. Znają życie moje smoki nie są nieśmiertelne więc w jakim wieku smok staję się stary i w jakim umiera? Czy dostaną coś za to że umarł w podeszłym wieku np. diament.
3. Rozumiem że gra jest od niedawna, ale czy jest chociaż plan by w najbliższym czasie zrobić wersję chociażby angielskojęzyczną jeśli francuska przyciągnie wielu graczy?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:28 am

1) To pewnie coś jak BLUP i pewnie powiększa się po treningach etc. Wink
2) Longevite w charakterystyce - to jego wiek maksymalny, że tak powiem. Poza tym może umrzeć podczas walki, ale się regeneruje, bo ma parę żyć. Jak straci je wszystkie, umiera. Nie wiem, czy dostaje się diamenty.
3) To dopiero wersja beta = testy xd
Powrót do góry Go down
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:44 am

Co mam dokładnie zrobić, żeby skolonizować wyspę? Bo niby ją zaatakowałam, ale w "mes iles" jest tylko jedna wyspa, której nie mogę skolonizować. scratch
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:47 am

Potem znów wchodzisz na mapę,s zukasz tej wyspy, wchodzisz na jje "profil" i tam jest opcja skolonizowania Wink
Powrót do góry Go down
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:53 am

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie: Jak zdobywa się piasek do postarzania ? Czy smok go może znaleźć?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 5:59 am

a pojęcia nie mam, wiem, ze w ufo lata Smile

mogę na forum zapytać jak chcesz Wink
Powrót do góry Go down
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:07 am

vernille napisał:
Potem znów wchodzisz na mapę,s zukasz tej wyspy, wchodzisz na jje "profil" i tam jest opcja skolonizowania Wink

Ok, spróbuję tak zrobić, tylko że mam kolejny problem. Razz Jak mam wejść na stronę smoka? Tak, żeby można się nim było zajmować. Bo jak wchodzę przez dragons => dragons => wybieram smoka, to pokazuje mi się tylko jego wiek, gatunek itp. i nic więcej nie mogę zrobić. :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:14 am

No, w końcu strzałki łaskawie się pojawiły
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:24 am

Alaya, może zmarł podczas walki? Wysyłałaś go na walkę o wyspę?
Powrót do góry Go down
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:31 am

Ooo, no tak, faktycznie. Jest napisane "... est mort au combat", a z tłumaczenia w tłumaczu google wychodzi, że zginął w bitwie. Muszę poczekać 5 godzin. :/

Co mam zrobić, żeby nie umierał podczas walki? Ma mieć 100 energii i wszystko wytrenowane, czy co?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:36 am

to chyba zalezy od umiejetnosci/statystyk smoka lub grupy wzgledem "wymagan" wyspy...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:37 am

Te dodatkowe wyspy to one chyba znikają po 100 dniach...

Jak przenieść smoka na inną wyspę?

Ostatnio zmieniony przez Ogier12 dnia Sob Lip 06, 2013 6:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Greys
Już coś wie
Greys

Nick w grze : Greys, rzadko wchodzę
Liczba postów : 138

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:41 am

Heh, możecie mi ino zazdrościć- znam francuski
Hmm... ciekawie się zapowiada- pomocne są te opisy smoków przy rejestracji
Nom, ale polska wersja będzie najlepsza, róbcie ją ino szybko! Smile
O! Smoczki mają też jakieś maści<3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1585634
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:44 am

Ok, dziękuję, vernille, bardzo mi pomogłaś.  Very Happy
Powrót do góry Go down
Greys
Już coś wie
Greys

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:55 am

Stwórzmy "Zagrodę Smoka"! Razz
Ta gra wymiata! Jest chyba nawet lepsza od howrse Smile, tego aktualnego - stare howrse było na tym samym poziomie, pewnie tak samo załatwią tę grę...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 6:56 am

Ogier, tak, znikają. A przenieś smoka możesz dzięki "deplacer" po prawej na górze, na stronie smoka, pod jego wizerunkiem.

edit - 3 smoki mi zdechly, nie mam co robic, czwartego nie "uwojowniczę", bo chcę mieć jednego do miziania :c
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 7:21 am

Dwa smoczydla, dwa jajca i 2 wysepki poza ta główną (aktualnie planuję zamach na trzecią. jaszczurka coś wolno skrzydełkami macha i jeszcze nie doleciała)
Pyrri - złota niunia
Bezimienny nadal - czyli toto darmowe łuskowate otrzymane w samouczku
Pierwsze jajecko

Drugie jajecko
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 7:23 am

Kolejne pytania  -Jak wysłać smoka do walki i w jakim wieku smok umiera ze starości?
Znalazłem wiadomości w grze - http://www.dragow.fr/jeu/news?id=1#1
Ten świat nazywa się Alanya

Ja w grze - http://www.dragow.fr/joueur/fiche/?id=36855463
Powrót do góry Go down
Greys
Już coś wie
Greys

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 7:33 am

Przy każdym smoku masz długość jego życia (Longévité) - tyle ile tam masz będzie żył, chyba że umrze w walkach Wink
Jakbyście chxieli coś tłumaczyć to służę, tylko mnie zbytnio nie zawalać Smile
Powrót do góry Go down
Greys
Już coś wie
Greys

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 7:37 am

Atakowaliście już wyspy? Moje smoki coś nie chcą, klikam tak jak każe ten samouczek lecz nic się nie dzieje Sad

EDIT: Udało się Smile.Ogarnęłam całą tę grę Razz
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 7:50 am

propozycja - maly dzialik w innych grach na temat dragow. Tam dzie howrsecup.
A jak ktos chce angielska gre o smokach to zaparaszam na flightrising.com
Tu zarejestruje sie jak bede na kopmie Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 8:06 am

Zarabianie - wydobywanie zlota (złoto - or), wydobywanie i sprzedaż innych kamieni, sprzedaż smoka, zaoferowanie pokrycia, zaproszenie gracza.

Zdobywanie PD - UFO, wymiana diamentów, na początku dnia smoka

100% "BLUP" - wiek 300 lat i  wytrenowanie we wszystkich umiejętnościach. BLUP poprawia UM młodego

Pokryć można tylko samicę rodzaju X samcem rodzaju X, muszą być te same "rasy"

Sojusz (alliance), coś jak "OJ" służy do łączenia się w grupy i atakowania innych graczy. Aby dołączyć, idź do "Alliance" w "Universe" i dołącz do tego, który Ci się podoba. Ja założyłam sojusz "Polska Krew" (pierwsze co mi do głowy przyszlo), jakby ktoś chciał, to zapraszam http://www.dragow.fr/alliance/membre/?onglet=tab-recrutement - będziemy napadać na innych graczy, niech Polska rośnie w siłę XD

Omnomnom,tyle sie z FAQ dowiedzialam ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipostSob Lip 06, 2013 8:39 am

EveDallas - fajny pomysł Smile 
vernille - nie mogę znaleźć Sad
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie !    NEW - Owlient w innym klimacie !  - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

NEW - Owlient w innym klimacie !
Powrót do góry 
Strona 2 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Szukasz prezentacji HTML?Chcesz pomóc innym graczom?Wejdź!
» Gra firmy Owlient-babydow?!
» Czy Owlient zakochał się w Sweet Horsey 9 ?
» Owlient - Harlem Shake - DE oraz COM
» Petycja przeciwko olewaniu nas przez Owlient. Kto pomoże i kto poprze? :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: