| NEW - Owlient w innym klimacie ! | |
|
+53agula125 El -patrycja-1998- Styks Lovissa Psychodela lue56 KochanaJula♥ Scones Mika_TLR Dominika2277 Moonlit lilkowa123 targaryen Suzan ArinStreal wercia d AyaKey Cisa Marwinii avrilka Arrin Anett1906 anna i wiki Cosiek koziorożec Estelle astral Darusia125 ewww4 Ayashi Minoo Magiczna375 Anke5 Broszka mina stirit1 bursztyn232 Temperance Tiamat EveDallas Greys Nika346 Michasia.a Alaya Ejli Sabula tapetka Aglyss shunra Kazuyuki Nevarra ebonita MrsKopytko 57 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Nie Wrz 29, 2013 2:51 am | |
| Ja tam uparcie poczekam na choćby angielską wersję, choć szczere mówiąc Ci co teraz grają potem będą mieli z górki bo będą już ogarnięci. ;p | |
|
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Nie Wrz 29, 2013 4:08 am | |
| A się zarejestruję | |
|
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Nie Wrz 29, 2013 4:09 am | |
| | |
|
| |
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Pon Wrz 30, 2013 7:48 am | |
| Dziękuję Elenixa! Ja najeżdzałam na pasek danej umiejętności, tam trzeba mieć ukończony trening, zrobione x zawodów i umiejętności podniesione gemami. Tego drugiego nawet nie widziałam, ze istnieje. Myślałam że jak na howrse jest a tu o wiele łatwiej | |
|
| |
Lovissa Nowy
Nick w grze : Lovissa Liczba postów : 25 Dołączył : 11/06/2012
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Sro Paź 02, 2013 1:38 pm | |
| A ja byłabym wdzięczna za pomoc w kwestii tego, jak można wydobywać rubiny : ( Dać jakiś przedmiot dla smoka czy co? | |
|
| |
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Sro Paź 02, 2013 2:11 pm | |
| Ja mam smoka odpowiedniej rasy - Mangepierre. Podnosisz im ostatnia zdolnosc, mozesz dodać trochę szmaragdów, brać udział w odpowiednich zawodach a kiedy wygrasz dodatkowa zdolnosc to przypisac ja do smoka. Mój w ten sposob wyciaga dziennie 418 złota.
Co do rubinów to ich nie da sie jako tako wydobywac zeby mieć je jak złoto. Musisz posiadać odpowiednią wyspę z tym surowcem, przenieś tam smoki i wtedy możesz używać rubinóżeby podnieść diwe pierwsze umiejętności i żeby używać ich jako bonusu na zawodach | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Sob Paź 12, 2013 3:27 pm | |
| Nic a nic nie rozumiem francuskiego, ale może jakoś sobie poradzę xD Pamiętacie może tą grę o psach? jest jeszcze? | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Sob Paź 12, 2013 3:53 pm | |
| Pomóżcie, proszę, bo jestem kompletnie bezradna Attaquer l'ile sauvage Quête n°11 À présent, utilisez votre dragon pour attaquer l'ile sauvage que vous avez découverte pour éradiquer toutes les créatures nuisibles qui la défendent. Pour cela, trouvez l'ile sur la carte de l'univers et cliquez dessus...Mission : Attaquer l'ile sauvage | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Nie Paź 13, 2013 3:15 am | |
| - --♥Perła♥-- napisał:
- Nic a nic nie rozumiem francuskiego, ale może jakoś sobie poradzę xD
Pamiętacie może tą grę o psach? jest jeszcze? Jest, to doggi-game.pl | |
|
| |
Saladira Raczkujący
Nick w grze : Hafaza Liczba postów : 66 Dołączył : 25/09/2012
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Nie Paź 13, 2013 8:09 am | |
| --♥Perła♥-- Chodzi o to że masz zaatakować dziką wyspę i pokonać wszystkich jej strażników. | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Nie Paź 13, 2013 10:39 am | |
| Okeeeej...a jak mam to zrobić? ;/ Ciągle mi coś wyskakuje w czerwonej ramce i...Nie wiem jak to zrobić ;o | |
|
| |
Saladira Raczkujący
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Wto Paź 15, 2013 9:56 am | |
| Musisz wybrać Univers -> Carte, tam wybierasz wyspę która jest blisko ciebie, potem na nią klikasz i ustawiasz które smoki mają ją zaatakować Muszą być na jednej wyspie. Tylko pamiętaj że nie może być za daleko, bo nie będziesz jej mogła zaatakować. Najlepiej jak będzie miała jak najmniej obrony | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Wto Paź 15, 2013 12:15 pm | |
| Sorry, wiem że jestem wyjątkowo tempa...Ale jak wchodzę w te wyspy, to pomarańczowa strzałka mi wskazuje na napis "Iles sauvages explorées" a jak klikam to pokazuje się wyspa i kolejna strzałka. Jak chcę zaatakować tą wyspę, to napisy wyskakują ;o | |
|
| |
Saladira Raczkujący
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! Wto Paź 15, 2013 1:21 pm | |
| Chym, najlepiej będzie jak będziesz klikać za tymi strzałkami. W sumie to ataku brakuje ci tylko wskazania na której wyspie są smoki (twoje), i wtedy już możesz atakować. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: NEW - Owlient w innym klimacie ! | |
| |
|
| |
| NEW - Owlient w innym klimacie ! | |
|