Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... | |
|
+11Horsesowa4090 Nathaly olenka123 Varvel Oresama EveDallas hanka1998 Barson1990 Ejli wilczyca1000 Amstaff 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 11:59 am | |
| Zastanawia mnie fakt za co usunięto mi awatar z kotem który jest widoczny tutaj na ZM w moim awatarze...(usunięto mi go na howrse...) Co w nim złego ? Jak myślicie ? Witaj Amstaff,Wykryliśmy nadużycie na Twojej stronie.Prezentowanie obraźliwych treści, jest zakazane na Howrse.W wyniku tego, zostałeś ukarany poprzez:* usunięcie Twojego awataru* utrata 1 punkt karmyZdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj..Z wyrazami szacunku,Zespół Howrse | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 12:02 pm | |
| Skandal jak dla mnie. Ten gracz nie miał nic obraźliwego na prezentacji, ponieważ często mu gratuluję i przeglądam nowości na prezentacji. Mam swoje podejrzenia, ale nie będę ich wyjawiać, bo może skończyć się to podobnie, jak u kolegi powyżej A trochę za swoją prezentację zapłaciłam. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 12:06 pm | |
| Żal..ja w nim nic złego nie widzę -.- . |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 12:45 pm | |
| Howrse to osobny wszechświat. Administracja posiada inny światopogląd, inaczej postrzegają niedozwolony awatar. | |
| | | Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 12:48 pm | |
| Co do avataru - możliwe, że błąd któregoś z Moderatorów. Co do prezentacji... Obrażanie Moderatora jednak kwalifikuje się pod różnego rodzaju sankcje. Nie tylko Moda, ale innych graczy również, nawet tych bez zielonego kolorku w nicku | |
| | | Amstaff W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 1:05 pm | |
| Tak, wiem , że obrażanie graczy jest karalne...wybacz Barsonka, nie chcę się z Tobą tu kłócić , ale jakiś dziwny zbieg okoliczności że ta moderatorka mi odjęła przypadkiem karme za awatar | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 1:13 pm | |
| "TYM" Moderatorem mógł być KAŻDY Moderator. Jesteś przewrażliwiony. Z góry zakładasz, że wszystko złe, co Cię spotyka to wina TEJ JEDNEJ OSOBY. To się nazywa uprzedzenie i, jak widać, niesie ze sobą coś w rodzaju nerwicy natręctw. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 1:20 pm | |
| Nie widziałam Twojej prezentacji, o której mówicie powyżej, więc się nie wypowiem. Aczkolwiek nie wiem, co jest złego w Tardzie, bo tak właśnie zwie się ten kot. Rozumiem, gdyby był tam jakiś chamski dopisek, ale żeby za samego zwierza...? Równie dobrze mogłeś wstawić jakiekolwiek inne zdjęcie tego futrzaka, a oni nie powinni Ci nic zrobić. Możesz odwołać się na kontakt | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Sro Wrz 11, 2013 2:47 pm | |
| Ogolnie to ostatnio niezle cyrki sa z prezkami i avatarami - np Rei stracila punkt karmy i usuneli jej prezke, nikt nie wie za co... | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Czw Wrz 12, 2013 7:26 am | |
| Napisałem do tej moderatorki dlaczego mój awatar został usunięty Bardzo szybko dostałem odpowiedź...moderatorka oczywiście nie wie dlaczego został usunięty | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Czw Wrz 12, 2013 9:47 am | |
| Ona NIE MOŻE Ci powiedzieć, dlaczego został usunięty, ani KTO Ci go usunął... | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Czw Wrz 12, 2013 11:54 am | |
| - Barson1990 napisał:
- Ona NIE MOŻE Ci powiedzieć, dlaczego został usunięty, ani KTO Ci go usunął...
Barsonka, rozumiem , że możesz być na mnie zła i chyba mnie nie lubisz , ale nie musisz tak krzyczeć... Gdy na "podpuchę" napisałem do moderatorki coś o rasistach w moderacji, to od razu zaczęła się rzucać... Uderz w stół , a nożyce się odezwą | |
| | | Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Czw Wrz 12, 2013 1:29 pm | |
| Amstaff, rzucanie dużymi literami to nie darcie się, wiesz? :3
No nie wiem, jak Ty, ale ja myślałam, że obrażanie załogi gry jest karalne ♥ Rasizm w moderacji... a co, mamy gdzieś tutaj osoby, które obrażają ludzi o innym kolorze skóry czy pochodzeniu? o_O
Gdybym zwyzywała Twoją matkę, to też byś się wkurzył i podał mnie do odpowiednich służb c: Więc nie wiem, o co Ci chodzi, od zawsze miałam wrażenie, że regulamin gry jest po to, żeby go przestrzegać, no ale jak tam chcesz. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Czw Wrz 12, 2013 3:24 pm | |
| To nie krzyk, a jedynie podkreślenie pewnych słów. Gdybym całość napisała wielkimi literami i dodała tryliard wykrzykników - zrozumiałabym, gdybyś to uznał za krzyk. Czy Cię lubię, czy też nie... Zachowujesz się obecnie, jakby Ci się wszystko należało. A nie daj Bóg, żeby coś poszło nie po Twojej myśli to zaczynasz ziać ogniem. To gra. Przypomnę jedynie, że gdy Qwedsa odeszła z Royal Blood i doszła do innej hodowli (nie konkurencyjnej) to Twoja hodowla i Twoi znajomi postanowili jej uprzykrzyć życie i blokować zawody zarówno jej, jak i jej kolegom i koleżankom z hodowli. Także, z całym szacunkiem, ale przestań Ty się rzucać, bo zalatuje mi tu taką hipokryzją, że aż się robi niedobrze. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 6:52 am | |
| Barsonka... Qwesda złamała regulamin usuwając przyrostek Royal Blood po odejściu, obecnie usunęła konto (choc pewnie wróciła pod innym nickiem ) To samo dotyczy Arweny( nie administratorki ZM XD ) , próbowała jeszcze rozwalić nam hodowlę, więc blokowanie jest w 100 % uzasadnione , proszę więc nie oczerniać RB Dziś została mi odjęta karma za treść prezentacji - bardzo zły awatar Royal Blood oraz From Ashes Hano , do tego cennik wałachów z tych hodowli...miałem usunąć oczernianie moderatorki z prezentacji-usunąłem tak jak mi kazała (bo straszyła odjęciem karmy ) a ona i tak zrobiła swoje... Jedna z moderatorek tak jak inni gracze poleciła mi "walkę" na kontakcie i tak też zrobię, muszę pozbierać dowody itp. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 9:26 am | |
| Och, Dziecinko, jak Ty mało wiesz o życiu... Qwedsa zrobiła bardzo mądrą rzecz. Poprzez współdzielenie od Varvel, logowało jej się na konto X osób (co jest rażącym łamaniem regulaminu = multikonto). Wcale jej się nie dziwię, że się zdenerwowała i postanowiła usunąć wszelkie dowody na to, że cokolwiek miała z Wami wspólnego. Osobiście, gdyby mi się logowało na konto kilka osób poprzez współdzielenie od kogoś, komu ufałam, zrobiłabym taką aferę, że każda osoba, która brała w tym udział, miałaby bana za multikonto Także będę oczerniała RB, bo to chamstwo robić komuś coś takiego. A blokowanie jej i jej znajomych z hodowli ARABÓW to chamstwo do potęgi entej. "PREZENTACJI NIE MA BO PEWNA MODERATORKA SIĘ MNIE UCZEPIŁA I CIĄGLE ODEJMUJE KARMĘ ZA BYLE CO " - coś takiego miałeś na prezentacji. Czy Ty rozumiesz, co się do Ciebie mówi? Umiesz czytać ze ZROZUMIENIEM tekstu? KAŻDY Moderator mógł to zrobić. Przestań sobie wmawiać, że to jedna osoba się na Ciebie uwzięła, bo to już jest śmieszne i jednocześnie żałosne. "MODERACJA NADUŻYWA SWOICH PRAW"... - no faktycznie... Gdybym ja napisała coś złego, na temat kogokolwiek, Moderatora, Administratora, innego gracza, RÓWNIEŻ OTRZYMAŁABYM KARĘ. Za obrażanie i stawianie danej osoby w złym świetle. Co więcej, taka osoba może Cię podać do Sądu o zniesławienie, więc dobrze przemyśl co i jak, bo póki co pokazujesz tylko, jak niedojrzałym wyrostkiem jesteś. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 9:28 am | |
| I wyobraź sobie, że Qwedsa nie gra pod innym loginem. Skasowała konto, bo woli się uczyć i dbać o swoją przyszłość, niż zajmować takimi bzdurami, jakimi Ty się zajmujesz obecnie. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 9:29 am | |
| Dodam jeszcze, bo pewnie dalej tego nie wiesz... Oczernianiem i obrażaniem Moderatorów zajmują się osoby PONAD MODERACJĄ. Czyli Administracja gry. Możesz się odwoływać na Kontakt, znieść jajko, tudzież się popłakać, a i tak nic nie wskórasz | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 10:44 am | |
| Nathalka próbuje zapobiec temu, bym napisał na kontakt - ban na howrse. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 10:55 am | |
| Takich, jak Ty powinni wsadzić w kaftanik bezpieczeństwa i zamknąć w pokoiku wyłożonym materacami, bez okien. Stwarzasz zagrożenie dla siebie i innych... | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:00 am | |
| Widzisz, wredna nath już to zrobiła, wiem że obie tępicie konkurencje , ale nie musicie tak się tym chwalić | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:04 am | |
| Hahahahahhaahahha, potrzebny Ci psychiatra, bo ciężko z Tobą widzę. Dobrze, że są dowody na Twoją głupotę i dwulicowość. Mam nadzieję, że niedługo ujrzą światło dzienne i większość graczy to zobaczy Powodzenia Ci życzę. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:07 am | |
| Wiesz, nie rób z siebie sierotki Marysi - Arwena "tak bardzo chciała nam rozwalić hodowlę" taaaak bardzo, że na konferencji pojawiła się tylko raz zanim ją zwyzywałeś c: Rozumiem, że rozwalanie hodowli miało też polegać na ciągłym darciu twarzy o tym, jaka to oszustka i zakazywaniu komukolwiek oddawania jej koni. Amstaff, nagle nie udawaj cudownie świętego, bo doskonale widziałam, jak prywatnie wyzywasz Nathaly i do mnie wyskakujesz za to, że staram się Cię uciszyć. To bardzo dorosłe i wygodne wyskakiwać z opinią "bo ona jest be i już i uparła się zepsuć moje życie", jechać po niej publicznie i później płakać, że została Ci odjęta karma za złamanie regulaminu. I tak, on dotyczy wszystkich, NAWET (no nie zdziw się) Ciebie. A gdy odjęto Ci karmę, to automatycznie oskarżasz Nath o wszelkie zła świata i o to, że zupa była za słona - bo przecież gdy ktoś Ci zrobi kuku to automatycznie musi to być Twój największy, życiowy wróg. Usunięto Ci prezentację i odjęto karmę? Dochodź do tego na Kontakcie, a nie robisz III wojnę światową "bo mnie boli, życie jest takie niesprawiedliwe i be!". Nikogo nie obchodzą Twoje paranoje i wymysły - dorośnij wreszcie, a nie zachowujesz się jak rozwydrzony pięciolatek. Jesteśmy w grze o koniach, gdzie teoretycznie każdy z nas znajduje jakąś rozrywkę i oderwanie od normalnego życia, a wydaje się, jakby Ci co najmniej nogę ucięto i przyszyto zamiast ręki. Doprawdy krzywda. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:09 am | |
| http://www.tinypic.pl/64cprdblwoj6 Proszę, bardzo żywa reakcja nath na to , że rasiści są w moderacji...od razu się wyparła , choć może nie mówiłem o niej ? Uderz w stół , a nożyce się odezwą | |
| | | Varvel Nowy
Nick w grze : Varvel Liczba postów : 1 Dołączył : 04/11/2012
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:09 am | |
| Ja nie mogę, nadużywanie pseudo władzy w gry już aż razi w oczy a takie podlizywanie się modom jest po prostu żałosne, nikt nic nie zrobi ani nic nie powie bo się "boi" - czego? Pseudo dorosłej osoby, która zachowuje się nagannie delikatnie mówiąc? Niedojrzałe groźby wg własnego widzi mi się ze strony osób, które powinny czuwać nad grą też już były - to jest normalne? Ludzie weźcie w końcu pomyślcie i wyraźcie WŁASNĄ opinie BEZ zwalania wszystkiego na hodowle - "a to konkurencja więc będą gadać", bez przesady, wystarczy że admini już mają wszytko gdzieś poza swoim nosem i pieniędzmi + banują za wyrażanie własnego zdania APELUJE TYLKO DO WAS - ZACZNIJCIE UŻYWAĆ WŁASNYCH MÓZGÓW i nie brać strony jednej osoby tylko dlatego że ma "władzę" P.S. - nie będę nawet czytać komentarzy skierowanych do mnie zapewne krytykujących, jakże by inaczej Pozdrawiam Varvel | |
| | | olenka123 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : olenka123 Liczba postów : 307 Dołączył : 17/03/2013
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:11 am | |
| hahahahha niezła konwersacja xd Barson... Naprawdę do sądu ? O to że napisał głupotę ? O głupią grę? Nieźle... A że pół howrse na modów gada to to nikogo nie obchodzi... Więcej się nie wypowiadam bo nie chce ryzykować... | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:11 am | |
| Oresama- jesteś tylko w FAHu , nie w RB, więc nie wiem dlaczego mówisz cokolwiek w jej sprawie ?
Bałem się, że rozwali FAH tak jak próbowała RB więc powinnaś zrozumieć, a nie mówić że bez powodu się jej czepiam | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:16 am | |
| ...zaczęłam się zastanawiać, kiedy straciłam mózg tylko przez to, że czuję do kogoś sympatię? Interesujące. Droga Varvel, nie jestem w żadnej hodowli, dlaczego miałabym się komuś podlizywać? Grę traktuję jako zaloguj się -> zrób ewentualną promocję -> oporządź konie -> wyloguj i tyle. I tak, jak wyżej, widzę, jak Amstaff się zachowuje i ma taką opinię u mnie tylko dlatego, bo sobie na nią ZASŁUŻYŁ.
Amstaff, "nie jestem rasistką, młody człowieku" tak żywa reakcja, że pół cmentarza wstało z grobów i poszło na spacer... Nie jestem w FAH, nie jestem w żadnej hodowli. Zastanów się, kogo nazywasz nietolerancyjnym, skoro sam się tak zachowujesz? Myślisz, że nas obchodziło, co mówiło RB? Tylko przez Twoje wrzaski zarząd hodowli był ZMUSZONY ją usunąć. | |
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:18 am | |
| Czy gra, czy też życie realne - obrażanie, zniesławianie to przestępstwo. Jakby nie patrzeć. Dzieciakowi się poprzewracało w głowie i takie są efekty. Robi z siebie niewiniątko, a wszyscy dookoła są ŹLI. Mam nadzieję, że dowody na paranoje tego młodzieńca będą tutaj wrzucone, żeby każdy mógł się z nimi zapoznać i wyrobić własne zdanie na ten temat oraz, że Administracja tego forum, również podejmie odpowiednie kroki. | |
| | | olenka123 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : olenka123 Liczba postów : 307 Dołączył : 17/03/2013
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... Pią Wrz 13, 2013 11:28 am | |
| No tak biedny kundel pójdzie do więzienia bo ma własne zdanie. W takim razie mnie też wsadźcie bo żyje ^^ Nie jestem po żadnej stronie bo obie strony mają pod pewnym względem racje. Mam o tym własne zdanie i zachowam je dla siebie. Widziałam te ,,dowody" i nie wygląda mi to na paranoje... A co ma mu zrobić Administracja ZM skoro tu nic nie zrobił? Może tak się wreszcie ludzie ogarniecie i zaprzestaniecie jakiejś bezsensownej wojny. Bo on powiedział to a ten tamto. O jego zdanie mi nie pasuję to go zganię za jakąś głupotę bo mam takie chore widzi mi się. Nie powinien mówić niektórych rzeczy, ale bez przesady. To tylko gra ludzie... Chodź dla was od jakiegoś czasu topole bitwy. Każda hodowla się tępi aż wszystkie upadną... Także gratulejszyn.. I tyle z mojej strony | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... | |
| |
| | | | Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|