Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...

Go down 
+11
Horsesowa4090
Nathaly
olenka123
Varvel
Oresama
EveDallas
hanka1998
Barson1990
Ejli
wilczyca1000
Amstaff
15 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Amstaff
W skromnych progach Zagrody
Amstaff

Nick w grze : Amstaff
Liczba postów : 331

Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 11:28 am

No tak, wszyscy tu tacy honorowi , a mi kochana nath nawet na kontakt napisać nie dała, tylko od razu zbanowała...(bezpodstawnie Wink ) , może jednak miała coś   do ukrycia ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3029810
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 11:50 am

Dziewczyny. Proponuje zakończyć te jałową dyskusje.
Na załączonym przez Amstaffa screenie widac,ze 3 (słownie trzy) razy mu pisałam,aby w sprawie avataru kierował sie na kontakt. Miało to miejsce wczoraj. Ale jak widać jemu bardziej odpowiada robienie z siebie ofiary "złego moderatora", który odejmuje mu karmę,bo go nie lubi. Nie jestem dzieckiem. Nie pozwalam,aby to,czy kogoś lubie,czy nie miało wpływ na moją prace moderatora.
Amstaff, skoro wolałeś oczerniać moderacje zamiast kierować sie na kontakt miej pretensje do siebie, a nie do wszystkich wokół. Treść Twojej prezentacji była jednoznaczna. Sugerowałeś,ze moderacja nadużywa swej władzy i odbiera Ci karmę dla własnego "widzimisię". Czy skierowałeś sie na kontakt w sprawie awka? Nie. Napisałam Ci wczoraj, ze to moze być błąd moderatora. Ale żaden moderator nie może "poprawiać" pracy innego moderatora. Dlatego trzeba sie kierować na kontakt. Przyznałam nawet, że jeżeli awatar wyglądał tak jak dziś, to karma nie powinna zostać odjęta. Moderator to tez człowiek i popełnia błedy. A Ty co zrobiłeś? Zamiast pisac na kontakt i walczyć o karme napisałeś tu, ze "Oczywiście nie wiem za co Ci odjęto karmę". Nie wiem,bo nie jestem jasnowidzem, nie siedzę w głowie innych ludzi i nie wiem jak wyglądał Twój avatar w chwili gdy został usunięty.
Jeżeli chcesz zgłosić skargę dotycząca mojej pracy jako moderatora proszę bardzo. Na stronie howrse znajdziesz opcje Skontaktuj się z nami, dostępną także dla niezalogowanych graczy. Skorzystaj z niej. Aczkolwiek ja odjęłam Ci łącznie 0 (słownie Zero) punktów karmy, wiec nie spodziewaj sie spektakularnych efektów.
Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Amstaff
Amstaff

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 11:59 am

Ooooo , dziękuję Smile 

A gdzie jest opcja "zgłoś moderatora " ? 

Pisałem , że napiszę na kontakt , a Ty mnie zbanowałaś, choc i tak dziękuję za to że dałaś mi link do kontaktu...czym innym jest to że zbanowałaś mnie bo jestem w konkurencji...ale już zaprezentowałyście  z koleżanką jak należy  tępić konkurencję Smile
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:03 pm

Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 Aaq5Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 CndjMój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 587uMój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 Ua9i
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:05 pm

Specjalnie nie są zakryte nicki osób, które to pisały.
Także gratuluję, moi drodzy Smile gratuluję Wam! cheers
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:07 pm

Kiedy Ty zrozumiesz, że jako osoba zainteresowana (Twoja prezentacja, z tego co słyszałam, obrażała mnie) nie miałam prawa ruszyć Twojego konta? Zasada, że nikt nie może być sędzią we własnej sprawie obowiązuje wszystkich moderatorów.
Naprawdę uważałeś, ze teksty typu "Moderacja nadużywa swoich praw", albo "prezentacji nie ma, bo pewna moderatorka sie mnie uczepiła i ciągle odejmuje karmę za byle co;(" pozostaną niezauważone? Bez żadnych dowodów sugerowałeś coś gorszego niz popełnianie błędów przez moderacje. 
Mogłeś darować sobie te szopke i od razu pisac na kontakt,aby wyjaśnić sprawe awka.
Dla jasności, bana tez Ci nie dałam. W sprawie oczerniania moderacji nie interweniuje moderacja. Sankcje nakładane są przez "tych wyzej".

Edit - opcji "zgłoś skargę na moderatora" chyba nie ma. Proponuje wybrać :
Problem z kontem - Zapytanie o kare lub karmę. I tam od razu hurtem pisz.
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Nathaly dnia Pią Wrz 13, 2013 12:21 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
olenka123
olenka123

Nick w grze : olenka123
Liczba postów : 307

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:13 pm

I wojna dalej się rozprzestrzenia! Gratulejszyn.
Ps. Fajnie, że znalazły się tu screeny z naszej prywatnej konfy staję się sławna -,- Dziś Zm a jutro ban na howrse.... Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 1234489951
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:19 pm

Także, Oleńko, imienniczko moja... Jak ktokolwiek z Power Hols będzie blokowany, będzie wiadomo kto blokuje i dlaczego. Sami tę wojnę zaczęliście Wink
Powrót do góry Go down
Horsesowa4090
Nowy
Horsesowa4090

Nick w grze : Hianami
Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:21 pm

Widzę, że ludzie nie zasługują nawet na odrobinę prywatności. No cóż kable są wszędzie.
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:26 pm

Ja często przeglądam Twoją stronę i nigdy nie widziałam w Twoich prezentacjach nic niedozwolonego :)Jednakże widać że pewna moderatorka z konkurencyjnej hodowli robi wszystko żebyś stracił karmę ( może to tylko moje zdania lecz mam prawo je wyrazić) Z pełnym szacunkiem volvos40
Powrót do góry Go down
Amstaff
Amstaff

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:27 pm

Te screeny prezentowane przez Barsonkę która otrzymała je od kabla który powinien być sądzony za złamanie regulaminu hodowli są bezsensowne , mają na celu tylko i wyłącznie oczernić Catalinę, Olenkę , mnie... radzę się zastanowić zanim przejdziecie do oceniania ludzi którzy są lekko mówiąc zdenerwowani całą sytuacją , bo na porządku dziennym moderacja raczej nie banuje graczy za to że są w konkurencji.
Powrót do góry Go down
olenka123
olenka123

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:30 pm

Barson1990 napisał:
Także, Oleńko, imienniczko moja... Jak ktokolwiek z Power Hols będzie blokowany, będzie wiadomo kto blokuje i dlaczego. Sami tę wojnę zaczęliście Wink
Nie blokowałam nigdy i nie zamierzam więc wiesz ^^ Napisałam to bo byłam wkurzona za kundla... Więc wiesz ^^
Powrót do góry Go down
Oresama
Już coś wie
Oresama

Nick w grze : Oresama
Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:37 pm

Amstaff, dołączyłam do rodziny drutów, znaczy się? ♥

Jakiego regulaminu hodowli? Proszę, wyjaw mi te tajniki, ponieważ nigdy takowego nie dostałam i nie zostałam zmuszona do zaakceptowania c:
Jestem wolnym człowiekiem, więc mogę robić, co tylko zechcę. Zabronisz mi robić screeny mojego pulpitu? Ups, mój komputer niestety posiada taki klawisz na klawiaturze.
A jeśli Twoje chwile prywatności polegają na wyzywaniu moderatorów od psich samic i różnych takich, to powodzenia w dalszym życiu c:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1092626
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:38 pm

Barsonka, na prawdę? i myślisz że Co to i da? Nic. Wszyscy się dowiedzą jak bardzo jesteś podła, i jak bardzo chcesz się zemścić na kimś kto nic nie zrobić. Żal. Nie no po prostu nie do wiary!
Powrót do góry Go down
olenka123
olenka123

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:39 pm

Rodziny drutów ? xd
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:40 pm

Korane proszę bardzo:
https://2img.net/r/ihimg/f/818/ynyn.jpg/
Jest to drugi z tekstów o których pisałam.

Co do nadużywania władzy przez moderatora. jeżeli do takowego dochodzi nie należy pisać o tym na prezentacji, bo gracz naraża się na sankcje z tytułu oczerniania moderacji. Jedyna i właściwa droga w takiej sytuacji to kontakt. Jeżeli do nadużycia faktycznie doszło, to moderator poniesie konsekwencje.

Amstaff cała ta "afera" wynikła stad,ze z góry założyłeś, że to ja usunęłam Ci awka i odebrałam karmę, bo po prostu mnie nie lubisz, co nie miało miejsca. Gdybyś wczoraj napisał na kontakt w sprawie awataru i nie wypisywał tych głupot na prezentacji nie miałbyś 5 punktów karmy i, jak wspomniałeś, bana.

Jeżeli masz wątpliwości, to naprawdę proszę, napisz na kontakt skargę i czekaj na odpowiedź.

Ostatnio zmieniony przez Nathaly dnia Pią Wrz 13, 2013 12:54 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:48 pm

A na kim ja chcę się mścić? Pokazuję jedynie sprawę od drugiej strony.
"Dwie strony medalu"...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 12:57 pm

Nie pokazujesz. Skąd masz te screeny? są Twoje? NIE. Na prawdę chamsko jest pokazywać czyjeś prywatne rozmowy na publicznych forach, ale...tak jak Ty powiedziałaś że mogą podać Amstaffa to sądu za obrażanie, tak on może podać Ciebie za udostępnianie prywatnych rozmów Smile 
Chociaż myślę że tego nie zrobi, nie jest taki..głupi....
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 1:01 pm

Dostałam je i dostałam zgodę na ich upublicznienie.
Postanowiłam pokazać, jak się ci gracze zachowują i jakiego słownictwa wobec innych osób używają.
Dlaczego niby ktoś ma cierpieć? Dlaczego ma być pokazane wszystko tylko z jednej strony?
DLACZEGO i JAKIM PRAWEM ktoś ma mnie nazywać w ten sposób?
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 1:01 pm

Przepraszam, że wtrącam się w tą, za przeproszeniem, kupę gówna, ale tam znajduje się mój nick i nie został on ocenzurowany. Mam prawo zgłosić to organom wyższym. Nie życzę sobie takiego traktowania i upubliczniania rozmów hodowlanych.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Catalina
Nowy
Catalina

Nick w grze : Catalina
Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 1:41 pm

Witajcie.
Nie chciałam się wtrącać do tego, ale muszę się odnieść do Barsonki a właściwie jej zarzutu o blokowanie PH czy też o prawdopodobnym blokowaniu tejże hodowli. Celowo nikt tego robić nie będzie, to po pierwsze. Po drugie - nie widzę w tym większego sensu chociażby dlatego, że hanowery mają słabsze um wynikające z założeń gry. Nie widzę również sensu w przenoszeniu konfliktu pomiędzy 2 osobami do hodowli. Każdy z nas chce w spokoju grać, a prywatne sprawy Amstaffa i Nathaly powinny zostać między nimi. Niestety Amstaff jak każdy młody człowiek zareagował bardzo emocjonalnie, niepotrzebnie rozdmuchując całą sprawę.

Żenujące natomiast jest to, że prywatna rozmowa członków hodowli została przekazana Barsonce przez osobę, do której miałam całkowite zaufanie. Adresat screena natomiast nie wiem co chciał udowodnić wklejając tą rozmowę na forum ZM. Jeśli Barsonko tak bardzo chciałaś pokazać jacy to u mnie w hodowli są źli ludzie to czemu zakleiłaś nick osoby, który przekazała Ci owe screeny? Osoba, która ci je przekazała nie podpisała "lojalki", ale miałam do niej całkowite zaufanie dlatego jest i prawdopodobnie nadal będzie na mojej konfie w FAH... Nie wiem jednak czy pozostali członkowie hodowli będą w stanie jej nadal ufać. Jak widać jestem bardzo naiwną osobą, bo wierzę że ludzie są lepsi niż na to wskazuje ich zachowanie.
Jeśli ktoś ma jakieś problemy z nasza hodowlą to nie widzę powodu dla którego nie miałby do mnie lub do reszty zarządu FAH napisać by je wyjaśnić.
Pozdrawiam,Cat.
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 1:48 pm

Absolutnie nie mam nic do Twojej hodowli, Catalino.
Chodzi mi o sam fakt, co pisał Amstaff na temat mój i Nathaly. Nikomu nie chciałam zaszkodzić, a jedynie pokazać, że wcale nie jest tak kolorowo, jak Amstaff to opisuje. W końcu obraził mnie, Nathaly, a olenka123 napisała, że będzie blokować "ruhan i holsze".
Cała sprawa ma początek, gdy Royal Blood oskarżyło Nathaly i hodowlę "Ze Stajni Rohanu" o blokowanie. Varvel wraz z Nathaly doszły do porozumienia, natomiast Amstaff dalej nagłaśniał, jaka to Nathaly jest zła.
Usunięto mu avatar (nie wiadomo czemu). Wg. Amstaffa jest to wina Nathaly. Każde kolejne jego posunięcia były karane (obrażanie na prezentacji), a co ciekawe, ani jedno upomnienie, ani jedno odjęcie Karmy, nie było wlepione przez Nathaly, która mu to powiedziała w wiadomości prywatnej. Jednak Amstaff dalej oskarżał bezpodstawnie i uważa Nath za "zło konieczne". Sam jednak nie panuje nad swoimi emocjami i, jak widać na screenach, obraża ją bardziej, niż na swojej prezentacji.
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 2:06 pm

Cóż, miejmy nadzieję, że Amstaff teraz pójdzie po rozum do głowy.
Miłego, mimo wszystko, wieczoru życzę.
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 2:23 pm

Pozwólcie,że wrzucę swoje trzy grosze.

Amstaff faktycznie zareagował gwałtownie, ale kto w emopcjach myśli logicznie? Nie będę się szerzej wypowiadać: nie było mnie na howrse przez większość dnia, nie widziałam. Jednak wnioskując po wcześniejszych wypowiedziach Amstaff w którymś momencie przekroczył granicę i pociągnęło to konsekwencje. 

Co do screenów  nie powinny sie tu znaleźć. To nasze sprawy które powinny zostać w naszym gronie. Słownictwo? Są u nas osoby dorosłe jak i młodsze a nerwy puszczają każdemu. Jedynie cieszę się, ze nie brałam w tym udziału.

Co do blokowania. Jak Cat powiedziała: holsy są lepsze w ujeżdzaniu. Zresztą Ty Barsonko dobrze wiesz ze juz były z naszymi hodowlami podobne sytuacje i cóż dałaś nam popalić.Smile To nie rozwiązanie bo w koncu obie albo i nawet 3 hodowle zamiast spokojnie grać, będą w du**e .Nie wiem jak inni, ale ja chce tu spokojnie pograć, a nie przenosić jakieś prywatne baśnie na wszystkie hodowle.

Amstaff dostał nauczkę popsioczy na Nath, na całe howrse i jeszcze pewnie na cały świat i mu przejdzie. Nie widzę sensu wszczynania wojen hodowlanych z powodu..., no właśnie z powodu jednego avka ? 

Wrzućcie na luz, to tylko gra,
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 2:31 pm

No więc to samo myślę.... Liczę, że faktycznie nie zacznie się masowe blokowanie zawodów. Ani to nie pomaga, ani przyjemne nie jest.
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 3:11 pm

A po co mamy Was blokować?? Z powodu czyjejś głupiej kłótni, która nie dotyczy 99% reszty hodowli? Bez sensu moim zdaniem jest dopuszczanie do siebie takiego myślenia. Czasem faktycznie miejsca na przełajach brak, ale wystarczy poczekać pare minut i luz sie robi;)
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 3:24 pm

Widzisz, tylko olenka123 napisała wprost, że będzie blokować ruhan i holsze... Dlatego mnie to zmroziło.
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 3:41 pm

Ola nikogo blokować nie ma zamiaru. Zezłościła się, ale już jej przeszło.
Powrót do góry Go down
olenka123
olenka123

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 13, 2013 3:53 pm

Tak zmroziło cię jak powiew wiatru w zimowy ranek! Pisałam, że napisałam to bo byłam zła. Po jaką cholerę za przeproszenie będę was blokować? Nikt na tym dobrze nie wyjdzie... A tak naprawdę nie miałaś prawa udostępniać tych screenów, ani osoba, która je zrobiła... To może co teraz sobie walniemy u was screeny żeby było sprawiedliwie ? ^^
(Cat przepraszam za moją wypowiedź ale mnie to załamuje)
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipostSob Wrz 14, 2013 12:30 am

Szczerze -  tak moderacje nie wie gdzie patrzeć :/ Załatwiają niewinnych ludzi podczas gdy połowa howrse wyprawia o sto razy gorsze rzeczy . No skoro nawet nie można mieć avatara z kotkiem bogu ducha winnym '' A howrsowicze boja się wyrazić własne zdanie na temat moderacji ..... Kiedy już to ktoś zrobi jest automatycznie karany .
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...   Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ... - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Mój niedozwolony i bardzo zły awatar z kotem ...
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Spacery z kotem.
» Jeżeli potrzebujesz pomocy lub chcesz pomóc to pisz tutaj
» Awatar
» Awatar przeźroczysty GIF
» Jak dodać awatar na ZM?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: POMOC :: FAQ :: Pytania związane z Howrse :: Archiwum-
Skocz do: