| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|
+39Wild_Horse kasieczka Greenrose Kazuyuki HowrseMania Poisson Kiss TenOdNiechcenia VCarinn Zasobniaczka Sławcio50 Labamba CzarnaRoza mzvm Nels pakistanek marthee Maremi Hollywood Tiamat LIStek` Haffek Barson1990 avrilka Kirara descarado olcia1234 hermo Nathaly hanka1998 Destin konik123 EveDallas anteek nevinowa Veya ardnasak kam55 epvunio Amstaff 43 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Haffek Już coś wie
Nick w grze : -Haffek- Liczba postów : 274 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:27 am | |
| - pakistanek napisał:
- To ja mam pytanie do Haffek. Gdzieś wyżej było napisane o tym, że ktoś pisał do członków WKL o sitterowanie i, że ta osoba miała Ciebie w znajomych. Jak to wyjaśnisz?
Argument "każdy może mieć tę osobę w znajomych, to przypadek" proszę sobie podarować A mogę poprosić o nick tej osoby?Chodzi o nick rzekomego sittera, może być nawet na priv. | |
|
| |
Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:27 am | |
| Destin - W każdej hodowli są jakieś "mroczne sekrety", nikt nie jest idealny, nikt nie jest nieomylny, każdy popełnić błąd może, ale żeby teraz mieszać ludzi z błotem? To jest DZIECINADA. | |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| kam- nie żartuj sobie..dobrze wiemy, że Green doskonale wiedziała jaki ma pomysł Haffek. | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| - Hollywood napisał:
- Haffek napisał:
- Jeśli ktoś okradł Ardu z tego co wiem, można dojść kto się włamał Ja zagwarantuje, że to ja nie byłam
Po co komu gwarancja kogoś, kto kradnie? (: A masz dowód że bylam to ja? NIE, więc nie oskarżaj jeśli nie wiesz | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| - Hollywood napisał:
- Haffek napisał:
- Jeśli ktoś okradł Ardu z tego co wiem, można dojść kto się włamał Ja zagwarantuje, że to ja nie byłam
Po co komu gwarancja kogoś, kto kradnie? (: a masz 100% PEWNOŚCI, że HAFFEK to zrobiła? | |
|
| |
pakistanek Nowy
Nick w grze : pakistanek Liczba postów : 8 Dołączył : 18/10/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:28 am | |
| - Haffek napisał:
- pakistanek napisał:
- To ja mam pytanie do Haffek. Gdzieś wyżej było napisane o tym, że ktoś pisał do członków WKL o sitterowanie i, że ta osoba miała Ciebie w znajomych. Jak to wyjaśnisz?
Argument "każdy może mieć tę osobę w znajomych, to przypadek" proszę sobie podarować A mogę poprosić o nick tej osoby?Chodzi o nick rzekomego sittera, może być nawet na priv. Nie znam nicku, opieram się na treści jednego z postów. | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:28 am | |
| Amstaff jasnowidz, on wie wszystko! Wie kto co robił, kto się komu włamał, ja pierdzielę, magia! | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| - Amstaff napisał:
- kam- nie żartuj sobie..dobrze wiemy, że Green doskonale wiedziała jaki ma pomysł Haffek.
Green owszem wiedziała, sama powiedziała mi żebym to wstawiła. Ja wstawiłam to i napisałam obok że ja to traktuję jako żart a nie coś na serio | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
Nick w grze : LIStek` Liczba postów : 51 Dołączył : 20/02/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:29 am | |
| nie no najpierw najlepiej planować to aby się komuś wpier*olić na konto nastepnie ktos sie komuś na konto włamuje i nagle nie to nie ja. | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:29 am | |
| Jeśli ktoś myśli (lub chociaż się stara) to można się łatwo domyślić o całej tej sytuacji po przeczytaniu chociażby tych kilku stron | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| - Amstaff napisał:
- kam- nie żartuj sobie..dobrze wiemy, że Green doskonale wiedziała jaki ma pomysł Haffek.
to i tak bez znaczenia, czy wiedziała czy nie, ważne jest to, że była PRZECIW | |
|
| |
Hollywood Już coś wie
Nick w grze : Hollywood Liczba postów : 269 Dołączył : 09/08/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:30 am | |
| - kam55 napisał:
- Hollywood napisał:
- Haffek napisał:
Po co komu gwarancja kogoś, kto kradnie? (: a masz 100% PEWNOŚCI, że HAFFEK to zrobiła? A nie, ale tak się składa, że skoro proponowała, że okradnie wirek, to jest zdolna do wielu rzeczy (: jak wszyscy z dea. | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:30 am | |
| Ja nic takiego nie zrobiłam, nicku tej osoby nie znam, więc proszę nie oskarżajcie mnie o coś czego nie zrobiłam. | |
|
| |
| |
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| A jednak to wszystko ma znaczenie, skoro była przeciw to powinna zrobić wszystko, żeby ten pomysł nie wyszedł na światło dzienne, jak widać jednak chciała go ukazać | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:31 am | |
| Hollywood - Jak WSZYSCY - nie ma to jak oczernianie każdego z kolei, za głupie słowa jednej osoby ;)Nie ma to jak wydawać osądy dla własnej zadowolenia. | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:31 am | |
| - kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
to i tak bez znaczenia, czy wiedziała czy nie, ważne jest to, że była PRZECIW Ale zamiast wybić Haffkowi coś takiego z głowy, to zaproponowała, żeby wyjawić to na konferencji. Logiczne? | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| - Hollywood napisał:
- kam55 napisał:
- Hollywood napisał:
- Haffek napisał:
Po co komu gwarancja kogoś, kto kradnie? (: a masz 100% PEWNOŚCI, że HAFFEK to zrobiła? A nie, ale tak się składa, że skoro proponowała, że okradnie wirek, to jest zdolna do wielu rzeczy (: jak wszyscy z dea. Może nauczyłabyś/nauczyłbyś sie czytać? Pisałam na czacie obok ''planu'' że JA traktuję to jako żart | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| - Hollywood napisał:
- kam55 napisał:
- Hollywood napisał:
- Haffek napisał:
Po co komu gwarancja kogoś, kto kradnie? (: a masz 100% PEWNOŚCI, że HAFFEK to zrobiła? A nie, ale tak się składa, że skoro proponowała, że okradnie wirek, to jest zdolna do wielu rzeczy (: jak wszyscy z dea. WSZYSCY?! doprawdy, wszyscy? | |
|
| |
| |
| |
Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:32 am | |
| - Destin napisał:
- kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
to i tak bez znaczenia, czy wiedziała czy nie, ważne jest to, że była PRZECIW Ale zamiast wybić Haffkowi coś takiego z głowy, to zaproponowała, żeby wyjawić to na konferencji. Logiczne? Czy nie możecie tego zrozumieć że JA NIE CHCIAŁAM TEGO ROBIĆ?! Obok ''planu'' napisałam że JA TRAKTUJĘ TO JAKO ŻART | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| |
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:33 am | |
| - anteek napisał:
- A jednak to wszystko ma znaczenie, skoro była przeciw to powinna zrobić wszystko, żeby ten pomysł nie wyszedł na światło dzienne, jak widać jednak chciała go ukazać
akurat pomysł "ujawnił" się dzięki Amstaffowi, który z żartu zrobił wielką aferę, jacy to my wszyscy oszuści! | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:33 am | |
| - Haffek napisał:
- Destin napisał:
- kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
to i tak bez znaczenia, czy wiedziała czy nie, ważne jest to, że była PRZECIW Ale zamiast wybić Haffkowi coś takiego z głowy, to zaproponowała, żeby wyjawić to na konferencji. Logiczne? Czy nie możecie tego zrozumieć że JA NIE CHCIAŁAM TEGO ROBIĆ?! Obok ''planu'' napisałam że JA TRAKTUJĘ TO JAKO ŻART No pewnie, że nie chciałaś Przecież na codzień w każdej hodowli każdy członek proponuje okradanie innych... To takie śmieszne... | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
| Haffek, kam a nigdy nie czytałyście na czacie że green zrobi wszystko żeby WKL było drugie że oni nic nigdy nie zrobili że ona się tak napracowała itd mało razy to pisała? | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:34 am | |
| | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:34 am | |
| Hahahahah, LUDZIE! (kieruję swą wypowiedź do adwokatów Green i całego DeA). Wy jesteście ślepi, czy po prostu tak głupi? X osób ma do Was jakieś pretensje, żale, zarzuty... Serio? Odpieracie każdy atak, mimo że jest uzasadniony. Czy jakakolwiek inna hodowla, przykładowo Power Hols, albooo... Monster, ma takie problemy jak Wy? Czy tyle osób uważa, że te hodowle są złe? NIE. To Wy, jako Dulcius Ex Asperis macie problemy i cały sztab osób przeciwko Wam. Coś jest na rzeczy, tak sobie zapracowaliście i taką macie opinię. Te wszystkie oskarżenia nie biorą się znikąd... | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:35 am | |
| - LIStek` napisał:
- Haffek, kam a nigdy nie czytałyście na czacie że green zrobi wszystko żeby WKL było drugie że oni nic nigdy nie zrobili że ona się tak napracowała itd mało razy to pisała?
LIstek, Green a nie JA. Ja tego bym w życiu nie zrobiła, wstawiając pomysł na czat napisałam od razu że ja to traktuję jako żart, a co już Green chciała z tym zrobić to nie wiem | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:35 am | |
| przecież codziennie lider hodowli mówi żeby ktoś na konferencji hodowlanej przedstawił plan jak się komuś na konto włamać. no codziennie ; ) | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
| |
|
| |
| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |