Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|
+39Wild_Horse kasieczka Greenrose Kazuyuki HowrseMania Poisson Kiss TenOdNiechcenia VCarinn Zasobniaczka Sławcio50 Labamba CzarnaRoza mzvm Nels pakistanek marthee Maremi Hollywood Tiamat LIStek` Haffek Barson1990 avrilka Kirara descarado olcia1234 hermo Nathaly hanka1998 Destin konik123 EveDallas anteek nevinowa Veya ardnasak kam55 epvunio Amstaff 43 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Haffek Już coś wie
Nick w grze : -Haffek- Liczba postów : 274 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:15 am | |
| Więc proszę temat rzekomej chęci włamania na czyjeś konto lidera WKL zakończyć. | |
| | | Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:16 am | |
| | |
| | | Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:16 am | |
| - Tiamat napisał:
- Destin napisał:
- To od początku zaczynamy.
Tiamat - twój post to podsumowanie tych już 7 stron. Ostatni akapit to całkowita PRAWDA. Ile razy Green nie było, bo brak neta, bo nie może, bo coś tam. Ile razy gdy było potrzeba lidera nie było go? Ile razy osoba z zarządu podejmowała ważne decyzje i potem dostawała ochrzan za to, że pchała ten wózek do przodu? :DRozumiem, nie każdy ma możliwość robienia codziennie koni, ale samo przebywanie i pokazywanie ludziom, że jest lider i trzyma tą hodowlę jest ważne! Ale co tam... lepiej płakać i mówić, że się odchodzi z hodowli, bo się nie wytrzymuje psychicznie...
Veya, na litość boską. Ile ty jesteś w tej hodowli? I masz czelność pisać, że wiesz wystarczająco dużo? Wiesz ile razy hodowla była na krawędzi rozwiązania, bo Green zachowała się jak dzieciak i stwierdziła że odchodzi? Wątpię.
Haffku, na porządku dziennym dla ciebie jest pisanie na konferencji o włamie nie czyjeś konto? To gratuluję honoru. Wolę dojść własną pracą do tego, a nie poprzez niszczenie konkurencji, bez przesady. Owszem, wszystko jest prawdą, ale nie sądzisz Destin, że ta kłótnia z jednej strony jest bezsensowna? Poniżanie wszystkich dookoła przez Amstaffa... Wiem, ile zrobiłaś dla tej hodowli, wiem ile na niej straciłaś i nie dziwię się, że odeszłaś. Ale czy nie byłoby Ci głupio oczerniać całą hodowlę gdy winne są 2-3 osoby? Kłótnia o piksela - myślę, że jest a i owszem bezsensowna, ponieważ myślę, że ten temat jest już wywałkowany. Koń powinien być oddany bez upomnienia Amstaffa, a jeżeli Damian(kierro) nie mógł oddać, bo nie miał czasu mógł napisać i by wystarczyło imo. Myślę, że hodowle można potraktować jak jedną wielką rodzinę. Jeżeli ktoś z hodowli coś wywinie/powie to jednak daje świadectwo na temat hodowli. Oczywiście, masz rację, że osoby, które ZUPEŁNIE nie są w to wmieszane nie powinny być ruszane i oczerniane. | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Btw Veyu, kochanie, co do Twojego zamachu na prezydenta, jest on karalny. - Kodeks napisał:
- Kodeks przewiduje karalność przygotowania do:
wszczęcia wojny napastniczej ludobójstwa zamachu stanu zamachu na jednostkę Sił Zbrojnych przestępstw przeciwko bezpieczeństwu powszechnemu fałszowania pieniędzy i papierów wartościowych fałszowania dokumentów przestępstw dezercji lub samouszkodzenia | |
| - Haffek napisał:
- Więc proszę temat rzekomej chęci włamania na czyjeś konto lidera WKL zakończyć.
A co? Coś nieprzyjemnego może wyjść na jaw ? Coś, czego się boisz ? | |
| | | Hollywood Już coś wie
Nick w grze : Hollywood Liczba postów : 269 Dołączył : 09/08/2013
| - Tiamat napisał:
- Hollywood napisał:
- No, ale jak sam lider chce odejść ze swojej hodowli, to się chyba ku#wa tam cuda dzieją.
Lider chce odejść bo po prostu ma taki charakter. XD Jaki lider, taka hodowla (: popie#dolona. i tak dea słynie z tego, że jesteście po prostu oszustami, złodziejami i macie do wszystkich żal. | |
| | | LIStek` Raczkujący
Nick w grze : LIStek` Liczba postów : 51 Dołączył : 20/02/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:17 am | |
| A co boisz się czegoś że coś niespodziewanie ujrzy światło dziennie? | |
| | | kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:17 am | |
| - Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
- I jeszcze jedno: Za sam żart o włamaniu na konto jest winna Haffek, a nie MY, CAŁA HODOWLA. Więc post powinien być o konkretnej osobie, a nie ogółem, o CAŁEJ hodowli.
Ale jesteście hodowlą. Hodowla to GRUPA ludzi, a nie tylko Haffek Ale to był "pomysł" HAFFEK, a nie HODOWLI. Pomysł haffek, który popierał zarząd Popierał? jakoś ja nie, inni z zarządu też nie, na screenie widać, że wszyscy są PRZECIW. | |
| | | marthee Nowy
Nick w grze : marthee Liczba postów : 14 Dołączył : 13/09/2013
| - Tiamat napisał:
- anteek napisał:
- Widać w powyższych postach, że DEA ma za sobą wiele nieprzyjemnych sytuacji Skoro hodowla nic nie zrobiła to dlaczego odeszły z niej osoby z zarządu, dlaczego sama Green chciała odejść?
Bo Green zrzucała wszystko na innych, sama nic nie robiła i płakała całe dnie, że jest biedna i smutna i musi iść popłakać, kiedy cała reszta za nią harowała. I nie, nikt mi tego nie mówił, sama dochodzę do takiego wniosku po kilku tygodniach siedzenia na ich czacie, do którego nie można się włamać, musiał ktoś dać po prostu link. Wiec liderka musiała być kiepska. Nie chcę nikogo oczerniać, ale nie każdy nadaje się do rządzenia, ma cechy przywódcze. Jedni lepiej się czują jako zwykłe szaraczki. Widocznie sytuacja ją przerosła i łatwiej było zwalić robotę na kogoś innego, i wszystko zaczęło się sypać. | |
| | | LIStek` Raczkujący
| Pomysł haffek ale pewnie nikt jej nie mówił że to bez sensu i ją popierali | |
| | | Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:18 am | |
| Czego mam się bać? Co ma niby wyjść? Ja swoje wyjaśniłam i kłócić dalej się nie zamierzam. | |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:18 am | |
| - Hollywood napisał:
- Tiamat napisał:
- Hollywood napisał:
- No, ale jak sam lider chce odejść ze swojej hodowli, to się chyba ku#wa tam cuda dzieją.
Lider chce odejść bo po prostu ma taki charakter. XD
Jaki lider, taka hodowla (: popie#dolona. i tak dea słynie z tego, że jesteście po prostu oszustami, złodziejami i macie do wszystkich żal. Ale czemu mówisz o wszystkich. Byłam rzekomo w DEA a jeszcze nikogo nie oszukała, nie okradłam i nie mam do nikogo żalu, po prostu mówię co myślę. | |
| | | Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:19 am | |
| Wychodzi jedna wielka dziecinada. Czepiacie się czegoś, do czego nie doszło i na dodatek zostało WYJAŚNIONE! | |
| | | Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:19 am | |
| Tiamat - koniec, idę siedzieć.
Jak dla mnie cały temat jest bezsensowny, proste. Wieszajcie sobie dalej psy na ludziach, skoro sprawia Wam to taką przyjemność. Oby komuś z was się kiedyś noga powinęła, i inni potraktowali was tak samo, życzę szczerze. | |
| - kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
- I jeszcze jedno: Za sam żart o włamaniu na konto jest winna Haffek, a nie MY, CAŁA HODOWLA. Więc post powinien być o konkretnej osobie, a nie ogółem, o CAŁEJ hodowli.
Ale jesteście hodowlą. Hodowla to GRUPA ludzi, a nie tylko Haffek Ale to był "pomysł" HAFFEK, a nie HODOWLI. Pomysł haffek, który popierał zarząd Popierał? jakoś ja nie, inni z zarządu też nie, na screenie widać, że wszyscy są PRZECIW. [2014-01-27 18:27:21] -Haffek-: Aga, może wykorzystac mój pomysł? [2014-01-27 18:27:29] Agnieszka (Greenrose): powiedz o nim[2014-01-27 18:27:36] -Haffek-: serio? :O [2014-01-27 18:27:44] -Haffek-: ja to mowiłam na żarty, alee... [2014-01-27 18:27:48] -Haffek-: czemu nie [2014-01-27 18:27:56] -Haffek-: Tak więc mam hasło do konta koleżanki [2014-01-27 18:28:02] -Haffek-: ona już z niego nie korzysta [2014-01-27 18:28:09] -Haffek-: jak pewnie wiecie wkl ciągnie wirek [2014-01-27 18:28:22] -Haffek-: pomyślalam żeby napisać do wirkowej czy może nie szuka sittera [2014-01-27 18:28:30] -Haffek-: zaprpoponować jej super ofertę Green napisała, by Haffek powiedziała o pomyśle, tak więc, gdyby była przeciw, nawet nie chciałaby o tym słyszeć. | |
| | | LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:20 am | |
| Haffek lecz ktoś Ardu okradł więc teraz wychodzi na to że to ty zrobiłaś | |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:20 am | |
| - marthee napisał:
- Tiamat napisał:
- anteek napisał:
- Widać w powyższych postach, że DEA ma za sobą wiele nieprzyjemnych sytuacji Skoro hodowla nic nie zrobiła to dlaczego odeszły z niej osoby z zarządu, dlaczego sama Green chciała odejść?
Bo Green zrzucała wszystko na innych, sama nic nie robiła i płakała całe dnie, że jest biedna i smutna i musi iść popłakać, kiedy cała reszta za nią harowała. I nie, nikt mi tego nie mówił, sama dochodzę do takiego wniosku po kilku tygodniach siedzenia na ich czacie, do którego nie można się włamać, musiał ktoś dać po prostu link. Wiec liderka musiała być kiepska. Nie chcę nikogo oczerniać, ale nie każdy nadaje się do rządzenia, ma cechy przywódcze. Jedni lepiej się czują jako zwykłe szaraczki. Widocznie sytuacja ją przerosła i łatwiej było zwalić robotę na kogoś innego, i wszystko zaczęło się sypać. Nie, zrzucając na kogoś robotę nic się nie sypało. Za czasów mzvm i calluny DEA nawet wyprzedziło WKL. A potem? Potem się posypało, a gdy one odeszły... nie wiem co się stało, ale duża przepaść jest między WKL a DEA. | |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:21 am | |
| - Haffek napisał:
- Wychodzi jedna wielka dziecinada. Czepiacie się czegoś, do czego nie doszło i na dodatek zostało WYJAŚNIONE!
Wyjaśnione ?Ciekawe tylko gdzie. DEA twierdzi, że to był żart..na screenie nie widać nic, co mogłoby o tym świadczyć. | |
| | | kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:21 am | |
| - Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
- Amstaff napisał:
- kam55 napisał:
Ale jesteście hodowlą. Hodowla to GRUPA ludzi, a nie tylko Haffek Ale to był "pomysł" HAFFEK, a nie HODOWLI. Pomysł haffek, który popierał zarząd Popierał? jakoś ja nie, inni z zarządu też nie, na screenie widać, że wszyscy są PRZECIW. [2014-01-27 18:27:21] -Haffek-: Aga, może wykorzystac mój pomysł? [2014-01-27 18:27:29] Agnieszka (Greenrose): powiedz o nim [2014-01-27 18:27:36] -Haffek-: serio? :O [2014-01-27 18:27:44] -Haffek-: ja to mowiłam na żarty, alee... [2014-01-27 18:27:48] -Haffek-: czemu nie [2014-01-27 18:27:56] -Haffek-: Tak więc mam hasło do konta koleżanki [2014-01-27 18:28:02] -Haffek-: ona już z niego nie korzysta [2014-01-27 18:28:09] -Haffek-: jak pewnie wiecie wkl ciągnie wirek [2014-01-27 18:28:22] -Haffek-: pomyślalam żeby napisać do wirkowej czy może nie szuka sittera [2014-01-27 18:28:30] -Haffek-: zaprpoponować jej super ofertę
Green napisała, by Haffek powiedziała o pomyśle, tak więc, gdyby była przeciw, nawet nie chciałaby o tym słyszeć. zwykłe słowa "powiedz o nim" mają być dowodem, że zarząd był ZA? chciała się dowiedzieć o co jej chodzi, jaki pomysł, tyle. | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| - Veya napisał:
- Oby komuś z was się kiedyś noga powinęła, i inni potraktowali was tak samo, życzę szczerze.
Nie rób drugiemu co Tobie nie miłe Green jak ją poinformowałem o włamaniu na konto ardu napisała cos w stylu "Dobrze jej tak i tak jej nie lubiłam" | |
| - Veya napisał:
- Tiamat - koniec, idę siedzieć.
Jak dla mnie cały temat jest bezsensowny, proste. Wieszajcie sobie dalej psy na ludziach, skoro sprawia Wam to taką przyjemność. Oby komuś z was się kiedyś noga powinęła, i inni potraktowali was tak samo, życzę szczerze. Nie wiem jak Ty, ale ja wieszam psy na Amstaffie, który zaczął, przy okazji upominając tych, którzy raję chcą mieć, nawet gdy jej nie mają. | |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:23 am | |
| - Amstaff napisał:
- Haffek napisał:
- Wychodzi jedna wielka dziecinada. Czepiacie się czegoś, do czego nie doszło i na dodatek zostało WYJAŚNIONE!
Wyjaśnione ?Ciekawe tylko gdzie. DEA twierdzi, że to był żart..na screenie nie widać nic, co mogłoby o tym świadczyć. To daj screen CAŁEJ rozmowy, panie WIEM-TO-WSZYSTKO-WIĘC UTNĘ PÓŁ ROZMOWY. Nie będą wiedzieć o co chodzi. | |
| | | LIStek` Raczkujący
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:23 am | |
| Green jak by mogła to by rozniosła całe WKL w dobry pył. bo co robią więcej niż on? | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| | | | Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| - Veya napisał:
- Tiamat - koniec, idę siedzieć.
Jak dla mnie cały temat jest bezsensowny, proste. Wieszajcie sobie dalej psy na ludziach, skoro sprawia Wam to taką przyjemność. Oby komuś z was się kiedyś noga powinęła, i inni potraktowali was tak samo, życzę szczerze. Żadnej przyjemności mi to nie sprawia, wręcz przeciwnie. Większość ludzi zamieszanych w to była mi bliska. To nie jest powinięcie nogi - "mroczne sekrety" wyszły na jaw i jak widać... nie tylko Amstaff ma jakieś zarzuty do DEA, więc ten temat nie jest taki bezsensowny. | |
| | | Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:24 am | |
| anteek - mi to lotto co się komukolwiek z kontem dzieje, tak szczerze. To jest pech, może komuś się naraziła? Może była nieostrożna? Nie znaczy to od razu, że ktoś jest zły i straszny, bo nie "współczuje" w grze o konikach. Tiamat - Ja co do jego osoby już się wypowiedziałam | |
| | | pakistanek Nowy
Nick w grze : pakistanek Liczba postów : 8 Dołączył : 18/10/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:25 am | |
| To ja mam pytanie do Haffek. Gdzieś wyżej było napisane o tym, że ktoś pisał do członków WKL o sitterowanie i, że ta osoba miała Ciebie w znajomych. Jak to wyjaśnisz? Argument "każdy może mieć tę osobę w znajomych, to przypadek" proszę sobie podarować | |
| | | Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:25 am | |
| Jeśli ktoś okradł Ardu z tego co wiem, można dojść kto się włamał Ja zagwarantuje, że to ja nie byłam | |
| | | kam55 Już coś wie
| | |
| | | Hollywood Już coś wie
Nick w grze : Hollywood Liczba postów : 269 Dołączył : 09/08/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 7:26 am | |
| - Haffek napisał:
- Jeśli ktoś okradł Ardu z tego co wiem, można dojść kto się włamał Ja zagwarantuje, że to ja nie byłam
Po co komu gwarancja kogoś, kto kradnie? (: | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
| |
| | | | Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |