| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|
+39Wild_Horse kasieczka Greenrose Kazuyuki HowrseMania Poisson Kiss TenOdNiechcenia VCarinn Zasobniaczka Sławcio50 Labamba CzarnaRoza mzvm Nels pakistanek marthee Maremi Hollywood Tiamat LIStek` Haffek Barson1990 avrilka Kirara descarado olcia1234 hermo Nathaly hanka1998 Destin konik123 EveDallas anteek nevinowa Veya ardnasak kam55 epvunio Amstaff 43 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:35 am | |
| - mzvm napisał:
- A wracając do tematu przewodniego , czyli wypożyczonej klaczy.
Czy pomyślał ktoś może , że kierro mogł dostać zakaz sprzedaży ów klaczy z góry? nie ma na to zadnych dowodów a takie wypowiedzi nie mają sensu bo to jest jedynie przemyslenie | |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:35 am | |
| - mzvm napisał:
Czy pomyślał ktoś może , że kierro mogł dostać zakaz sprzedaży ów klaczy z góry? Napisałem do green, by przypomniała mu (myślałem, że to bardziej jakoś zadziała) o klaczy, ona zaś napisała, bym napisał do niego (choć pisałem wcześniej) | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:36 am | |
| - olcia1234 napisał:
- mzvm napisał:
Czy pomyślał ktoś może , że kierro mogł dostać zakaz sprzedaży ów klaczy z góry? nie ma na to zadnych dowodów a takie wypowiedzi nie mają sensu bo to jest jedynie przemyslenie Hahahahahahaha, nie no padam Teraz to WY,DEA, będziecie pouczać innych o dowodach ? XD | |
|
| |
Haffek Już coś wie
Nick w grze : -Haffek- Liczba postów : 274 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:41 am | |
| - LIStek` napisał:
- Fajnie super ktoś jej to odradził to nie znaczy że tego nie zrobiła ; )
Szkoda listu że czytać nie umiesz, i że nie przeczytałeś że obok ''pomysłu'' jest na napisane że jest to na żarty, ja tego poważnie nie biorę. Ale no tak przecież Ty wiesz lepiej. Myślałam, że jesteś inny. Tyle razy mi się żaliłeś jak masz źle, a teraz oczerniasz? | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:41 am | |
| - Amstaff napisał:
- olcia1234 napisał:
- mzvm napisał:
Czy pomyślał ktoś może , że kierro mogł dostać zakaz sprzedaży ów klaczy z góry? nie ma na to zadnych dowodów a takie wypowiedzi nie mają sensu bo to jest jedynie przemyslenie Hahahahahahaha, nie no padam Teraz to WY,DEA, będziecie pouczać innych o dowodach ? XD nie pouczac... ale takie rzucone przemyslenia są brane na powaznie i za kilka wypowiedzi ktos napisze ze to Green zabroniła oddać konia... Kierro nie sprzedał konia bo zapomniał/nie miał czasu nie wiem czemu nie stało sie to i tyle ale nie ma co pisac ze to polecenie z góry | |
|
| |
LIStek` Raczkujący
Nick w grze : LIStek` Liczba postów : 51 Dołączył : 20/02/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:43 am | |
| Też myślałem że jesteś inna i żę taka osoba jak Green nie zrobi z ciebie oszusta który przegrał z WKL i musi się koniecznie włamać na konto wirka. | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:44 am | |
| - LIStek` napisał:
- Też myślałem że jesteś inna i żę taka osoba jak Green nie zrobi z ciebie oszusta który przegrał z WKL i musi się koniecznie włamać na konto wirka.
masz pojęcie co piszesz? dowody sa ze powiedziała to w zartach nie masz prawa oskarzac nikogo o to !! | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:45 am | |
| Haha, nie no listku dobry jesteś. Do niczego nie doszlo, ale co tam gadać sobie można Z resztą po co ja to piszę, skoro wszyscy wiedzą swoje. Po co sobie nerwy psuć. | |
|
| |
Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:46 am | |
| Zawsze najłatwiej jest kogoś oskarżać i oczerniać. | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:53 am | |
| Nie no, żarty żartami, ale nie wydaje Wam się, że to wszystko to dziwny i podejrzany "zbieg okoliczności"?
-Haffek- pisze na konfie, że może się zgłosić jako sitter u Wirek i ograbić jej konto... po czym się okazuje, że konto ardnasak. zostało ogołocone... No z całym szacunkiem, ale nie dziwcie się teraz, co inni o Was myślą.
A osobiście myślę, że nawet żartowanie z czegoś takiego to tragedia....
Co do tej nieszczęsnej klaczuchy - została POŻYCZONA, a nie oddana. Czyli oczywistym jest, że powinna wrócić do właściciela. Jak ktoś POŻYCZA 100 złotych to je POŻYCZA a nie zabiera sobie na wieczne nieoddanie... Nawet przeciąganie momentu oddania czegoś (czy konia czy pieniędzy) to niesłowność w stopniu znacznym i podważa uczciwość takiej osoby. | |
|
| |
mzvm Nowy
Nick w grze : mzvm Liczba postów : 9 Dołączył : 03/11/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:55 am | |
| olcia 1234 nie ma według mnie również żadnych dowodów na to ze to był żart a takie Twoje wypowiedzi że to żart nie mają sensu bo to jest jedynie przemyślenie . ( to działa w dwie strony) | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:56 am | |
| Jest wiele dziwnych i niewyjaśnionych zbiegów okoliczności, szczególnie w DEA | |
|
| |
CzarnaRoza Raczkujący
Nick w grze : CzarnaRoza Liczba postów : 76 Dołączył : 27/11/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:58 am | |
| Zaiście interesujące. Według mnie, osoba która zamierza dokonać czynu takiego jak kradzież i oszustwo, nawet jeśli mówi to w żartach, nie jest godna zaufania. Tyle ode mnie. | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 9:59 am | |
| Barson1990 zgadzam sie w obu przyadkach, ten żart nie powinien miec miejsca ale jak napisała wiki zaraz po jego przedstawieniu "wymyślone tak sobie" co do oddania konia zawiła jedna osoba a nie cała hodowla która została tutaj oczerniona. Bo nawet jeśli ja dostałabym proźbę o oddanie konia ktory jest u kierro to nic nie moge zrobic, nie moge go wystawic ani nic z tych rzeczy.
mzvm są dowody na stronie wczesniej ze wiki nie mowila powaznie, | |
|
| |
| |
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:03 am | |
| - anteek napisał:
- Jest wiele dziwnych i niewyjaśnionych zbiegów okoliczności, szczególnie w DEA
co masz na myśli pisząc "zbiegi okoliczności" | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:03 am | |
| - olcia1234 napisał:
- Barson1990 zgadzam sie w obu przyadkach, ten żart nie powinien miec miejsca ale jak napisała wiki zaraz po jego przedstawieniu "wymyślone tak sobie" co do oddania konia zawiła jedna osoba a nie cała hodowla która została tutaj oczerniona. Bo nawet jeśli ja dostałabym proźbę o oddanie konia ktory jest u kierro to nic nie moge zrobic, nie moge go wystawic ani nic z tych rzeczy.
mzvm są dowody na stronie wczesniej ze wiki nie mowila powaznie, Jednakże należy pamiętać, iż ta jedna osoba także jest częścią tej hodowli. | |
|
| |
CzarnaRoza Raczkujący
Nick w grze : CzarnaRoza Liczba postów : 76 Dołączył : 27/11/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:06 am | |
| - Amstaff napisał:
- olcia1234 napisał:
- Barson1990 zgadzam sie w obu przyadkach, ten żart nie powinien miec miejsca ale jak napisała wiki zaraz po jego przedstawieniu "wymyślone tak sobie" co do oddania konia zawiła jedna osoba a nie cała hodowla która została tutaj oczerniona. Bo nawet jeśli ja dostałabym proźbę o oddanie konia ktory jest u kierro to nic nie moge zrobic, nie moge go wystawic ani nic z tych rzeczy.
mzvm są dowody na stronie wczesniej ze wiki nie mowila powaznie, Jednakże należy pamiętać, iż ta jedna osoba także jest częścią tej hodowli. Jak to mówią, jedno zgniłe jabłko zepsuje pozostałe. | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:10 am | |
| - Amstaff napisał:
- olcia1234 napisał:
mzvm są dowody na stronie wczesniej ze wiki nie mowila powaznie, Jednakże należy pamiętać, iż ta jedna osoba także jest częścią tej hodowli. No tak jest częscią hodowli ale postaw sie w naszej sytuacji... ja odeszłam i pozyczyłam komuś tam konia i go nie odzyskałam ty jestes w hodowli i ja wyzywam Cie od oszustów bo ktoś z tej hodowli tego konia mi nie oddał. I czy to według Ciebie jest w porządku? | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| |
| |
Haffek Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:13 am | |
| Telly nie ma sensu się kłócić. Oni i tak nie zrozumieją, będę wiedzieli swoje. | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:14 am | |
| Hm, a ja sobie czytam tak 1 screena od Amstaffa i zaciekawiła mnie pewna kwestia. Haffek, owszem stwierdziłaś, że to na żarty mówiłaś, ale zaraz po tym stwierdziłaś "czemu nie ". I to mnie strasznie zaciekawiło, mówiłaś na żarty, a potem zapaliła ci się lampka "a może warto spróbować". Ale mniejsza. - olcia1234 napisał:
- No tak jest częscią hodowli ale postaw sie w naszej sytuacji... ja odeszłam i pozyczyłam komuś tam konia i go nie odzyskałam ty jestes w hodowli i ja wyzywam Cie od oszustów bo ktoś z tej hodowli tego konia mi nie oddał. I czy to według Ciebie jest w porządku?
Rozpisałam to wyżej. Kiedy minęło 10 dni, Amstaff był jeszcze członkiem hodowli. A konia nie dostał od Damiana, więc proszę nie mów już co jest w porządku w tym przypadku. Po prostu zawlilscie, zarząd ani lider teog nie przypilnował. | |
|
| |
Nels Nowy
Nick w grze : Nels Liczba postów : 7 Dołączył : 10/11/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:15 am | |
| Destin to są bardzo mądre słowa, i się z nimi zgadzam w 100% | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:17 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:18 am | |
| | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:19 am | |
| - Destin napisał:
- Hm, a ja sobie czytam tak 1 screena od Amstaffa i zaciekawiła mnie pewna kwestia.
Haffek, owszem stwierdziłaś, że to na żarty mówiłaś, ale zaraz po tym stwierdziłaś "czemu nie ". I to mnie strasznie zaciekawiło, mówiłaś na żarty, a potem zapaliła ci się lampka "a może warto spróbować".
Ale mniejsza.
- olcia1234 napisał:
- No tak jest częscią hodowli ale postaw sie w naszej sytuacji... ja odeszłam i pozyczyłam komuś tam konia i go nie odzyskałam ty jestes w hodowli i ja wyzywam Cie od oszustów bo ktoś z tej hodowli tego konia mi nie oddał. I czy to według Ciebie jest w porządku?
Rozpisałam to wyżej. Kiedy minęło 10 dni, Amstaff był jeszcze członkiem hodowli. A konia nie dostał od Damiana, więc proszę nie mów już co jest w porządku w tym przypadku. Po prostu zawlilscie, zarząd ani lider teog nie przypilnował. Destin nawet jeśli pisaliśmy do kierro to nic nie mogliśmy zrobic, nikt nie mogl wystawic tego konia... a poza tym nie wiemy kiedy napisał do Green aby koń został zwrocony, chy to było przed odejsciem czy po... moze kierro zapomniał moze nie miał czasu szukac tej klaczy nie wiemy jak to wyglądało wiec nikogo nie oskarzajmy. Klacz wroci do prędzej czy pozniej wroci do własciciela a jesli nie to ja za na zapłace i nie będzie problemu | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:21 am | |
| | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:22 am | |
| Pytanie do Amstaffa. Kto dokładnie z zarządu został poproszony o zwrot klaczy oprocz Green? jestem w zarzadzie i zadnej proźby nie dostałam. | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:25 am | |
| Jedynie Green, bo nie interesowałem się, kto oprócz niej jest w zarządzie.Czyli jak ktoś chce jakąś sprawę załatwić, to musi pisać do każdego członka zarządu z osobna ? | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 10:29 am | |
| - Amstaff napisał:
- Jedynie Green, bo nie interesowałem się, kto oprócz niej jest w zarządzie.Czyli jak ktoś chce jakąś sprawę załatwić, to musi pisać do każdego członka zarządu z osobna ?
i co wedlok ciebie Green miala zrobic? przekierowała cie do Kierro ktory ma klacz bo jako jedyny mogl ja wystawic. Jesli nie wystawił to nalezy do niego miec pretensje a nie do Green a tym bardziej do całej hodowli nie sądzisz? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
| |
|
| |
| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|