| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|
+39Wild_Horse kasieczka Greenrose Kazuyuki HowrseMania Poisson Kiss TenOdNiechcenia VCarinn Zasobniaczka Sławcio50 Labamba CzarnaRoza mzvm Nels pakistanek marthee Maremi Hollywood Tiamat LIStek` Haffek Barson1990 avrilka Kirara descarado olcia1234 hermo Nathaly hanka1998 Destin konik123 EveDallas anteek nevinowa Veya ardnasak kam55 epvunio Amstaff 43 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
epvunio Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 14 Dołączył : 15/12/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:59 am | |
| Haha.... blupienie koni?? Ty się nie ośmieszaj. | |
|
| |
Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:59 am | |
| anteek - A ja swoją, też troszeczkę już wiem Nadal czekam na jakieś sensowne wypowiedzi, dowody na to, że DEA jest takie straszne, a WKL to wcielenie aniołków | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:00 am | |
| Twoje dowody to se możesz :)Kilka rozmów z konfy DEA i załatwione? | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:01 am | |
| epvunio: ahahaahh :Dw przeciwieństwie do niektórych mam jeszcze życie realne ^^ | |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:01 am | |
| To może Haffek powie, do kogo zgłaszała się jako sitterka? | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Amstaff... czytanie ze zrozumieniem. Mówię cały czas, że chcę zobaczyć dowody na to, że DEA jest takie straszne, okropne i w ogóle - nie doczekałam się ich do tej pory. Za to Ty sam przyznałeś się (dwukrotnie), do zrobienia screena z rozmowy - a tym samym do bycia osobą całkowicie niegodną zaufania, po prostu kretem TO JEST DLA MNIE DOWÓD przykładowo | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:02 am | |
| samobój z Twojej strony :Dmy tacy źli, a sam jesteś oszustem | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:03 am | |
| Dla mnie to jest masakra, oskarżacie Rafała o to, że jest "kretem". Według mnie każdy normalny człowiek, gdyby zobaczył taką rozmowę od razu by to przekazał dalej, nie rozumiem jak można takie rzeczy pisać dla żartu | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:03 am | |
| - Veya napisał:
- Amstaff... czytanie ze zrozumieniem. Mówię cały czas, że chcę zobaczyć dowody na to, że DEA jest takie straszne, okropne i w ogóle - nie doczekałam się ich do tej pory.
Za to Ty sam przyznałeś się (dwukrotnie), do zrobienia screena z rozmowy - a tym samym do bycia osobą całkowicie niegodną zaufania, po prostu kretem ;)TO JEST DLA MNIE DOWÓD przykładowo Owszem, przyznałem się do tego. Przeczytaj, w jakich okolicznościach to zrobiłem (kilka postów w tył ) co do dowodów- nie wiem, ile razy mam powtarzać : na początku wątku są screeny. | |
|
| |
epvunio Nowy
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:05 am | |
| | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:06 am | |
| anteek - a ja powtarzam drugi albo i trzeci raz - skoro kilka słów nie pisanych na serio jest takim przestępstwem, że trzeba od razu robić taką aferę - to ja powinnam trafić na stryczek Screen mi się nie ładuje, pisałam o tym, poza tym ja nadal twierdzę, iż była to tylko rozmowa, tylko żarty, nic nie pisanego poważnie. To nie jest powód, by od razu robić z wszystkich diabły wcielone, no ludzie... A Ty mój drogi mimo wszystko zachowałeś się jak zachowałeś, byłeś w DEA i nagle Ci się odwidziało, a kosztem pikselowego konika ucierpi wiele ludzi, którzy o tej sprawie nawet nie mają pojęcia. Brawo, naprawdę. | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:07 am | |
| anteek- polecam przeczytać kilka moich i Veyi postów wstecz, nie mam zamiaru powtarzać się XX razy [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
epvunio Nowy
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:08 am | |
| kam to policz ile tam razy powtarzałaś... Przynajmniej w tej sytuacji użyjesz mózgu. | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:09 am | |
| epvunio - ile jeszcze razy powiesz o mózgu? To niczego do wątku nie wnosi... | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:10 am | |
| Czytałem wszystko Haffek napisała czy opowiedzieć o pomyśle, a Green jak najbardziej była za, więc zapewne chciała wcielić ten pomysł w życie Nikt nie robi ze wszystkich diabłów wcielonych - ja lubię kilka osób z DEA i nic do nich nie mam | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:10 am | |
| epvunio, a ile razy ty się powtarzasz? nie wymyslisz czegoś bardziej oryginalnego od mózgu? XD | |
|
| |
epvunio Nowy
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:11 am | |
| hahah.... nie będę pisał bo szkoda słów.... Zobaczymy potem co powiecie na dowody ... | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:11 am | |
| Nie mam słów, na to co się aktualnie dzieje w DEA. Zamiast wziąć się w garść i próbować przegonić WKL, to takie pomysły już wam przychodzą do głowy, na litość boską. Może i to było w żartach, ale to i tak nie do pomyślenia. Żarty żartami, ale skoro już macie takie żarty, to może kiedyś posuniecie się do tego?! Byłam w DEA i Wirek jak i inni z jej hodowli były obrażane na chacie. Ja jako że brałam w tym udział - chcę przeprosić, ale to bardzo przeprosić osoby, które kiedykolwiek obraziłam. Niestety nie mam screenów - kto by pomyślał, że będą kiedykolwiek potrzebne. Ludzi z WKL poznałam - są świetni, zero zawiści do was. Jak dla mnie zaczęliście się staczać po odejściu Call i mzvm. Nie ma kto was pilnować i zaczynają się wygłupy. Zastanówcie się nad zmienieniem statusu hodowli z prestiżowej na hobbistyczną, bo nie nadajecie się na tą pierwszą hodowlę, skoro nieudane próby prześcignięcia nasuwają wam takie pomysły. Aktualnie będę u was pewnie skreślona, znienawidzona - ale co tam. Wolę stanąć po tej właściwej stronie. Amstaff- Jedno OM i klacz to nie taka strata. Chyba w grudniu, można powiedzieć, że sponsorowałam DEA pod względem CR, bo przecież nikt nie miał zapasów ^^. | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:13 am | |
| anteek - ja nadal nie mogę doprosić się screena, bo ten na początku wątku mi się nie ładuje. Nadal nie widzę w tym wszystkim większego sensu, parę słów, pisanych w żartach, a dochodzi do oczerniania kogoś po paru słowach i robienie z wielu osób kogoś, kim nie są... Nie mówiłam o Tobie, chodziło mi o ogół sytuacji, w jakim świetle teraz jesteśmy WSZYSCY stawiani | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:15 am | |
| Moim zdaniem nie należy na nikogo się obrażać czy skreślać, po prostu wiele osób wie co się dzieje - świat jest mały A jeśli ktoś jest winny to powinien się przyznać lub przeprosić, a nie odwracać kota ogonem | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:16 am | |
| Nie miej pretensji do mnie, że Ci się nie ładuje, mi się ładuje i w skrócie napisałem co tam jest Według mnie żartować można na inne (bardziej śmieszne) tematy, a nie na temat rozwalenia czyjegoś konta | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:17 am | |
| Kłóćcie się dalej, ale we Flames. Przenoszę ;> | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:18 am | |
| Nie ładuje Ci się, tak ? Ok. [2014-01-27 18:27:21] -Haffek-: Aga, może wykorzystac mój pomysł? [2014-01-27 18:27:29] Agnieszka (Greenrose): powiedz o nim [2014-01-27 18:27:36] -Haffek-: serio? :O [2014-01-27 18:27:44] -Haffek-: ja to mowiłam na żarty, alee... [2014-01-27 18:27:48] -Haffek-: czemu nie [2014-01-27 18:27:56] -Haffek-: Tak więc mam hasło do konta koleżanki [2014-01-27 18:28:02] -Haffek-: ona już z niego nie korzysta [2014-01-27 18:28:09] -Haffek-: jak pewnie wiecie wkl ciągnie wirek [2014-01-27 18:28:22] -Haffek-: pomyślalam żeby napisać do wirkowej czy może nie szuka sittera [2014-01-27 18:28:30] -Haffek-: zaprpoponować jej super ofertę | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:18 am | |
| Destin - a ja poznałam ludzi z DEA, i moim zdaniem są świetni. Każdy ma swoją opinię o ludziach, ale nie powinno się zachowywać tak, jak zachował się Amstaff, bo teraz przez jego oczernienie nas będą ponosić konsekwencje także osoby, które nic nie wiedzą o danej sprawie. Staramy się jak każda hodowla, wystarczy spojrzeć na ilość blupów, NASZYCH blupów dziennych i tak dalej, to jednak wskazuje na to, że walczymy. anteek - ale teraz tak właśnie będzie, DEA to zło konieczne i koniec kropka, opinia pójdzie w świat. Ja nic nie zrobiłam, ale znam sprawę i zamierzam bronić DEA przed taką "pseudo opinią", chyba wielu by tak zrobiło | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:20 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Kłóćcie się dalej, ale we Flames. Przenoszę ;>
Dzieki hanko | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:21 am | |
| Też uważam, że kilka osób z DEA jest świetnych, aczkolwiek coraz mniej, bo Ci świetni coraz częściej odchodzą - ciekawe dlaczego | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:21 am | |
| anteek - nie miałam do Ciebie pretensji o to, że się nie ładuje ;p
Amstaff - iii? Słowa, kilka słów, SŁÓW. Czynów nie widzę. Z tego co wiem, to ta sytuacja miała miejsce x czasu temu - do tej pory nikt do Wirek się nie włamał, wniosek? Sam znajdź.
Jeden wielki bezsens. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:22 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:23 am | |
| - Veya napisał:
- anteek - nie miałam do Ciebie pretensji o to, że się nie ładuje ;p
Amstaff - iii? Słowa, kilka słów, SŁÓW. Czynów nie widzę. Z tego co wiem, to ta sytuacja miała miejsce x czasu temu - do tej pory nikt do Wirek się nie włamał, wniosek? Sam znajdź.
Jeden wielki bezsens. Zawsze przed czynem muszą paść jakieś słowa | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 3:23 am | |
| anteek - Ja nie będę wypowiadać się o co poniektórych osobach, bo wolę swoją opinię zostawić dla siebie, ale troszkę już wiem i troszkę widzę ;)Teraz to strach cokolwiek powiedzieć na jakikolwiek temat, bo pewnie zostanę zmieszana z błotem (nie przez Ciebie), przez zawistne osoby, a i jeszcze inni ucierpią. Obłęd. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
| |
|
| |
| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|