| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|
+39Wild_Horse kasieczka Greenrose Kazuyuki HowrseMania Poisson Kiss TenOdNiechcenia VCarinn Zasobniaczka Sławcio50 Labamba CzarnaRoza mzvm Nels pakistanek marthee Maremi Hollywood Tiamat LIStek` Haffek Barson1990 avrilka Kirara descarado olcia1234 hermo Nathaly hanka1998 Destin konik123 EveDallas anteek nevinowa Veya ardnasak kam55 epvunio Amstaff 43 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:37 am | |
| Amstaffie - mi wystarczy to, że byłeś kretem(do czego sam się przyznałeś, headshot?) Jak dla mnie pokazałeś już kim jesteś, jak warto Ci ufać i tak dalej, tak więc nie potrzeba mi nic więcej. | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:38 am | |
| epvunio: Bardzo uczciwe.. Ciekawostka:D | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:39 am | |
| Wydaje mi się, że Amstaff po prostu chce dostać to co do niego należy, bądź co bądź skoro wydał OM to powinniście mu zwrócić | |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:39 am | |
| Nie byłem To, że Twoja green coś sobie ubzdurała w swojej główce (oskarżając mnie bez dowodów przy okazji ) , to nie moja wina. Screeny zrobiłem dopiero kilka dni później, jak juz wkurzyliście mnie wystarczająco.
Ostatnio zmieniony przez Amstaff dnia Sob Lut 15, 2014 2:41 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:40 am | |
| - anteek napisał:
- Wydaje mi się, że Amstaff po prostu chce dostać to co do niego należy, bądź co bądź skoro wydał OM to powinniście mu zwrócić
Dokładnie antku. Kilkakrotnie upominałem się o zwrot tego przedmiotu i jak wspominałem, ostrzegałem, że mają czas do dzisiaj. | |
|
| |
epvunio Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 14 Dołączył : 15/12/2013
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:40 am | |
| Po prostu DEA nie może sobie darować to, że nie są na 1 miejscu. Początki były super... a potem pff... szkoda gadać. | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:41 am | |
| Chciałby zwrotu klaczy, przy czym PISZE O ZUPEŁNIE INNEJ SPRAWIE, jaki to ma związek? | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:42 am | |
| anteek - mógł zachować się normalnie, napisać nie tylko do Agi, która notabene nie ma dostępu do neta od wczoraj. Wszyscy zostali obrażeni bo pan Amstaff tupnął nóżką i już teraz każdy ma obok niego skakać. Tępa? Poziom obrażania wzrasta, jesteś naprawdę dojrzałą osobą Człowieku ZROBIŁEŚ JE, więc cóż... jesteś winny? Teraz nie odwracaj kota ogonem | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:42 am | |
| Hmmm.. co ja tu będę pisał, ja wiem swoje i zachowam to dla siebie | |
|
| |
| - kam55 napisał:
- Chciałby zwrotu klaczy, przy czym PISZE O ZUPEŁNIE INNEJ SPRAWIE, jaki to ma związek?
A taki to ma zwiazek, że ujawniam wasze plany co do wkl, bo nie zwróciliście mi klaczy...trochę mózgu nigdy nie zaszkodzi.. | |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:44 am | |
| - Veya napisał:
- anteek - mógł zachować się normalnie, napisać nie tylko do Agi, która notabene nie ma dostępu do neta od wczoraj. Wszyscy zostali obrażeni bo pan Amstaff tupnął nóżką i już teraz każdy ma obok niego skakać.
Napisałem nie tylko do Agi...widzę, że jesteś wielce poinformowana | |
|
| |
epvunio Nowy
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:44 am | |
| Kam myślenie nic nie boli, powinnaś używać trochę mózgu. | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:45 am | |
| anteek - to była durna rozmowa, parę słów powiedzianych w żarcie, przez co teraz cierpi opinia wielu ludzi (tym samym mnie). Tak jak pisałam już wcześniej - w takim razie ja powinnam iść do pierdla, bo tak wiele razy "knułam" różne intrygi, że aż szkoda gadać. Od słów do czynu daleka droga, a i trzeba znać granicę. Nic się nie wydarzyło, a teraz wyszła taka afera, jakbyśmy dosłownie podcięli Wirek gardło. | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:47 am | |
| Dla Ciebie to durna rozmowa, ja bym tego nie odebrał jako żartu | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:48 am | |
| anteek - To ja bym chciała te dowody zobaczyć, bo ja na słowo nikomu wierzyć nie zamierzam. Jak dla mnie aktualnie to tylko batalia słowna, która koniec końców niczego nie wniesie, poza tym, że wiele osób może poczuć się dotkniętym przez określanie ich "oszustami","tępymi" bądź też "nie do końca normalnymi". | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:49 am | |
| Dokładnie Veya :DJa już bym siedziala w pierdlu na dożywociu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:49 am | |
| Gratuluje poczucie humoru, nie wiek, jestem wyjatkiem, nie smieszy mnie to ze ktos moglby sie komus wlamywac na konto. No ale ja tu nie po to, prosze jakiehokolwiek.moda o przeniesienie tematu dla Flames. | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:50 am | |
| Nie musisz mi wierzyć, nie mam zamiaru nikomu nic pokazywać, mam dowody dla siebie i tylko dla siebie, nikt nie musi mi wierzyć Ja nikogo nie obrażam | |
|
| |
konik123 Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 15/02/2014
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:50 am | |
| ja powiem tyle że te całe dyskusje są na poziomie przedszkolaków, szkoda mi niektórych z was, każdy te aluzje zna już na pamięć "dea to zło, a wkl to najlepsza hodowla świata" była tu mowa o obrażaniu wkl na prezentacjach, niestety powiem że to była tyllo odpowiedź na ich obraźliwe słowa, czemu na to nikt nie zwrócił uwagi, co ? wypowiadam się anonimowo, to nie jest mój prawdziwy login, dlaczego ? a dlatego że nie chcę aby potem były jeszcze na mnie oskarżenia, jeszcze by się potem okazało że mam zamiar obalić ow, zająć jego miejsce i w ogóle usunąć obie hodowle | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:51 am | |
| Na samym początku chciałem dać temat do flames, jednak nie dało się, coś tak wyskakuje że nie mogę wątku założyc | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:51 am | |
| Na samym początku chciałem dać temat do flames, jednak nie dało się, coś tak wyskakuje że nie mogę wątku założyc | |
|
| |
konik123 Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 15/02/2014
| ja powiem tyle że te całe dyskusje są na poziomie przedszkolaków, szkoda mi niektórych z was, każdy te aluzje zna już na pamięć "dea to zło, a wkl to najlepsza hodowla świata" była tu mowa o obrażaniu wkl na prezentacjach, niestety powiem że to była tyllo odpowiedź na ich obraźliwe słowa, czemu na to nikt nie zwrócił uwagi, co ? wypowiadam się anonimowo, to nie jest mój prawdziwy login, dlaczego ? a dlatego że nie chcę aby potem były jeszcze na mnie oskarżenia, jeszcze by się potem okazało że mam zamiar obalić ow, zająć jego miejsce i w ogóle usunąć obie hodowle | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| epvunio: no wlaśnie, nie boli, i to nie ja nie używam tu mózgu, lecz kto inny | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:53 am | |
| Ams, bo nie mozna zakladac tematow, modzi tylko moga, blokada taka, ale przeniesc jak najbardziej. Niestety moj telefon sie sfochal i nie moge przelaczyc zm na widok normalny, a na mobilnym.nie moge. No ale.koniec offtopu, dyskutujcie sobie o hodowlach dalej. | |
|
| |
Veya Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:54 am | |
| anteek - no i właśnie to jest to, słowo przeciwko słowu, niemożność ukazania dowodów - jak dla mnie bezsens. Nie mam zamiaru się z Tobą wykłócać, bo mi to nie na rękę ;)Nie powiedziałam, że obrażasz, nie miałam na myśli Ciebie. | |
|
| |
epvunio Nowy
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:54 am | |
| Hoho.... odezwała się co go używa. Aż tak długo zastanawiałaś się jak to napisać? | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:56 am | |
| Ja wykłocać się też nie mam zamiaru, po prostu przedstawiam swoją opinię, którą "budowałem" przez wiele czasu, rozmów, dowodów itp. | |
|
| |
kam55 Już coś wie
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:58 am | |
| aż tak długo.. nie ośmieszaj się :Dmam też inne zajęcia [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! Sob Lut 15, 2014 2:58 am | |
| - Veya napisał:
- anteek - no i właśnie to jest to, słowo przeciwko słowu, niemożność ukazania dowodów - jak dla mnie bezsens. Nie mam zamiaru się z Tobą wykłócać, bo mi to nie na rękę ;)Nie powiedziałam, że obrażasz, nie miałam na myśli Ciebie.
"Niemożność ukazania dowodód" właśnie to mnie najbardziej w dea denerwuje. Dokładnie to określiłaś Ja pokazałem dowody, wcześniej mówiliście o jakichś waszych "dowodach" których jakoś nie ujawniacie.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
| |
|
| |
| Dulcius ex Asperis- uwaga na hodowlę ! | |
|