Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nadchodzące zmiany w ekwipunku | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kuciap Już coś wie
Liczba postów : 141 Dołączył : 22/08/2011
| Temat: Nadchodzące zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 3:18 am | |
| Z dzisiejszej wiadomości: - Cytat :
- Witaj Kuciap,
W nadchodzących dniach zostaną dodane do gry nowe typy ekwipunku: czapraki, owijki oraz nauszniki!
Aby dodać te nowe typy ekwipunku, obecnie istniejące typy podków, jak również zestaw Atalanty oraz zestaw Centaura zostaną usunięte z gry. Dodatkowo, wszystkie części ekwipunku wchodzącego w skład zestawu Posejdona nie będą już dostępne poza tym zestawem. To oznacza że:
- wszystkie Twoje konie, posiadające podkowy ze sklepu, otrzymają w zamian czaprak - wszystkie Twoje konie, posiadające przynajmniej jedną część ekwipunku z Czarnego Rynku, otrzymają pełny Zestaw Posejdona - podkowy z Twoich zapasów zostaną odkupione od Ciebie za 50 Equus za sztukę - zestawy Atalanty oraz zestawy Centaura zostaną zamienione na zestaw Posejdona - przedmioty z zestawu Posejdona z Twoich zapasów zostaną połączone w zestawy Posejdona
Wprowadzanie tych zmian może potrwać kilka godzin. Przepraszamy za wszystkie niedogodności w czasie trwania procesu.
Miłej zabawy, Zespół Howrse Howrse Pomijając sam fakt, że na pierwszy rzut oka zmiany mi się nie podobają, a dokładniej likwidowanie innych zestawów i pojedynczych przedmiotów... no ale zobaczymy. Ktoś wie może, czy "łączenie przedmiotów z Zestawu Posejdona" dotyczy tylko pełnych kompletów (czyli jak mam np. 18 podków, 13 siodeł i 9 uzd, to dostanę 9 Zestawów, a reszta przepadnie), czy jakoś inaczej ma to wyglądać? | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nadchodzące zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 3:39 am | |
| Na wszelki wypadek jednak wciśnij te nadmiarowe koniom, dostaniesz chociaż dla nich pełny zestaw
A czemu gumek brak? Wiele ras ślicznie wyglądało z zaplecioną grzywą. | |
| | | Kuciap Już coś wie
Liczba postów : 141 Dołączył : 22/08/2011
| Temat: Re: Nadchodzące zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 3:54 am | |
| Taki właśnie mam zamiar, jeśli tylko pełne komplety będą zamienione za Zestaw - a jeśli nie otrzymam ścisłej informacji, jak ma się to odbyć, to zrobię to profilaktycznie... Choć widzę, że od przynajmniej kilkunastu minut "Howrse przechodzi przegląd techniczny" i przejść nie chce - mam nadzieję, że to nie ta zmiana już jest wprowadzana... trochę, a nawet bardzo nie fair by to było względem graczy, którzy nic wcześniej nie wiedzieli i nagle zmieniono im "pół" ekwipunku bez ostrzeżenia, i wbrew planom... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nadchodzące zmiany w ekwipunku | |
| |
| | | | Nadchodzące zmiany w ekwipunku | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|