Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Trening konia do GP - poradnik | |
|
+32mimi868 Wisth gabriela żołądź Sabula Calma Evangeline Catalina anna i wiki zαbαvεcкαα KaVcia CzekoBoom korane Elfka Jetrel Nathaly Skowroneczek mustang_z_filmu karina127 Uśmieszek Kai Shouri Kikyo22 EveDallas amorkowa Sakura katty88888 Julinda010 paulam97 Fangusta Philipek Malto Sweet Rabbit Aki 36 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Trening konia do GP - poradnik Sro Gru 12, 2012 6:39 am | |
| Nie prawda. Robię tak wszystkim źrebakom i każdy z nich otrzymuje +60 umiejętności. Zapomniałam tylko dopisać, że karmy daję o 0,5 kg więcej na początku. Później (około 1 roku) kiedy źrebak już chce 4 kg to daję 4 bo akurat wtedy wychodzi 100% energii. | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Trening konia do GP - poradnik Pią Gru 14, 2012 10:39 am | |
| Ale nigdy nie miałaś tak, że zabraknie Ci godzin? Bo energii jest wystarczająco, faktycznie. Sprawdzałam przed chwilą Twoim sposobem, i zabrakło mi dwóch godzin... | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Trening konia do GP - poradnik Sob Gru 15, 2012 5:11 am | |
| hmm mi nie brakowało. Dziwne. Raz tylko mi brakło, ale to dlatego, ze mial za malo morali. Jak mają 6 miesiecy to wysylam je na łake i dokarmiam, tak zeby nastepnego dnia morale byly 94% wtedy po czyszczeniu jest 100 i nie ma problemu. Raz o tym zapomnialam i mial mniejsze morale majac 8 miesiecy. Wtedy zabrakło mi chyba godzine zabawy na koncu, ale po prostu polozylam go godzinę pozniej spac i nic wielkiego sie nie stalo. | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Trening konia do GP - poradnik Sob Gru 15, 2012 6:57 am | |
| Spróbowałam jeszcze raz... i wyszło Nie wiem, czemu mi wcześniej nie wychodziło... | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Trening konia do GP - poradnik Pon Gru 17, 2012 10:15 am | |
| Czasami jest tak, że trzeba nakarmic i wyczyscic na poczatku, bo pozniej te 2% energii z czyszczenia juz nic nie dają a na początku jak się da to dodają akurat tyle, ze mozna na pol godziny dłuzej wysłac, trzeba sobie "obczaic" metodę i wtedy działa | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Trening konia do GP - poradnik | |
| |
| | | | Trening konia do GP - poradnik | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|