Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL

Go down 
+43
Guzik
Lunatyk
Anchie
Natusia:)
asia98999
Uśmieszek
Ola Koniara
Hella
Vielebna
Rose666
Lubelak
Sathilia
Linea2010
Luixza
eclaireka
EveDallas
eloite
Oresama
amorkowa
Calma
Sweet Rabbit
Casablanka
Herrouash
mustang_z_filmu
annrem
Clue
wierszownik
Nicolette
KristenS60
Balerina_2
Philipek
Bezbarwna92
katty88888
Farabolxd
hanka1998
koszolak
florie
Carinaly
Aki
Sakura
Malto
Ayashi
Nevarra
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 8:05 am

Ja już mam Graniego,ale ogiera T.T..ja to mam szczęście,i brakuje mi po 1 karcie do 2 kolekcji.
Powrót do góry Go down
Oresama
Już coś wie
Oresama

Nick w grze : Oresama
Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 8:27 am

Samych diamentów mi brakuje. Aktualnie mam śmiech na sali - mam 2 złote karty i muszę je wymieniać, bo kolekcjonerki mi wylatują xP
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1092626
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 8:37 am

Aw, mam na stanie OM, właśnie wydrapane w złotej. Ktoś chętny za 2 kupony?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 9:31 am

Ja to bym chciała że skoro za diamenty wymieniamy to na taką której wcale nie mamy, a tak? To tylko marnujemy diamenty.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 9:51 am

Jak najlepiej uzbierać diamenty z jakich ofert?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 10:46 am

Ja kcem diamenty, bym miała duuu(u)żo wymieniania;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Minty
Nowy
Minty

Liczba postów : 30

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostPon Gru 19, 2011 8:00 am

Uh, ja nie wymieniam, bo nie mam diamentów, hyh...
Ciągle przychodzą mi 3 brązowe karty i 2 srebrne. Brązowe w sumie powtarzają mi się i nawet wiem, że mi się powtórzą, bo wszystkie brązowe już odkryłam...
Srebrne też mi się powtarzają... Złotej jeszcze nie miałam D;

Mam tak:
-Muśnięcie Filotes
-Siodło szyte na miarę
-5 punktów dorastania x3
-10 mieszanek energetycznych
-20 rzep
-51 pingwinów
-14 niedźwiedzi polarnych

-Choinka
-Bombka
-Łańcuch
-Śnieżka
-Bałwanek
-Sanki
-Łyżwy
-Czapeczka karnawałowa
-Fajerwerki
-Confetti
-Góra Lodowa
-Igloo
-Zorza Polarna
-Płatek Śniegu
-Zimowe drzewko
-Domek w Górach

Pewnie nie wygram, nigdy nie wygrywam nic dobrego... Do końca chyba tych kart będę mieć same brązowe i srebrne.
Powrót do góry Go down
k.mal
Nowy
k.mal

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 2:48 am

Cześć wszystkim,
Zastanawiam się czy nie wrócić na serwer polski i tak szukając info po necie co tam nowego na PL znalazłam Zagrodę.
Przepraszam za offtop, ale akurat tu się wcześniej toczyła dyskusja o grze i muszę dorzucić swoje 5 groszy.
Zaczynałam grę na PL zaraz po starcie w zeszłym roku, konkurencja była duża, a mi nie chciało się spędzać 24h w grze, więc przeniosłam się na serwer turecki - było dużo mniej ludzi i szybko ze znajomymi weszliśmy w ranking, nie wydając za dużo. Niestety po jakichś 2-2,5 miesiąca Ow zapostowała wiadomość, że ze względu na małą liczbę graczy i nierentowność tej wersji zostanie ona zamknięta. Turcy, którzy do tej pory głównie narzekali, że gra jest nudna, że trzeba płacić itp obudzili się i zaczęli przekonywać, że będa kupować, reklamować wśród znajomych itd. Niestety Owlient nie zmienił decyzji i serwer zamknięto.
Wy też piszecie, że nie będziecie kupować, ale za to krytyka aż się leje. Nie łudźcie się, bo jeśli gra przestanie na siebie zarabiać to nie będą Was błagać o łaskę, tylko ją zamkną. W tej chwili jest chyba ok 20 serwerów Howrse, każdy w innym języku. Na moje oko na każdym ze 4 osoby obsługi (Ow, osoby które odpowiadają na kontakcie, tłumacze). Ci ludzie muszą dostać wynagrodzenie, a do tego gra musi przynosić jeszcze zyski informatykom, którzy ją programują, zarobić na serwery i reklamę. Przypuszam, że wszyscy mieszkają we Francji, więc mówimy o porządnym wynagrodzeniu w €. Jeśli wersja przestanie na siebie zarabiać, to ją zlikwidują i będą łądować kasę w te wersje, które lepiej sobie radzą i tyle.
Druga sprawa to narzekanie na forum. Rzeczywiście forum na Howrse jest badziewne, ja się nigdy na żadnym nie wypowiadałam bo brak mi nerwów. Z drugiej strony nie rozumiem Waszych żali. Grałam w sporo gier (m.in. Wow, LotRO) i na żadnym z oficjalnych forów nie była tolerowana krytyka gry ani informatyków, którzy ją tworzą i zupełnie mnie to nie dziwi. Gdyby pod moją firmą stał facet, który krzyczy, że jesteśmy oszustami, wyłudzaczami, na niczym się nie znamy, sprzedajemy badziewie itd to wezwałabym policję i złożyła pozew o zniesławienie. Tak samo na forum gry, ci ludzie nie pozwolą sobie na jakieś zjadliwe komentarze, bo oni na tym zarabiają pieniądze i nie potrzebują antyreklamy na własnym forum. A każda firma produkująca gry zabezpiecza sobie tyły na wypadek niewygodnych graczy pisząć w GUC, że wolno jej wyłączyć z gry każdego, kto się jej nie podoba.
I na koniec uwaga o zupełnie kuriozalnym stwierdzeniu "Administracja to tylko ludzie i na dobrą sprawę nie wiedzą co jest dobre, a co jest złe- to nasze zadanie, graczy, powiedzieć im co trzeba dodać, poprawić, zmienić, bo kto wie lepiej od gracza co mu pasuje, a co nie? Oczywiste, że nikt." W idealnym świecie pewnie by tak było, ale w grach online to administratorzy, programiści czy jak ich tam zwał nie są "tylko ludźmi", a bogami i to właśnie oni wiedzą, jak gra ma wyglądać i w nosie mają zdanie graczy. W niektórych grach są fora na pomysły graczy (jak żyję nie wdziałam, żeby gdzieś ktoś je wykorzystał), ale najczęściej to albo kupujesz to co jest, albo życzymy szczęścia w dalszych poszukiwaniach gry idealnej.

Tyle na ten temat, może komuś te uwagi się na coś przydadzą.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 4:02 am

k.mal - to nie jest gra raz wydana na płycie i "jak chceta to kupta a nowości może damy w następnej n-tej wersji o ile nam się zachce". Jeśli wydawcy zależy na zarobieniu kasy (a charytatywnie raczej nie pracują) to automatycznie powinni starać się dopasować do oczekiwać tych, którzy pensje im fundują. Dobra krytyka nie jest zła, jeśli tylko pomaga się rozwijać. Oczywiście administracja i reszta jak to określiłaś "bogów" może takich upierdliwych graczy zwyczajnie usunąć. Tyle, że wówczas pojawi się problem pt. "na kim my mamy zarobić"? Na siedmiolatkach bez dostępu do konta? Usuną jednego, pojawi się 10 innych, którzy tez będą mieć swoje oczekiwania. Nie mówię to o żądaniach "100 boskich za 100 dni stażu" itp, ale naprawdę o elementach usprawniających grę (choćby ostatnio dodany drobiazg jak ustalenie godzin pokrycia jednorożców czy łatwiejsze pokrywanie własnych klaczy).

A coby nie byo OT - w zdrapkach utknęłam. Na amen. Brakuje mi 3 diamentowych do uzupełnienia kolekcji i coby mieć jakąś satysfakcję 2 diamentowych do zbierania. Stan powtórek: 76 (wszystkie kolekcjonerskie) Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 3521193901 Moja wiara w ich zdobycie mocno się nadwątliła.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 6:02 am

Ja mam już prawie 60 powtórek i to kolekcjonerskie. Diamentowej ani jednej nie widziałam, a złote, jak przychodzą, to również powtórki z kolekcji, ale ostatnio już przy pierwszej wymianie dostaję kasę, KF, albo OM Smile No i warto wspomnieć, że od jakichś 3 dni na 8 kart, które dostaję, to 2-3 kolekcjonerskie o.O Promocja chyba na koniec zaczęła mnie lubić Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 6:07 am

A u mnie ostatnio urodzaj miśków i poingwinków, oczywiście po jednej - dwie sztuki. mam 50 i 51 jednego i drugiego, tylko nie wiem ile których;}
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 9:42 am

Ehh, nadzieja matką półgłówków. Ponad 1.500.000eq na licytacji za diamentową a w środku... powtórka z kolekcji. Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 1003141885 . Do tego kupiłam diamencik (ponad 60.000eq), wymieniłam to nieszczęście i mam kolejnego Graniego. Ja go nie chcęęęę. Ja chcę dożywotnie RO!
A swoją drogą stan bliski bankructwa przez te karty. Normalnie się pochlastać. Koniec z kupowaniem jakichkolwiek więcej, jak coś to proszę mi odłączyć myszkę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 10:30 am

Nevarra napisał:
Ehh, nadzieja matką półgłówków. Ponad 1.500.000eq na licytacji za diamentową a w środku... powtórka z kolekcji. Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 1003141885 . Do tego kupiłam diamencik (ponad 60.000eq), wymieniłam to nieszczęście i mam kolejnego Graniego. Ja go nie chcęęęę. Ja chcę dożywotnie RO!
A swoją drogą stan bliski bankructwa przez te karty. Normalnie się pochlastać. Koniec z kupowaniem jakichkolwiek więcej, jak coś to proszę mi odłączyć myszkę.

Możemy się zamienić mam dożywotni RO a chcę graniego Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 10:34 am

mycha, jesteś gotowa zamienić dożywotni RO na Graniego? W tej chwili szczęka rąbnęła mi o podłogę. Przecież ten koń jest do niczego (mam trzy, sterczą, nawet do nich nie zaglądam, i w sumie czekam, aż wyzdychają), a za jeden Róg Obfitości możesz mieć od ręki np. Objęcia... Gdyby dało się wymienić, dałabym Ci te moje nieszczęsne Grani za dożywotni Róg, i to z pocałowaniem ręki Wink

Do Piątego Żwiołu brakuje mi tylko pięciu miśków Cool
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 10:41 am

Malto napisał:
mycha, jesteś gotowa zamienić dożywotni RO na Graniego? W tej chwili szczęka rąbnęła mi o podłogę. Przecież ten koń jest do niczego (mam trzy, sterczą, nawet do nich nie zaglądam, i w sumie czekam, aż wyzdychają), a za jeden Róg Obfitości możesz mieć od ręki np. Objęcia... Gdyby dało się wymienić, dałabym Ci te moje nieszczęsne Grani za dożywotni Róg, i to z pocałowaniem ręki Wink

Do Piątego Żwiołu brakuje mi tylko pięciu miśków Cool

Szczerze powiem - RO to dla mnie najmniej ważny przedmiot, poza tym nie jest taki znowu dożywotni :p I tak niedługo niestety będę musiała zawiesić gre więc mnie to strzyka czy coś tu zdechnie czy nie
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 11:15 am

Dożywotni RO... właściwie też bym je chciała mieć. Zawsze się na coś przydadzą Very Happy
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostWto Gru 20, 2011 11:44 pm

A na czym polega nieskończona LA? Bo widziałam u kogoś jak pracowałam ale nie wiem o co cmn Q.Q
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 12:00 am

o.o Dzisiaj w srebrnej MF. W drugiej srebrnej 10 miśków. W jednej brązowej 2 pingwiny, w drugiej 2 miśki, a w trzeciej 10 mieszanek. Loteria mnie lubi! ;]
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 12:36 am

Brakuje mi 21 pingwinów i 8 misiów do Żywiołu ;< mam nadzieję, że uda mi się je zdobyć. Zresztą ostatnio coś nieco lepiej mi idzie z loterią, więc liczę, że uzbieram odpowiednią ilość tych zwierzaków Smile Niby to nie jest dużo, ale cóż...

Linea2010, zapewne dostajesz co x-czasu Lirę na swoje konto Smile a przynajmniej tak jest z RO z diamentowej karty, którą ludzie dostali Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 1:35 am

Linea2010 napisał:
A na czym polega nieskończona LA? Bo widziałam u kogoś jak pracowałam ale nie wiem o co cmn Q.Q
Możesz przyozdabiać imiona koni bez żadnego ograniczenia. Kiedy klikniesz, w opcji konia, na "Nazwa", pokazuje Ci się opcja:
Cytat :
Zapłać za przedmiot
Za darmo z Lirą Apolla, do końca życia
Po przyozdobieniu imienia zwierzaka wśród posiadanych przez niego przedmiotów pokazuje się Lira Apolla. Taki bajer.

Ayashi, powodzenia! Ja zdobyłam dziś 10 miśków i Żywioł już jest mój Cool

Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 1:57 am

Malto napisał:
Ayashi, powodzenia! Ja zdobyłam dziś 10 miśków i Żywioł już jest mój Cool
Ło! Zazdroszczę, a zarazem dzięki, bo powodzenie się przyda Very Happy
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 2:10 am

Mi brakuje 12 pingwinków do harmoniichyba. Albo 12 miśków. No, mysli mmi się, ale brakuije mi 12 tego, czegojest więcej ;>
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 3:36 am

Nudzę się w pracy, zerkam na różne opcje, chciałoby się wyblupować kolejnego Connemara, ale źrebaki z nowego pokolenia są u wspólniczki, więc trzeba czekać... a jak człowiek czeka, różne dziwne rzeczy przychodzą mu do głowy - więc łup, kupuje się pakiet kart za kupon! W pakiecie złoto. Oryginalnie jakaś pierdoła do kolekcji. Wymiana nr 1 - znowu pierdoła do kolekcji, tyle że inna. Wymiana nr 2 - 50.000 Equus. Ręka nieco drży, ale klika się na "wymień". I wymiana nr 3 - Objęcia Very Happy
Jaki z tego morał - warto czasami zaryzykować Laughing
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 6:31 am

dzisiaj zdobyłam 50 tys eq i objęcia ^^ .
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 7:00 am

Kumpela dala mi współdzielenie bo, jak stwierdziła, ja mam więcej czasu i się zajmę jej kontem. okeej. Wchodzę dzisiaj - dwie złote i trzy brązowe. I w tym OM. No po prostu... ja nawet kawałka złotej nie mam ;<
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 7:37 am

Yeah! Wreszcie diamentowa i RO! Ale nie z logowania/zawodów, z zestawu kard. :<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostSro Gru 21, 2011 1:07 pm

No i ja dołączam się do loży posiadających RO w diamentowych; )
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostCzw Gru 22, 2011 9:33 am

Wygrałam czwarte obięcia Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostCzw Gru 22, 2011 10:47 am

To ja się pochwalę tym iż dziś zdobyłam dwa KF i objęcia ^^ A z racji na moje szczęście...
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipostCzw Gru 22, 2011 11:10 am

JA mam coś dziwne szczęście do KF - już piąte wygrałam Shocked
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 12 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL
Powrót do góry 
Strona 12 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary
» Noworoczne Zdrapki
» GRA - Bingo w wersji PL
» GRA - nowości w wersji PL
» Krzyżowanie ras - w wersji graficznej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach