Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL

Go down 
+43
Guzik
Lunatyk
Anchie
Natusia:)
asia98999
Uśmieszek
Ola Koniara
Hella
Vielebna
Rose666
Lubelak
Sathilia
Linea2010
Luixza
eclaireka
EveDallas
eloite
Oresama
amorkowa
Calma
Sweet Rabbit
Casablanka
Herrouash
mustang_z_filmu
annrem
Clue
wierszownik
Nicolette
KristenS60
Balerina_2
Philipek
Bezbarwna92
katty88888
Farabolxd
hanka1998
koszolak
florie
Carinaly
Aki
Sakura
Malto
Ayashi
Nevarra
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 10:15 am

Hm, spodziewałam się czegoś lepszego jeśli mam być szczera Smile 50 tys przy KF i OM wygląda dość... łyso.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 10:19 am

Lunatyk napisał:
Hm, spodziewałam się czegoś lepszego jeśli mam być szczera Smile 50 tys przy KF i OM wygląda dość... łyso.
ja nie dostałam nic z tych rzeczy, choć miałam kilka diamentowych kart, więc nie narzekajcie Smile
Powrót do góry Go down
Lunatyk
Raczkujący

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 10:45 am

Te rzeczy lecą z kart złotych, nie diamentowych.
I nie narzekam na KF i OM- to najbardziej przydatne rzeczy z tych zdrapek (pomijam co miesięczny RO...) Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 11:36 am

Coś z Internationala - wybaczcie, bez tłumaczenia, jestem tak odmóżdżona po pracy, że nawet nie chce mi się za to zabierać.
I nie daję głowy za wiarygodność informacji - wyłapane na naszym forum, ale graczka twierdzi, że wygrzebała to na międzynarodówce.

Cytat :
Tuesday 13th we would be tweaking the exchanges a little. This isn't sure either but what we where thinking would be to make the third exchange of the day give you a card of the same rarity level that you do not have yet, systematically (If you already have all the cards in that level it would be random again). This would make completing your collections much simpler. There is a high probability that we introduce this feature, and so this warning should give you a few days to keep any of the rarer level cards you'd have as doubles to use next Tuesday for the exchanges Plan your strategy ahead
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

Nick w grze : eclaireka
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 11:40 am

Malto, widziałam tę informację już w zeszłym tygodniu (ciekawe czemu u nas tego napisać nie raczyli, ale nic mnie już nie zdziwi a propos polskiej ekipy zajmującej się grą)

Jeśli ktoś nie rozumie to mogę przetłumaczyć w skrócie o co chodzi

edit

We wtorek zostaną ulepszone wymiany kart.To jeszcze nie jest pewne, ale w planach jest sprawienie aby trzecia wymiana kart dokonana danego dnia dała kartę nie tylko tak samo rzadką ale jednocześnie taką jakiej się jeszcze nie posiada (oczywiście jeśli ktoś juz ma wszystkie karty z tego poziomu to będzie ona losowa). Pozwoli to najłatwiejsze uzupełnienie kolekcji. Wprowadzenie tej zmiany jest bardzo prawdopodobne, więc zaleca się zachowanie powtarzających się rzadkich kart i zbieranie diamentów aby dokonać wymian we wtorek Wink
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 1:27 pm

Jejku, wtedy bym chętnie wydała 50 tyś na to Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 4:04 am

Informacja od Ow:

Cytat :
Cześć!

Właśnie wprowadziliśmy zmianę w wymianach kart (zapowiadałam ją w zeszłym tygodniu).

Od teraz zasady wyglądają następująco:
- jeśli macie kilka takich samych kart, możecie je wymienić, pod warunkiem, że jedna z nich jest już aktywowana (bez zmian)
- wymiana kosztuje 2 diamenty (bez zmian)
- można wykonać 3 wymiany dziennie (bez zmian)
- karta, którą dostaniecie po wymianie będzie mieć ten sam stopień dostępności, np. za kartę brązową dostaniecie inną kartę brązową (bez zmian)
- karta, którą dostaniecie po wymianie będzie inna, niż ta, którą wymienialiście + dodatkowo przy 3 wymianie danego dnia będzie też inna od kart, które w ogóle już zdobyliście z danego poziomu dostępności (NOWOŚĆ!)
- jeśli macie już wszystkie karty o danej dostępności (np. wszystkie brązowe) przy wymianie dostaniecie kolejną kartę z tego samego poziomu,czyli jedną z tych, które już macie.

Mam nadzieję, że ta mała zmiana pomoże Wam zebrać wymarzone karty
Co prawda do świąt jeszcze 2 tygodnie, ale... życzę Wam wesołej zabawy przed świętami
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 4:39 am

Mi jakoś nie udało się dostać jeszcze przy logowaniu diamentowej karty ;(
Za to moja koleżanka dostała już 5 diamentowych przy logowaniu.
Karty brązowe: 1 Niedźwiedź Polarny x2, 4 Niedźwiedzie Polarne x2, 2 Pingwiny x2, 4 Pingwiny x2, 5 Pingwinów x2, 5 PD, 10 Mieszanek energetycznych x2, 20 Rzep x2
Karty srebrne: 5 Niedźwiedzi Polarnych, 25 Pingwinów, 10 tys. Equus x2, 1 Złote Ostrogi, 1 Zwój Plutona x2, 1 Czarna Orchidea
Karty kolekcjonerskie: Sanki, Choinka, Bombka, Łańcuch, Prezent, Bałwan, Łyżwy, Śnieżka, Czapeczka Karnawałowa, Trąbka Karnawałowa, Confetti, Fajerwerki, Góra Lodowa, Zorza Polarna, Płatek Śniegu, Zimowe Drzewko, Góra
W kartach kolekcjonerskich w aż 3 zestawach brakuje mi tylko diamentowej karty by dostać Graniego Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 5:19 am

Malto napisał:
Informacja od Ow:

Cytat :
Cześć!

Właśnie wprowadziliśmy zmianę w wymianach kart (zapowiadałam ją w zeszłym tygodniu).

Od teraz zasady wyglądają następująco:
- jeśli macie kilka takich samych kart, możecie je wymienić, pod warunkiem, że jedna z nich jest już aktywowana (bez zmian)
- wymiana kosztuje 2 diamenty (bez zmian)
- można wykonać 3 wymiany dziennie (bez zmian)
- karta, którą dostaniecie po wymianie będzie mieć ten sam stopień dostępności, np. za kartę brązową dostaniecie inną kartę brązową (bez zmian)
- karta, którą dostaniecie po wymianie będzie inna, niż ta, którą wymienialiście + dodatkowo przy 3 wymianie danego dnia będzie też inna od kart, które w ogóle już zdobyliście z danego poziomu dostępności (NOWOŚĆ!)
- jeśli macie już wszystkie karty o danej dostępności (np. wszystkie brązowe) przy wymianie dostaniecie kolejną kartę z tego samego poziomu,czyli jedną z tych, które już macie.

Mam nadzieję, że ta mała zmiana pomoże Wam zebrać wymarzone karty
Co prawda do świąt jeszcze 2 tygodnie, ale... życzę Wam wesołej zabawy przed świętami

Pff... Czyli i tak dwie pierwsze wymiany mogą być powtórkami tego, co już się ma... Wcale mnie ta zmiana nie urządza, bo wciąż mi szkoda diamentów i chyba nawet nie będę ich wymieniała x_X może na koniec promocji się skuszę...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Natusia:)
Już coś wie

Liczba postów : 195

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 6:24 am

Hej wiecie może dlaczego lub jakie są przyczyny tego że nie dostałam 5 kart wczoraj i dziś przy pierwszym logowaniu Question Question Question Proszę o szybką odpowiedz!!!
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 7:18 am

Dziś dwie Złote Karty i zawitał do mnie Grani! Very Happy Jezszce nie doszedł,ale zdobyty! Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 7:38 am

Dzięki temu, że można zdobyć diamenty u partnerów howrse, skorzystałam z tego i zdobyłam 10 diamentów, za które wymieniłam karty. No i zdobyłam drugiego Gracośtamcoś!
Tym razem ogierek, ale to nic ; D
Powrót do góry Go down
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 10:13 am

Lunatyk napisał:

[...]sporo realnych pieniędzy wydałaś na tę grę, a jednak jesteś przez zarząd traktowana, że tak to ujmę.. z góry, podczas gdy powinni dwoić się i troić abyś tylko była zadowolona i dalej kupowała kupony, które bądź co bądź dają im zarobić. Ciekawa jestem jak zareagują jak z czasem coraz więcej graczy zauważy to ich zachowanie i zwyczajnie zarobek ze sprzedaży kuponów nie będzie już tak miły dla oka.

Nie oszukujmy się - średnia wieku graczy na howsre nie przekracza 13 lat. Może to tylko moje odczucia ale na jedną osobę powyżej tej granicy spotkałam 10 graczy łapiących sie bez problemu. Toteż ekipa gwiżdże, brzydko mówiąc, na to aby sie starać bo większość i tak kupi Kupony. Nawet wprowadzony próg wiekowy, bodajże właśnie do lat 13 nie przeszkodzi (a na pewno nie zaszkodzi...) w kupowaniu Kuponów. Jak wiadomo nic tak nie kusi, co zakazany owoc. ; )

Dla osób, które nie mają dostępu do Kuponów nowe opcje niewiele pomogą. Przykre.
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostWto Gru 13, 2011 11:37 am

ja kupiłam jeden zestaw, w nadziei na RO co miesiąc. Oczywiście oje szczęścieminie pozwoliło, zdobylam kartę do kompletu. Mam jednego Graniego, chociaż w przeciwieństwie do niektórych wogóle mi na nim nie zlaeżało. Ale promocja fajna, bo za darmochę można było zdobyć (tak jak w moim przypadku) 2 x OM i1 KF
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
Lunatyk
Raczkujący

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSro Gru 14, 2011 2:08 am

Cytat :
Nie oszukujmy się - średnia wieku graczy na howsre nie przekracza 13 lat. Może to tylko moje odczucia ale na jedną osobę powyżej tej granicy spotkałam 10 graczy łapiących sie bez problemu. Toteż ekipa gwiżdże, brzydko mówiąc, na to aby sie starać bo większość i tak kupi Kupony. Nawet wprowadzony próg wiekowy, bodajże właśnie do lat 13 nie przeszkodzi (a na pewno nie zaszkodzi...) w kupowaniu Kuponów. Jak wiadomo nic tak nie kusi, co zakazany owoc. ; )

Dla osób, które nie mają dostępu do Kuponów nowe opcje niewiele pomogą. Przykre.

Spójrz na to z innej strony- kto kupi więcej kuponów i więcej zapłaci? Osobnik dorosły, który dzięki karcie kredytowej kupi od razu 100 kuponów, czy dzieciak, który wyda doładowanie aby w miesiącu kupić sobie te 5 kuponów? Patrząc logicznie Owlient winien dbać o jednych i drugich- dzieciaki cieszą się ze wszystkiego praktycznie, zatem trzeba skupić się na osobach starszych. Zmiany, które my byśmy chcieli wcale nie są tak trudne do zrealizowania i wychodzące poza rozumowanie, nie prosimy o boskie w UFO czy o różnokolorowe fryzy- chcemy aby jeżeli już coś wprowadzają to aby to było użyteczne, to raz, dwa, aby promocje pojawiały się bez błędów i trzy- aby dali nam wyrażać swoje zdanie. Bądź co bądź nie działamy na szkodę Howrse, chcemy rozwijać grę. Administracja to tylko ludzie i na dobrą sprawę nie wiedzą co jest dobre, a co jest złe- to nasze zadanie, graczy, powiedzieć im co trzeba dodać, poprawić, zmienić, bo kto wie lepiej od gracza co mu pasuje, a co nie? Oczywiste, że nikt.
Ponad to- może i średnia wiekowa na Howrse jest niska (gra- bądź co bądź przeznaczona dla dzieci), ale najwięksi doterzy, którzy wydaje mi się, że najbardziej napędzają zarobki Owlientu z polskiego Howrse to albo osoby nastoletnie albo pełnoletnie.
I bez zakupu kuponów da się grać- jest znacznie trudniej, trzeba nieco wyrzeczeń, ale się da, lecz po co tak grać jak można iść na łatwiznę, nie?
Powrót do góry Go down
Herrouash
Raczkujący
Herrouash

Liczba postów : 65

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSro Gru 14, 2011 7:01 am

Wiem jak zobaczyć co jest w karcie bez jej zdrapania!
Wystarczy tymi strzałeczkami raz w jedną raz w drugą stronę i widać Wink
Powrót do góry Go down
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSro Gru 14, 2011 7:10 am

Lunatyk napisał:
Zmiany, które my byśmy chcieli wcale nie są tak trudne do zrealizowania i wychodzące poza rozumowanie, nie prosimy o boskie w UFO czy o różnokolorowe fryzy- chcemy aby jeżeli już coś wprowadzają to aby to było użyteczne, to raz, dwa, aby promocje pojawiały się bez błędów i trzy- aby dali nam wyrażać swoje zdanie. Bądź co bądź nie działamy na szkodę Howrse, chcemy rozwijać grę. Administracja to tylko ludzie i na dobrą sprawę nie wiedzą co jest dobre, a co jest złe- to nasze zadanie, graczy, powiedzieć im co trzeba dodać, poprawić, zmienić, bo kto wie lepiej od gracza co mu pasuje, a co nie? Oczywiste, że nikt.
Nie neguję, a wręcz popieram. (:

Oczywiście to, że osoba dorosła dysponuje większym funduszem i może kupić więcej Kuponów nie ulega dyskusji, ale... właśnie, jest jedno ale.
Może nie wynika to jednoznacznie z granicy wieku i moim stwierdzeniem mogłam kogoś skrzywdzić, ale z doświadczenia wiem, że nie każdy dostrzeże te "błędy" Administracji. Starsi (skoro jesteśmy już przy wieku, przy nim pozostańmy) wydedukują, że coś jest nie halo. Może by rzec, że mają większe wymagania (ale te w granicach rozsądku, a nie te wymyślne), być może oczekują też nieco więcej od gry. Jednak przede wszystkim chodzi tu o zabawę - niestety wydaje mi się, że Administracja o tym nie pamięta i jeśli Nam nie podobają się pewne kwestie, najczęściej zostajemy wyłączeni z gry. Nie mówię tu o bezsensownej krytyce i marudzeniu, ale właśnie o zwróceniu uwagi na kwestie ważne, mogące zwiększyć przyjemność płynącą z gry. Dosyć to okrutne, ale - albo bawisz się z nami i jesteś cicho, albo niestety, mówimy sobie do widzenia.

Wtrącę jeszcze jedną kwestię - udobruchanie niektórych to wprowadzenie nowego Boskiego, ładnej maści, coraz to nowych promocji. NIE poprawienie starszych błędów ale zwrócenie uwagi na inny, pozytywny aspekt. Takie chwycenie za rączkę, odejście kilka kroków od popsutej zabawki i danie lizaka. Co się stanie z zabawką? Może się ją naprawi, może ktoś się o nią potknie... no ale przecież mamy lizaka, więc co nas tamto obchodzi!
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostCzw Gru 15, 2011 11:48 pm

Yay, wygrałam Graniego Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 12:08 am

A ja mam tradycyjnie uzupełnione wszystkie kolekcje-poza kartami diamentowymi, których nie uzyskałam ani razu.
+ 45 kart do wymiany.

Tak więc nie liczę na łut szczęścia w najbliższych dniach Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 2:16 am

56 powtórek. Normalnie tylko się pochlastać. I wszystko z kolekcji, już nawet te miśki, rzepy i mieszanki aktywuję.
Wymiany nic nie dają, znów powtórki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 6:01 am

Yeah! Wygrałam objęcia Very Happy (Wreszcie...)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 1:16 pm

Nie jestem w temacie i nie wiem czy to pytanie bylo Very Happy
Co jest glówną nagrodą "Niespodzianką" Very Happy
Jak myślicie?Nowy koń? Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 1:18 pm

Z tego co wiem to będzie nowa rasa, mustangi Smile Jest ktoś chętny na hodowlę jak coś ? Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 1:20 pm

Ale to w kij trzeba tych głupich pingwinków i miśków, zaraz ogarnę rasę.
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
W skromnych progach Zagrody
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostPią Gru 16, 2011 1:38 pm

Ehh... Ja jestem chętna! Ale muszę masę tego uzbierać ;(. Idę jednak zrobić oferty partnerów Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 2:35 am

szybki podgląd na internationala:
Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 Beztytuu2vo
Powrót do góry Go down
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 2:40 am

najcudowniejsze u mnie jest to, że ani jednej diamentowej karty, a z tych 'lepszych' nagród nic ;(
wygrywam raz 4x brąz i 1xzłoto, czy 3x brąz i 2x srebro, ale i tak powtórki! Sad
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 2:53 am

A mi brakuje diamentowej karty do uzupełnienia 1 kolekcji, i drugiej. I kurcze nie ma ich. Za to pingwinów mam dużo ^.^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 3:04 am

Mi brakuje 4 diamentowych do uzupełnienia 4 kolekcji...
A pingwinów i miśków mam dużo Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipostSob Gru 17, 2011 7:59 am

A ja już mam gdzieś te diamentowe do uzupełnienia kolekcji, chce diamentowe z RO i lirą Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 11 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL
Powrót do góry 
Strona 11 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary
» Noworoczne Zdrapki
» GRA - Bingo w wersji PL
» GRA - nowości w wersji PL
» Krzyżowanie ras - w wersji graficznej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach