Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL

Go down 
+43
Guzik
Lunatyk
Anchie
Natusia:)
asia98999
Uśmieszek
Ola Koniara
Hella
Vielebna
Rose666
Lubelak
Sathilia
Linea2010
Luixza
eclaireka
EveDallas
eloite
Oresama
amorkowa
Calma
Sweet Rabbit
Casablanka
Herrouash
mustang_z_filmu
annrem
Clue
wierszownik
Nicolette
KristenS60
Balerina_2
Philipek
Bezbarwna92
katty88888
Farabolxd
hanka1998
koszolak
florie
Carinaly
Aki
Sakura
Malto
Ayashi
Nevarra
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Natusia:)
Już coś wie

Liczba postów : 195

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 1:44 am

Ayashi mam podobnie zebrałam już prawie wszystkie kolekcje tylko diamentowych brak :/
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 2:00 am

Jejku! ale dzisiaj miałam farta. Niby same powtórki (jeszcze jedna karta do Graniego!) no ale wygrałam dzisiaj OM i 50 tyś!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 2:44 am

U nie to wygląda na razie o tak:
Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 Beztytuuqqv
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 3:03 am

A ja dzisiaj miałam dwie diamentowe; o
Może nie wygrałam nic specjalnego, jednak uzupełniło mi to kolekcje brakuje mi jeszcze jednej brązowej w zimowych grach oraz następnej brązowej i niestety złotej w biegunie północnym.

Oh, chyba się skuszę na pakiet kart..
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 3:45 am

Znowu OM. Opłaca się sprzedać dwa OM za 4 kupony?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 3:47 am

florie, dodaj tam jeszcze trochę equus.
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 3:47 am

A tak na oko ile? Nie znam się na tym za bardzo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 3:50 am

Hmm, jak 4 kupony to weź może 40tyś, albo trochę więcej.

A do mnie w tym momencie dołączył Gracośtamcoś, już nie mogłam usiedzieć i kupiłam karty. Idę otwierać dalej; D
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 4:03 am

Ja za te kupony chyba też otworzę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 4:06 am

W dodatku klaczucha, więc od razu ją zaźrebiłam; D
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 4:13 am

florie napisał:
Znowu OM. Opłaca się sprzedać dwa OM za 4 kupony?

4 kupony + eq Smile Chętnie odkupię Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 4:45 am

Zaraz napiszę do Ciebie na howrse. :> Ile dokładnie Eq.?
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 7:11 am

Jee,mam drugiego Graniego. Niestety jest to znów ogier,ale nie szkodzi. Ważne,że go zdobyłam. Smile

Co do Objęć Morfeusza,także mogę je sprzedać. Cena za jedne OM to dwa kupony. Ktoś chętny? Jeśli tak,to proszę pisać na Howrse.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

Nick w grze : eclaireka
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 8:06 am

Mam dwa Grani i trzeciego w drodze ale bardzo się na nich zawiodłam. Liczyłam, że będą mi podbijały statystyki i ośrodek a niestety paskudy tracą zdrowie nawet wtedy, gdy się nimi nie zajmuję a ożywiać ich nie planuję (liczyłam, że sobie po prostu będą siedziały niezajmowane xd) Rolling Eyes

jedyne co bym chciała wygrać to ten RO ale pewnie mi się nie uda Razz
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 8:11 am

Ja wygrałam już łącznie:
3 OM
1 KF
50 tyś
2 MF
1 CO
2 złote O
24 misie
26 pingwinów
10 PD
60 rzep
40 mieszanek
1 SSNM

i sporo puzli :3
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 8:56 am

eclaireka napisał:
Mam dwa Grani i trzeciego w drodze ale bardzo się na nich zawiodłam. Liczyłam, że będą mi podbijały statystyki i ośrodek a niestety paskudy tracą zdrowie nawet wtedy, gdy się nimi nie zajmuję a ożywiać ich nie planuję (liczyłam, że sobie po prostu będą siedziały niezajmowane xd) Rolling Eyes

jedyne co bym chciała wygrać to ten RO ale pewnie mi się nie uda Razz
No nie żartuj... one tracą zdrowie, nawet jak się nimi nie zajmuje? W takim razie kompletna beznadzieja. Mam trzy te zwierzaki i chciałam je jedynie zakwaterować w moim ośrodku, by podbić statystyki, później nie tykać, ale skoro tak, to rzeczywiście, miesiąc i po atrakcji. Oj, coś czuję, że w nowym roku Grani wykruszą się z howrse Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 10:31 am

Tak,to prawda że Grani traci zdrowie,nawet jeśli go nie oporządzimy. Kamienia Filozoficznego nie może dostać oraz daje tylko jeden diament.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 10:56 am

strasznie nieudany ten koń *.*
Powrót do góry Go down
Anchie
Nowy
Anchie

Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 10:58 am

To nie fair. Trzy razu kupowałam zdrapki za kupony i za każdym razem miałam 3x brązową i 2x srebrną kartę Sad nigdy złotą, a co dopiero diamentową... zmarnowałam 3 kupony!!
Powrót do góry Go down
http://www.diamond-dancer.deviantart.com
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 12:10 pm

Ale Graniemu da się dać WM. Ciekawe jak wtedy wygląda sprawa utraty zdrowia...?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 12:22 pm

on traci zdrowie każdego dnia kalendarzowego, więc to , czy starzeje się o miesiąc , czy dwa to żadna różnica, i tak straci tyle samo zdrowia .. lepiej nic mu nie dawać, szkoda przedmiotów ;p
Powrót do góry Go down
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 3:43 am

No dajcie spokój... toż to teraz zupełnie nieopłacalny koń! Gdyby ten fakt był zaznaczony od początku, nie siliłabym się i nie wydawała Kuponów oraz Equus aby uzupełnić jakąkolwiek kolekcję i zdobyć Graniego - jak pewnie w wielu przypadkach - potrzebnego tylko do podbicia paru statystyk.

Co do samych zdrapek... 29 się powtarza. Czyli możecie się domyślić, co o tym sądzę.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 4:27 am

Carinaly napisał:
No dajcie spokój... toż to teraz zupełnie nieopłacalny koń! Gdyby ten fakt był zaznaczony od początku, nie siliłabym się i nie wydawała Kuponów oraz Equus aby uzupełnić jakąkolwiek kolekcję i zdobyć Graniego - jak pewnie w wielu przypadkach - potrzebnego tylko do podbicia paru statystyk.

Co do samych zdrapek... 29 się powtarza. Czyli możecie się domyślić, co o tym sądzę.
Dokładnie to samo myślę o Granim, ale już się na oficjalnym nie wypowiadam, bo znowu mnie zbanują za krytykę tego cuda. Powinno być jasno zaznaczone, że to bożyszcze zdechnie tak czy siak, nawet jeśli gracz się nim nie zajmuje. Mam trzy te zwierzaki, dwa z Promieniem Heliosa. Niby niewiele, ale, przeliczając, dwa kupony/dwa przedmioty z CR wywaliłam w błoto. Gdybym była świadoma nieuniknionej śmierci Grani, nie inwestowałabym w nie nawet towarzysza.

A propos zdrapek - dobra passa się skończyła. Od dwóch dni lecą SAME powtórki. Aktywuję tylko pojedyncze pingwiny i niedźwiedzie.
Powrót do góry Go down
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 4:48 am

Malto, to czy wydałaś na nie dwa Promienie czy dwa Zestawy Nyks nie ma znaczenia (choć ból byłby większy ; ) ) - liczy się to, że te przedmioty i tak się zmarnują. Zespół howrse nie stawia jasno sprawy oraz, co może i gorsze, nie pozwala sobie na konstruktywną krytykę. Nie wiem jak sprawa wygląda na International'u czy też innych serwerach, ale jeżeli decyzja o wprowadzeniu nowego Boskiego zapadła, nie może być ona nieprzemyślana. Dobrze wiedzieli co koń będzie miał do zaoferowania, tak więc dziwi mnie, że każdy głos o jego wadach tak ostro tępią. Mówię tu o naszej załodze.

Wybaczcie, ale człowiek musi sobie czasem pokrzyczeć i pomarudzić, aby zbić ciśnienie - dzisiejsze zdrapki zafundowały mi niezły wzrost takowego. ; ) Oczywiście pokrzyczeć w próżnię, a nie na kogoś. ^^

~Śnieg nam w Zagrodzie spadł. (:

Powrót do góry Go down
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

Nick w grze : eclaireka
Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 5:07 am

Żałuję, że o tym jaka z tego 'boskiego' konia porażka dowiedziałam się dopiero jak wywaliłam kupony na karty Mad
Powinni byli zdecydowanie w jego opisie umieścić, że koń nie będzie zachowywał się tak jak inne konie w przypadku, gdy się nimi nie zajmuje. Ale prawda wtedy nikt by się nie fatygował, żeby go mieć i stąd ten drobny fakt przemilczeli.
Przestałam już zbierać karty i czekam aż moje Grani wyzdychają i przestaną mnie irytować... Jedyne co by uratowało sytuację to możliwość ich sprzedaży, może by mi wpadł jakiś kupon za nie a ktoś inny by mógł sobie skompletować 12 Wink
Też się nie będę wypowiadała na forum gry bo nic tylko mi upomnienia wlepiają Rolling Eyes Najbardziej mnie rozśmieszyło upomnienie za użycie zdaniem moda wielce wulgarnego słowa 'zdzierstwo' xd
Wszelką krytykę tępią bo tak na prawdę im na graczach zbytnio nie zależy, dopóki im ilość graczy nabijają perfidne multikonta których udają, że nie widzą to się nie muszą przejmować ^^
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 5:39 am

A jednak napisałam na howrse małe "ostrzeżenie" przed Grani, cytuję:

Cytat :
Nie wiem, czy wszystkie osoby są świadome tego, że boski koń Grani zdycha tak czy siak, nawet jeśli gracz się nim nie opiekuje. Nie jest to jasno określone w opisie konia, a moim skromnym zdaniem warto by zaznaczyć ten "drobny" szczegół, odróżniający go od innych koni na howrse.

Mam trzy te zwierzaki, dwa z Promieniem Heliosa. Niby niewiele, ale, przeliczając, dwa kupony/dwa przedmioty z CR wywaliłam w błoto. Gdybym była świadoma nieuniknionej śmierci Grani, nie inwestowałabym w nie nawet towarzysza.

Dlatego, tak ku przestrodze, radzę zastanowić się dwa razy, nim wyda się kupon/y chcąc zdobyć konia, który za śmierć podarowuje aż jeden diament, a utrzymanie go przy życiu jest sprawą dość kosztowną Smile
Pytanie, kiedy wymoderują Very Happy
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 5:54 am

Wcale się nie zdziwię, jak dość prędko Wink

Wkurza mnie ta promocja... Już 22 karty do wymiany... Złotych i diamentowych w ogóle nie widuję... A do tego lecą mi w 95% przypadkach karty z kolekcji... Nic więcej :/ Nawet te pingwiny czy misie nie chcą mnie odwiedzić...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 7:48 am

Wrrr... wydałam prawie półtora melona na diamentową, a tu... karta do kolekcji. ja chcę RO. Albo chociaż te liry!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 8:24 am

Ja dzisiaj miałam ochotę napisać co sądzę o Granim, ostatecznie tego nie zrobiłam bo akurat kilku moderatorów grasowało po forum więc zapewne nikt nie zdołałby przeczytać mojej wiadomości...
Ogółem dziwi mnie postawa Owlientu. Malto, wybacz, że posłużę się Twoją osobą, ale jesteś znakomitym przykładem, a mianowicie- sporo realnych pieniędzy wydałaś na tę grę, a jednak jesteś przez zarząd traktowana, że tak to ujmę.. z góry, podczas gdy powinni dwoić się i troić abyś tylko była zadowolona i dalej kupowała kupony, które bądź co bądź dają im zarobić. Ciekawa jestem jak zareagują jak z czasem coraz więcej graczy zauważy to ich zachowanie i zwyczajnie zarobek ze sprzedaży kuponów nie będzie już tak miły dla oka.
Kart do wymiany mam 20. Dzisiaj wydałam prawie 400tys na diamentową (w inny sposób jej zapewne nie zdobędę, widziałam ją po raz pierwszy), oczywiście mam Graniego (z kart kolekcjonerskich brakuje mi tylko diamentowych), zatem equus poszło w błoto. Co mogę więcej powiedzieć? Żałuję, mogłam kupić złotą (jakaś szansa na KF bądź OM by była) albo rożca z KF mogłam zakupić, a tymczasem moje 400 tys sobie padnie za miesiąc.
Swoją drogą, teraz mnie to tak zastanowiło... Czy śmierć Graniego daje kupon? Bądź co bądź koń, który umarł po 30 latach daje kupon, czy tak samo będzie z Granim czy też boskiego konia się to nie tyczy? Osobiście nie zdziwię się jeżeli po śmierci nie zobaczę nawet pół kuponu- byłoby to zbyt piękne.
A tak teraz zmieniając tor na bardziej przyjemny- złotych kart w sekcji zbieractwa są trzy: jedna daje OM, druga KF, a trzecia? Ustrzelił ją ktoś może? Smile
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipostPon Gru 12, 2011 8:54 am

Lunatyk, trzecia karta daje 50 tyś equus Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 10 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL
Powrót do góry 
Strona 10 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary
» Noworoczne Zdrapki
» GRA - Bingo w wersji PL
» GRA - nowości w wersji PL
» Krzyżowanie ras - w wersji graficznej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach