Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL

Go down 
+43
Guzik
Lunatyk
Anchie
Natusia:)
asia98999
Uśmieszek
Ola Koniara
Hella
Vielebna
Rose666
Lubelak
Sathilia
Linea2010
Luixza
eclaireka
EveDallas
eloite
Oresama
amorkowa
Calma
Sweet Rabbit
Casablanka
Herrouash
mustang_z_filmu
annrem
Clue
wierszownik
Nicolette
KristenS60
Balerina_2
Philipek
Bezbarwna92
katty88888
Farabolxd
hanka1998
koszolak
florie
Carinaly
Aki
Sakura
Malto
Ayashi
Nevarra
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 7:58 am

Lepsze miksy niż puzzle
z miksów zawsze coś jest np rzepy
Powrót do góry Go down
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 8:30 am

Grrr... w kolekcji "Choinka" brakuje mi tylko diamentowej, a jak na złość w tym pakiecie kart za kupon nie było żadnej (były tylko 2 srebrne Mad ) Nie mam dzisiaj szczęścia...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 8:35 am

Ola Koniara napisał:
Grrr... w kolekcji "Choinka" brakuje mi tylko diamentowej, a jak na złość w tym pakiecie kart za kupon nie było żadnej (były tylko 2 srebrne Mad ) Nie mam dzisiaj szczęścia...
Mi brakuje złotej ^ ^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Ola Koniara
W skromnych progach Zagrody
Ola Koniara

Liczba postów : 324

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 8:42 am

Ja w kolekcjach mam już wszystkie złote, ani jednej diamentowej, 8 brązowych oraz 4 srebrne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse-porady.blog.onet.pl
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 9:07 am

powinno być że powtórki można wymieniać ze znajomymi...
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 9:18 am

racja APX, tak byłoby fajniej .
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 9:22 am

<-świetne
Powrót do góry Go down
Oresama
Już coś wie
Oresama

Nick w grze : Oresama
Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostPią Gru 09, 2011 1:39 pm

Ja nie wydałam niczego na diamentowe, a chwilowo mam 1 Graniego ^^ Po prostu z zawodów mi diamenty lecą - wcześniej nieskończone RO, teraz do kolekcji :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1092626
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 1:03 am

A ja same powtórki, samych diamentowych mi brakuje a tu z diamentowych nici. Ani z logowania nie chcą wpadać, ani z zawodów, w kartach za kupony tez same złote i srebrne Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 1003141885
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 1:18 am

Ja mam tak samo... Brakuje mi tylko diamentowych i 1 złotej... Z zawodów same brązowe. Jak się srebrna czy złota trafi to jest jakieś święto. Ale jeszcze jest czas.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 2:05 am

Ja mam same powtórki, chyba z pięć bałwanków i choinek. Kcem diamenty, ale nie stać mnie. No kto by pomyślał, że za 25 000 eq się w sklepie pojawią. Drożyzna;(
Ale za to w pakiecie miałam jedną diamentowa, hura;P
Poczekamy do jutra, do 23 grudnia coś tam zawsze uzbieram. A nóż widelec Grani się trafi? ;]
Ale szczerze powiedziawszy w lepszej sytuacji jestem na angielskim i niemieckim Howrse, tam mam o wiele więcej kart (dobrych kart). Mimo że gram krócej;+
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 4:51 am

Cytat :
Wymieniona karta będzie mieć ten sam stopień dostępności (brązowy, srebrny, złoty lub diamentowy) ale z pewnością będzie inną kartą!
Szkoda że jeśli się wymienia to na kartę inną którą i tak możesz już mieć. Powinno być na taką której wcale nie masz ;p
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 5:14 am

może i tak, ale wtedy nie byłoby za łatwo ?
promocje słyną z tego, że takie drobnostki łatwo jest zdobyć, ale z boskimi i innymi fajnymi rzeczami trzeba się pomęczyć ;p

a tak ogólnie to zdobyłam dziś Graniego, czekam na kolejne karty ; >
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 5:49 am

No cóż, mnie tak na tym Gracośtam nie zależy, wolę zdobywać cenniejsze nagrody.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 5:52 am

no racja, koń jest lipny, ale zawsze to coś .
z resztą, co innego zrobić, kiedy dostajesz same karty kolekcjonerskie i nic poza tym ?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 5:55 am

To wtedy trzeba płakać i zgrzytać zębami droga I. ; >
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 5:57 am

zgrzytanie zębami mnie przeraża, droga KK : >
lepszy rydz, niż nic .
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 5:58 am

Oh I., I. nie jest takie złe, zgrzytanie.
A żeby nie było, że off to powiem, że mi brakuje srebra i złota do Gracośtamcoś.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 6:00 am

mi złota, srebra i diamentów , ach ..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 6:01 am

Diamentowych to nawet nie liczę bo to zgroza dla ludzkości.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 6:10 am

tak, mam jedną w którejś kolekcji jeszcze, na inne nawet nie liczę .
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 6:20 am

Okropieństwo nieba. Nie lubię tego.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 10:16 am

U mnie jakiś fenomen. Cztery karty do wymiany, sześć diamentów w zapasie, kupiony za kupon ledwie jeden jedyny komplet kart i dziś, przy logowaniu, trzeci Grani do kompletu...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 10:48 am

Cytat :
U mnie jakiś fenomen. Cztery karty do wymiany, sześć diamentów w zapasie, kupiony za kupon ledwie jeden jedyny komplet kart i dziś, przy logowaniu, trzeci Grani do kompletu...
A ktoś narzekał ze ma pecha Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 10:53 am

Jezu, prawie przegapiłam dzisiejszy dzień - brak prądu przez 26 godzin w całej wiosce Q.Q
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 10:59 am

Mnie może przy odrobinie szczęścia trafi się Grani, w co wątpię.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 11:12 am

Linea2010 napisał:
Jezu, prawie przegapiłam dzisiejszy dzień - brak prądu przez 26 godzin w całej wiosce Q.Q

wooooooow ! Shocked
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 12:43 pm

u mnie sprawa wygląda tak:
Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 Howrsee
I pech ;( mam 4 powtórki przerębli Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 1003141885
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostSob Gru 10, 2011 1:53 pm

Ja mam już 12 kart do wymiany... I dostałam dziś Złotą, 3 dopiero w tej promocji... Oczywiście powtórka, a po wymianie kolekcja, eh. Mam już 3 kolekcje po 4 karty i brak diamentowych. No i oczywiście nic innego mi nie leci. Ani CR, ani misie... eh.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Natusia:)
Już coś wie

Liczba postów : 195

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipostNie Gru 11, 2011 1:42 am

Wiecie może czy za codzienne logowania można także dostać jakąś diamentową czy tylko na sprzedażach?(Bardzo bym chciała dostać konia Grani.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 9 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL
Powrót do góry 
Strona 9 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary
» Noworoczne Zdrapki
» GRA - Bingo w wersji PL
» GRA - nowości w wersji PL
» Krzyżowanie ras - w wersji graficznej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach