Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Uwaga na oszustów

Go down 
+45
kara250
koteczek043
Kikyo22
torontko
Cichutka09
koziorożec
CzekoBoom
KikiCatacumba
KikiCatacumba^^
Natusia:)
Barson1990
avrilka
Szarusia16
Calma
Casablanka
weila123
gabriela żołądź
mufff123@o2.pl
eloite
EveDallas
koniki0099
Aki
bazia00
we-runcia
hanka1998
Uśmieszek
Philipek
karolinkaj
xTikTakx
ZetkaEmka
Sweet Rabbit
Hoping.
Pati...xd
Asiaa.
asiiix
Sakura
bartek60
Lubelak
Malto
xkropkaxx
julcia0101
Nevarra
Guzik
Linea2010
LadyArvena
49 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 2:10 am

Cytat :

Witaj. Mam do cb pytanie. Wolisz być zhakerowana czy poprostu odasz mi hasło do twojego konta? Mogę cię zhakerowa w ciągu 5 min. A ty się nawet nie skapniesz. Więc jak? Jak mi dasz hasło to ci nic nie zrobię ale jak mi nie dasz do cię zhakeruje i porzegnasz się z swoim kontem.PROSZĘ O SZYBKĄ ODP JAK NIE TO HAKERUJE.

hahaha wiadomość, którą dostałam jakieś 15 minut temu.
Nick: 10:15
Mam nadzieje, że nie uda mu się wymusić, żadnego hasła od dzieciaków..
Oczywiście zgłoszony..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 2:15 am

zhakerować? A to nie mówi się zhakować po prostu? Ehh...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
mufff123@o2.pl
Już coś wie
mufff123@o2.pl

Nick w grze : mufff123
Liczba postów : 111

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 6:53 am

Ja zostalam oszukana przez gracza konisie12345 napisal ze da mi za jednorozke andulzyjska z kf zl itd zestaw nyx . napisala ze zostala okradziona i ze pierwasza nie wystawia . powiedziala ze nie oszuka ... ok wystawilam konia za 500 a ona napisala ze idzie i ze jutro mi wystawi.. nazajutrz wsiadlam na kompa a tam co?? nie ma zestawu kon sprzedany ... sadze ze to muldi gracza Denio17 czy tam co ... zglosilam niestety kunta nie ma a kon zostal sprzedany Sad szkoda
Powrót do góry Go down
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostCzw Lut 16, 2012 6:57 am

EveDallas napisał:
zhakerować? A to nie mówi się zhakować po prostu? Ehh...

Ale najważniejsze, że PROSI o szybką odpowiedź Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPią Lut 17, 2012 10:35 am

Ja nie wiem czemu ale dostałam wiadomość o naruszeniu zasad że nie sprzedawałam ani kupowałam w ogłeszeniach tylko trenowała konie!A ja w cale nie dałam takiego ogłoszenia!Co o tym myślicie? GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 3352103904
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Nie dajcie się nabrać !   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 11:49 am

Nie wiem czy to dobry wątek ale piszę.

Uważajcie na gracza ko1234566. Napisał na ogłoszeniach że rozdaje kupony za darmo , no to ja do niego napisałam czy to prawda i ile tych kuponów ma. A on kazał mi podać moje hasło. Oczywiście zgłosiłam nadużycie. Ostrzegam , nie dajcie się nabrać !

Dowód :
GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 Lolemw
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 11:51 am

dzięki :>
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:20 am

eloite napisał:
Cytat :

Witaj. Mam do cb pytanie. Wolisz być zhakerowana czy poprostu odasz mi hasło do twojego konta? Mogę cię zhakerowa w ciągu 5 min. A ty się nawet nie skapniesz. Więc jak? Jak mi dasz hasło to ci nic nie zrobię ale jak mi nie dasz do cię zhakeruje i porzegnasz się z swoim kontem.PROSZĘ O SZYBKĄ ODP JAK NIE TO HAKERUJE.

Oczywiście zgłoszony..

eloite, zabiłaś mnie tym postem Laughing . zhakerować xD... Koleś/kolesiana nie ma bladego pojęcia na temat podstawowych zasad ortografii, ale na hackerce zna się lepiej od Anonymousa xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 8:03 am

Ja ostatnio tez zostałam oszukana po pretekstem ''mam traume po poprzedmich oszustwach'' - dałam się nabrać i co? Objęć ni ma, konia ni ma. Od dzisiaj nigdy nie wystawiam pierwsza. Zglosilam ,ale kontakt nie raczyl mi odpowiedzieć.
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:00 am

Mam pytanie.
Dzisiaj natknęłam się na odgłoszenie ''usuwam konto, dam kupony'' - napisalam, ze chetnie bym je przyjela, a dziewczyna zarzadala ode mnie hasla. napisalam jej, ze ja zglaszam a tutaj co? wiadomosc z kontaktu, usunieto mi punkt karmy - mam juz teraz 8 i nie mma dostepu do poczty, ktora mi jest potrzebna. To jest ta ''sprawiedliwosc'' howrse?

Za ile mi ja odblokuja?
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:33 am

eloite napisał:
Cytat :

Oczywiście zgłoszony..
do tygryshka też ktoś pisał tą samą wiadomość, ale pod innym nickiem xD miała ubaw
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:38 am

Haha,''zhakerować'' Very Happy
Moja zasada jest prosta: '''Albo wystawiasz albo się nie wymieniamy''. Wink
Chyba,że gracze mają dobra reputację taką jak np. neuromaniac Smile (właśnie; pozdrawiam!Very Happy)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 12:55 pm

osiem888

Spoiler:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 1:30 pm

EveDallas napisał:
osiem888

Spoiler:

Buahahahahaa xD. Normalnie klękajcie narody Laughing lol! GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 669040150 GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 1234489951
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 2:06 pm

Sakura napisał:
EveDallas napisał:
osiem888

Spoiler:

Buahahahahaa xD. Normalnie klękajcie narody Laughing lol! GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 669040150 GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 1234489951
Pomysłowość twórcy tego wkrętu nie powala mnie tak bardzo, jak posty przerażonych dzieci na forum "X do mnie napisał coś takiego... co mam robić???? confused "

Jak takie coś czytam, zwyczajnie nie wierzę, że ktoś może chociaż rozważać, że to na serio Shocked
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 8:40 am

Ja codziennie dostaję X wiadomości, żebym sprzedała źrebaka luzytana do GP za jakiś przedmiot z Czarnego Rynku. Piszę do gracza, że okej, zgadzam się na taką sprzedaż i informuję, żeby wystawił przedmiot jako prezent na wymianach, a ja idę zdjąć konia ze sprzedaży bezpośrednich. ZA KAŻDYM RAZEM dostaję informację typu: "Nie! nie wystawię przedmiotu pierwszy, bo oszukasz!!!". I nic na to nie pomaga... Ani jasno napisane zasady na prezentacji, ani screeny z Zagrody, z Białej Listy, ani mój staż ani żadne inne argumenty.
Co mnie bawi... Tacy gracze często mają Karmę niższą, niż 10 i staż mniejszy, niż 50 dni...

Dzisiaj dostałam propozycję 2x 5-ty Żywioł za źreba. I dokładnie taka sama sytuacja.

Ja się więcej oszukać nie dam, bo każdy źrebak jest cenny. Jest po Łzach i ma wysokie PG.
A te dzieciaki myślą, że trafiły na jelenia, który da się oszukać . Kpina.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 11:43 am

Barson1990 napisał:
Ja codziennie dostaję X wiadomości, żebym sprzedała źrebaka luzytana do GP za jakiś przedmiot z Czarnego Rynku. Piszę do gracza, że okej, zgadzam się na taką sprzedaż i informuję, żeby wystawił przedmiot jako prezent na wymianach, a ja idę zdjąć konia ze sprzedaży bezpośrednich. ZA KAŻDYM RAZEM dostaję informację typu: "Nie! nie wystawię przedmiotu pierwszy, bo oszukasz!!!". I nic na to nie pomaga... Ani jasno napisane zasady na prezentacji, ani screeny z Zagrody, z Białej Listy, ani mój staż ani żadne inne argumenty.
Co mnie bawi... Tacy gracze często mają Karmę niższą, niż 10 i staż mniejszy, niż 50 dni...

Dzisiaj dostałam propozycję 2x 5-ty Żywioł za źreba. I dokładnie taka sama sytuacja.

Ja się więcej oszukać nie dam, bo każdy źrebak jest cenny. Jest po Łzach i ma wysokie PG.

U mnie też tak jest -,-
''Bo ja się boję pierwsza,że mnie oszukasz''.Błagam Was,graczy który ma taki staż i popularność (rank.) nikogo by nie oszukał! Idiotką nie jestem.Żal nie powiem co ściska. silent
Powrót do góry Go down
Natusia:)
Już coś wie

Liczba postów : 195

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 3:05 pm

Na początku tego tematu ciekawe oferty, i dziwię się że ktoś w ogóle na to idzie no ale to nie oszukanych wina.
U mnie zdarzyła się taka sytuacja że miałam handel przeprowadzić z takim jednym graczem. Najprostszy handel, polegał on na tym że ja jej sprzedaje konia w zamian za 2 chyba Objęcia. Zaufałam na jej słowach i dałam konia pierwsza a ona zapłaty mi już w ogóle nie wysłała. Kilka dni robiłam jej wykłady GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 3908960024 żeby cokolwiek za tego konia przysłała ale i tak nie odpisywała. Dobra odpuściłam sobie. GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 3864879675
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 13, 2012 4:27 pm

Barson1990 napisał:

Dokładnie, Barson. Kilkukrotnie spotkałam się z podobną sytuacją, i musiałam, niestety, wycofać się z transakcji, tracąc "sprzed nosa" OM (stale ich potrzebuję, to też są u mnie na wagę złota i przyjmę każde). Nie dam jednak wkręcić się w podarowanie komuś za frajer moich kuponów czy rzeczy, bo ktoś nie chce wystawić przedmiotu transakcji, tylko każe mi, jako pierwszej kupić konia za cenę, która ma być zapłatą za przedmiot... Nawet, jeżeli dana osoba rzeczywiście boi się, że może zostać oszukana, ma wysoki staż i twierdzi, że na pewno dotrzyma umowy po uregulowaniu przeze mnie mojej części, nigdy nie mogę mieć gwarancji, że moje fundusze/rzeczy/kupony po prostu nie przepadną. Praktyka pokazuje, że nie można już do końca wierzyć nawet bardzo znanym i rankingowym graczom, więc do wielu osób podchodzę w tej chwili po prostu z dystansu... Obecnie nasza gra właśnie tak wygląda. Bardzo szybko zaczyna się wszystko sypać, a z kolejnymi zmianami, poczynionymi przez Owlient będzie jeszcze gorzej... W dodatku Administracja nie zezwala Moderatorom Howrse przeprowadzania interwencji w sprawie oszustw, sam Owlient również nie reaguje na zgłoszenia kradzieży/oszustw/prób wyłudzenia, więc stwarza cieplarniane wręcz warunki tym, którzy chcą okradać innych...
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostSro Mar 14, 2012 6:17 am

Sakura - no więc idealnie to opisałaś.
Owlient powinien wprowadzić możliwość zakupu konia za przedmiot z Czarnego Rynku oraz przedmiotów z Czarnego Rynku za kupony, np. Objęcia Morfeusza gracz wystawiłby na wymiany za 2 kupony... I oszustów mniej by było i byłoby o wiele łatwiej...
Ale mam wrażenie, że nie chcą tego wprowadzić i wolą, żeby oszuści skubali z kuponów uczciwych graczy... Bo takiemu graczowi nie zostanie ani kupon, który przeznaczył na Objęcia, ani Objęć nie zobaczy jako prezent na wymianach... I co taki gracz zrobi? Kupi nowy kupon, bo Objęcia są mu potrzebne... A kto na tym zarobi? Owlient... Więc to nic innego, jak żerowanie na nieszczęściu innych ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
KikiCatacumba^^
Nowy
KikiCatacumba^^

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 19, 2012 11:41 am

Ja tam z takie dupne rzeczy nie wierzem... EJ ZAPRASZAM DO MNIE! Smile)) KikiCatacumba
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1837051
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 10:08 am

KikiCatacumba^^ napisał:
Ja tam z takie dupne rzeczy nie wierzem... EJ ZAPRASZAM DO MNIE! Smile)) KikiCatacumba
Nie wiem o co Ci chodzi i także nie wiem po co buszujesz po każdym wątków i bez opamiętania piszesz głupoty bo inaczej tego nie można nazwać ale wiem jedno: idź zagłuszać spokój gdzie indziej -,-
Powrót do góry Go down
KikiCatacumba
Nowy
KikiCatacumba

Liczba postów : 45

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 12:34 pm

Ja trafiłam na nie jednego oszusta... dobrze Avrenko że zrobiłaś ten mini poradnik..
niestety mojej koleżance która miała by 315 dni usunęła pewna graczka konto. ! miała wszystko - straciła wszystko..
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostSro Mar 21, 2012 10:08 am

Owlient powinien coś pokombinować z tą kasacją... Bo coraz częściej po włamach konta są kasowane. Dzięki temu brak dowodów. Przydałoby się coś w stylu, że jak dajemy do kasacji, to konto jest zamrażane. I jak przez dajmy na to 7 dni nie wejdzie się z powrotem to wtedy całkowicie się skasuje. Jeśli jednak się zaloguję (bo się rozmyśliłam, lub to złodziej mi ustawił do skasowania) to kasacja zostaje anulowana.
Ale raczej wysyłanie na kontakt tego nie ma sensu. Musiałoby dużo osób na ten temat pisać, żeby zwrócili na to uwagę..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostSro Mar 21, 2012 11:14 am

LadyArvena napisał:
Owlient powinien coś pokombinować z tą kasacją... Bo coraz częściej po włamach konta są kasowane. Dzięki temu brak dowodów. Przydałoby się coś w stylu, że jak dajemy do kasacji, to konto jest zamrażane. I jak przez dajmy na to 7 dni nie wejdzie się z powrotem to wtedy całkowicie się skasuje. Jeśli jednak się zaloguję (bo się rozmyśliłam, lub to złodziej mi ustawił do skasowania) to kasacja zostaje anulowana.
Ale raczej wysyłanie na kontakt tego nie ma sensu. Musiałoby dużo osób na ten temat pisać, żeby zwrócili na to uwagę..
Albo sekretne pytanie,które jak je wpiszesz to jest na stałe i jest bardzo trudne i tylko dla Ciebie,tak jak haslą. Smile
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPią Mar 23, 2012 1:45 pm

''Chcesz mieć ze mną konto (twoje) w zamian za to ze ja Ci dam 30 kuponów dziś za co miesiąc po 20 ??
Odpisz pliis !''

Hahaha,ale się usiałam. GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 3573644101

Dlaczego tacy ludzie zakłócają mi mój święty spokój??! Suspect
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 1:30 pm

KikiCatacumba^^ napisał:

Gratulacje, naprawdę. Tak ładnie zniszczyć kogoś grę....
GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 2:46 pm

CzekoBoom napisał:
KikiCatacumba^^ napisał:

Gratulacje, naprawdę. Tak ładnie zniszczyć kogoś grę....
GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 2153337378

Kiki pisała już, że ktoś podszył się pod nią i wypisuje takie bzdury.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 1:43 am

Kiki jak tylko dowiedziała się, że ktoś tu pisze w jej imieniu odezwała się do mnie w grze, że to nie ona. Tu też założyła konto i szybko informowała. Dla pewności sprawdziłam IP obu kont i to rzeczywiście inne osoby (po niedawnej historii z multi jestem wyczulona Wink ). Więc fałszywa została zbanowana
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 7:22 am

Radzę uważać na gracza bartekjasinski . Ostatnio włamał mi się na konto i ukradł equss,kupony i rzeczy z CR
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Uwaga na oszustów   GRA - Uwaga na oszustów - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Uwaga na oszustów
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Uwaga uwaga !
» UWAGA
» UWAGA!
» Uwaga na włamania !!
» GRA - UWAGA na podszywającą się pod aleksandrową

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach