Go?? Gość
| Temat: Re: Polska vs. Rosja Nie Gru 18, 2011 8:23 am | |
| |
|
playerxyz Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: dlaczego tutaj? Nie Gru 18, 2011 10:33 am | |
| dot. - florie napisał:
- ... I dlaczego Rosjanie wybrali akurat serwer polski? ...
- trenerkahwrs napisał:
- ...Dlaczego przyszli? Sama się o to ich spytaj. Mogę zapewnić, że gdyby nie musieli nie zrobiliby tego, bo każdy wolałby grać w swoim języku, nie uważasz?
florie, trenerka: z tego samego powodu, z którego niejeden gracz tutejszy nauczyłby się od razu nawet po chinsku gadać (powiedzmy, po googlo-chińsku ), gdyby akurat chinska jako nowa wersja ruszyła. zawsze masz plusy gd startujesz od początku - znasz grę, wiesz jak działa i co ważne, możesz od razu postawić się na niezłym stopniu w rankingu. polska ruszyła razem z holenderską i paroma innymi, z których polska była najciekawsza, bo a) język słowiański i b) ceny kuponów po prostu wschodnio-europejskie, czyli raczej normalna reakcja. moim zdaniem to nastawienie które można było obserwować w pierwszych wątkach przypomina bardziej typowe nastawienie pewnych graczy do hodowli rankingowych, ale to jest raczej nastawienie do pewnego stylu grania. a ten akurat nie różni się od stylu grania zorganizowanych rankingowych hodowli jako takie - wszystko jedno, kto się organizuje, na jakiej wersji, po jakiemu u siebie w kuchni gadają i jaki hymn u nich słychać gdy program telewizyjny się kończy albo drużyna jakaś do piłki nożnej rusza... - dlaczego to nastawienie do stylu grania, które same z siebie jest raczej generalne, skanalizowało się akurat w takim kierunku, to już inny temat. | |
|
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Polska vs. Rosja Nie Gru 18, 2011 11:21 am | |
| Nie wiem jak inni, ale myślę że temat można zamknąć. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Polska vs. Rosja | |
| |
|