Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiany w działaniu Pięty Achillesa | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 4:00 am | |
| - Cytat :
- Wprowadzamy zmianę w działaniu Pięty Achillesa
Ze względu na dużą liczbę błędów wykrytych w Pięcie Achillesa, zasady jej działania zostają zmienione.
Do tej pory przedmiot ten zapewniał obudzenie się konia ze 100% energią i zdrowiem. Od teraz Pięta Achillesa pozwoli zwierzęciu obudzić się z takim poziomem energii, zdrowia i morale, jak gdyby został położony z co najmniej 20% energii przed 22:00.
Aby w pełni wykorzystać działanie tego przedmiotu nadal należy wziąć pod uwagę, że:
- koń musi być karmiony prawidłowo i jego waga nie może być zbyt niska lub zbyt wysoka. - koń musi być umieszczany na noc w boksie lub na łące - ten przedmiot nie zatrzymuje utraty zdrowia u starszych koni - koń nie może wykonywać akcji po północy
Dziękujemy za Wasze zrozumienie, Załoga Howrse | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 4:12 am | |
| ... Czyli urok Pięty nieco siadł. I znów błędy... kiedy zaczną testować działanie przedmiotu/nowości/itp. nim puszczą atrakcję w obieg? | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 4:35 am | |
| - Malto napisał:
- ... Czyli urok Pięty nieco siadł. I znów błędy... kiedy zaczną testować działanie przedmiotu/nowości/itp. nim puszczą atrakcję w obieg?
Ja się już przyzwyczaiłam do tych błędów. xD | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 5:55 am | |
| A mnie się wydaje, że teraz jest lepiej. Można zyskać nawet 15% dodatkowej energii o ile się nie mylę. Chociaż mnie i tak ta fortuna i pięta nie przekonały. | |
| | | Asiuu Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 6:05 am | |
| dla mnie te rzeczy są całkowicie bezsensowne- i tak trzeba o konia dbać i tak. z PA dostajemy dodatkowo tylko 2h... a fortuna krezusa? żeby dostać dwie beczułki tłuszczu np? po co to? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 6:07 am | |
| - Asiuu napisał:
- dla mnie te rzeczy są całkowicie bezsensowne- i tak trzeba o konia dbać i tak. z PA dostajemy dodatkowo tylko 2h... a fortuna krezusa? żeby dostać dwie beczułki tłuszczu np? po co to?
Fortuna a nie sprawia, że koń znajdzie dwie beczułki tłuszczu, ale że jest dwukrotnie większa szansa, że koń na nią trafi | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 8:30 am | |
| A mi się ta zmiana bardziej podoba. Można położyć konia kiedy się chce,bez utraty moralii i energii. - Cytat :
- Z Piętą Achillesa przestajesz się przejmować, o której kładziesz konia spać i jaką energię posiada. Nawet jeśli położysz go za późno lub ze zbyt niską energią, obudzi się z takim poziomem zdrowia, energii i morale, jak gdyby został położony z 20% energii przed 22:00.
Uważaj jednak, ponieważ koń nadal nie może wykonywać żadnych akcji po północy.
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa Sro Sty 18, 2012 12:38 pm | |
| Jak masz falkę i fortunę to szybciej możesz znaleźć drugą. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany w działaniu Pięty Achillesa | |
| |
| | | | Zmiany w działaniu Pięty Achillesa | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach