Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu

Go down 
+33
Aglyss
Kikyo22
Hella
xTikTakx
Clue
stewardessa
Szarusia16
Majka
Kuilu
Lunatyk
sajgon
ZetkaEmka
Nathaly
avrilka
weila123
mina stirit1
asiiix
wilczyca1000
EveDallas
hanka1998
Hoping.
Calma
Ayame
Philipek
Rose666
Malto
Nevarra
Barson1990
LadyArvena
Mikim7
Sakura
Ejli
CzekoBoom
37 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 1:49 pm

xTikTakx napisał:
Ale Ow i tak już nawet tu wtargnęła.
Chodzi o konto "Ow"?
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostCzw Mar 08, 2012 1:59 pm

Tak. Rzekomo to on/a w własnej osobie, ale kto tam wie czy to naprawdę był/a on/a.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 7:07 am

Wątpię że to prawdziwa administratorka howrse.pl jest Neutral
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostPią Mar 09, 2012 7:43 am

A ja nie.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 12:43 am

Nie no, z Howrse robi się za przeproszeniem ci**. Czego jeszcze nam zabronią? Wymian? Handlu końmi?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostPon Mar 12, 2012 9:16 am

Cd. tych praw autorskich to wg mnie takie zabranianie nie ma najmniejszego sensu. Ta gra jest w 90% z dzieci, które mają po 34324 petycji na prezentacji i nawet nie wiedzą, o co tutaj chodzi. Przecież każdy może sobie wejść na dA, ściągnąć obrazek, zamalować logo, napisać ''by LOGIN, nie kopiuj ;***'' i ma każdego głęboko w du**e.
Cd. Ow, to to forum jest NIEOFICJALNE, nie ma prawa nam niczego zarzucać, że tutaj piszemy. Wolność słowa to się nazywa, a jakby nawet i jej w tej grze by zabrakło (a to bardzo możliwe) - to mnie już Owlient więcej nie zobaczy, bo ja osobiście nie kupiłam ANI JEDNEGO KUPONU odkąd tylko jestem na howrse, takie realia, bo szkoda mi wyrzucać pieniądze na wirtualne kuponiki, których tak naprawdę nie ma, wolę pozbierać na nową kamizelkę lub objektyw.

A prawa autorskie są naprawdę łamane, ja osobiście fotografuję i zdjęcia mam na stronie, a już nie raz widziałam prezentacje z moimi zdjęciami w tle, bez sygnatury. To człowieka naprawdę boli, jak ktoś sobie coś po prostu ukradł. Ja wtedy dostaję szału =3
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostSro Kwi 18, 2012 12:30 pm

Ja nigdy w życiu nie kupiłam Kuponu. I co? Mam 40 tys. equus, 5-ty Żywioł i jeszcze parę innych przdmiotów z CR. Jestem zadowolona Smile
Co do praw autorskich nie rozumiem, czemu nie mogę np. wziąć swojego obrazka i zrobić z niego prezki. Cóż...

Ja na Howrse: Koteczka77
GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 Ee906b8432835906b376009a66d9180a
,,Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy" Faith Resnick
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostCzw Kwi 19, 2012 10:23 am

Koteczka77 napisał:
Ja nigdy w życiu nie kupiłam Kuponu. I co? Mam 40 tys. equus, 5-ty Żywioł i jeszcze parę innych przdmiotów z CR. Jestem zadowolona Smile
Co do praw autorskich nie rozumiem, czemu nie mogę np. wziąć swojego obrazka i zrobić z niego prezki. Cóż...

Ja na Howrse: Koteczka77
GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 Ee906b8432835906b376009a66d9180a
,,Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy" Faith Resnick
Możesz swoje wziąć,właśnie tylko swoje nie inne xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Diera
Raczkujący
Diera

Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostCzw Kwi 19, 2012 11:40 am

mm nadzieje, że nie wprowadzą u nas takich zmian
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostCzw Kwi 19, 2012 10:46 pm

Ja też, [przecież to jest chamstwo. Odpisują szablonami, wprowadzają nowości, promocje a na celu mają większą ilość kupowanych kuponów.
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostPon Kwi 23, 2012 9:28 pm

LadyArvena napisał:
Sakura0001 napisał:
A ja grzeję tablet i będę oryginalna... Rysowane prezentacje na zamówienie Laughing

Ps. Zawsze mogę poprosić siostrę o pozwolenie na wykorzystanie jej zdjęć. Ona ma aparat i smykałkę do cykania fotek, ja mam do rysowanie Razz

Taki fragment:"Upozorňujeme Vás, že ve hře není dovoleno obchodovat s prezentacemi, grafikou, či výtvory do kreativního prostoru. Pokud tak činíte, je to na Vaše vlastní nebezpečí a porušujete tak pravidla. Můžete tak činit pro radost, nebo můžete prezentaci někomu darovat jako dárek, ale není povoleno takto obchodovat. "

Czyli według google, o czym już wcześniej, w pierwszym poście wspomniano:
"Należy pamiętać, że gra nie wolno handlować z prezentacji, grafiki, czy kreacji twórczej przestrzeni. Jeśli to zrobisz, to na własne ryzyko i naruszają zasady. Możesz zrobić tak dla przyjemności, czy możesz dać prezentację komuś w prezencie, ale nie wolno handlować."

Czyli z tworzeniem prezentacji na zamówienie, nawet rysowanymi własnoręcznie - koniec.
Fragment "grafiki" odnosi się też do awatarów.... Czyli jak Jaselle rysowała, to też teraz zakazane. Chyba, że odda "za darmo" :/

Zajrzałam na ten czeski serwer i zauważyłam, że oni też jeszcze eliksirów nie mają. Co ciekawe, nie pisze też nic w nowościach o mustangu w RO. Ani dokonaniach westernowych Oo Czyli biedacy mają gorzej od nas.
Druga rzecz - ta nowa "ustawa" wprowadzona jest tylko na czeskim servie. Inne jeszcze tego nie mają. Czyli robią tam takie "beta" - o ile promocje zawsze na interze i angielskich jako pierwszych serverach sprawdzają, czy wszystko działa ok, to zakaz na serverze mniejszym Wink Pewnie jak tam się zbuntują, będą protestować, to dalej nie przejdzie. A jak przyjmą z pokorą...
Kurczę nie mam awatara XD Wiedziałam, że moja prezentacja jest tylko czasowa... Ciekawa jestem, kiedy zabiorą nam okienko do pisania prezentacji - w końcu możemy tam wypisywać przekleństwa, nieprawdaż?

Gram na czeskim serwerze. Tam nawet koni luzytańskich nie ma :/ oni mają gorzej. Nie lubię tamtejszego Ow. Dobrze wiedzieć, że muszę zmienić tekst na prezentacji xd

Tam są strasznie przewrażliwieni na niektóre sprawy. Mam nadzieję, że na PL to nie wejdzie -.-"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 11:45 pm

O,jak ja im na kontakcie wygarnę,to zobaczą !I do tego napiszę,że chciałabym ,żeby odpisała mi żywa istota ,i innym tekstem,niż ,ten ,który żeście podali.
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 12:17 am

Witam,chciałam tu napisać o reakcji naszej szanownej administracji na multum problemów graczy.Wy macie nas po prostu gdzieś!Nie reagujecie na nasze zgłoszenia,prośby o pomoc!Przykład : kupiłam kupon,i umówiłam się z graczem,że ja dam mu kupon ,a on mi OM.Nagle ,po daniu kuponu ,zostaję zablokowana! Piszę na kontakt ,i dostaję wiadomość ,w której nie jest napisane ani rąbka prawdy! W rzeczywistości pisze tam tak :

"Dzięki frajerze,że wydałeś kasę na kupony,ale teraz nie zawracaj nam gitary,kup jeszcze raz kupon,i pozwalaj nam wyciągać kasę od innych idiotów "

A najgorsze ,że tak nie było !Tylko ,po połączeniu się z Ubisoftem ,firma dziwnym trafem się zmieniła ,oczywiście (bo jakżeby inaczej)na gorsze.I tym samym tracicie dużo graczy,a wtedy ubywa wam zarobku.Ale co tam gracze ...Wy macie wszystko w d.... ,byleby tylko kupować kupony.Włamania,kradzieże ,oszustwa ...Wy na to w ogóle nie reagujecie,a do promocji i nowości musimy się sami przystosować,bo nawet ,jakby cała gra zaprotestowała,wy będziecie mieć nas w d.... !Jak się nie przystosujemy ,jak się nam nie podoba - wynocha, nikt nas tu nie trzyma...Tylko przez waszą ignorancję i idiotyczne podejście do zarządzania grą,tracicie klientów,a za tym idzie zarobek ! Mamy wam nie zawracać głowy ,bo kto my jesteśmy ...My jesteśmy tylko graczem ... GRACZEM, który zasila waszą grę ,dzięki któremu ta gra istnieje!!!I proszę ,żeby odpisała mi żywa istota ,a nie automat ,który odpisuje na wszystkie inne sterty wiadomości ,i proszę ,żeby odpowiedź była inna niż to :

"Witamy,

Dziękujemy za sugestie i uwagi.

Chcielibyśmy zauważyć, że ogromnie doceniamy Twój wkład w ulepszanie Howrse, poprzez wysyłanie sugestii i opinii, które pomagają nam podjąć prawidłowe działania.

Życzymy miłej rozgrywki.

Z poważaniem,

Zespół Howrse"

Napiszcie coś lepszego,coś od siebie !Bo jeżeli dalej będziecie ignorować graczy,jak to robicie teraz,gra padnie.

I jeszcze jedno pytanie,czy szanowna administracja zawsze musi odpisywać tym samym tekstem ?

Ja wiem,że wy macie mnie w d.... ,i że ja dla was jestem nikim,ale proszę,żeby mi odpisała żywa istota.

Miłego dnia bez graczy,

którzy wam zawracają gitarę,
karina127

Haha !Musiałam napisać o odpisywaniu tym samym tekstem !!!
Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» sprawy dla koni !!!nowość!!!
» sprawy dla koni !!!nowość!!!
» I po prezentacjach z podstronami.
» GRA - księgi gości na prezentacjach (server polski)
» co wercia d mazia w gimpie, jak nie ma internetu? xD

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: