Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu | |
|
+33Aglyss Kikyo22 Hella xTikTakx Clue stewardessa Szarusia16 Majka Kuilu Lunatyk sajgon ZetkaEmka Nathaly avrilka weila123 mina stirit1 asiiix wilczyca1000 EveDallas hanka1998 Hoping. Calma Ayame Philipek Rose666 Malto Nevarra Barson1990 LadyArvena Mikim7 Sakura Ejli CzekoBoom 37 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 1:49 pm | |
| - xTikTakx napisał:
- Ale Ow i tak już nawet tu wtargnęła.
Chodzi o konto "Ow"? | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 1:59 pm | |
| Tak. Rzekomo to on/a w własnej osobie, ale kto tam wie czy to naprawdę był/a on/a. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Pią Mar 09, 2012 7:07 am | |
| Wątpię że to prawdziwa administratorka howrse.pl jest | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Pią Mar 09, 2012 7:43 am | |
| | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Pon Mar 12, 2012 12:43 am | |
| Nie no, z Howrse robi się za przeproszeniem ci**. Czego jeszcze nam zabronią? Wymian? Handlu końmi? | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Pon Mar 12, 2012 9:16 am | |
| Cd. tych praw autorskich to wg mnie takie zabranianie nie ma najmniejszego sensu. Ta gra jest w 90% z dzieci, które mają po 34324 petycji na prezentacji i nawet nie wiedzą, o co tutaj chodzi. Przecież każdy może sobie wejść na dA, ściągnąć obrazek, zamalować logo, napisać ''by LOGIN, nie kopiuj ;***'' i ma każdego głęboko w du**e. Cd. Ow, to to forum jest NIEOFICJALNE, nie ma prawa nam niczego zarzucać, że tutaj piszemy. Wolność słowa to się nazywa, a jakby nawet i jej w tej grze by zabrakło (a to bardzo możliwe) - to mnie już Owlient więcej nie zobaczy, bo ja osobiście nie kupiłam ANI JEDNEGO KUPONU odkąd tylko jestem na howrse, takie realia, bo szkoda mi wyrzucać pieniądze na wirtualne kuponiki, których tak naprawdę nie ma, wolę pozbierać na nową kamizelkę lub objektyw.
A prawa autorskie są naprawdę łamane, ja osobiście fotografuję i zdjęcia mam na stronie, a już nie raz widziałam prezentacje z moimi zdjęciami w tle, bez sygnatury. To człowieka naprawdę boli, jak ktoś sobie coś po prostu ukradł. Ja wtedy dostaję szału =3 | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Kwi 18, 2012 12:30 pm | |
| Ja nigdy w życiu nie kupiłam Kuponu. I co? Mam 40 tys. equus, 5-ty Żywioł i jeszcze parę innych przdmiotów z CR. Jestem zadowolona Co do praw autorskich nie rozumiem, czemu nie mogę np. wziąć swojego obrazka i zrobić z niego prezki. Cóż... ___________________________ Ja na Howrse: Koteczka77 ,,Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy" Faith Resnick | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Kwi 19, 2012 10:23 am | |
| | |
| | | Diera Raczkujący
Liczba postów : 67 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Kwi 19, 2012 11:40 am | |
| mm nadzieje, że nie wprowadzą u nas takich zmian | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Kwi 19, 2012 10:46 pm | |
| Ja też, [przecież to jest chamstwo. Odpisują szablonami, wprowadzają nowości, promocje a na celu mają większą ilość kupowanych kuponów. |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Pon Kwi 23, 2012 9:28 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Sakura0001 napisał:
- A ja grzeję tablet i będę oryginalna... Rysowane prezentacje na zamówienie
Ps. Zawsze mogę poprosić siostrę o pozwolenie na wykorzystanie jej zdjęć. Ona ma aparat i smykałkę do cykania fotek, ja mam do rysowanie Taki fragment:"Upozorňujeme Vás, že ve hře není dovoleno obchodovat s prezentacemi, grafikou, či výtvory do kreativního prostoru. Pokud tak činíte, je to na Vaše vlastní nebezpečí a porušujete tak pravidla. Můžete tak činit pro radost, nebo můžete prezentaci někomu darovat jako dárek, ale není povoleno takto obchodovat. "
Czyli według google, o czym już wcześniej, w pierwszym poście wspomniano: "Należy pamiętać, że gra nie wolno handlować z prezentacji, grafiki, czy kreacji twórczej przestrzeni. Jeśli to zrobisz, to na własne ryzyko i naruszają zasady. Możesz zrobić tak dla przyjemności, czy możesz dać prezentację komuś w prezencie, ale nie wolno handlować."
Czyli z tworzeniem prezentacji na zamówienie, nawet rysowanymi własnoręcznie - koniec. Fragment "grafiki" odnosi się też do awatarów.... Czyli jak Jaselle rysowała, to też teraz zakazane. Chyba, że odda "za darmo" :/
Zajrzałam na ten czeski serwer i zauważyłam, że oni też jeszcze eliksirów nie mają. Co ciekawe, nie pisze też nic w nowościach o mustangu w RO. Ani dokonaniach westernowych Oo Czyli biedacy mają gorzej od nas. Druga rzecz - ta nowa "ustawa" wprowadzona jest tylko na czeskim servie. Inne jeszcze tego nie mają. Czyli robią tam takie "beta" - o ile promocje zawsze na interze i angielskich jako pierwszych serverach sprawdzają, czy wszystko działa ok, to zakaz na serverze mniejszym Pewnie jak tam się zbuntują, będą protestować, to dalej nie przejdzie. A jak przyjmą z pokorą... Kurczę nie mam awatara XD Wiedziałam, że moja prezentacja jest tylko czasowa... Ciekawa jestem, kiedy zabiorą nam okienko do pisania prezentacji - w końcu możemy tam wypisywać przekleństwa, nieprawdaż?
Gram na czeskim serwerze. Tam nawet koni luzytańskich nie ma :/ oni mają gorzej. Nie lubię tamtejszego Ow. Dobrze wiedzieć, że muszę zmienić tekst na prezentacji xd Tam są strasznie przewrażliwieni na niektóre sprawy. Mam nadzieję, że na PL to nie wejdzie -.-" | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sob Maj 12, 2012 11:45 pm | |
| O,jak ja im na kontakcie wygarnę,to zobaczą !I do tego napiszę,że chciałabym ,żeby odpisała mi żywa istota ,i innym tekstem,niż ,ten ,który żeście podali. | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Nie Maj 13, 2012 12:17 am | |
| Witam,chciałam tu napisać o reakcji naszej szanownej administracji na multum problemów graczy.Wy macie nas po prostu gdzieś!Nie reagujecie na nasze zgłoszenia,prośby o pomoc!Przykład : kupiłam kupon,i umówiłam się z graczem,że ja dam mu kupon ,a on mi OM.Nagle ,po daniu kuponu ,zostaję zablokowana! Piszę na kontakt ,i dostaję wiadomość ,w której nie jest napisane ani rąbka prawdy! W rzeczywistości pisze tam tak : "Dzięki frajerze,że wydałeś kasę na kupony,ale teraz nie zawracaj nam gitary,kup jeszcze raz kupon,i pozwalaj nam wyciągać kasę od innych idiotów " A najgorsze ,że tak nie było !Tylko ,po połączeniu się z Ubisoftem ,firma dziwnym trafem się zmieniła ,oczywiście (bo jakżeby inaczej)na gorsze.I tym samym tracicie dużo graczy,a wtedy ubywa wam zarobku.Ale co tam gracze ...Wy macie wszystko w d.... ,byleby tylko kupować kupony.Włamania,kradzieże ,oszustwa ...Wy na to w ogóle nie reagujecie,a do promocji i nowości musimy się sami przystosować,bo nawet ,jakby cała gra zaprotestowała,wy będziecie mieć nas w d.... !Jak się nie przystosujemy ,jak się nam nie podoba - wynocha, nikt nas tu nie trzyma...Tylko przez waszą ignorancję i idiotyczne podejście do zarządzania grą,tracicie klientów,a za tym idzie zarobek ! Mamy wam nie zawracać głowy ,bo kto my jesteśmy ...My jesteśmy tylko graczem ... GRACZEM, który zasila waszą grę ,dzięki któremu ta gra istnieje!!!I proszę ,żeby odpisała mi żywa istota ,a nie automat ,który odpisuje na wszystkie inne sterty wiadomości ,i proszę ,żeby odpowiedź była inna niż to : "Witamy, Dziękujemy za sugestie i uwagi. Chcielibyśmy zauważyć, że ogromnie doceniamy Twój wkład w ulepszanie Howrse, poprzez wysyłanie sugestii i opinii, które pomagają nam podjąć prawidłowe działania. Życzymy miłej rozgrywki. Z poważaniem, Zespół Howrse" Napiszcie coś lepszego,coś od siebie !Bo jeżeli dalej będziecie ignorować graczy,jak to robicie teraz,gra padnie. I jeszcze jedno pytanie,czy szanowna administracja zawsze musi odpisywać tym samym tekstem ? Ja wiem,że wy macie mnie w d.... ,i że ja dla was jestem nikim,ale proszę,żeby mi odpisała żywa istota. Miłego dnia bez graczy, którzy wam zawracają gitarę, karina127 Haha !Musiałam napisać o odpisywaniu tym samym tekstem !!! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu | |
| |
| | | | GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|