Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu

Go down 
+33
Aglyss
Kikyo22
Hella
xTikTakx
Clue
stewardessa
Szarusia16
Majka
Kuilu
Lunatyk
sajgon
ZetkaEmka
Nathaly
avrilka
weila123
mina stirit1
asiiix
wilczyca1000
EveDallas
hanka1998
Hoping.
Calma
Ayame
Philipek
Rose666
Malto
Nevarra
Barson1990
LadyArvena
Mikim7
Sakura
Ejli
CzekoBoom
37 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 4:08 am

Im dłużej siedzę w tej grze, tym gorsze zdanie o niej sobie wyrabiam. Przecież te ich "ulepszenia" wołają o pomstę do nieba! I zamiast "ulepszyć", tylko pogarszają sytuację...
Psują całą frajdę korzystania z gry, odbierają chęci na jakiekolwiek działania z naszej strony, które mogłyby ułatwić korzystanie z gry.
Ostatnio napisałam na Kontakt małe wypracowanie, gdyż uważam, że Owlient i UbiSoft żerują na nieszczęściu innych...
Pozwolę sobie wkleić moją litanię oraz odpowiedź pracownika Owlient'u.

"Witam.
Jako że moja opinia/krytyka nie zmieściła się w skromnych 500 znakach na stronie Kontaktu, postanowiłam zwrócić się bezpośrednio poprzez Wasz e-mail.
Chciałabym omówić tutaj politykę Administracji i Twórców firmy Owlient, która mi się wybitnie NIE PODOBA i do której mam poważne zastrzeżenia.
Podam przykłady ze swojego doświadczenia oraz osoby, która została ukarana za handel kuponami.
TO PRZYKŁAD:
Potrzebuję jakiegoś przedmiotu z czarnego Rynku, np. Objęć Morfeusza. Pochodzę ze średnio zamożnej rodziny, która jakoś tam sobie radzi, ale na extra wydatki sobie nie pozwoli. Kupuję kupon za 6 złotych i szukam osoby, która mi Objęcia za jeden kupon sprzeda. Hurra! Znalazłam!! Zgodnie z umową kupuję konia za 500 equus i 1 kupon i czekam, aż Objęcia zostaną wystawione jako prezent. Czekam 10 minut, 30, godzinę... Piszę do gracza: "Gdzie moje Objęcia?!" - och, zostałam zablokowana! I w tym momencie rozpacz, gdyż po prostu zostałam oszukana. Nie mam ani kuponu, który kupiłam za swoje pieniądze, ani Objęć. Zgłaszam sprawę na Kontakt, wraz z dowodami. Otrzymuję informację, że oszust został ukarany... Patrzę, a tu odjęto mu kilka punktów karmy i dostał bana... Ale co z moim kuponem?! Gdzie moje 6 zł?! I tu jest problem... Nie zostaje mi zwrócony ani kupon, ani przedmiot, który chciałam zakupić.
PRZYKŁAD 2 (gracza trenerka).
Kończę grę, mam nadmiar kuponów, które kiedyś kupiłam. Nie wiem, co z nimi zrobić, więc postanawiam je sprzedać, np. za doładowanie do telefonu. No i nagle moje konto zostaje usunięte, gdyż handlowałam kuponami, a jest to zabronione i regulamin gry wyraźnie mówi, że nie wolno tego robić...
Ale chwila moment! Ja przecież za te kupony ZAPŁACIŁAM, więc są moje i mogę z nimi zrobić co chcę... Czemu mam tracić, usuwając konto, zamiast odzyskać chociaż część wydanych wcześniej pieniędzy?
Tak wygląda polityka osób wyższych w firmie Owlient. Jak na moje oko, jest to ŻEROWANIE na nieszczęściu innych!!
Nie dość, że człowiek jest oszukany i to przeżywa to na dodatek kupon nie jest zwrócony!
Jestem pewna, że są możliwości, by oszustowi kupon odebrać i przekazać osobie oszukanej. Ale po co? Skoro osoba oszukana może kupić kolejny?
To niesprawiedliwe zagranie ze strony Owlientu. Powinniście coś z tym zrobić, bo uczciwi ludzie Was dofinansowują, kupując kupony i oczekują, że skoro wydają pieniądze to na konkretny cel, a nie po to, by zostać oszukanym i nic potem nie odzyskać!!
Jako że macie skłonności do lekceważenia ludzi i ich problemów, pozwolę sobie zacytować informację widniejącą na stronie Kontaktu nad okienkiem do wyrażania swojego zdania:
"Zachęcamy do podzielenia się z nami opiniami i doświadczeniem- czekamy na Twoją ocenę.".
Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że weźmiecie sobie moją opinię do serca, bo trzeba ze sobą współpracować (gracze z Twórcami i Administracją gry). Wy tylko narzucacie swoje pomysły i sugestie, do których gracze MUSZĄ się przystosować, a powinniście brać pod uwagę wszelkie sugestie, które gracze Wam nadsyłają. W końcu i my, zwykli gracze, chcemy, żeby gra była przyjemna!!!
Pozdrawiam,
Aleksandra Barska. (login w grze - Barson1990)"

Łaskawie, otrzymałam odpowiedź o treści:

"Witamy,

Dziękujemy za sugestie i uwagi.

Chcielibyśmy zauważyć, że ogromnie doceniamy Twój wkład w ulepszanie Howrse, poprzez wysyłanie sugestii i opinii, które pomagają nam podjąć prawidłowe działania.

Życzymy miłej rozgrywki.

Z poważaniem,
Zespół Howrse"

Podejrzewam, że NIKT tego nie przeczytał, a odpowiedź jest wysłana automatycznie.

Jak tak dalej pójdzie i gracze będą ignorowani to WIĘCEJ stażowych, uczciwych graczy skończy przygodę z Howrse. No bo po co samemu pakować się do więzienia?
nieprawdopodobnie przykre, że chcą nas w ten sposób załatwić Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 5:01 am

Tez coś kiedyś pisałam (coś o forum, żeby dali jak na ludzkim normalnym kategorie i o czymś tam jeszcze). Odpowiedź była identyczna.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 5:18 am

Graficzna Szafa, tak nota bene, już dawno padła. Niestety. Ow doczepiła się i do nas (a konkretnie do Sheedy po czyimś zgłoszeniu, o ile dobrze kojarzę) i trzeba było zwinąć kramik.

Szczerze... zakaz mnie nie dotyczy, bo już dawno zrezygnowałam z grafiki (szlag mnie trafiał przy tych ramkach i nie tylko), ale na samą myśl, że ktoś mi czegoś zabrania, krew się we mnie burzy. Słowiańskie podejście do sprawy Wink Dlatego też podejrzewam, że i Czesi cicho siedzieć nie będą. Albo zaczną bluzgać na tę decyzję, albo zejdą "do podziemia". Albo jedno i drugie.
W sumie, gdyby obracać się wyłącznie w kręgu zaufanych graczy, można by dalej handlować prezentacjami pod prawomocną przykrywką "prezent". Jednak grono graczy zaufanych, chętnych do kupna, szybko stopnieje. Ryzykować dla obcych?

Edit:

Barson, tak swoją drogą mam wrażenie, że Kontakt Owilentu posługuje się metodą Kopiuj->Wklej. Mają szablony odpowiedzi i jadą masówką, nawet nie wgłębiając się w temat. Żałosne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 5:47 am

Malto napisał:
tak swoją drogą mam wrażenie, że Kontakt Owilentu posługuje się metodą Kopiuj->Wklej. Mają szablony odpowiedzi i jadą masówką, nawet nie wgłębiając się w temat. Żałosne.

Tak, oni mają szablony odpowiedzi.. Pisałam na kontakt kilkadziesiąt razy i z reguły dostaję te same pw.. :/
Rzadko zdarza się, że "ręcznie" odpiszą. A jeśli piszę już ze sprawą nietypową - nie uzyskuję odpowiedzi. Ręce opadają.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 5:55 am

Cytat :
A jeśli piszę już ze sprawą nietypową - nie uzyskuję odpowiedzi. Ręce opadają.
Zabrakło im gotowych odpowiedzi xD
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 5:58 am

haha Laughing
ale naprawdę, już kilka razy mi się tak zdarzyło.. Rozumiem, że na pewno masę ludzi im piszę na kontakt, ale bez przesady.. Przecież mogą zatrudnić ludzi do tego. ._.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 6:56 am

Mówiłam- niedługo zostanie nam w tej grze tylko kupowanie kuponów. Nawet ofert partnerskich nie będzie, bo Owlient zarabia na tym ledwo parę groszy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:03 am

Barson1990 napisał:

Podejrzewam, że NIKT tego nie przeczytał, a odpowiedź jest wysłana automatycznie.

Jak tak dalej pójdzie i gracze będą ignorowani to WIĘCEJ stażowych, uczciwych graczy skończy przygodę z Howrse. No bo po co samemu pakować się do więzienia?

Przeczytałam całe. I myślę tak samo,że ta odpowiedź została wysłana automatycznie. Ech... Oczywiście masz 100 % rację,zgadzam się razem z Tobą. Przez tych wszystkich oszustów nie można normalnie grać.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:09 am

Małe pytanie w sumie do wszystkich, którzy grają także na innych serwerach niż PL - tez macie wrażenie, że te włamania / wyłudzenia / towarzystw i kradzieże są tylko na naszym Howrse? Czy to tylko moja wyobraźnia?
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:09 am

Przy okazji posadźcie Ow do więzienia. Robiliśmy figurki ze śniegu, bardzo się namęczyliśmy, a ona skopiowała sobie zdjęcia i wstawiła na forum na listę wygranych Wink
Tylko mi powiedzcie, że nie mamy wystarczających pretekstów, żeby zjechać się do siedziby Owlientu z transparentem ,,Nowego admina!!!" w rękach, jeśli u nas też to wprowadzą...
Nevarra napisał:
Małe pytanie w sumie do wszystkich, którzy grają także na innych serwerach niż PL - tez macie wrażenie, że te włamania / wyłudzenia / towarzystw i kradzieże są tylko na naszym Howrse? Czy to tylko moja wyobraźnia?
Zgadzam się. Mam też wrażenie, że miliardy petycji również roją się tylko u nas.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:14 am

Gram na UK i co prawda, zjawiam się tam raz na syberyjską wiosnę, ale nigdy nie dostałam absurdalnych wiadomości z żądaniem podania hasła czy próbą wyłudzenia. Chyba tylko tu jest taka niecywilizowana dzieciarnia (bez obrazy dla osób poniżej 18 roku życia, które są w porządku)... Zamiast uprzykrzać normalnym graczom życie, powinny malować zwierzątka na ścianach jaskiń i popylać w skórach przepasanych na biodrach...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:15 am

Po przeczytaniu wszystkich Waszych postów, zaczęłam nabierać coraz głębszego odczucia, że ta gra już przestaje być dla mnie zabawą. Coraz mniej opcji, a tym samym coraz mniej przyjemności z gry. Jeśli tego nie zaprzestaną, to gra w ogóle przestanie dawać jakąkolwiek "radość". Komu chce się wydawać mnóstwo pieniędzy i podlegać narzuceniom ze strony Ubisoftu (czy Owlientu - jestem z tym do tyłu, nie wiem kto teraz "rządzi")? Przestaję dostrzegać sens w tej grze, i z przykrością przyznaję, że coraz bardziej przestaje mi się ona podobać...

Nevarra napisała:
Cytat :

Mam takie samo wrażenie, na int. wydaje się być zupełnie inaczej O.o
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:26 am

Ta gra w chwili obecnej ma na celu odmóżdżenie graczy... W tej chwili zabrano wszystko, co sprawiało, że jeszcze czerpaliśmy z gry jakąkolwiek przyjemność...
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:30 am

To już jest naprawdę żałosne. Po co tak wszystkiego zabraniać? Zarejestrowałam się na howrse dobre półtora roku temu, ale co ta gra teraz wyprawia to już się nie da określić. Co do tego tajemnego działania to mogłoby się udać, ale nigdy nie wiadomo, jak się sprawy potoczą.

Malto - masz 100% rację - to gra masowa, dla zarabiania, bo przecież po co gracze mają się wymieniać między sobą, jak firma zyska na tym, że dziennie kupowanych jest ~500 kuponów, co daje naprawdę duży zarobek, a Ci, którzy handlują między sobą.

Cały czas się zastanawiam, czy już nie skończyć przygody z tą grą...
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:48 am

A może na ZM będziemy sie dogadywać do do kupna/ sprzedaży prezentacji?

Jak teraz będziemy zbierac Eq dla fundacji ?! SadSad
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:50 am

Powiedzcie mi, że to jest kurde zły sen!!! Sad
Nie no, poddaję się, jeszcze moment, to zabronią nam wymian, bo nie zarobią na tym.. Mad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 7:51 am

Jak znam życie pewnie niedługo nam wszystko związane ze społecznością zabiorą,i profil będzie mógł ogladać tylko jego właściciel... T.T
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 8:00 am

Pewnie niedługo możność zdobycia czegokolwiek będzie możliwa jedynie za pomocą kupna kuponów... Przeraża mnie ta wizja.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 8:33 am

A w Czechch nie wprowadzono acta? Bo mi tym śmie... znaczy, no, wiadomo o co cho. Prawa autorski? Muszę uzbroić się w baterie, zabieram się za cykanie fotek. Akurat ładnie teraz za oknem...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 8:39 am

Ja się w gruncie rzeczy to cieszę.Nikt nie skopiuje mojego obrazka.A czyjaś praca? Ktoś musiał długo pracować na rysunkiem a jakiś dzieciak skopiuje i jeszcze napisze ,,nie kopiować'' -.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 8:50 am

dlatego za zrezygnowałam z jakiś specjalnych prezentacji, ramek, podstron itp. Co chwilę jakieś zmiany-nie chce mi się z tym męczyć Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=113015
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 8:52 am

W tym wypadku przydaloby się być taką Karoliną Wengerek......
Powrót do góry Go down
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 9:02 am

Ja i tak nie robiłam prezentacji , więc mi to nie przeszkadza Razz
Ale i tak szkoda ... Może tego u nas nie wprowadzą ;D
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 9:44 am

I znów ludzie wrócą do wixa i tym podobnych wynalazków. A zamiast prezentacji będzie tylko link.
Sama wróciłam właśnie do wixa, przynajmniej nic mi d...y nie zawraca że "prezentacja za długa"
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 9:57 am

Nevarra napisał:
I znów ludzie wrócą do wixa i tym podobnych wynalazków. A zamiast prezentacji będzie tylko link.
Sama wróciłam właśnie do wixa, przynajmniej nic mi d...y nie zawraca że "prezentacja za długa"

Ja chyba tez wrócę, bo zaczyna mnie to męczyć...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:02 am

Sorki, że z innej beczki, ale temat z eliksirami został zamknięty. Czy ktoś dostał już kwiaty za zalogowanie się przed południem? Pisałam w tej sprawie na kontakt, ale nawet nie odczytali mojego zgłoszenia. Zostaniemy z jednym dniem w d...ie
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:09 am

Sakura0001 napisał:
Sorki, że z innej beczki, ale temat z eliksirami został zamknięty. Czy ktoś dostał już kwiaty za zalogowanie się przed południem? Pisałam w tej sprawie na kontakt, ale nawet nie odczytali mojego zgłoszenia. Zostaniemy z jednym dniem w d...ie
Niet. Nie dostałam, a logowałam się zaraz po przyjściu do pracy, coś koło 9.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:15 am

Nie no weźcie!
Jak tylko to wejdzie to ja usuwam i nie wracam!To jest CHORE!
Wszystkiego nam zabraniają,wszystkiego! GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 3864879675
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:27 am

Chyba też wrócę do wixa, tylko sobie hasło przypomnę.. xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipostPon Mar 05, 2012 10:29 am

Barson1990 napisał:
Im dłużej siedzę w tej grze, tym gorsze zdanie o niej sobie wyrabiam. Przecież te ich "ulepszenia" wołają o pomstę do nieba! I zamiast "ulepszyć", tylko pogarszają sytuację...
Psują całą frajdę korzystania z gry, odbierają chęci na jakiekolwiek działania z naszej strony, które mogłyby ułatwić korzystanie z gry.
Ostatnio napisałam na Kontakt małe wypracowanie, gdyż uważam, że Owlient i UbiSoft żerują na nieszczęściu innych...
Pozwolę sobie wkleić moją litanię oraz odpowiedź pracownika Owlient'u.

"Witam.
Jako że moja opinia/krytyka nie zmieściła się w skromnych 500 znakach na stronie Kontaktu, postanowiłam zwrócić się bezpośrednio poprzez Wasz e-mail.
Chciałabym omówić tutaj politykę Administracji i Twórców firmy Owlient, która mi się wybitnie NIE PODOBA i do której mam poważne zastrzeżenia.
Podam przykłady ze swojego doświadczenia oraz osoby, która została ukarana za handel kuponami.
TO PRZYKŁAD:
Potrzebuję jakiegoś przedmiotu z czarnego Rynku, np. Objęć Morfeusza. Pochodzę ze średnio zamożnej rodziny, która jakoś tam sobie radzi, ale na extra wydatki sobie nie pozwoli. Kupuję kupon za 6 złotych i szukam osoby, która mi Objęcia za jeden kupon sprzeda. Hurra! Znalazłam!! Zgodnie z umową kupuję konia za 500 equus i 1 kupon i czekam, aż Objęcia zostaną wystawione jako prezent. Czekam 10 minut, 30, godzinę... Piszę do gracza: "Gdzie moje Objęcia?!" - och, zostałam zablokowana! I w tym momencie rozpacz, gdyż po prostu zostałam oszukana. Nie mam ani kuponu, który kupiłam za swoje pieniądze, ani Objęć. Zgłaszam sprawę na Kontakt, wraz z dowodami. Otrzymuję informację, że oszust został ukarany... Patrzę, a tu odjęto mu kilka punktów karmy i dostał bana... Ale co z moim kuponem?! Gdzie moje 6 zł?! I tu jest problem... Nie zostaje mi zwrócony ani kupon, ani przedmiot, który chciałam zakupić.
PRZYKŁAD 2 (gracza trenerka).
Kończę grę, mam nadmiar kuponów, które kiedyś kupiłam. Nie wiem, co z nimi zrobić, więc postanawiam je sprzedać, np. za doładowanie do telefonu. No i nagle moje konto zostaje usunięte, gdyż handlowałam kuponami, a jest to zabronione i regulamin gry wyraźnie mówi, że nie wolno tego robić...
Ale chwila moment! Ja przecież za te kupony ZAPŁACIŁAM, więc są moje i mogę z nimi zrobić co chcę... Czemu mam tracić, usuwając konto, zamiast odzyskać chociaż część wydanych wcześniej pieniędzy?
Tak wygląda polityka osób wyższych w firmie Owlient. Jak na moje oko, jest to ŻEROWANIE na nieszczęściu innych!!
Nie dość, że człowiek jest oszukany i to przeżywa to na dodatek kupon nie jest zwrócony!
Jestem pewna, że są możliwości, by oszustowi kupon odebrać i przekazać osobie oszukanej. Ale po co? Skoro osoba oszukana może kupić kolejny?
To niesprawiedliwe zagranie ze strony Owlientu. Powinniście coś z tym zrobić, bo uczciwi ludzie Was dofinansowują, kupując kupony i oczekują, że skoro wydają pieniądze to na konkretny cel, a nie po to, by zostać oszukanym i nic potem nie odzyskać!!
Jako że macie skłonności do lekceważenia ludzi i ich problemów, pozwolę sobie zacytować informację widniejącą na stronie Kontaktu nad okienkiem do wyrażania swojego zdania:
"Zachęcamy do podzielenia się z nami opiniami i doświadczeniem- czekamy na Twoją ocenę.".
Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że weźmiecie sobie moją opinię do serca, bo trzeba ze sobą współpracować (gracze z Twórcami i Administracją gry). Wy tylko narzucacie swoje pomysły i sugestie, do których gracze MUSZĄ się przystosować, a powinniście brać pod uwagę wszelkie sugestie, które gracze Wam nadsyłają. W końcu i my, zwykli gracze, chcemy, żeby gra była przyjemna!!!
Pozdrawiam,
Aleksandra Barska. (login w grze - Barson1990)"

Łaskawie, otrzymałam odpowiedź o treści:

"Witamy,

Dziękujemy za sugestie i uwagi.

Chcielibyśmy zauważyć, że ogromnie doceniamy Twój wkład w ulepszanie Howrse, poprzez wysyłanie sugestii i opinii, które pomagają nam podjąć prawidłowe działania.

Życzymy miłej rozgrywki.

Z poważaniem,
Zespół Howrse"

Nie no,ignorancja i to wyższego stopnia! Evil or Very Mad
Jak tak można?
Ty tu pisałaś,przeżywałaś a oni?!NIC!Tylko automatycznie wysłali wiadomość której nawet nie czytali,jestem pewna. Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu   GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» sprawy dla koni !!!nowość!!!
» sprawy dla koni !!!nowość!!!
» I po prezentacjach z podstronami.
» GRA - księgi gości na prezentacjach (server polski)
» co wercia d mazia w gimpie, jak nie ma internetu? xD

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: