| GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu | |
|
+33Aglyss Kikyo22 Hella xTikTakx Clue stewardessa Szarusia16 Majka Kuilu Lunatyk sajgon ZetkaEmka Nathaly avrilka weila123 mina stirit1 asiiix wilczyca1000 EveDallas hanka1998 Hoping. Calma Ayame Philipek Rose666 Malto Nevarra Barson1990 LadyArvena Mikim7 Sakura Ejli CzekoBoom 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Wto Mar 06, 2012 12:15 pm | |
| Tak,niech nikt nie kupuję kuponów do wgl. howrse.pl upadnie... Ja na razie i tak jest cienko...Może też i my troszkę przesadzamy? | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Wto Mar 06, 2012 12:19 pm | |
| Ja tam nie sądzę, że oceniamy zbyt surowo i się nie czepiamy. Po prostu stwierdzamy fakty i tyle. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Wto Mar 06, 2012 2:33 pm | |
| A może??? Aż mi już się mózg lasuje od tych głupot | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:37 am | |
| Pragnę zauważyć, że jest baaardzo dużo graczy, którzy nigdy nie kupili kuponu.
Jest sporo możliwości jak je zdobyć bez prawdziwych pieniędzy- sprzedaż koni, kupon za 20% funduszy, zabijanie starych koników... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 6:33 am | |
| stewardesso czy ty naprawdę myślisz,że wszyscy to zrobią? To wręcz zabawne |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 7:13 am | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- stewardesso czy ty naprawdę myślisz,że wszyscy to zrobią? To wręcz zabawne
tsa... znając życie większość by chciało skorzystać i ruszyć z hodowlą. Mniejsza, bo też bym tak zrobiła pewnie XD W każdym razie nawet nie ma sensu organizować takiego czegoś.. Każdy gra jak chce i niech na tym się skończy. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 9:29 am | |
| - Clue napisał:
- Pragnę zauważyć, że jest baaardzo dużo graczy, którzy nigdy nie kupili kuponu.
Jest sporo możliwości jak je zdobyć bez prawdziwych pieniędzy- sprzedaż koni, kupon za 20% funduszy, zabijanie starych koników... Np.ja | |
|
| |
Majka Już coś wie
Liczba postów : 279 Dołączył : 24/12/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 11:35 am | |
| Ale swoją drogą: kto powiedział, że Ow ma się dowiedzieć o naszym handlowaniu?
Na Zagrodzie umawiamy się, przesyłamy sobie zapłatę i na Zagrodzie wysyłamy kod do prezentacji, wszystkie zasady da się obejść ;D | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 11:41 am | |
| Majka, o tym cały czas mowa. ; P tyle że wystarczy, że ktoś zgłosi na kontakt z linkiem - Arvena ma przekichane... ;/ | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 12:27 pm | |
| Ale Ow i tak już nawet tu wtargnęła. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 12:40 pm | |
| | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 12:43 pm | |
| - CzekoBoom napisał:
- Majka, o tym cały czas mowa. ; P
tyle że wystarczy, że ktoś zgłosi na kontakt z linkiem - Arvena ma przekichane... ;/ Ja nie czytałam całej waszej rozmowy ;P Ech, na razie nie mamy tu zdrajców, chyba (ten żart zrozumie tylko Zetka xD), ale można też na GG itp i itd. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 12:45 pm | |
| | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 12:47 pm | |
| - CzekoBoom napisał:
- że kto niby? ;o
Nie, bo tu chodziło o to, że wczoraj z Zetką byłyśmy na konku z ludziami z innych klas. No i przechodziliśmy koło kościoła, a jedna dziewczyna powiedziała: Jestem Ateistką, chyba... A potem wymyślałyśmy różne zdania z tym, np: jesteś chłopakiem, chyba xD | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 12:48 pm | |
| | |
|
| |
Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 1:38 pm | |
| Hmmm, a jak ktoś ma prezentację podobną do mnie posklejaną z różnych obrazków z internetu? | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 1:43 pm | |
| Hella, póki co jeszcze nie weszło na PL, więc nie ma się co martwić. ;p | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:06 pm | |
| - CzekoBoom napisał:
- Majka, o tym cały czas mowa. ; P
tyle że wystarczy, że ktoś zgłosi na kontakt z linkiem - Arvena ma przekichane... ;/ Z jakim linkiem...? Wtedy Ow i tak by nie weszła bo do takiej teoretycznie istniejącej strony byłoby hasło, tylko dla wtajemniczonych. Kto by nam coś udowodnił? | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:09 pm | |
| Jakiś czas temu była afera o blog Mikima, że podaje nowości tam.. Oberwało mu się, ale to już chyba musiałabyś do niego napisać, bo ja sprawę nie bardzo pamiętam, a nie chcę mącić. Też blog miał na hasło - ale wystraczy wysłać je na kontakt i ... po sprawie. :/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:16 pm | |
| To forum zewnętrzne, blog też poza grą. Jakim prawem mogą karać za rozpowszechnianie i udostępnianie wiadomości z innych serverów? Przecież każdy może się zarejestrować i je zobaczyć. Wniosek? Zakaz rejestrowania się na obcych serwerach. |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:19 pm | |
| Dlatego hasło miałyby tylko naprawdę zaufane osoby. Które nie doniosły by do Owlientu. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:22 pm | |
| No i jak można karać za podawanie info o nowościach? Oo O nowościach przecież Ow też informuje. Chyba, że o tym co będzie dopiero. Ale to też - w grze rozumiem - zakaz. Ale poza grą? To już nie ich działka. Jakby mi karmę odjęli za takie coś to już by mnie w grze więcej nie zobaczyli. A poza tym jak coś, to my tylko piszemy co jest na innych serverach. I w temacie jest zawsze o tym dopisek. A nóż ktoś tam gra...? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:28 pm | |
| Byłabym jak najbardziej za utworzeniem tajnej strony, zabezpieczonej hasłem tylko dla wtajemniczonych. Same plusy - żadnego brużdżenia przez niepowołane osoby, nawet, jeżeli takowe zdarzyłyby się, zaraz zrobilibyśmy klasyczny kick ze strony, Ow nie miałaby dostępu do treści strony. Nie sądzę, żeby była hackerką, która potrafi złamać zabezpieczenia witryny, to też przy najmniej tam mielibyśmy wolność i swobodę . Choćby mieli przypiekać mnie żelazem (żart ), nigdy nie pójdę do Administracji ze skargą, że ktoś knuje za plecami Owlientu . O to wszyscy mogą być spokojni | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 2:31 pm | |
| Cóż, na razie miejmy nadzieję, że na polskim servie tego zakazu sprzedaży nie wprowadzą. A jak wprowadzą... To coś się wymyśli | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Sro Mar 07, 2012 3:27 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Cóż, na razie miejmy nadzieję, że na polskim servie tego zakazu sprzedaży nie wprowadzą. A jak wprowadzą... To coś się wymyśli
A jak zrobią, to im zrobię nalot moim wirtualnym czołgiem xD | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 2:10 am | |
| Drobny szczególik - ZM to nieoficjalne forum HOWRSE. A nie howrse. PLCzyli równie dobrze możemy rozmawiać o promocjach i nowościach na wersji międzynarodowej, czeskiej, greckiej czy innej francuskiej. Chociaż faktycznie złym pomysłem nie było by zablokowanie dostępu do tej części forum dla niezarejestrowanych użytkowników. Bo potem piszą na oficjalu "wszystko sobie zobaczysz co będzie na ZM" A co do samego dogadania się do zapłaty za prezentację czy inne cuda graficzne - do gg czy mejla się nie przyczepią | |
|
| |
CzekoBoom VIP
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 6:46 am | |
| hmm, w sumie nie wiem dlaczego się uczepili. Arveno, pisałaś na kontakt w sprawie tego forum? Tzn.. Musi być zgoda na takie coś. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 7:35 am | |
| Nevarra - zgadzam się dostęp do całych Aktualności powinien być zablokowany dla gości niezarejestrowanych, w ten sposób przybędzie trochę userów CzekoBoom - Fakt, była trochę afera -.- Brak słów, Strona na Hasło to nie jest najlepszy pomysł. Hasła powstały tylko dla prywatnych stron prywatnych ludzi np. rodzinna strona. Dobrym rozwiązaniem byłoby po prostu stworzenie regulaminu Forum, mówiący, że każdy jest odpowiedzialny za swoje posty, słowa i cokolwiek w nich umieści ... W ten sposób Administracja oraz całe forum nie jest zagrożone. Rozwiązanie bezpieczne i rozważne. | |
|
| |
Majka Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 8:59 am | |
| Mnie to już właściwie wszystko jedno co stanie się z moim kontem...Howrse z koni schodzi na psy, a administracja zamiast odpisywać na pytania użytkowników to przyczepia się do blogów i forum...Szkoda słów. :/
Ostatnio zmieniony przez Majka dnia Czw Mar 08, 2012 12:39 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu Czw Mar 08, 2012 9:15 am | |
| A nuż chciałoby się rzec : Sadzić,palić,zalegalizować! |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu | |
| |
|
| |
| GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu | |
|