| Pogawędki o włosach <3 | |
|
+23koziorożec Diana375. Evangeline XX_lero Kyou avrilka wiola9786 ZetkaEmka Uśmieszek Asiaa. Clockvise Sakura zαbαvεcкαα Narkotyka xTikTakx stewardessa Sweet Rabbit Rose666 Pati...xd katty88888 Wisth Philipek Hoping. 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Sob Kwi 14, 2012 10:06 am | |
| Hm...wspominałam ,że mam włosy jak baranek ? | |
|
| |
wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Sob Kwi 14, 2012 11:28 am | |
| Hm...a ja wspominałam, że miesiąc temu włosy z wierzchu miałam jasne, a pod spodem ciemny brąz?(naturalne) Teraz zaczął mi się zmieniać i i jestem prawie brunetką, ale w słońcu nadal mam rude :)a parę tygodni temu byłam szatynką. Ja bym chciała mieć czarne włosy, ale nie chcę malować, farbować czy coś.Jak byłam mała miałam czarne włosy, czarne oczy i byłam biała jak śnieg(nadal jestem)ale oczy i włosy mi zjaśniały-szkoda.Mam nadzieję, że mi jeszcze włosy z ciemnieją 2 lata temu siostra na wakacjach malowała sobie włosy na czarno z niebieskim połyskiem.Zrobiła mi parę pasemek.Wyszły niebieskie Ps.po czarnych włosach w dzieciństwie byłam typową jasną blondyną fajne takie zmiany | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Nie Kwi 15, 2012 9:55 am | |
| Podziwiajcie Ja zawsze chciałam mieć czerwone włosy <3 | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Nie Kwi 15, 2012 10:05 am | |
| Kolor włosów powinien być dopasowany do typu urody. Ja jestem w typie zimy, dlatego farbując włosy musiałabym używać zimnych kolorów. Blondy czy czerwienie nie są dla mnie. | |
|
| |
Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Nie Kwi 15, 2012 10:14 am | |
| Ja mam gęste, wycieniowane jasno brązowe włosy do pasa, końcówki mam bardzo jasne. Mam blond,ciemne i jasne brązowe pasemki, końcówki włosów po cieniowaniu ładnie się kręcą (lekko) No i oczywiście grzywka na skos Nigdy nie farbowałam włosów. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Wto Kwi 17, 2012 2:17 pm | |
| Ja mam długie, jasnobrązowe włosy prawie do pasa. Ale mam zamiar obciąć je do łopatek, bo zawsze po myciu okropne mi się plączą :/. Nie pomagają żadne odżywki, szampony i kosmetyki, a nie mam zamiaru męczyć się przy rozczesywaniu :/. Poza tym pora coś zmienić |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Wto Kwi 17, 2012 2:23 pm | |
| Ja mam ciemny blond, długie... tak za łopatki... to chyba tyle i grzywkę na bok XD | |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Wto Kwi 17, 2012 2:27 pm | |
| hłe hłe ja umim kłosa robić, a z resztą kto ni umi XD - Sakura napisał:
- Kolor włosów powinien być dopasowany do typu urody. Ja jestem w typie zimy, dlatego farbując włosy musiałabym używać zimnych kolorów. Blondy czy czerwienie nie są dla mnie.
No ja jestem blondynką a chciała bym mieć taki kolor jak koniara ma na zdjęciu w środkowej kolumnie trzecie od góry, takie wisniowe <3 ale niestety... | |
|
| |
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pon Kwi 23, 2012 12:22 pm | |
| Ja mam krótkie, gdzieś do ramion, koloru jasny brąz/ciemny blond, z grzywką na prawe oko. | |
|
| |
wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pon Kwi 23, 2012 12:42 pm | |
| Ja za uwarzyłam w tamtym tygodniu, że jak nie czesze moich niby falowanych włosów przez parę godzin to robią mi się loczki.Masakra.A chciałam mieć proste. | |
|
| |
Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pią Maj 04, 2012 2:58 pm | |
| Co do odżywek/szamponów polecam wszystkie produkty z firmy ,,Joanna" | |
|
| |
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pią Maj 04, 2012 3:11 pm | |
| Me włosy kolor ciemny brąz przybrały,gdy spadnie na mój włos kropla wody zmienia on kolor na czarny. Długie są aż do ramion.Grzywka wplątana we włosy,długa jak włosy. Mam zamiar farbować na blond | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Sob Maj 05, 2012 1:01 am | |
| Jak chcecie mieć piękne włosy, to.. nie uzywajcie szamponów i odżywek z silikonami :] większość "superkosmetyków" typu syoss ma je w składzie :] | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Sob Maj 05, 2012 1:21 am | |
| Moje włosy są dość długie, bo sięgają mi za łopatki. Jestem szatynką.W czerwcu mam zamiar skrócić włosy do ramion, pocieniować je i zrobić sobie grzywkę na bok. W każdym bądź razie me włosy są dość proste, jedynie kręcą się po tym jak noszę warkocza, a noszę go często. Używam szamponów z Timotei, Schwarzkopf lub Joanna.
| |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Sob Maj 05, 2012 4:30 am | |
| - XX_lero napisał:
- hłe hłe ja umim kłosa robić, a z resztą kto ni umi XD
- Sakura napisał:
- Kolor włosów powinien być dopasowany do typu urody. Ja jestem w typie zimy, dlatego farbując włosy musiałabym używać zimnych kolorów. Blondy czy czerwienie nie są dla mnie.
No ja jestem blondynką a chciała bym mieć taki kolor jak koniara ma na zdjęciu w środkowej kolumnie trzecie od góry, takie wisniowe <3 ale niestety... Ja jestem w typie wiosny jeśli nic nie pokręciłam. Przefarbowałabym się "cała" na blond,nie tylko pasemka, ale się boję,że się poniszczą czy cuś. | |
|
| |
kala23010 Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 06/05/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pon Maj 21, 2012 10:29 am | |
| Ja mam nieco kręcone włosy do ramion w kolorze ciemny blond przechodzący w rudy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pon Maj 21, 2012 10:44 am | |
| - Diana375. napisał:
- Me włosy kolor ciemny brąz przybrały,gdy spadnie na mój włos kropla wody zmienia on kolor na czarny.
Długie są aż do ramion.Grzywka wplątana we włosy,długa jak włosy. Aż? O.o Ja mam brązowe włosy, mniej więcej do ramion. Miałam prostą grzywkę, potem ją zapuściłam, układałam na bok...Ok, była sobie taka grzywka. A teraz to jest na równi z włosami, więc grzywka jak grzywka ;] |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Pon Maj 21, 2012 10:44 am | |
| - XX_lero napisał:
- hłe hłe ja umim kłosa robić, a z resztą kto ni umi XD
Ja xD |
|
| |
olicja257 Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Czw Maj 31, 2012 7:01 am | |
| ja mam długie za tyłek i ciemno-brązowe przy łbie, jasno-brązowe wpadające w rude na końcówkach. przydają się na różne przedstawienia, bo łatwo się w kogoś wcielic | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Czw Maj 31, 2012 11:07 am | |
| Ja mam włosy za ramiona, ciemne od spodu, jaśniejsze z wierzchu. Do tego takie naturalne lekkie pasemka, jak i nienaturalne blond pasemka ;D Mają czerwone przebłyski w słońcu, fajnie wyglądają z mymi oczami - kolor Nutelli wpadającej w czerń ^^ | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 Czw Maj 31, 2012 11:35 am | |
| Hm...Ja mam takie jakieś "sraczkowate" te włosy, sami oceńcie/zobaczcie: - Spoiler:
Siedzę w pokoju do "tworzenia" - czego?nie wiem xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pogawędki o włosach <3 | |
| |
|
| |
| Pogawędki o włosach <3 | |
|