Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] | |
|
+34koziorożec Sabula ilofhorses Anella313 Clockvise Temperance Kikyo22 stewardessa Ayashi Szron Mikim7 Aki Barson1990 Kemishi Weel Philipek Narkotyka hanka1998 katty88888 Casablanka Rhei Jetrel wilczyca1000 avrilka Calma nikitaola karina127 Szarusia16 Sathilia Malto Nevarra Clue Nesqa EveDallas 38 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 11:06 am | |
| | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 11:11 am | |
| Fajnie, bo ona prowadzi do uzupełnienia kolekcji, w której jest Knabstrupper. Ja bym się cieszył, jakbym ją miał na PL. | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 11:16 am | |
| W sumie na INT mam tylko konto do śledzenia promocji, sorry Winnetou | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 1:34 pm | |
| Oda do diamentowej ...Tyś taka piękna, tak ładnie błyszczysz, Przynosisz Marsa, nagrodę główną, tyś taka pożądana, tyś taka obiecana, mieć cię muszę, aby spełnić swe marzenia, Tyś musisz być moja, dlaczego tak rzadka? już widzę cię, na moim koncie szarym, na boku, w ramce zielonej, obok śmieci, Więc dlaczego zwlekasz, przyjdź już teraz! by Mikim7 xDDD | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 1:36 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Oda do diamentowej ...
Tyś taka piękna, tak ładnie błyszczysz, Przynosisz Marsa, nagrodę główną, tyś taka pożądana, tyś taka obiecana, mieć cię muszę, aby spełnić swe marzenia,
Tyś musisz być moja, dlaczego tak rzadka? już widzę cię, na moim koncie szarym, na boku, w ramce zielonej, obok śmieci, Więc dlaczego zwlekasz, przyjdź już teraz!
by Mikim7 xDDD Już wiem kogo poproszę o pomoc w pisaniu "Od do ..." |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 1:39 pm | |
| Jak nie było napisane to Camargue jest z Francji. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 1:45 pm | |
| Aby nie być gorszy : Cieszą się Polacy, Cieszy Ukraina, Że tu dla nas wszystkich, Promocja się zaczyna, Że tu dla nas wszystkich, Promocja się zaczyna.
Hej! Koko koko Mars jest Spoko, Karty lecą hen wysoko, Wszyscy razem zaśpiewajmy, Naszym doping dajmy. 2x
Nasze dzielne karty, To wygrana-Marsa, Wygrać nam się uda Wydarzą się cuda Wygrać nam się uda Wydarzą się cuda
Hej! Koko koko Mars jest Spoko, Karty lecą hen wysoko, Wszyscy razem zaśpiewajmy, Naszym doping dajmy. 2x
Marsianki biegajcie, Żwawo po murawie, Zdobywajcie Karty, I będzie po Marsie, Zdobywajcie karty, I będzie po Marsie,
Nie myśl sobie bracie, Że rady nie damy, Nie kłopocz się siostro, My Marsa wygramy, Nie kłopocz się siostro, My Marsa wygramy, By Kamil2010 i jedno zdanko Mikima : "karty lecą hen wysoko!" |
| | | Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 11:31 pm | |
| Skoro Mars daje krycia, to może jego partnerką będzie Wenus, a ich źrebak to Ziemia | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 11:44 pm | |
| okej, Mars + Wenus, ale dlaczego wszyscy obstawiają Ziemię jako bachorka? przecież dziecko może być tez "płci męskiej", jakiś Merkury, Jowisz... ;DD |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Nie Maj 13, 2012 11:57 pm | |
| | |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 4:51 am | |
| Bo na Ziemi mieszkają ludzie pochodzący rzekomo z tych dwóch planet. | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 5:30 am | |
| Myślałam,że już dzisiaj się promocja na naszym serwerze się pojawi... No cóż,najwyraźniej się myliłam. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 5:34 am | |
| ja specjalnie po to nie wchodziłam rano, zeby znowu z kartami nie było problemu, a tu kicha. No nic, jutro wejdzie;P | |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 7:13 am | |
| Obstawiam, że pojawi się w czwartek. | |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 7:20 am | |
| Ja myślę, że jutro | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 7:20 am | |
| - Szron napisał:
- Obstawiam, że pojawi się w czwartek.
Me too. Bo jutro dopiero kończy się promocja z RO, wiec najwcześniej daje na czwartek. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 8:07 am | |
| Ja jestem na 100 % pewien że w środę wejdzie :] |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 8:09 am | |
| |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 8:10 am | |
| Kamil, raczej nie. Tak od razu promocja po promocji - nie wydaje mi się żeby tak było. Mi się wydaje, ze jednak muszą jeden dzień odczekać. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 8:12 am | |
| - Kikyo22 napisał:
- Kamil, raczej nie. Tak od razu promocja po promocji - nie wydaje mi się żeby tak było. Mi się wydaje, ze jednak muszą jeden dzień odczekać.
Na zagranicznych była w środę to i u nas będzie :] |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 8:15 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Kikyo22 napisał:
- Kamil, raczej nie. Tak od razu promocja po promocji - nie wydaje mi się żeby tak było. Mi się wydaje, ze jednak muszą jeden dzień odczekać.
Na zagranicznych była w środę to i u nas będzie :] To nie znaczy ze jutro będzie. Może być w następną, o. xD | |
| | | Go?? Gość
| | | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 8:56 am | |
| Jutro jest wtoprek czy środa, bo ja już ogłupiałam? masakra. | |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 9:02 am | |
| No to zobaczymy, kto wygra ten bój. EveDallas - jutro wtorek. ;] | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 9:08 am | |
| |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 9:11 am | |
| - Szron napisał:
- No to zobaczymy, kto wygra ten bój.
EveDallas - jutro wtorek. ;] Taak? Miałam wrażenie, że czwartek... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 9:12 am | |
| No i co wy zmyślacie dziś piątek ! |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 9:12 am | |
| No ja już się pogubiłam, jedni mówią, że jutro, czyli w środę, i ja nie ogarniam daty xDDD | |
| | | ilofhorses Raczkujący
Nick w grze : ilofhorses Liczba postów : 77 Dołączył : 26/06/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 9:41 am | |
| Oby jak najszybciej ! Najlepiej jutro | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Pon Maj 14, 2012 11:45 am | |
| Dajcie mi już knabstruppery | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] | |
| |
| | | | GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|