| GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] | |
|
+34koziorożec Sabula ilofhorses Anella313 Clockvise Temperance Kikyo22 stewardessa Ayashi Szron Mikim7 Aki Barson1990 Kemishi Weel Philipek Narkotyka hanka1998 katty88888 Casablanka Rhei Jetrel wilczyca1000 avrilka Calma nikitaola karina127 Szarusia16 Sathilia Malto Nevarra Clue Nesqa EveDallas 38 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 8:41 am | |
| | |
|
| |
Rhei Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 29/02/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 9:03 am | |
| I nareszcie jest promocja z OM | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 9:05 am | |
| Z OM?A no,tak,przecież będzie można zdobyć w kartach! Ale i tak najbardziej lubię eliksiry | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 9:56 am | |
| Ej dobra ludzie poczebuję konkretnego info - o co chodzi ze skrzyniami skarbów.. ? | |
|
| |
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 9:58 am | |
| Knabstrupper jest cudny piszę się na hodowlę | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 10:20 am | |
| co do hodowli - jestem otwarta na propozycje | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 10:25 am | |
| - Casablanka napisał:
- Ej dobra ludzie poczebuję konkretnego info - o co chodzi ze skrzyniami skarbów.. ?
W skrzyni skarbów jest tym razem dzikus i zdobywa sie ją za ... |
|
| |
katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 10:32 am | |
| za zdobycie wszystkich kart | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 10:44 am | |
| Mars jest w jakieś określonej karcie bo tego nie ogarniam ? oO |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 10:57 am | |
| Mrau, oba koniki wyglądają słodko *.* | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 11:37 am | |
| na hodowlę się piszę - ale tylko taką z prawdziwego zdarzenia, nastawioną na sukces Dzikuś obłędny <3 | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 12:05 pm | |
| Knabstrup - konie umaszczone wielobarwnie spotyka się na rysunkach naskalnych z Cro-Magnon sprzed 30 tys. lat i takie właśnie konie były w dawnych czasach najbardziej cenione. Rasa knabstrup została zapoczątkowana w 1808 roku na bazie klaczy hiszpańskich, u których umaszczenie wielobarwne zdarzało się w XIX wieku dość często. Hodowla
Założycielką rasy knabstrup była hiszpańska klacz Flaebehoppen kupiona przez Judge Lunn od rzeźnika o nazwisku Flaebe. Zaźrebiona fryderyksborgiem, stała się założycielką linii koni maści wielobarwnej, głównie poprzez swego wnuka Mikkela. Cechy charakterystyczneStary typ knabstrupa był wytrzymałym, kościstym zwierzęciem, inteligentnym, łagodnym i pojętnym. Jego jakość obniżyła się w wyniku nieroztropnego ukierunkowania hodowli na wielobarwność i dziś jest niemal w zaniku. Typ nowszy, zbliżony charakterem do appaloosy, jest zwierzęciem o zupełnie dobrej jakości, dość masywnym, o niejednorodnym umaszczeniu. Wysokość w kłębie: ok. 152 cm. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 12:23 pm | |
| Jeśli jesteście nastawieni na prestiżową hodowlę Knabstrupper'ów do zapraszam: KLIKA co do skrzyni,to co w niej będzie się kryło? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 12:34 pm | |
| Aaa! Jaki on jest śliczny! Cud,miód i orzeszki! <3 | |
|
| |
| |
| |
Weel Nowy
Nick w grze : weel Liczba postów : 31 Dołączył : 06/10/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 12:51 pm | |
| Dokopałam się do kilku (9 konkretniej, ale nie problem znaleźć następne) maści nowej rasy. Muszę przyznać, że naprawdę mi się podoba - a dzikus jest jeszcze piękniejszy. - Spoiler:
| |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 1:02 pm | |
| Camargue pochodzi z Francji | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 1:11 pm | |
| Zdecydowanie najlepiej narysowana rasa w howrse. Czyżby kolejna aktualka graficzna była w planach? I możecie mnie pochować jak tą piękność zdobędę | |
|
| |
| |
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 1:46 pm | |
| No cóż, powiem tak... Zakochałam się w tym dzikusie. Jest niepowtarzalny! Ale jeszcze mnie nie pogięło do tego stopnia, żeby naotwierać XXX Rogów Obfitości, aby zdobyć wszystkie Karty. Tak na dobrą sprawę to jest niewykonalne O_o | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 1:49 pm | |
| Mnie tylko Mars woła, dzikusami się oparzyłem i dziękuje za nie ;] |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 2:15 pm | |
| Ja jestem ciekawa kiedy Saturn w ro wejdzie | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 2:36 pm | |
| I co, i co? Kto to zgadł? :-) xD | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 10:44 pm | |
| No brawo, brawo mistrzu! Mars jest śliczny (Kamil - on jest w tych kartach co się nagrody wygrywa, podejrzewam że jako diamentowa) Dzikus też piękny - ale trzeba wszystkie karty ułożyć. I ten piękny Knabstrupper - muszę go mieć. Na int. na razie mam. Jelenia, Lisa, 5 pkt dorastania i Tukana | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Sro Maj 09, 2012 11:50 pm | |
| Jeśli to kogoś interesuje w złotych kartach kryją się zestawy o ile się nie mylę są to Zestaw Hery i Harmonii Ja postaram się szczególnie zdobyć Marsa jest piękny |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Czw Maj 10, 2012 2:17 am | |
| Marsa, to i ja będę musiała spróbować złapać na bezpośredniej, jak i Saturna (: Piękne są *-* | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Czw Maj 10, 2012 2:28 am | |
| Wdarł sie wam błąd - z Saturnem można jeździć na przejażdżki po Drodze mlecznej i daje on diamenty na pełnię księżyca, a z Marsem daje diamenty jak zdobędzie 20 pkt UM ale z NIM JEDZIE SIĘ PO SUPERNOWYCH A NIE DRODZE MLECZNEJ! Czytajcie najpierw tekst, potem mówcie | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Czw Maj 10, 2012 3:10 am | |
| Ładne koniki :3 I ciekawa promocja, aczkolwiek mało dostaje się kart na dzień :/ Tak przynajmniej jest na francuskim howrse. I z tego co widziałam, to Marsa można tylko kupić na sprzedaży promocyjnej :/ | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Czw Maj 10, 2012 4:36 am | |
| - Nevarra napisał:
- karina127 napisał:
- Ta nowa rasa jest boska !!!Musze go mieć !!!Czy ma jakieś inne maści ?
Ma Kara Leopard Kasztanowata Leopard Gniada Leopard Kara derka Kasztanowata derka Gniada derka Kara derka z plamkami Kasztanowata derka z plamkami Gniada derka z plamkami Z plamkami Kasztanowata z plamkami Gniada z plamkami Kara płatki śniegu Kasztanowata płatki śniegu Gniada płatki śniegu Kara Dereszowata Kasztanowata Gnaida Siwa jabłkowita Dzięki.Kto założy hodowlę ??? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] Czw Maj 10, 2012 7:03 am | |
| W diamentowych jest Mars i Laska Hermesa :]
|
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] | |
| |
|
| |
| GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE] | |
|