Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]

Go down 
+34
koziorożec
Sabula
ilofhorses
Anella313
Clockvise
Temperance
Kikyo22
stewardessa
Ayashi
Szron
Mikim7
Aki
Barson1990
Kemishi
Weel
Philipek
Narkotyka
hanka1998
katty88888
Casablanka
Rhei
Jetrel
wilczyca1000
avrilka
Calma
nikitaola
karina127
Szarusia16
Sathilia
Malto
Nevarra
Clue
Nesqa
EveDallas
38 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:57 am

o, dostałam diamentową kartę na francuskim ^^
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:58 am

powiedz co dostałaś

karina127 - widzisz Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:04 am

Mikim7 napisał:
powiedz co dostałaś

karina127 - widzisz Razz
Nic nie WIDZĘ ,nic nie słyszę,ciemna jestem ...Tak na 65 % xD
Ale mi chodziło ,żeby więcej szczęśliwców z diamentową kartą było na Hwr PL ,bo na francuskim to i ja dostałam diamentową kartę Razz
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:13 am

Kurcze, trudno będzie zdobyć tego knabstrappera.
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:18 am

Ja w grudniu ani razu nie zdrapałem diamentowej karty. Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:24 am

Znalazłam dla Was wszystkie maści ^^:

LEOPARD KARY
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Leo-nr-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Leo-nr-grand

LEOPARD KASZTAN
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Leo-alz-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Leo-alz-grand

LEOPARD GNIADY
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Leo-bai-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Leo-bai-grand

'DERKA' KARA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bkt-nr-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bkt-nr-grand

'DERKA' KASZTAN
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bkt-alz-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bkt-alz-grand

'DERKA' GNIADA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bkt-bai-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bkt-bai-grand

KROPKI-CIAPKI KARA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Spt-nr-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Spt-nr-grand

KROPKI-CIAPKI KASZTAN
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Spt-alz-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Spt-alz-grand

KROPKI-CIAPKI GNIADA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Spt-bai-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Spt-bai-grand

KILKA KROPEK KARA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Fs-nr-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Fs-nr-grand

KILKA KROPEK KASZTAN
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Fs-alz-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Fs-alz-grand

KILKA KROPEK GNIADA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Fs-bai-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Fs-bai-grand

PŁATKI ŚNIEGU KARA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Sfk-nr-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Sfk-nr-grand

PŁATKI ŚNIEGU KASZTAN
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Sfk-alz-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Sfk-alz-grand

PŁATKI ŚNIEGU GNIADA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Sfk-bai-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Sfk-bai-grand

KARA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Nr-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Nr-grand

DERESZOWATA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Rn-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Rn-grand

KASZTAN
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Alz-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Alz-grand

GNIADA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bai-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Bai-grand

JABŁKOWITA
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Gr-pml-grand GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Gr-pml-grand
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:27 am

Śliczne są. <3
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:46 am

Te źrebaki są sweet.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 7:48 am

Piękne !
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 8:11 am

Maść JABŁKOWITA u tych koni jest przepiękna <3
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 10:13 am

Uchuchu,widać,że moja hodowla będzie urozmaicona w kolory ^^
HODOWLA KNABSTRUPPERÓW SZUKA DOBRYCH OSÓB DO WSPÓŁPRACY >KLIK<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 10:17 am

Te koniki to cud miód i orzeszki
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 10:34 am

Mikim7 napisał:
Dla zainteresowanych:
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Karty
A właśnie miałem Cię o karty prosić Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 10:37 am

vernille napisał:
Czy ja jestem jedną z niewielu osób, którym się nowa rasa Knabka nie podoba...?? Koń wygląda naprawdę sztucznie, w niczym nie przypomina pozostałych prac - czyżby zmiana grafika? - a ponadto nie ma faktury sierści, jest wygładzony i zupełnie pozbawiony detali, przez co wygląda, jakby był PLASTIKOWY... no ludzie...
Mi się również nie podoba i też coś mi się wydaje że chyba grafik się zmienił ale dla mnie na dobre Mars jej cudowny GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 4074547142 <oby jego klacz też była piękna GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 4074547142 >
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 11:00 am

karina127 napisał:
Mikim ,a w czwartej karcie (w pierwszym rzędzie) ile tych equus jest ???
Razz
Ja dostałam na francuskim diamentową kartę ,ale jakiegoś kwiatka dostałam...Tego z gór (ostatnia karta)
Więc ja odpowiem po kolei co jest w każdej karcie Razz
▶️GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Adcbb5fc6881409682be557Diamentowa:
- Boski koń Mars
- Skrzydlata Laska Hermesa

▶️GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 A6cc6d65fc334f768bfc7caZłota:
- Róg Obfitości
- Wieka Kasa (1000 Equus w dni trwania promocji)
To o co pytałaś Smile
- Zestaw Bonusowy
- Zestaw Hery

▶️Srebrna:
-Krew Meduzy
-3 Diamenty
-1 Diament
- Pięta Achillesa
-Puszka Pandory
-Promień Heliosa
-10 x Punkt Dorastania
-Różdżka Płodności
-Lonża Boreasza
-10.000 Equus
-7.500 Equus
-5.000 Equus

▶️GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 7d0cf35c7bbf447fb9eb133Brązowa:
-Fortuna Krezusa
-Chmurka
-Złot Ostrogi
-Siodło wysokiej klasy
-Uzda wysokiej klasy
- Laury Dafne
-5 x Punkt Dorastania
-4 podkowy FK
-Siodło szyte na miarę
-Uzda szyta na miarę
-1.000 Equus
-2.000 Equus

Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 1:31 pm

Szron napisał:
Ja w grudniu ani razu nie zdrapałem diamentowej karty. Sad
Ja na PL też nawet jej rąbka nie zobaczyłam na oczy.
Za to dostałam taką jedną na czeskim, na którym nie gram - zarejestrowałam się tam jedynie dla picu. >>'

Na int mam już dwie powtórki z kolekcji i jak na razie dostawałam jedynie same brązowe oraz srebrne. Mam nadzieję, że na PL dla odmiany spotka mnie choć odrobina szczęścia w tych kartach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 2:36 pm

Dla niedowiarków którzy mi nie ufają że Mars będzie miał potomka Smile
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 Marss
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 11:06 pm

Czyli mars + ... = ...? Ale fajnie! Wystarczy mieć dwa, to będą czy. Znaczy się, i tak nie będę miała marsa;(
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 12:18 am

Tak jak z Szafirem i Szmaragdem. Smile
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 12:31 am

Kamil2010 napisał:

- Wieka Kasa (1000 Equus w dni trwania promocji)[/color] To o co pytałaś Smile

Tak mało affraid
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 12:34 am

A potomkiem Marsa może być Ziemia albo Słońce GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 2238782717
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 12:42 am

Albo Wenus... ;D
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 2:39 am

Wenus to będzie wg mnie jego wybranka (faceci są z Marsa, a kobiety z Wenus Wink), a owocem ich miłości będzie Ziemia. To moja teoria. ;D
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 2:40 am

Zgadzam się z Szronem Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 2:47 am

A ja się nie zgodzę całkiem z Szronem no bo jak ziemia może z tego związku wyjść ? Suspect
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 2:53 am

Szron napisał:
Wenus to będzie wg mnie jego wybranka (faceci są z Marsa, a kobiety z Wenus Wink), a owocem ich miłości będzie Ziemia. To moja teoria. ;D
Mars + Wenus tu się zgodzę ale ich dziecko to ? <może gwiazda? ^^>
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 7:22 am

Ja się tam nie znam na planetach ,bo jeszcze wiele wiele życia przede mną ,ale może mógłby wyjść księżyc ???Albo słoneczko ...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 7:27 am

karina127 napisał:
Ja się tam nie znam na planetach ,bo jeszcze wiele wiele życia przede mną ,ale może mógłby wyjść księżyc ???Albo słoneczko ...
słońce to bardziej jako nagroda ale księżyc może Suspect
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 8:59 am

Na INT załapałam się na diamentową kartę, ale żeby nie było za różowo, to kolekcjonerską

W grudniu ja również diamentowej karty nie ujrzałam.
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipostNie Maj 13, 2012 9:34 am

A jaką diamentową jeśli można wierzyć? Cool
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]
Powrót do góry 
Strona 4 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Nowy dziki koń-Sorraia
» GRA - Nowy Dziki koń - Misaki!(Wiosenne wywary)
» Nowy Boski koń
» Nowy Boski koń?[AE]
» Jadeit - nowy boski ?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: