Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]

Go down 
+34
koziorożec
Sabula
ilofhorses
Anella313
Clockvise
Temperance
Kikyo22
stewardessa
Ayashi
Szron
Mikim7
Aki
Barson1990
Kemishi
Weel
Philipek
Narkotyka
hanka1998
katty88888
Casablanka
Rhei
Jetrel
wilczyca1000
avrilka
Calma
nikitaola
karina127
Szarusia16
Sathilia
Malto
Nevarra
Clue
Nesqa
EveDallas
38 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:46 am

Proszę o Marsa *prosi*
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:46 am

Tez go chce *o*
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:50 am

A ja chcę Camargue. MUSZĘ go mieć! GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 4074547142

Ogółem to myślę,że jutro wejdzie ta promocja z kartami. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nika346
W skromnych progach Zagrody
Nika346

Nick w grze : Nika346
Liczba postów : 445

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:55 am

Philipek napisał:

Ogółem to myślę,że jutro wejdzie ta promocja z kartami. Wink
Więc nie tylko ja tak sądzę Wink

Ostatnio zmieniony przez Nika346 dnia Pon Maj 14, 2012 1:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1009743
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 11:58 am

Ja chcę rodzinkę z kosmosu! xDDDD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 12:00 pm

A ja ogółem każdym dniem myślę,ze wiejdzie xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 2:19 am

Mam już prawie cały 'Las' uzupełniony. Brakuje mi tylko jednej brązowej karty. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 4:24 am

Mi do dżungli brakuje jednej brązowej.

A zauważyliście coś niepokojącego? Do KF, OM i 20 tyś nie potrzeba diamentowej karty. Do głupich 5 diamentów już tak. Czy tylko ja mam wrażenie że coś poszło nie tak?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 7:31 am

Co za żal. Promocja nie weszła dzisiaj. Evil or Very Mad No to jak nie wtorek,to pewnie jutro będzie... ( mam nadzieję )
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 7:33 am

Też mi się wydaje, że jutro powinno wejśc.. Łatwy sposób na zarobienie i wzbogacenia CR Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:14 pm

Ja najbardziej chce OM,boskiego i knabstruppera Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:45 pm

Ja chcę wszystko zgarnąć no może oprócz tych 5 diamentów ;>
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:46 pm

Kamil2010 napisał:
Ja chcę wszystko zgarnąć no może oprócz tych 5 diamentów ;>
To samo dosłownie chciałam napisać. Very Happy A zwłaszcza CHCĘ i MUSZĘ zdobyć tego boskiego dzikusa. Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:52 pm

Ja boskiego Marsa to najpiękniejszy boski koń i MUSZĘ go mieć Wink
Powrót do góry Go down
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:56 pm

Czekałam dzisiaj na wejście tej nowej promocji, ale w końcu uznałam, że chyba najprawdopodobniej wejdzie pojutrze - dzisiaj do 12 była jeszcze ta z Saturnem w RO a chyba ostanio był dzień przerwy między promocjami (chyba, albo mam sklerozę Smile )
Co do tej nowej to chyba sie zaweznmę i postaram o dzikusa bo szalenie mi sie podoba Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:01 pm

Bierzcie, bierzcie dzikusy ja wezmę Marsa Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:02 pm

Nesqa napisał:
Czekałam dzisiaj na wejście tej nowej promocji, ale w końcu uznałam, że chyba najprawdopodobniej wejdzie pojutrze - dzisiaj do 12 była jeszcze ta z Saturnem w RO a chyba ostanio był dzień przerwy między promocjami (chyba, albo mam sklerozę Smile )
Jeśli to wejdzie w czwartek to... GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 3864879675 Szczerze przyznam,że bez tych promocji Howrse jest jeszcze nudniejsze... Karty to jedna z moich ulubionych promocji, bo i nagrody można zdobyć to i jest dodatkowa atrakcja - zdrapywanie kart. Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:05 pm

Jutro wejdzie Smile Razz
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:06 pm

Kamil2010 napisał:
Jutro wejdzie Smile Razz
Trzymam Cię za słowo-OBY to jutro weszło...
Powrót do góry Go down
ilofhorses
Raczkujący
ilofhorses

Nick w grze : ilofhorses
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 3:04 pm

Philipek napisał:
Trzymam Cię za słowo-OBY to jutro weszło...

Ja tez mam taką nadzieję i myślę, że wejdzie Smile
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 4:01 am

KARTY weszły na PL dosłownie przed sekundą, o 12.00
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 4:40 am

No, bilans dnia - dwie złote, dwie brązowe, w tym dwie nagrody i dwie kolekcjonerskie:3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 4:51 am

Ja nie dostałam tych za zalogowanie, zdzierstwo.

EDIT
Już doszły
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:53 am

Na dobry początek dnia dostałam za logowanie Zestaw Hery oraz x 4 podkowy FK. Very Happy
Powrót do góry Go down
Pojara
Nowy
Pojara

Nick w grze : Pojara
Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 9:53 am

Juhu! Mars mi się trafił ;D
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 10:10 am

Na int. trafiła mi się diamentowa za zawody (Very Happy) a tam Zebra (do kolekcji Sawanna) : /
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostNie Maj 20, 2012 3:52 am

z kanadyjskiej wersji:

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 Diamondt

Very Happy:D:D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPią Maj 25, 2012 3:25 am

EveDallas napisał:
Czyli mars + ... = ...? Ale fajnie! Wystarczy mieć dwa, to będą czy. Znaczy się, i tak nie będę miała marsa;(
Wystarczy mieć tylko klacz i ma się już 2 :p
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipostPią Maj 25, 2012 2:45 pm

na bryt wersji znow wrocily karty
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]
Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Nowy dziki koń-Sorraia
» GRA - Nowy Dziki koń - Misaki!(Wiosenne wywary)
» Nowy Boski koń
» Nowy Boski koń?[AE]
» Jadeit - nowy boski ?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: