Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]

Go down 
+34
koziorożec
Sabula
ilofhorses
Anella313
Clockvise
Temperance
Kikyo22
stewardessa
Ayashi
Szron
Mikim7
Aki
Barson1990
Kemishi
Weel
Philipek
Narkotyka
hanka1998
katty88888
Casablanka
Rhei
Jetrel
wilczyca1000
avrilka
Calma
nikitaola
karina127
Szarusia16
Sathilia
Malto
Nevarra
Clue
Nesqa
EveDallas
38 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 7:06 am

Duża coś szansa na Marsa. Gdzieś musi być jakiś haczyk, inaczej by to było za piękne Twisted Evil
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 7:08 am

Creepy napisał:
Duża coś szansa na Marsa. Gdzieś musi być jakiś haczyk, inaczej by to było za piękne Twisted Evil

Pewnie te karty będą bardzo rzadkie do zdobycia Laughing
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 7:15 am

Mars to ogier ^^
Czeka na planetową klacz Razz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 7:49 am

Zakochałam się w Camargue ! *-*
A Knabstrup jest brzydki.
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 8:06 am

W złotych jest też 1x RO. Dziś na int. wygrałem. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 8:08 am

Knabstrupy to ja będę hodować! Są przepiękne =)
Powrót do góry Go down
Anella313
Już coś wie
Anella313

Nick w grze : Anella313
Liczba postów : 262

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 8:33 am

A mi się nowa rasa nie podoba :/ Jeszcze jak ma jednolitą maść to jest ładnie, ale z plamkami wygląda straszliwie sztucznie...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1163167
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 8:35 am

Knabstrupper są śliczne i cicho sza! Razz
Camargue - najładniejszy z dotychczasowych dzikusów ale ja i tak wolę boskie i na nie czekam bo cały czas te dzikusy i dzikusy. :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 8:50 am

Powiem tak... Knab wygląda paskudnie, a do tego sztucznie x_X Za to do Camargue się przyłożyli niesamowicie... Mogliby się tak postarać z końmi z Howrse, bo jak widać, to stać ich na lepsze grafiki, ale po co?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
ilofhorses
Raczkujący
ilofhorses

Nick w grze : ilofhorses
Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 9:09 am

Promocja szykuje się bardzo ciekawa! Smile
Piękne nowe konie, wyjątkowo śliczne Razz
Czy dobrze zrozumiałam, że nowy konik, będzie dobry w ujeżdżeniu, kłusie i skokach ?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 9:58 am

Diamentowa za logowanie na de, ale szkoda ze kolekcjonerska...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 12:15 pm

koniara1237 napisał:
Philipek napisał:
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 Normal
Aaa! Jaki on jest śliczny! GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 4074547142 Cud,miód i orzeszki! <3
Dokładnie,świetny jest,będę walczyła o niego w RO jak będzie i nie ma mowy !
No...po prostu beautiful. <3
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostCzw Maj 10, 2012 2:49 pm

Z kart na int jak na razie mam:
- 10 PD (srebrna) x2
- 3 diamenty (srebrna)
- 1000 eq (brązowa)
- Oaza z kolekcji Pustynia (srebrna)
- Grzyby z kolekcji Las (brązowa)
- Deszcz z kolekcji Dżungla (brązowa) x2 - na wymianę mi diamentów szkoda :/

Chciałabym tego Camargue, ale o skrzyni skarbów będę sobie mogła jedynie pomarzyć. Zwykle nie mam szczęścia do promocji.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostPią Maj 11, 2012 1:21 pm

Ja mam:
*Róg Obfitości (złota)
*Puszka Pandory (srebrna)
* 5x pkt dorastania -
* Podkowy FK - (brązowa)
* Uzda szyta na miarę -

*Drzewo i Jeleń z kolekcji Las
*Tukan z kolekcji Dżungla
*Lis z kolekcji Łąka
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:28 am

Dla zainteresowanych:
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 Karty
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:31 am

Wow! Dzieki Miki ;3
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:33 am

Zawsze do usług Wink
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:34 am

Coś czuje ze będzie bardzo trudno zdobyć kartę z boskim >.>
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:36 am

Mikim ,a w czwartej karcie (w pierwszym rzędzie) ile tych equus jest ???
Razz
Ja dostałam na francuskim diamentową kartę ,ale jakiegoś kwiatka dostałam...Tego z gór (ostatnia karta)
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:38 am

karina127 napisał:
A w czwartej karcie (w pierwszym rzędzie) ile tych equus jest ???
Razz
Ja dostałam na francuskim diamentową kartę ,ale jakiegoś kwiatka dostałam...Tego z gór (ostatnia karta)

W jednej z tych kart z eq, dostajesz codziennie 1000 eq, aż do końca promocji Razz

Ostatnio zmieniony przez Kikyo22 dnia Sob Maj 12, 2012 6:41 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:40 am

???Hę ???
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:41 am

Poprawiłam xD Mozilla mi słowa zmienia xD
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:42 am

Niestety nie wiem, ale za pewne dużo (50.000 lub 100.000 Equus), wiem natomiast te pozostałe:

Karty Brązowe: 1.000 Equus i 2.000 Equus
Karty Srebrne: 5.000 Equus, 7.500 Equus oraz 10.000 Equus

PS. Do sposobów zdobycia kart dojdzie zakup pakietu kart (trzech) za kupon lub (lecz wątpię) W Rogach Obfitości.

Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Sob Maj 12, 2012 6:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:43 am

Czy ja jestem jedną z niewielu osób, którym się nowa rasa Knabka nie podoba...?? Koń wygląda naprawdę sztucznie, w niczym nie przypomina pozostałych prac - czyżby zmiana grafika? - a ponadto nie ma faktury sierści, jest wygładzony i zupełnie pozbawiony detali, przez co wygląda, jakby był PLASTIKOWY... no ludzie...
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:44 am

Czyli będzie można dużo zarobić. Szkoda ze eq nie cieszy tak samo jak boski koń.
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:46 am

Lepiej by było jakby tam milion był ...Ja na razie natrafiłam na 10 tys. i 1 tys.
Ciekawe czy u nas też Zespół Howrse będzie tak hojny i chociaż jeden raz da diamentową kartę za zalogowanie się.Bo z tego co pamiętam ,w poprzedniej promocji z kartami nie było takich szczęśliwców.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:48 am

vernille napisał:
Czy ja jestem jedną z niewielu osób, którym się nowa rasa Knabka nie podoba...?? Koń wygląda naprawdę sztucznie, w niczym nie przypomina pozostałych prac - czyżby zmiana grafika? - a ponadto nie ma faktury sierści, jest wygładzony i zupełnie pozbawiony detali, przez co wygląda, jakby był PLASTIKOWY... no ludzie...
Racja. Jak na niego spojrzałem pierwszy raz od razu przypominał mi się młody Grani. Dla przypomnienia:
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 Leo-nr-grand
GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 Grey-0
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:52 am

karina127 napisał:
Lepiej by było jakby tam milion był ...Ja na razie natrafiłam na 10 tys. i 1 tys.
Ciekawe czy u nas też Zespół Howrse będzie tak hojny i chociaż jeden raz da diamentową kartę za zalogowanie się.Bo z tego co pamiętam ,w poprzedniej promocji z kartami nie było takich szczęśliwców.

Niestety tego nie potwierdzę, bo wtedy ja dostałem diamentową kartę. Wiadomo że jest te kilka procent szansy, ale jest! Very Happy
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:53 am

Wiele koni tej sierści nie ma "widocznej " .Mi się i sztuczny podoba ...
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipostSob Maj 12, 2012 6:53 am

Mikim7 napisał:
karina127 napisał:

Niestety tego nie potwierdzę, bo wtedy ja dostałem diamentową kartę. Wiadomo że jest te kilka procent szansy, ale jest! Very Happy

Ale tych szczęśliwców wiele to nie było ...Może teraz będzie ich więcej ...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]   GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper  [DE] - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Karty : nowy boski koń Mars, dziki koń : Camargue oraz nowa rasa :Knabstrupper [DE]
Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Nowy dziki koń-Sorraia
» GRA - Nowy Dziki koń - Misaki!(Wiosenne wywary)
» Nowy Boski koń
» Nowy Boski koń?[AE]
» Jadeit - nowy boski ?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: