Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach

Go down 
+22
Uśmieszek
Ejli
EREIS
Sakura
Sabula
karina127
Nika346
Pati...xd
EveDallas
Takashiro
erreo
carrie17
Aglyss
Nathaly
Mikim7
Alasky
ArinStreal
kaprysab
Temperance
Ayashi
LadyArvena
Malto
26 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Empty
PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:54 am

Dali mi bana za multi!!
Cytat :
Nie można nic zrobić...
Nie możesz się zalogować, ponieważ Twoje konto zostało zbanowane za 06.07.2012, 14:52:05 (powód: Multikonto)
No, to w ten sposób żegnam się w tym badziewiem zwanym howrse - szkoda mi tylko Was, miło było Smile Będę zaglądała na ZM :>

A na Malto:
Cytat :
Nie można nic zrobić...
Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 05.08.2012 (powód: Korzystanie z multikont. Jeśli ponownie skorzystasz z multikonta, Twoje konto zostanie usunięte.)

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:56 am

Odwołuj się, że to rodzeństwo założyło konto na tym samym IP XD Niech ci udowodnia winę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:57 am

Malto napisał:
Dali mi bana za multi!!
Cytat :
Nie można nic zrobić...
Nie możesz się zalogować, ponieważ Twoje konto zostało zbanowane za 06.07.2012, 14:52:05 (powód: Multikonto)
No, to w ten sposób żegnam się w tym badziewiem zwanym howrse - szkoda mi tylko Was, miło było Smile Będę zaglądała na ZM :>

A na Malto:
Cytat :
Nie można nic zrobić...
Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 05.08.2012 (powód: Korzystanie z multikont. Jeśli ponownie skorzystasz z multikonta, Twoje konto zostanie usunięte.)

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach 1003141885 Co za gady ! Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach 1003141885
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 6:58 am

LadyArvena napisał:
Odwołuj się, że to rodzeństwo założyło konto na tym samym IP XD Niech ci udowodnia winę
Też tak uważam, powiedz im, że przecież chcieli aby dzieci tam grały a ty przecież nie będziesz kupować xx komputerów tylko z powodu zwykłego konta na howrse
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 7:00 am

LadyArvena napisał:
Nawet nie chce mi się z nimi walczyć - w sumie podjęli za mnie decyzję Smile
Na ZM zostaję Smile Tylko moja wspólniczka, O.J.MAJOR mi łeb urwie, bo u mnie były najlepsze Connki...
I hanka, przepraszam, nie będę miała jak oddać Klepsydry :<

Wkurza mnie tylko, że potem będzie - ban, bo miała multi :/ Jakbym grała na multi i oszukiwała, zdobywała korzyści dla głównego konta. Ech.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 7:36 am

Szarusia16 napisał:
Kamil2010 napisał:
Jedynym byłym modem który się nie odzywa jest Vexel <chyba, że on nie bł modem ale coś mi mówi, że kiedyś był zresztą to jest mało istotne>
Vexel nie był modem :3
To czemu Ow go ma w znajomych ? o.O
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 7:37 am

Malto napisał:
LadyArvena napisał:
Na ZM zostaję Smile Tylko moja wspólniczka, O.J.MAJOR mi łeb urwie, bo u mnie były najlepsze Connki...

Wkurza mnie tylko, że potem będzie - ban, bo miała multi :/ Jakbym grała na multi i oszukiwała, zdobywała korzyści dla głównego konta. Ech.
Ciebie zbanowali za multi, a wielu innych graczy ma po kilka, oszukuje i co? I im nic nie robią? Mogą sobie grać, jak chcą? :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:02 am

Tu się chwaliła i ktoś ją lekko mówiąc podpier... kablował.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:03 am

Ayashi napisał:
Malto napisał:
LadyArvena napisał:

Ciebie zbanowali za multi, a wielu innych graczy ma po kilka, oszukuje i co? I im nic nie robią? Mogą sobie grać, jak chcą? :/
Mówi się trudno. Ciekawe tylko, jakim cudem uznali mi to dodatkowe konto za multi, skoro podałam inny mail (wymyślony z kosmosu). No, ale nie zamierzam się wykłócać. Po przywróceniu konta porozdaję co cenniejsze rzeczy i konie i kasuję się stamtąd Wink

Caddie, dokładnie. Ktoś tu pewnie wyczytał, że założyłam konto do śledzenia wątku i zameldował, gdzie trzeba Wink
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:11 am

Malto napisał:
Ayashi napisał:
Malto napisał:
LadyArvena napisał:

Mówi się trudno. Ciekawe tylko, jakim cudem uznali mi to dodatkowe konto za multi, skoro podałam inny mail (wymyślony z kosmosu). No, ale nie zamierzam się wykłócać. Po przywróceniu konta porozdaję co cenniejsze rzeczy i konie i kasuję się stamtąd Wink

Caddie, dokładnie. Ktoś tu pewnie wyczytał, że założyłam konto do śledzenia wątku i zameldował, gdzie trzeba Wink

I widać, jak wspaniałe mamy społeczeństwo Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:17 am

O Nie Malto Malto mialo by nie byc Mad nie ma mowy nie rezygnuj zrob im na zlosc moze sie jakos zgadamy i napiszemy na kontakt no nie wiem
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:20 am

Spoko, przeżyję miesiąc bez howrse Very Happy Tak sobie teraz pomyślałam, że dali mi ładny prezent na jutrzejsze urodziny, nie ma co Laughing

Proszę tylko, piszcie, co tam się ciekawego dzieje, chciałabym być na bieżąco :>
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:25 am

Słońce pozwol ze złoże Ci życzenia... Wszystkiego naj naj naj naj lepszego w zyciu osobistym i wszedzie gdzie zapragniesz Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach 3398847276
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:26 am

kaprysab napisał:
Słońce pozwol ze złoże Ci życzenia... Wszystkiego naj naj naj naj lepszego w zyciu osobistym i wszedzie gdzie zapragniesz Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach 3398847276
Dziękuję Co bardzo, ale to jutro! Very Happy Poza tym kończę tyle lat, że wolałabym już o urodzinach nie pamiętać Laughing

A tak w ogóle, przy multi traci się punkty Karmy, nie? Ile?
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:29 am

Malto, masz 4 punkty karmy teraz. Wydaje mi się, że jeśli ktoś Ciebie podkablował, to musiałaś być hm na jakiejś liście specjalnej. Zgłaszałam multi X razy już, z multumem dowodów, a na reakcję czekałam miesiącami Wink Więc jak dla mnie dziwny zbieg okoliczności.

Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:30 am

Ayashi napisał:
Malto napisał:
Ayashi napisał:
Malto napisał:
LadyArvena napisał:

Ciekawe kto był na tyle chamski, żeby takie coś zrobić...
I zauważcie jak szybko zadziałali. A jak się zgłasza zazwyczaj problem to tyle trzeba czekać... Oo
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:31 am

Ktoś ważny musiał podkablować...A moze poprostu zdali sobie sprawę że jesteś niebezpieczna?
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:32 am

LadyArvena napisał:
Ayashi napisał:
Malto napisał:
Ayashi napisał:
Malto napisał:
LadyArvena napisał:

Ciekawe kto był na tyle chamski, żeby takie coś zrobić...
I zauważcie jak szybko zadziałali. A jak się zgłasza zazwyczaj problem to tyle trzeba czekać... Oo

Ktoś tam już powiedział, że usuwają niewygodne osoby. Dziwię się, że ja jeszcze istnieję, ale wkrótce to już pewnie nie, czekam tylko na odblokowanie forum Very Happy Chyba, że to też podkablują dzieciaczki i mnie nie odblokują. : )
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:32 am

ArinStreal napisał:
Malto, masz 4 punkty karmy teraz. Wydaje mi się, że jeśli ktoś Ciebie podkablował, to musiałaś być hm na jakiejś liście specjalnej. Zgłaszałam multi X razy już, z multumem dowodów, a na reakcję czekałam miesiącami Wink Więc jak dla mnie dziwny zbieg okoliczności.

Czuję się normalnie uprzywilejowana Laughing
Przy 4 punktach Karmy raczej nie pogram, bo co mogę robić... chyba miałabym zgodę tylko na oddychanie Laughing

Dobra, czekam na wieści z "towarzyskiego frontu" ;>
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:33 am

Caddie - na ile ban masz? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:33 am

Pytanie: Mając bana za multi można założyć jeszce jedno konto?
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:35 am

Alasky napisał:
No nie, bo jak odkryją usuną wszystkie konta na zawsze :/ Tak będzie można odzyskać przynajmniej konie, czy coś ...
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:36 am

Mikim7 napisał:
Alasky napisał:
No nie, bo jak odkryją usuną wszystkie konta na zawsze :/ Tak będzie można odzyskać przynajmniej konie, czy coś ...
Eee...biba.No to czatuję na forum i bede wrzucac sensowniejsze wiadomosci
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:37 am

Mikim, hmm ... mam bana na forum, nie na konto. Swoją drogą nie jest napisane na ile na forum. Może już naaa wiecznooooooooość. : O
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:38 am

U mnie tak właśnie jest więc lepiej spytaj się na kontakt. Bo czekać możesz wiecznie ...

Ja przeniosłem swoje "odkrycia" związane z promocjami na bloga, ponieważ gdy miałem to na prezentacji usuwali ją i dostawałem -1 karmy. Potem upomnienia ... Gdy ktoś poskarżył się ze mam bloga a na nim info o promocjach i innych rzeczy niezgodnych z regulaminem). Dostałem kolejne upomnienie. Zrezygnowałem. Ostatnimi czasu zwisa mi to i powiewa. Jestem choć trochę bardziej "bezpieczny" na forum jak widać xD Jeszcze jedno upomnienie i poleci karma Very Happy

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach 51752637

Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Pią Lip 06, 2012 8:44 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:40 am

Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:40 am

Ja wam radze tu o mutlikontach nie mówić bo na ZM zagląda wiele ludzi w tym wrogowie i wydaje mi się, że osobą która zgłosiła Malto była Chanel Suspect
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:41 am

Malto napisał:
Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów
4 punkty Utrata dostępu do handlu końmi i przestrzeni twórczej
2 punkty Utrata dostępu do wiadomości prywatnych
0 punktów Dwumiesięczny ban
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:43 am

Mikim7 napisał:
U mnie tak właśnie jest więc lepiej spytaj się na kontakt. Bo czekać możesz wiecznie ...
Szybciej jej się forum odblokuje niż info z kontaktu dostanie Wink

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Lip 06, 2012 8:43 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 8:43 am

Kocham to porównanie! <3
Cytat :

Ludzie ta gra jest jak titanic na początku wczystko pięknie łądnie a na koniec .... tragedia!!!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach
Powrót do góry 
Strona 1 z 5Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: