Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|
+22Uśmieszek Ejli EREIS Sakura Sabula karina127 Nika346 Pati...xd EveDallas Takashiro erreo carrie17 Aglyss Nathaly Mikim7 Alasky ArinStreal kaprysab Temperance Ayashi LadyArvena Malto 26 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 6:54 am | |
| Dali mi bana za multi!! - Cytat :
- Nie można nic zrobić...
Nie możesz się zalogować, ponieważ Twoje konto zostało zbanowane za 06.07.2012, 14:52:05 (powód: Multikonto) No, to w ten sposób żegnam się w tym badziewiem zwanym howrse - szkoda mi tylko Was, miło było Będę zaglądała na ZM :> A na Malto: - Cytat :
- Nie można nic zrobić...
Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 05.08.2012 (powód: Korzystanie z multikont. Jeśli ponownie skorzystasz z multikonta, Twoje konto zostanie usunięte.) | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 6:56 am | |
| Odwołuj się, że to rodzeństwo założyło konto na tym samym IP XD Niech ci udowodnia winę | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 6:57 am | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 6:58 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Odwołuj się, że to rodzeństwo założyło konto na tym samym IP XD Niech ci udowodnia winę
Też tak uważam, powiedz im, że przecież chcieli aby dzieci tam grały a ty przecież nie będziesz kupować xx komputerów tylko z powodu zwykłego konta na howrse |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 7:00 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Odwołuj się, że to rodzeństwo założyło konto na tym samym IP XD Niech ci udowodnia winę
Nawet nie chce mi się z nimi walczyć - w sumie podjęli za mnie decyzję Na ZM zostaję Tylko moja wspólniczka, O.J.MAJOR mi łeb urwie, bo u mnie były najlepsze Connki... I hanka, przepraszam, nie będę miała jak oddać Klepsydry :< Wkurza mnie tylko, że potem będzie - ban, bo miała multi :/ Jakbym grała na multi i oszukiwała, zdobywała korzyści dla głównego konta. Ech. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 7:36 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Jedynym byłym modem który się nie odzywa jest Vexel <chyba, że on nie bł modem ale coś mi mówi, że kiedyś był zresztą to jest mało istotne>
Vexel nie był modem :3 To czemu Ow go ma w znajomych ? o.O |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 7:37 am | |
| - Malto napisał:
- LadyArvena napisał:
Nawet nie chce mi się z nimi walczyć - w sumie podjęli za mnie decyzję Na ZM zostaję Tylko moja wspólniczka, O.J.MAJOR mi łeb urwie, bo u mnie były najlepsze Connki... I hanka, przepraszam, nie będę miała jak oddać Klepsydry :<
Wkurza mnie tylko, że potem będzie - ban, bo miała multi :/ Jakbym grała na multi i oszukiwała, zdobywała korzyści dla głównego konta. Ech.
Ciebie zbanowali za multi, a wielu innych graczy ma po kilka, oszukuje i co? I im nic nie robią? Mogą sobie grać, jak chcą? :/ | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:02 am | |
| Tu się chwaliła i ktoś ją lekko mówiąc podpier... kablował. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:03 am | |
| - Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- LadyArvena napisał:
Nawet nie chce mi się z nimi walczyć - w sumie podjęli za mnie decyzję Na ZM zostaję Tylko moja wspólniczka, O.J.MAJOR mi łeb urwie, bo u mnie były najlepsze Connki... I hanka, przepraszam, nie będę miała jak oddać Klepsydry :<
Wkurza mnie tylko, że potem będzie - ban, bo miała multi :/ Jakbym grała na multi i oszukiwała, zdobywała korzyści dla głównego konta. Ech.
Ciebie zbanowali za multi, a wielu innych graczy ma po kilka, oszukuje i co? I im nic nie robią? Mogą sobie grać, jak chcą? :/ Mówi się trudno. Ciekawe tylko, jakim cudem uznali mi to dodatkowe konto za multi, skoro podałam inny mail (wymyślony z kosmosu). No, ale nie zamierzam się wykłócać. Po przywróceniu konta porozdaję co cenniejsze rzeczy i konie i kasuję się stamtąd Caddie, dokładnie. Ktoś tu pewnie wyczytał, że założyłam konto do śledzenia wątku i zameldował, gdzie trzeba | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:11 am | |
| - Malto napisał:
- Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- LadyArvena napisał:
Ciebie zbanowali za multi, a wielu innych graczy ma po kilka, oszukuje i co? I im nic nie robią? Mogą sobie grać, jak chcą? :/ Mówi się trudno. Ciekawe tylko, jakim cudem uznali mi to dodatkowe konto za multi, skoro podałam inny mail (wymyślony z kosmosu). No, ale nie zamierzam się wykłócać. Po przywróceniu konta porozdaję co cenniejsze rzeczy i konie i kasuję się stamtąd
Caddie, dokładnie. Ktoś tu pewnie wyczytał, że założyłam konto do śledzenia wątku i zameldował, gdzie trzeba I widać, jak wspaniałe mamy społeczeństwo | |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:17 am | |
| O Nie Malto Malto mialo by nie byc nie ma mowy nie rezygnuj zrob im na zlosc moze sie jakos zgadamy i napiszemy na kontakt no nie wiem | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:20 am | |
| Spoko, przeżyję miesiąc bez howrse Tak sobie teraz pomyślałam, że dali mi ładny prezent na jutrzejsze urodziny, nie ma co Proszę tylko, piszcie, co tam się ciekawego dzieje, chciałabym być na bieżąco :> | |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:25 am | |
| Słońce pozwol ze złoże Ci życzenia... Wszystkiego naj naj naj naj lepszego w zyciu osobistym i wszedzie gdzie zapragniesz | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:26 am | |
| - kaprysab napisał:
- Słońce pozwol ze złoże Ci życzenia... Wszystkiego naj naj naj naj lepszego w zyciu osobistym i wszedzie gdzie zapragniesz
Dziękuję Co bardzo, ale to jutro! Poza tym kończę tyle lat, że wolałabym już o urodzinach nie pamiętać A tak w ogóle, przy multi traci się punkty Karmy, nie? Ile? | |
| | | ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:29 am | |
| Malto, masz 4 punkty karmy teraz. Wydaje mi się, że jeśli ktoś Ciebie podkablował, to musiałaś być hm na jakiejś liście specjalnej. Zgłaszałam multi X razy już, z multumem dowodów, a na reakcję czekałam miesiącami Więc jak dla mnie dziwny zbieg okoliczności. | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:30 am | |
| - Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- LadyArvena napisał:
Ciebie zbanowali za multi, a wielu innych graczy ma po kilka, oszukuje i co? I im nic nie robią? Mogą sobie grać, jak chcą? :/ Mówi się trudno. Ciekawe tylko, jakim cudem uznali mi to dodatkowe konto za multi, skoro podałam inny mail (wymyślony z kosmosu). No, ale nie zamierzam się wykłócać. Po przywróceniu konta porozdaję co cenniejsze rzeczy i konie i kasuję się stamtąd
Caddie, dokładnie. Ktoś tu pewnie wyczytał, że założyłam konto do śledzenia wątku i zameldował, gdzie trzeba I widać, jak wspaniałe mamy społeczeństwo Ciekawe kto był na tyle chamski, żeby takie coś zrobić... I zauważcie jak szybko zadziałali. A jak się zgłasza zazwyczaj problem to tyle trzeba czekać... Oo | |
| | | Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:31 am | |
| Ktoś ważny musiał podkablować...A moze poprostu zdali sobie sprawę że jesteś niebezpieczna? | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:32 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- Ayashi napisał:
- Malto napisał:
- LadyArvena napisał:
Caddie, dokładnie. Ktoś tu pewnie wyczytał, że założyłam konto do śledzenia wątku i zameldował, gdzie trzeba I widać, jak wspaniałe mamy społeczeństwo Ciekawe kto był na tyle chamski, żeby takie coś zrobić... I zauważcie jak szybko zadziałali. A jak się zgłasza zazwyczaj problem to tyle trzeba czekać... Oo Ktoś tam już powiedział, że usuwają niewygodne osoby. Dziwię się, że ja jeszcze istnieję, ale wkrótce to już pewnie nie, czekam tylko na odblokowanie forum Chyba, że to też podkablują dzieciaczki i mnie nie odblokują. : ) | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:32 am | |
| - ArinStreal napisał:
- Malto, masz 4 punkty karmy teraz. Wydaje mi się, że jeśli ktoś Ciebie podkablował, to musiałaś być hm na jakiejś liście specjalnej. Zgłaszałam multi X razy już, z multumem dowodów, a na reakcję czekałam miesiącami Więc jak dla mnie dziwny zbieg okoliczności.
Czuję się normalnie uprzywilejowana Przy 4 punktach Karmy raczej nie pogram, bo co mogę robić... chyba miałabym zgodę tylko na oddychanie Dobra, czekam na wieści z "towarzyskiego frontu" ;> | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:33 am | |
| Caddie - na ile ban masz? | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:33 am | |
| Pytanie: Mając bana za multi można założyć jeszce jedno konto? | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:35 am | |
| - Alasky napisał:
- Pytanie: Mając bana za multi można założyć jeszce jedno konto?
No nie, bo jak odkryją usuną wszystkie konta na zawsze :/ Tak będzie można odzyskać przynajmniej konie, czy coś ... | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:36 am | |
| - Mikim7 napisał:
- Alasky napisał:
- Pytanie: Mając bana za multi można założyć jeszce jedno konto?
No nie, bo jak odkryją usuną wszystkie konta na zawsze :/ Tak będzie można odzyskać przynajmniej konie, czy coś ... Eee...biba.No to czatuję na forum i bede wrzucac sensowniejsze wiadomosci | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:37 am | |
| Mikim, hmm ... mam bana na forum, nie na konto. Swoją drogą nie jest napisane na ile na forum. Może już naaa wiecznooooooooość. : O | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:38 am | |
| U mnie tak właśnie jest więc lepiej spytaj się na kontakt. Bo czekać możesz wiecznie ... Ja przeniosłem swoje "odkrycia" związane z promocjami na bloga, ponieważ gdy miałem to na prezentacji usuwali ją i dostawałem -1 karmy. Potem upomnienia ... Gdy ktoś poskarżył się ze mam bloga a na nim info o promocjach i innych rzeczy niezgodnych z regulaminem). Dostałem kolejne upomnienie. Zrezygnowałem. Ostatnimi czasu zwisa mi to i powiewa. Jestem choć trochę bardziej "bezpieczny" na forum jak widać xD Jeszcze jedno upomnienie i poleci karma
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Pią Lip 06, 2012 8:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:40 am | |
| Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:40 am | |
| Ja wam radze tu o mutlikontach nie mówić bo na ZM zagląda wiele ludzi w tym wrogowie i wydaje mi się, że osobą która zgłosiła Malto była Chanel |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:41 am | |
| - Malto napisał:
- Mam prośbę - czy ktoś mógłby wkleić, co można robić przy 4 punktach Karmy? Bo nie wiem, czy jest sens czekać, skoro nie będę mogła oddać rzeczy i odsprzedać koni...
6 punktów Utrata dostępu do wszystkich forum, wymiany przedmiotów i dawania prezentów 4 punkty Utrata dostępu do handlu końmi i przestrzeni twórczej 2 punkty Utrata dostępu do wiadomości prywatnych 0 punktów Dwumiesięczny ban |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:43 am | |
| - Mikim7 napisał:
- U mnie tak właśnie jest więc lepiej spytaj się na kontakt. Bo czekać możesz wiecznie ...
Szybciej jej się forum odblokuje niż info z kontaktu dostanie
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pią Lip 06, 2012 8:43 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 8:43 am | |
| Kocham to porównanie! <3 - Cytat :
-
Ludzie ta gra jest jak titanic na początku wczystko pięknie łądnie a na koniec .... tragedia!!! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
| |
| | | | Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|