| Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|
+22Uśmieszek Ejli EREIS Sakura Sabula karina127 Nika346 Pati...xd EveDallas Takashiro erreo carrie17 Aglyss Nathaly Mikim7 Alasky ArinStreal kaprysab Temperance Ayashi LadyArvena Malto 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 12:38 pm | |
| Witaj, Twoja wiadomość na forum została zgłoszona jako nadużycie 06.07.2012, 19:56:38: Powód: I ciekawe,czy za : nie róbcie z nas DEBILI! dostanę ban ,tak jak inna graczka ,bo "obraziła" tym najjaśniejszy Owlient.. Po sprawdzeniu przez Zespół Moderatorów, zdecydowaliśmy, że twoje zachowanie nie jest zgodne z zasadami panującymi na forum. W konsekwencji, twoją karą jest: * zbanowany z forum na 1 dzień * traci 1 punkt karmy Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse. Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj. Dziękujemy za zrozumienie, Zespół Howrse WIEDZIAŁAM ! | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 1:41 pm | |
| Malto masz bana? Masakra, a forum nie powinno być widoczne dla gości, bo pewnie administracja howrse sobie to podczytuje wszystko, bo jak mogli tak szybko zareagować na niby zgłoszenie?? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 2:24 pm | |
| Hah, już 3 upomnienie i ostatnia, dzisiejsza perełka: - Cytat :
Witaj liluse,
Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse.
Powód: Spamowanie na forum wydarzenia poprzez wklejanie tego samego postu
To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.
Dziekujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse Zaraz karma się posypie |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 3:57 pm | |
| Nie no, to już przegięcie. Ja również podjęłam decyzję o usunięciu konta. Jeżeli ktoś chce konie (poza Connkami), niech pisze. Oddam wszystko, żeby się nie zmarnowało. Connki oddam wspólniczce w hodowli. Listę rzeczy wystawię za chwilę. W miarę możliwości będę przekazywała rzeczy i towarzysze poszczególnym osobom. Konie mogę oddać nawet już. | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:05 pm | |
| Ciekawa jestem, która z moderatorek wyżywa się w grze, bo jej coś nie wychodzi w realu | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:07 pm | |
| Sakura Malto - spokojnie zostawcie konta, zobaczcie czy coś w ogóle bunt da jeśli nie wtedy najwyżej zrezygnujcie. Dlaczego Sakura poddajesz się w połowie bitwy?? | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:09 pm | |
| Ja bym konta nie usuwała - zróbcie przerwę, na miesiąc/dwa/rok, kto wie, może kiedyś najdzie was ochota na powrót.. Szkoda wtedy zaczynać od nowa. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:12 pm | |
| Konto zostawcie - jeśli uważacie, że konie się marnują przekażcie zaufanym osobą a CR najbliższym znajomym ( tym z hodowli co zostają ) ale NIE KASUJCIE kont bo to bez sensu. Konto jeść nie woła może sobie być - przecież to nic nie kosztuje a daje dodatkową możliwość kontaktu. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:17 pm | |
| - EREIS napisał:
- Sakura Malto - spokojnie zostawcie konta, zobaczcie czy coś w ogóle bunt da jeśli nie wtedy najwyżej zrezygnujcie. Dlaczego Sakura poddajesz się w połowie bitwy??
EREIS, i tak pojawiam się w grze raz za ruski rok i prawie nic nie robię, więc nie żal mi konta. Znudziło mi się. Jeżeli chcecie brodzić w tym bajorze nadal, przekażę Wam konie i rzeczy, które się przydadzą. | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:20 pm | |
| - Sakura napisał:
- EREIS napisał:
- Sakura Malto - spokojnie zostawcie konta, zobaczcie czy coś w ogóle bunt da jeśli nie wtedy najwyżej zrezygnujcie. Dlaczego Sakura poddajesz się w połowie bitwy??
EREIS, i tak pojawiam się w grze raz za ruski rok i prawie nic nie robię, więc nie żal mi konta. Znudziło mi się. Jeżeli chcecie brodzić w tym bajorze nadal, przekażę Wam konie i rzeczy, które się przydadzą. No cóż, wielka szkoda, niedługo będzie tam sam przedział wiekowy 0-7 ;| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:22 pm | |
| Ja konta chyba nie wykasuję, chociażby po to, by od czasu do czasu zajrzeć tam z ciekawości, co też się w świecie howsre dzieje. Racja, utrzymanie konta mnie nic nie kosztuje, więc niech sobie jest Inna sprawa, że szlag mnie będzi trafiał przez kolejne pół roku, jak będę widziała niepełną Karmę Jakby nie było, sześć punktów do odrobienia Sakura, nie kasuj
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Pią Lip 06, 2012 4:23 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:23 pm | |
| może jednak się zastanów ... ja siedzę jakoś ot tak próbuję coś zrobić z kontem bo .... sama nie wiem bo co, bo mam L4 i nie mam nic innego do roboty, bo na wakacje nie pojadę i do pracy też nie pójdę więc z nudów siedzę ... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:25 pm | |
| Zdrowia, EREIS Ja mam do 16 lipca urlop, zabrałam od wspólniczki parkę Connków, by się nią (parką, nie wspólniczką!) w wolne dni zająć i porozmnażać kolejne pokolenia, i co? I walnęli mi bana W tej chwili zwyczajnie mnie to bawi, nawet nie wkurza | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:29 pm | |
| no w Twojej sytuacji to nie pozostaje nic innego jak się śmiać a takie pytanie jak Ty masz BAN na koncie to osoba która miała u Ciebie współdzielenie też nie wejdzie czy ona da radę?? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:30 pm | |
| EREIS, nie mam pojęcia, jak jest z współdzieleniem Mogłaby to sprawdzić Sakura czy Majorowa, obie mają u mnie włączone współ. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:32 pm | |
| no bo tak się teraz nad tym zastanawiałam czy to masz BAN jako konto czy jako IP założyciela konta | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:35 pm | |
| Tego nie wiem... IP mam stałe. Zalogować się nie mogę. Mogłabym sprawdzić, co i jak z tym banem, ale dopiero po powrocie do pracy, ze służbowego komputera - czyli za ponad tydzień | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:37 pm | |
| Mogę sprawdzić, jak coś . Konto i tak kasuję. Nie chcę go. Przejrzyjcie moje konie i piszcie, które chcecie . Zaraz dam listę przedmiotów, które będę chciała rozdać. Mogłabym nawet oddać komuś konto zupełnie za darmo, ale nikt nie będzie chciał mieć multi, zwłaszcza w tej chwili, gdy za każdą bzdurę banują Czarna Orchidea x 11 Fortuna Krezusa x 9 Krew Meduzy x 8 Muśnięcie Filotes x 6 Złote Jabłko x 3 Promień Heliosa x 5 Puszka Pandory x 3 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 3 Zestaw Hery x 1 Diament x 3 Zestaw Harmonii x 1 Zestaw Posejdona x 2 Zwój Plutona x 2 Zestaw Centaura x 2 Kamień Filozoficzny x 2 Pięta Achillesa x 2 Zestaw Bonusowy x 2 Piorun Zeusa x 2 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Chmurka x 1 Woda Młodości x 1 Różdżka Płodności x 1 Podkowy Posejdona x 1
Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Sob Lip 07, 2012 3:52 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:38 pm | |
| A to, Sakura, jak chcesz i masz czas, spróbuj się do mnie wbić Też jestem ciekawa, czy dasz radę. Jakby coś, pd itp. są do dyspozycji | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:41 pm | |
| Oto wynik mojej próby wbicia się na konto Malto przez opcję współdzielenia - Cytat :
- Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 05.08.2012 (powód: Korzystanie z multikont. Jeśli ponownie skorzystasz z multikonta, Twoje konto zostanie usunięte.)
| |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:41 pm | |
| Sakuro ja mogę przygarnąć całą Ciebie Łącznie z kontem - dzięki temu zostanie jak Ci się sentyment włączy to będziesz mogła sobie na nie łypnąć okiem | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:42 pm | |
| Nabróździłam trochę na forum, więc nie wiem, jak długo moje konto ostanie się bez bana | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:43 pm | |
| No trudno... mniej i miesiąc i łaskawie zdejmą bana. Hura! Sakura, co napisałaś? Pochwal się! | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:45 pm | |
| Jest na ostatniej stronie EDIT. Na przedostatniej . Str. 132 . | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:48 pm | |
| - Cytat :
- Przez Sakura0001, 6 lipca 2012, 23:34:39 (Zgłoś naruszenie)
Ja chyba skończę grę, bo takiego bagna, jakie tutaj zaistniało, nie widziałam już dawno. Nie wiem, w czym towarzysze przeszkadzają, ze chcecie je wycofać? Dla mnie były potrzebne, wręcz niezbędne do tego, aby konie stawały się coraz lepsze i dostały bonus do zawodów. Poza tym, można było zyskać naprawdę dużo na gromadzeniu PD przez duchy czy motyle. Najpierw wprowadzacie je do gry, potem wycofujecie i uważacie, że wszystko będzie cacy, bo popisaliście się sprytem, inteligencją i kreatywnością? NIE I JESZCZE RAZ, NIE! Już dawno szlag mnie trafił, gdy zobaczyłam tyle zupełnie bezsensownych zmian, które odstręczyły mnie od dalszego przesiadywania w grze. Wygląda na to, że na szybko muszę przypisać swoich dobrych towarzyszy byle jakim koniom, bo po 23 lipca nie będę miała już tej przyjemności. Bagno i tandeta. Brawa za operatywność. jeszcze lajcik ja dostałam upomnienie za SPAM bo 3 razy napisałam to: - Cytat :
- ja chciałam tylko zapytać, w którym miejscu są zbierane informacje od graczy na temat gry i tego co się nam podoba lub nie zanim zmiany zostaną wprowadzone ( może przegapiłam panel z ankietami
Ostatnio zmieniony przez EREIS dnia Pią Lip 06, 2012 4:50 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:49 pm | |
| Ładnie napisane :> Za to bana Ci nie dadzą! | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:56 pm | |
| A niech mnie cmokną tam, gdzie słońce nie ma szans dotrzeć | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:57 pm | |
| Może polecieć cenzura za "szlag mnie trafił", ew. ban, tak jak za 'nie róbcie z nas debili' | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 4:58 pm | |
| heh fajnie jest i wesoło to co Sakura pasuje moja propozycja?? Całe konto w hibernację z lekkim podtrzymaniem życia | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
| |
|
| |
| Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|