Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach

Go down 
+22
Uśmieszek
Ejli
EREIS
Sakura
Sabula
karina127
Nika346
Pati...xd
EveDallas
Takashiro
erreo
carrie17
Aglyss
Nathaly
Mikim7
Alasky
ArinStreal
kaprysab
Temperance
Ayashi
LadyArvena
Malto
26 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 5:01 pm

Teraz to już mi lotto, co stanie się z kontem Wink.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 5:05 pm

no to machnium mi to co trzeba i zobaczymy co się będzie dalej działo Smile na początek współdzielenie bym poprosiła a resztę na priv uzgodnimy Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 11:58 pm

Jakby co,to mogę posłużyć newsami z oficjalnego,wystarczy tylko poprosić. Razz
*Nieużywane,zawieszone,ale nie zbanowane konto Razz*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 12:34 am

Dostaniesz ban za nie róbcie z nas debili.Ja dostałam za :

I ciekawe,czy za : nie róbcie z nas DEBILI! dostanę ban ,tak jak inna graczka ,bo "obraziła" tym najjaśniejszy Owlient..

I zgadłam,dostałam jednodniowy ban i -1 pkt. karmy xD
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 12:57 am

Ja wczoraj im coś tam powiedziałam, a bana nie ma. Dziwne, chyba to przeoczyli. Laughing A z resztą, i tak już nie gram.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 2:08 am

Jak sprawdzić na ile ma się bana na forum? Sad.Pewnie 3 dni ale ciekawi mnie czemu nie pisza na ile on jest.W maju napisałam o to na kontakt:

Cytat :
Temat : Ban na forum,kiedy minie?
Data utworzenia : 12 maja 2012
Status zgłoszenia : Zgłoszenie zamknięte
Opis : Witam,
Dzisiaj (12.05.2012)około godziny 20.28 założyłam wątek na forum.Okazało się,iż miał on charakter ankietowy czego nie byłam pewna i poprosiłam o łagodne poinformowanie mnie jeśli ten post okazałby sie obraźliwy.4 osoby napisały że to ankieta więc chciałam zamknąć wątek.Była to dosyć długa wiadomość typu: "Dzięki,że nie napisaliście "Zamykaj trollu" tylko normalnie że to ankieta.Dawno nie pisałam na tym forum i troszke pozapominałam.Zamykam." Niestety uprzedziła mnie moderatorka pszczolka182 zamknęła wątek pisząc:

Ban.Proszę zapoznać się z Ogólnymi Zasadami Działania Forum.
Zamykam.
Otrzymałam wówczas bana oraz wiadomość.

"Witaj Alasky,
Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse.
Powód: Tworzenie ankiet na forum
To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.
Dziekujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse"

I moje pytanie brzmi ile trwa mój ban na forum?

Link do wątku:http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503625614&page=0

I jaka jest odpowiedź za kilkqa dni (jak już dawno po ptokach)

Witaj,
Forum na Twoim koncie zostało już odblokowane. Prosimy stosować się do jego regulaminu.
Z wyrazami szacunku,
Obsługa gry Howrse

Dodatkowo odnowiłam stary temat dopisując to:
Cytat :
Witam ponownie.Znowu mam bana na forum tym razem za reklamę innej gry.Moje pytanie brzmi teraz inaczej:
DLACZEGO szanowny Owlient nie pisze w wiadomości o naruszeniu ile trwa ban? To by bardzo ułatwiło pracę i wam i mi.Kolejna sprawa to to,że jak zwykle odpowiadacie szablonem. Czy wy naprawdę WCALE nie czytacie tych zgłoszeń? Odpowiedź na moje zgłoszenie wcale nieodpowiada na moje pytanie postawione jasno: Ile trwa mój BAN?
Ta wasza "niby" odpowiedź była już oczywiście udzielona po fakcie dokonanym kiedy miałam już was w głębokim nosie.Wiem i tak odpiszecie na tą wiadomość:

"Witaj,
Forum na Twoim koncie zostało już odblokowane. Prosimy stosować się do jego regulaminu.Dodatkowo dziekujemy Ci za rady i postaramy sie je wykorzystać w grze

Z wyrazami szacunku

Obsługa gry Howrse"
No i to pokazuje jaki jest ten cały kontakt :/
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 2:24 am

Ja się ich zapytałam,czy zawsze odpisują tym samym tekstem xD
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:36 am

Jeżeli chodzi o rzeczy i konie JUŻ zarezerwowane:

Konie:
-rogi
-pegazy
-OMy

CR:
-RO
-SLH
-ZN
-5 żywioły
-KK
-ZJ (zostały jeszcze 3)

Te rzeczy i konie są już zarezerwowane, więc bardzo proszę nie upominać się o nie Smile. Reszta jeszcze jest wolna Smile. Ci, którzy pisali do mnie, niech sprawdzą sprzedaże zarezerwowane i wymiany Smile

Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Sob Lip 07, 2012 3:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:40 am

UH wolne? Hery też?
Jeśli nie ma jeszcze chętnych to z chęcią je przygarnę Smile
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:44 am

Sakura, to jednak nie hibernujesz konta? o.O czy hibernujesz, a rozdajesz przedmioty? Nie usuwaj ;x
ja bym prosiła kamienie filozoficzne *-*
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:48 am

Zapomniałam, że zarezerwowane są również UH. Bardzo proszę nie pisać do mnie w ich sprawie Smile

Carrie, KF mogę Ci zarezerwować na kolejny tydzień Smile. Na już mam wykorzystane wszystkie wymiany w tym tyg. Smile

Nie usuwam konta na ZM, ale na Howrse nie chcę już być Smile. Konie z poprzednich hodowli są przekazane ich założycielom, reszta koni jest oddawana Smile
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:15 am

Sakura, rozumiem, ale na zagrodzie siedź dalej Wink i jasne, może być przyszły tyg/miesiąc obojętnie, dziękuję Smile
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:24 am

A ZP jest jeszcze wolny?

Howrse schodzi na PSY. Odchodzą kolejni gracze, kolejni dobrzy gracze. Jeśli tak dalej pójdą będą zmuszeni zamknąć interes.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:34 am

Zapisuję Cię na ZP Smile. Nie wiem jeszcze tylko, kiedy będę miała możliwość wystawienia Smile. Jest już w kolejce kilkoro graczy, którym zarezerwowałam rzeczy, więc może ciągnąć się to w nieskończoność, chyba że kupię KP, ale to jest bezsensowne wydanie kuponów, jeżeli nie będę już grała (bo nie będę, olewam Owlient ciepłym moczem, jak się to mówi). Jeśli jeszcze coś chcesz, daj mi znać, to zapiszę Cię do kolejki Smile.

Jeszcze raz przypominam wszystkim, że nie zamierzam opuszczać Was na ZM. Zbyt dobrze czuję się wśród Was i za bardzo Was polubiłam, żebym miała odchodzić z mojego ulubionego forum Wink. Kasacja konta na Howrse to nie koniec świata, tylko zdjęcie z barków ciężaru Razz. I tak wcześniej czy później skasowałabym tam konto, bo jest to nieuniknione. Więc robię to teraz Smile.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:37 am

Sakura, a można prosić któregoś konika z niedźwiadkiem i duchem do kolekcji? Very Happy
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:45 am

Mogę dać wszystkie z motylami, misiami i duchami Wink
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:50 am

Jeszcze się spytam. Stare konie po 20 sprzedajesz? Nie chcę cię wykorzystywać i jakoś głupio się czuję, prosząc cię o to.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:53 am

Sakura, nie nie, jeden z misiem i jeden z duszkiem, bo zbieram do kolekcji Smile resztę rozdaj/sprzedaj innym Smile
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:58 am

Carrie, to zrobimy tak, że przekażę Ci po kilka koni z motylami, misiami i duchami, a resztę zostawię dla innych graczy Wink.

koziołku, jeżeli takie znajdę, zarezerwuję Ci je Wink.

Oh, gubię się już w tych rezerwacjach Rolling Eyes . Zajmę się wszystkim później, bo teraz mam obowiązki domowe Wink.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:01 am

Okej, jak wolisz Very Happy
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:21 am

Sakuro, mogę 2 Pioruny Zeusa? Za drugi mogę zapłacić. Wink
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:29 am

Nie musisz nic płacić Wink. Wpiszę Cię do kolejki Smile. Rozdawanie przedmiotów będzie przedsięwzięciem wielotygodniowym, gdyż mam tylko 3 wymiany w tyg. Sad.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:47 am

Sakuro, Harmonia już jest zarezerwowana ? Smile
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:48 am

Została 1 Harmonia Smile. Wpisać Cię na nią? Smile
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:56 am

Dzięki Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:56 am

Bardzo bym prosiła Very Happy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 6:01 am

Sakura, zrób mi prezent na urodziny i nie kasuj konta, tylko je zahibernuj! Very Happy
*to się nazywa nieczyste zaganie Twisted Evil *

Melduję, że ja również porozdaję rzeczy, ale trooochę to potrwa z uwagi na obecną Karmę na poziomie 4 punktów Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 6:19 am

Malto, ja bym na Twoim miejscu spróbowała odwołać się na kontakt ;D
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 7:37 am

Carrie, wystawiłam Ci wszystkie konie z towarzyszami dającymi PD. Odbierz sobie Smile

Czy ktoś chce zaopiekować się konikami powyżej 10 i 20 lat? Smile
Powrót do góry Go down
Oresama
Już coś wie
Oresama

Nick w grze : Oresama
Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 8:17 am

Ja chętnie zaopiekuję się tymi powyżej 20 lat - i tak robię codziennie swoje koniki :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1092626
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Z wątku "kupony"
» Z wątku Róg Obfitości
» GRA - Konkurs w latającym wątku
» Z wątku Kamień filozoficzny
» Z wątku puszka Pandory

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach