| Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|
+22Uśmieszek Ejli EREIS Sakura Sabula karina127 Nika346 Pati...xd EveDallas Takashiro erreo carrie17 Aglyss Nathaly Mikim7 Alasky ArinStreal kaprysab Temperance Ayashi LadyArvena Malto 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 5:01 pm | |
| Teraz to już mi lotto, co stanie się z kontem . | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 5:05 pm | |
| no to machnium mi to co trzeba i zobaczymy co się będzie dalej działo na początek współdzielenie bym poprosiła a resztę na priv uzgodnimy | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Pią Lip 06, 2012 11:58 pm | |
| Jakby co,to mogę posłużyć newsami z oficjalnego,wystarczy tylko poprosić. *Nieużywane,zawieszone,ale nie zbanowane konto * | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 12:34 am | |
| Dostaniesz ban za nie róbcie z nas debili.Ja dostałam za :
I ciekawe,czy za : nie róbcie z nas DEBILI! dostanę ban ,tak jak inna graczka ,bo "obraziła" tym najjaśniejszy Owlient..
I zgadłam,dostałam jednodniowy ban i -1 pkt. karmy xD | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 12:57 am | |
| Ja wczoraj im coś tam powiedziałam, a bana nie ma. Dziwne, chyba to przeoczyli. A z resztą, i tak już nie gram. | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 2:08 am | |
| Jak sprawdzić na ile ma się bana na forum? .Pewnie 3 dni ale ciekawi mnie czemu nie pisza na ile on jest.W maju napisałam o to na kontakt: - Cytat :
- Temat : Ban na forum,kiedy minie?
Data utworzenia : 12 maja 2012 Status zgłoszenia : Zgłoszenie zamknięte Opis : Witam, Dzisiaj (12.05.2012)około godziny 20.28 założyłam wątek na forum.Okazało się,iż miał on charakter ankietowy czego nie byłam pewna i poprosiłam o łagodne poinformowanie mnie jeśli ten post okazałby sie obraźliwy.4 osoby napisały że to ankieta więc chciałam zamknąć wątek.Była to dosyć długa wiadomość typu: "Dzięki,że nie napisaliście "Zamykaj trollu" tylko normalnie że to ankieta.Dawno nie pisałam na tym forum i troszke pozapominałam.Zamykam." Niestety uprzedziła mnie moderatorka pszczolka182 zamknęła wątek pisząc:
Ban.Proszę zapoznać się z Ogólnymi Zasadami Działania Forum. Zamykam. Otrzymałam wówczas bana oraz wiadomość.
"Witaj Alasky, Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse. Powód: Tworzenie ankiet na forum To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami. Dziekujemy za zrozumienie, Zespół Howrse"
I moje pytanie brzmi ile trwa mój ban na forum?
Link do wątku:http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503625614&page=0
I jaka jest odpowiedź za kilkqa dni (jak już dawno po ptokach)
Witaj, Forum na Twoim koncie zostało już odblokowane. Prosimy stosować się do jego regulaminu. Z wyrazami szacunku, Obsługa gry Howrse Dodatkowo odnowiłam stary temat dopisując to: - Cytat :
- Witam ponownie.Znowu mam bana na forum tym razem za reklamę innej gry.Moje pytanie brzmi teraz inaczej:
DLACZEGO szanowny Owlient nie pisze w wiadomości o naruszeniu ile trwa ban? To by bardzo ułatwiło pracę i wam i mi.Kolejna sprawa to to,że jak zwykle odpowiadacie szablonem. Czy wy naprawdę WCALE nie czytacie tych zgłoszeń? Odpowiedź na moje zgłoszenie wcale nieodpowiada na moje pytanie postawione jasno: Ile trwa mój BAN? Ta wasza "niby" odpowiedź była już oczywiście udzielona po fakcie dokonanym kiedy miałam już was w głębokim nosie.Wiem i tak odpiszecie na tą wiadomość:
"Witaj, Forum na Twoim koncie zostało już odblokowane. Prosimy stosować się do jego regulaminu.Dodatkowo dziekujemy Ci za rady i postaramy sie je wykorzystać w grze
Z wyrazami szacunku
Obsługa gry Howrse"
No i to pokazuje jaki jest ten cały kontakt :/ | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 2:24 am | |
| Ja się ich zapytałam,czy zawsze odpisują tym samym tekstem xD | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 3:36 am | |
| Jeżeli chodzi o rzeczy i konie JUŻ zarezerwowane: Konie: -rogi -pegazy -OMy CR: -RO -SLH -ZN -5 żywioły -KK -ZJ (zostały jeszcze 3) Te rzeczy i konie są już zarezerwowane, więc bardzo proszę nie upominać się o nie . Reszta jeszcze jest wolna . Ci, którzy pisali do mnie, niech sprawdzą sprzedaże zarezerwowane i wymiany
Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Sob Lip 07, 2012 3:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 3:40 am | |
| UH wolne? Hery też? Jeśli nie ma jeszcze chętnych to z chęcią je przygarnę | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 3:44 am | |
| Sakura, to jednak nie hibernujesz konta? o.O czy hibernujesz, a rozdajesz przedmioty? Nie usuwaj ;x ja bym prosiła kamienie filozoficzne *-* | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 3:48 am | |
| Zapomniałam, że zarezerwowane są również UH. Bardzo proszę nie pisać do mnie w ich sprawie Carrie, KF mogę Ci zarezerwować na kolejny tydzień . Na już mam wykorzystane wszystkie wymiany w tym tyg. Nie usuwam konta na ZM, ale na Howrse nie chcę już być . Konie z poprzednich hodowli są przekazane ich założycielom, reszta koni jest oddawana | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:15 am | |
| Sakura, rozumiem, ale na zagrodzie siedź dalej i jasne, może być przyszły tyg/miesiąc obojętnie, dziękuję | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:24 am | |
| A ZP jest jeszcze wolny?
Howrse schodzi na PSY. Odchodzą kolejni gracze, kolejni dobrzy gracze. Jeśli tak dalej pójdą będą zmuszeni zamknąć interes. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:34 am | |
| Zapisuję Cię na ZP . Nie wiem jeszcze tylko, kiedy będę miała możliwość wystawienia . Jest już w kolejce kilkoro graczy, którym zarezerwowałam rzeczy, więc może ciągnąć się to w nieskończoność, chyba że kupię KP, ale to jest bezsensowne wydanie kuponów, jeżeli nie będę już grała (bo nie będę, olewam Owlient ciepłym moczem, jak się to mówi). Jeśli jeszcze coś chcesz, daj mi znać, to zapiszę Cię do kolejki . Jeszcze raz przypominam wszystkim, że nie zamierzam opuszczać Was na ZM. Zbyt dobrze czuję się wśród Was i za bardzo Was polubiłam, żebym miała odchodzić z mojego ulubionego forum . Kasacja konta na Howrse to nie koniec świata, tylko zdjęcie z barków ciężaru . I tak wcześniej czy później skasowałabym tam konto, bo jest to nieuniknione. Więc robię to teraz . | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:37 am | |
| Sakura, a można prosić któregoś konika z niedźwiadkiem i duchem do kolekcji? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:45 am | |
| Mogę dać wszystkie z motylami, misiami i duchami | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:50 am | |
| Jeszcze się spytam. Stare konie po 20 sprzedajesz? Nie chcę cię wykorzystywać i jakoś głupio się czuję, prosząc cię o to. | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:53 am | |
| Sakura, nie nie, jeden z misiem i jeden z duszkiem, bo zbieram do kolekcji resztę rozdaj/sprzedaj innym | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 4:58 am | |
| Carrie, to zrobimy tak, że przekażę Ci po kilka koni z motylami, misiami i duchami, a resztę zostawię dla innych graczy . koziołku, jeżeli takie znajdę, zarezerwuję Ci je . Oh, gubię się już w tych rezerwacjach . Zajmę się wszystkim później, bo teraz mam obowiązki domowe . | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:01 am | |
| Okej, jak wolisz | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:21 am | |
| Sakuro, mogę 2 Pioruny Zeusa? Za drugi mogę zapłacić. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:29 am | |
| Nie musisz nic płacić . Wpiszę Cię do kolejki . Rozdawanie przedmiotów będzie przedsięwzięciem wielotygodniowym, gdyż mam tylko 3 wymiany w tyg. . | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:47 am | |
| Sakuro, Harmonia już jest zarezerwowana ? |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:48 am | |
| Została 1 Harmonia . Wpisać Cię na nią? | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:56 am | |
| Dzięki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 5:56 am | |
| Bardzo bym prosiła |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 6:01 am | |
| Sakura, zrób mi prezent na urodziny i nie kasuj konta, tylko je zahibernuj! *to się nazywa nieczyste zaganie * Melduję, że ja również porozdaję rzeczy, ale trooochę to potrwa z uwagi na obecną Karmę na poziomie 4 punktów | |
|
| |
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 6:19 am | |
| Malto, ja bym na Twoim miejscu spróbowała odwołać się na kontakt ;D | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 7:37 am | |
| Carrie, wystawiłam Ci wszystkie konie z towarzyszami dającymi PD. Odbierz sobie Czy ktoś chce zaopiekować się konikami powyżej 10 i 20 lat? | |
|
| |
Oresama Już coś wie
Nick w grze : Oresama Liczba postów : 166 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach Sob Lip 07, 2012 8:17 am | |
| Ja chętnie zaopiekuję się tymi powyżej 20 lat - i tak robię codziennie swoje koniki :3 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
| |
|
| |
| Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach | |
|