Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach

Go down 
+22
Uśmieszek
Ejli
EREIS
Sakura
Sabula
karina127
Nika346
Pati...xd
EveDallas
Takashiro
erreo
carrie17
Aglyss
Nathaly
Mikim7
Alasky
ArinStreal
kaprysab
Temperance
Ayashi
LadyArvena
Malto
26 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 8:28 am

Sakura, dziękuję, ale się tym zmęczyłam xD
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 8:34 am

Czym, carrie? Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 8:36 am

Kupowaniem i przenoszeniem do zakładki, ze 20 ich było, a jeszcze komp mi się zwiesza cały czas Razz
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 9:05 am

A co ja miałam powiedzieć, gdy cały dzień musiałam rozmóżdżać się, komu co przekazać Razz? To dopiero był hardcore Razz

Z tym zwieszaniem, wiem coś o tym Wink. Mój komp pamięta jeszcze dinozaury biegające po świecie Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 9:13 am

Ja się chętnie zajmę wszystkimi +20 i +10

A Zestaw Posejdona i Hery wolny?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 9:30 am

Ja też coś mogę przyjąć Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
tatarprima
Nowy
tatarprima

Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima)
Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:57 am

Ja nigdy nie miałam zgłoszeń(tak wiem szczęściara)
Moja kol. ma multi i jakoś jej nie zgłosili, dziwne prawda?
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:00 am

Malto napisał:
Sakura, zrób mi prezent na urodziny i nie kasuj konta, tylko je zahibernuj! Very Happy
*to się nazywa nieczyste zaganie Twisted Evil *

Melduję, że ja również porozdaję rzeczy, ale trooochę to potrwa z uwagi na obecną Karmę na poziomie 4 punktów Laughing
Masz urodziny? W takim razie życzę Ci wszystkiego najlepszego Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:08 am

Ja wiem,co,a raczej kto mógł być powodem tego zgłoszenia...Zapomnieliście,przecież są tu modzi (Nathaly,pszczolka182).
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:03 am

Mam bana do 18,za obrażanie Owlientu,bo powiedziałam,że to chamy.. Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 2153337378
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:10 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Mam bana do 18,za obrażanie Owlientu,bo powiedziałam,że to chamy.. Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 2153337378
Pysiu ależ to bardzo brzydkie słowo dla nich, karmę masz 9 czy 10 ? Suspect
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:13 am

To ja stwierdziłam, że robią z nas bezmózgowców... I tylko poleciało po Karmie. Albo za to, albo za protest. Chamidła.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:24 am

9 Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipostSro Sie 21, 2013 5:51 am

Odgrzeję.
Mam bana na forum za... zacytowanie zasad forum. Laughing
Ktoś chciał wiedzieć, o jakie słowo chodzi pewnemu graczowi, to zacytowałam fragment ze słowem "se*s" i dostałam automatycznego bana.
Dziękuję, Owliencie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach   Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Bany, upomnienia etc. - wydzielone z wątku w Aktualnościach
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Z wątku "kupony"
» Z wątku Róg Obfitości
» GRA - Konkurs w latającym wątku
» Z wątku Kamień filozoficzny
» Z wątku puszka Pandory

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach