Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
AutorWiadomość
Julia_525
Raczkujący

Liczba postów : 77

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:34 am

U mnie sie jej profil wyświetla... ale jest na nim tylko karte ID i zakładki z końmi
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:36 am

natalias143 napisał:
Creepy - u mnie się wyświetla na Twoim profilu: "Tej osoby już nie ma w Howrse!" O.o

Wpisz w katalogi Creepy, link w moim podpisie przenosi do mojego starego konta Wink

Uśmieszek napisał:
Uśmiech tuli Creepy.

Dziękowac GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 546975209

Ostatnio zmieniony przez Creepy dnia Nie Lip 08, 2012 3:37 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:36 am

mi się wyświetla że jej nie ma
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:37 am

Creepy napisał:
natalias143 napisał:
Creepy - u mnie się wyświetla na Twoim profilu: "Tej osoby już nie ma w Howrse!" O.o

Wpisz w katalogi Creepy, link w moim podpisie przenosi do mojego starego konta Wink

Uśmieszek napisał:
Uśmiech tuli Creepy.

Dziękowac GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 546975209
a jesteś jesteś już widzę
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:44 am

Staficzka przesadza...Każdy post,w którym pojawiło się słowo bunt ocenzurowała...
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:57 am

Zaraz wkleję do prezki o do podpisu tutaj.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:58 am

Tak teraz czytam, co tu piszecie, i oczom nie wierzę... co za bagno.
Cóż, wygląda na to, że moderacja, która usuwa te wpisy, jest jak Wałęsa w temacie protestu Solidarności pod Sejmem, gdy sprzeciwiano się podwyższeniu wieku emerytalnego - "chołotę spałować i rozgonić".
Nie wracam tam na 100%. jak tylko przywrócą mi konto, usuwam się. Mam dość.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:00 am

Malto też usuwam ale po proteście na zakończenie wygranę swoje zdanie na kontakt, forum, i prosto na pocztę niektórym modom gra nie ma sensu i tyle
kto chce arjadne?? oddam pod warunkiem że jej nie sprzedacie
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:00 am

Nie piszcie nic, bo wam zabiorą pkt. karmy i zdezaktywują dostęp do forum! Dziękujemy -.-!

Dni od rejestracji: 14 dni
Ilość wysłanych wiadomości: 1
Aktywność:
Zobacz ostatnie wiadomości
Przez Nathaly, 8 lipca 2012, 11:57:43 (Zgłoś naruszenie)

Wilczurr pisanie o proteście w wątku do tego nie przeznaczonym jest naruszeniem zasad forum.
ten wątek dotyczy usunięcia towarzyszy nie buntu.
Moderatorzy maja obowiazek czuwać nad przestrzeganiem zasad forum. Skoro posty je naruszają muszą byc cenzurowane i musi byc nakładana odpowiednia sankcja dla ich autora. Taki jest nasz obowiazek.

Zażalenie w sprawie banów na gre, usuniecia prezentacji i avatarów prosze kierować na kontakt. zwlaszcza,jeżeli nie dostrzegacie podstawy nałozenia takich banów.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:01 am

Jestem za!We a by champions!Niech żyją buntownicy!
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:03 am

Tak, koleżanka na forum stanęła za murem - ocenzurowali od razu >.>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:03 am

olcia1234 napisał:

kto chce arjadne?? oddam pod warunkiem że jej nie sprzedacie
Mogę się nią zaopiekować Wink
Powrót do góry Go down
.Cava.
Raczkujący
.Cava.

Nick w grze : Cava
Liczba postów : 53

Ja tam akcję popieram, ale nawet jeżeli nic nie zdziałamy protestem zostaję w grze. A może akurat dodadzą jakieś nowe opcje?? Pożyjemy zobaczymy ;D
olcia1234-ja z chęcią przyjmę każdego konia
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:05 am

Barson1990 wysyłaniem na kontakt już się zajełam Very Happy
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:06 am

chodzi mi o to że arjadna jest dla mnie cenna bo to mój pierwszy koń jeszcze ze starego konta.... rozumiecie
chodzi o to że chcę jej zapewnić stały dom tu macie link do niej
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=295697
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:08 am

Jazda na kontaaaaakt! GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 3352103904

" Droga obsługo gry Howrse,
to, że lecicie sobie w kulki z graczami - wiadomo już od dawna. Tym razem jednak miarka się przebrała i zrobiliście krok w stronę przepaści.

1) Chyba tylko tutaj gracz jest nic niewartym dodatkiem do gry (?). Ma siedzieć cicho, zgadzać się na wszystko, co się wokół dzieje, w dodatku najlepiej, gdyby wydawał pieniądze na kupony.
2) Żadne zmiany nie są konsultowane z graczami. A to chyba dla NAS została stworzona ta gra? Więc mamy prawo decydować, czego chcemy. A z tego co zauważyłam, 80% społeczności Howrse ma dość waszych zmian, waszych nakazów, zakazów, wszechogarniającej cenzury za nic.
3) Na jakiej podstawie stwierdziliście, że towarzysze nie są nam potrzebni? Bo co, banda dzieciaków nie umiała podnieść PG, więc ułatwiacie im sprawę? Dlaczego oni mają mieć prościej gdy zaczynają, a ja musiałam się męczyć z tym ponad rok?
4) Ktoś od Was wywnioskował również, że towarzysze byli uważani za śmieci i to jeden z powodów ich usuwania. Więc ja się pytam: co jeszcze robią rzepy i jabłka w RO??
5) Padło również stwierdzenie, że towarzysze na siebie nie zarabiali. A mieliście z nich jakiekolwiek straty? Na pewno znajdowali się ludzie, którzy kupowali za kupony zestawy harmonii.

Podsumowując: zastanówcie się 2x, zanim zaczniecie prać mózgi graczom. Najpierw coś wprowadzacie, później usuwacie, bo tak. My też chcemy mieć jakiś wkład w tę grę! Przemyślcie sobie pewne sprawy, bo wiele osób od was odchodzi, na rzecz innych gier, w których liczy się ich zdanie.
Nim się obejrzycie zostaną z wami same dzieci - a z ich marnego kieszonkowego długo nie pożyjecie."
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:08 am

olcia1234 napisał:
chodzi mi o to że arjadna jest dla mnie cenna bo to mój pierwszy koń jeszcze ze starego konta.... rozumiecie
Jak już pisałam, mogę się nią zaopiekować do końca istnienia mojego konta...
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:09 am

olcia1234 napisał:
Ja mogę chętnie przygarnąć.Oczywiście nie sprzedam.
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:11 am

natalias143 ok wtstawie ci ją po proteści (chcę się nią jeszcze nacieszyć) jak będziesz usuwała konto też ją sprzedaj tylko proszę odpowiedzialnej osobie nie chce by wylondowała w schronisku
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:11 am

Creepy, koleżanka stanęła murem naruszając OZDF,wiec post zostal ocenzurowany. Logiczne;)

Aby napisac na kontakt mozna wykorzystać:
- Profil - Moje konto - Kontakt
- na dole każdej strony gry w stópce - Skontaktuj się z nami (działa również dla niezalogowanych)
- dla tych, którzy nie mogą się zalogować do gry, bezpośredni link do kontaktu http://support.owlient.eu/wizard

Oto gdzie należy kierować się w razie zbanowania konta. I Tobie osobiście radziłabym kierować się bezpośrednio na kontakt, ponieważ nie nałożono Ci takiej samej sankcji jak pozostałym "buntownikom" co bez wątpienia daje podstawę do składania "zażalenia".

Co do samego forum gracze nie potrafią zrozumieć,że z moderatorami jest trochę tak jak z policja. Nie ważne,czy policjant rozumie dlaczego dana osoba popełniła czyn zabroniony, nie ważne,czy postąpiłby tak samo w takiej sytuacji i czy zgadza sie z postawa sprawcy. Ma obowiazek go.np zatrzymać bo taki obowiązek nakładają na niego obowiązujące przepisy prawa.
Moderatorzy tez maja obowiązek dbać o to co sie dzieje na forum.
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:12 am

karina127 jak chcesz mogę ci sprzedać a raczej oddać te 2
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4622292
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9665474
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:13 am

olcia1234 napisał:
natalias143 ok wtstawie ci ją po proteści (chcę się nią jeszcze nacieszyć) jak będziesz usuwała konto też ją sprzedaj tylko proszę odpowiedzialnej osobie nie chce by wylondowała w schronisku
Ok. Jakbyś chciała jeszcze jakiegoś konia powierzyć w dobre ręce, to możesz na mnie liczyć...
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:14 am

dziś mam odebrać jedną klaczke więc się jeszcze zobaczy Wink
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:14 am

Nathaly, dziwnym trafem tutaj cenzura i bany lecą co chwilę, na rozgrywce nie jesteście już takie aktywne Wink
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:15 am

To ja sporządzam listę języków:
Francuski
Angielski
Niemiecki
Ukraiński
Włoski
Norweski
Szwedzki
Czeski
Rosyjski
Portugalski
Hiszpański
Starczy, nie?

Ostatnio zmieniony przez Róża-chodowca9 dnia Nie Lip 08, 2012 4:19 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:16 am

hanka1998 napisał:
Uważajcie! Jestem złym graczem bez avatara i prezentacji, a do tego z karmą 9! Mogę byc oszustem! Very Happy
Do tego ban na forum.. I tak go nie używałam ^^

Ty lepiej uważaj na mnie! MAM AŻ 5 pkt karmy! Ano i tak, też nie mam już grafik.
A to chyba za to multi do czytania forum odjęli aż tyle i za propagandę na forum bo się nie powstrzymałam.
Jak się dowiedziałam o tym banie to wybuchnęłam tak epickim śmiechem, że nawet sobie nie wyobrażacie.
Jacy to są KRETYNI, to się w głowie nie mieści.
Btw. chyba nie wpadli na to, że skoro mamy bany to się nie zalogujemy tego 12? Przynajmniej nie będę musiała o tym pamiętać.

Creepy ja mam bana na miesiąc Laughing

Ostatnio zmieniony przez Caddie dnia Nie Lip 08, 2012 4:18 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:17 am

portugalski jeszcze
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:17 am

Róża-chodowca9 napisał:
To ja sporządzam listę języków:
Francuski
Angielski
Niemiecki
Ukraiński
Włoski
Norweski
Szwedzki
Czeski
Starczy, nie?
Ruski jeszcze! XD
Powrót do góry Go down
.Cava.
Raczkujący
.Cava.

Nick w grze : Cava
Liczba postów : 53

olcia1234
mi też możesz coś oddać Wink
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 4:18 am

Ok ok dodaję. Może nie gratulujmy też Ow?

Ostatnio zmieniony przez Róża-chodowca9 dnia Nie Lip 08, 2012 4:20 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 10 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 10 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: