Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Julia_525 Raczkujący
Liczba postów : 77 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:18 am | |
| Bany na tydzięń, miesiąc... kasowanie karmy... Co jeszcze ? A to tylko dlatego że człowiek, chce dodać coś od siebie, i co ? NIE MOŻE ! | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:20 am | |
| Nie wolno niczego! Komuna i cenzura wróciły! Strzeżcie się | |
| | | Julia_525 Raczkujący
Liczba postów : 77 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:21 am | |
| cerrie- a jak inaczej ? to co owlient wymyśli - Tak ma być, bez względu na to czy gracze tworzą tą gre, czy też nie, czy wydają kase, czy nie, TAK MA BYĆ i koniec, takie kaprysy xd | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:23 am | |
| - Róża-chodowca9 napisał:
- Ok ok dodaję. Może nie gratulujmy też Ow?
Ktoś to wgl jeszcze robi? XD | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:25 am | |
| - natalias143 napisał:
- Róża-chodowca9 napisał:
- Ok ok dodaję. Może nie gratulujmy też Ow?
Ktoś to wgl jeszcze robi? XD Na pewno robi. Wystarczy zajrzeć na jej profil, bo w końcu ciągle się sypią graty | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:27 am | |
| Jestem złym człowiekiem! Mam 5 pkt karmy! Nie odzywajcie się do mnie bo was też zbanują ! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:27 am | |
| Baner francuski dzięki Caddie: Także dzięki Caddy baner norweski: Co do Krezusa - ja mam, ale olewam ten kupon. Jeśli zmiany wejdą i tak gra nie będzie miała sensu. Więc po co mi on. Avatar na wersje angielskojęzyczne od Sathili: Baner na angielskojęzyczne: baner niemieckojęzyczny: - Malto napisał:
- Dopiero dziś zwróciłam uwagę na fakt, że firma zwie się
Owlient, nie Owilent... dobrze wiedzieć po 1,5 roku stażu Ja jakieś pół roku temu się dowiedziałam, jak mi literówki w poradniku ktoś wytknął XD - angelika101 napisał:
mogę dać tekst po norwesku, tylko zróbcie baner i av Rzuć tekstem do awatara, to zrobimy. - Kamil2010 napisał:
I tak każdy wie, że teraz wszyscy krzyczą, że się nie zalogują a jak przyjdzie 12 to wszyscy będą siedzieć na howrse i się zastanawiać kto jednak protestuje Mnie nie będzie Jeszcze dziś ustawię sobie przypomnienie w komórce na poranek 12. Chyba, ze do tego dnia będę mieć howrse już głęboko gdzieś, ale o tym na koniec posta. - carrie17 napisał:
- Kamil,
chodziło mi o to, że jak ktoś faktycznie dnia bez gry wytrzymać nie może, to już ma poważny problem z głową ;] a bunt nie jest o samych towarzyszy, tylko po to, żeby pokazać, że nam na grze zależy i chcemy dla niej jak najlepiej, nie dając sobą jednocześnie pomiatać, tak jak to robi z nami owliNET Nie tyle problem z głową, co jest chory Na tzw. "uzależnienie". I to trzeba leczyć. Np. ograniczając czas spędzony przed kompem. W pracy licencjackiej miałam rozdział na ten temat XD - Sathilia napisał:
- carrie, też się łączę z Tobą w bólu
Ja też nie zdobędę diamentu od Jowisza, a także nie sprawdzę czy Jadeit mnie jakimś obdarował... U mnie 2 kupony przepadną, diament od szafira, możliwy od jadeita... Ale co mi tam Tu chodzi o wyższe dobro. - Kamil2010 napisał:
- Przypomnę wam, że w czwartek będzie Merkury w RO ^^
Bedzie pewnie kilka dni. A szansa i tak niewielka na wygranie. - Caddie napisał:
- Matko boska, będę płakać. Moje życie JUŻ NIGDY nie
będzie takie samo, przez to, że straciłam 1 dzień stażu :< JA od kiedy się zarejstrowałam nie straciłam ANI JEDNEGO dnia XD 12 będzie ten pierwszy - Kamil2010 napisał:
- Ale wtedy może będzie "mniej" ludzi ?
Przy marsie w RO? To i tak nic nie daje Za każdym razem, jak otwierasz RO masz taką samą szansę. Program ci losuje, czy wygrywasz, czy nie. Mozesz wygrać dwa pod rząd, jak masz wielkie szczęście, a może nie być żadnego przez cała dobę. - carrie17 napisał:
- Caddie napisał:
- Wstawcie to na Polskie Howrse!
- Kamil2010 napisał:
- Ale kto się na to odważy ?
ja - angelika101 napisał:
- usunęli mi prezentacje, odjęli 1pkt karmy, dali bana na forum. opłacalo się ^ ^
prezentacje usunęli - przywróciłam. Będę dziś pisać na kontakt, niech mi wytłumaczą, gdzie złamałam regulamin Z karmą to samo. Na forum jeszcze nie wiem, nie wchodziłam. - Caddie napisał:
A i pragnę dziś ogłosić, że Polskie Howrse pobiło rekord świata w zapłonie: Do mojego bana od mojej pierwszej wiadomości z multi minęło: 3 godziny 23 minuty i 14 sekund. Gratulacje! Ciekawe, że po kilku multi jednej osoby, o takiej samej nazwie, prawdopodobnie IP i meilu nie potrafili przez miesiąc usunąć, pomimo zgłoszeń. A tu okazuje się, ze można. Dziękujemy Owlient. - Nevarra napisał:
- Czyli ogólnie wychodzi na to, że bunt w wersji banner+avek Howrse ma głęboko w d...e
Właśnie, że nie Jakby mieli nas gdzieś, to by nie łazili, nie usuwali prezentacji, karmy, awatarów, nie banowali. A chcą zdusić bunt, żeby nie wyszło. - kaprysab napisał:
- Ale tak popatrzylam i nie ma nigdzie DOKŁADNIE
napisane co moze zawierac avek czy prezentacja jedynie co nie moze zawierac przklenstw przemocy obrazac uczuc religijnych itd ale o akcji protestacyjnej nie ma mowy. a z karma ptzesadzieli tez nie maja prawa za to odejmowac Dlatego mam zamiar pisać na kontakt. I komu odjęli - radzę zrobić to samo. Niech nam pokażą, co było niezgodne z regulaminem. - olcia1234 napisał:
- kaprysab mi przy odejmowaniu karmy napisali "B:
Niestosowanie się do zasad forum oraz gry" o forum ok nic nie mam bo wczoraj kilka słów za dużo powiedziałam... ale gry co ja niby zrobiłam?? że napisałam że nie chcę uproszczenia gry i poparłam protest ?? to jest chore!! avatar ustawiła też promujący protest a na prezce też wróciłam do protestu na dodatek zrobię wszystko aby ta akcja się powiodła tak dla informacji ogólnej to ja Telly Walczmy, bo co nam pozostało. Jak mają nami cały czas pomiatać, to nie ma sensu tam siedzieć. Niech się zastanowią co robią. Komuś już karmę odjeli/usunęli prezentację lub awek na innym serwie? - hanka1998 napisał:
- Uważajcie! Jestem złym graczem bez avatara i prezentacji, a do tego z karmą 9! Mogę byc oszustem!
Do tego ban na forum.. I tak go nie używałam ^^ Mi też forum zablokowali jednak XD Zaraz walę na kontakt, jak już na obcych serwerach powstawiam banery. Jesteśmy w doborowym towarzystwie. - Ejli napisał:
- Wkleiłabym banerek,ale niestety nie chce stracić karmy,ani
prezki,ale o logowanie moje bać się nie musicie,nie zrobię tego - Viragoo napisał:
- Ja po tym jak wszystkim usuwają zmieniłem avek, baner usunąłem. Ale logować się nie będę..
Dzięki - olcia1234 napisał:
ja też mam 9p karmy ale avatar i prezkę odbudowałam... ba prezkę załą poświęciłam protestowi:D, kuzynka do mnie napiszała że na forum pustki :/ nadal reklamuje protest chociaż jedna osoba to za wiele nie zdiała:/ tylko ona została z tym avatarem (jeszcze) żaliła się że wsparcia nie ma:P Ja chwilowo też tylko na prezentacji. Awek zaraz swój wygrzebię, jak tu nadrobię pisaninę. Pomogłabym jej, gdyby mnie też nie zablokowali. Ale swoja drogą ciekawy pomysł, nie uważacie? Zablokować wszystkich niezadowolonych, i zostawić tylko popierających. Okazuje się nagle, że wszyscy są ZA zmianami XD Tak mnie teraz naszło - ciekawe co by zrobili, jakby modzi w ramach protestu zrezygnowali z swojego stanowiska... - nevinowa napisał:
a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie. Każdy ma prawo do własnej opinii Jednak zauważ, ze ludzie wydają tyle kasy, a traktuje się ich jak śmiecie. Jak małe dzieci właściwie, bo teraz uznali, że dodawanie 1,2 PG jest wysiłkiem przerastajacym graczy. Czy ja jestem niepełnosprawna umysłowo, żeby mnie to przerastało? :/ Niektórzy włożyli kasę w osły gwiazdkowce i teraz też stracą. Popierasz to? - nevinowa napisał:
dzieje się źle co jest faktem. ale nie tylko u nas - na innych serwerach również i nie widzę tam takich buntów. jest dużo gier tego typu jak howrse i tam też są zmiany często na gorszę. ale trzeba nie tylko patrzeć na to pesymistycznie ale i optymistycznie. ja wydałam ponad 3000zł i na prawdę - nie mam zamiaru bawić się w takie bunty co nic nie dadzą. Ile buntowników będzie? 100? 200? co to dla howrse za liczby. To potężna firma i sądzę, że nawet jakby odcięli takiej licznie osób dostęp do gry, to by na nich to wielkiego wrażenia nie zrobiło. Mają miliony graczy, nawet jakby 1000 z nich mieli zbanować - co to dla nich? Nic. taka prawda, przez prawie dwa lata gry można było się tego nauczyć, że bunty, petycje i inne !cenzura!ły nic nie dadzą w stosunku dla Owlinetu. Na innych serwerach na forum też się oburzają. Trzeba im tylko podać pomysł na działanie Bunty, petycje nic nie dały? A wstrzymanie PG początkowego, które miało rosnąć wraz z rozwojem serwera? Gracze są siłą. To oni urzymują górę. Tylko musza Owlientowi o tym przypomnieć. | |
| | | Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:29 am | |
| Kto się zna na grafice ? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:30 am | |
| Ludki. Tak jeszcze a propos tego moderowania itp. W sumie, gdyby się przyczepić, to Owlient mógłby nam nagwizdać. Firma działa w Polsce, a w Polsce obowiązuje coś takiego jak Konstytucja. I Konstytucja, która jest prawem nadrzędnym nad wszystkimi innymi, a tym samym nad jakimś tam Regulaminem gierki, mówi jasno: - Cytat :
- Art. 54.
Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane oraz - Cytat :
- Art. 57.
Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa.
Art. 58.
Każdemu zapewnia się wolność zrzeszania się.
Zakazane są zrzeszenia, których cel lub działalność są sprzeczne z Konstytucją lub ustawą. O odmowie rejestracji lub zakazie działania takiego zrzeszenia orzeka sąd. Przejrzałam tylko część rozdziału drugiego, ale to chyba dość. Źródło - KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Tekst uchwalony w dniu 2 kwietnia 1997 r. przez Zgromadzenie Narodowe. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:32 am | |
| Arvena - mi ani na Norweskim ani na Francuskim nie usunęli. A jest tam 2 x więcej modów i adminów niż u nas. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:33 am | |
| Malto! Dobre! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:33 am | |
| Malto - idę z tym na kontakt! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:35 am | |
| Pora pobawić się ze stronami taki jak" www.besty.pl www.demotywatory.pl
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:36 am | |
| Saphira_olcia ... no kuźwa bez przesady ... ._. | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:37 am | |
| - Saphira_olcia napisał:
- Kto się zna na grafice ?
Ja. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:37 am | |
| - Caddie napisał:
- Malto - idę z tym na kontakt!
A proszę Cię bardzo. Nudziło mi się, to zajrzałam do Konstytucji. Jestem ciekawa, co odpiszą - o ile cokolwiek odpiszą. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:38 am | |
| Idę na kontakt, pobawię się z nimi Dziwne, ale na INT mi nic nie usunęli, a mają 2xwięcej adminów i modów. Może jeszcze tam coś zawojuję | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:40 am | |
| Prawdą jest, że Owlient na początku myślał, że aaa Polaczki to sobie mogą, ale jak się okazało, że Polacy wspólnie mogą dużo, to zaczęli się bać o swoje "dobre imię" i postanowili nas stłumić. Po prostu nas nie docenili. Tak samo było z ACTA. | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:40 am | |
| Na innych serwerach nie usuwają postów. niewtajemniczeni wdrążają się w dyskusje, i modzi przyglądają się temu. Tam są inne zasady. Na przykład:
SERWER FR Moderator odpowiada na mój post pytaniem, co się dzieje i czy może jakoś pomóc. Najwyżej cenzurują wpis i mówią żeby tak nie robić.
SERWER PL Skasowanie prezentacji, awataru, ban na forum i gratis -1 do Karmy. Koniec kropka żadnej dyskusji. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:43 am | |
| Mikim7 no dokładnie T.T - Caddie napisał:
- Zauważyliśmy, że postanowiliście usuwać nasze wiadomości, prezentacje i avatary, ale nie wiem czy wiecie, lecz firma działa w Polsce, a w Polsce obowiązuje coś takiego jak Konstytucja. I Konstytucja, która jest prawem nadrzędnym nad wszystkimi innymi, a tym samym nad jakimś tam Regulaminem gierki, mówi jasno:
Cytat: "Art. 54.
Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane"
oraz
Cytat: Art. 57.
"Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa.
Art. 58.
Zakazane są zrzeszenia, których cel lub działalność są sprzeczne z Konstytucją lub ustawą. O odmowie rejestracji lub zakazie działania takiego zrzeszenia orzeka sąd."
I jeśli myślicie, że to tylko takie puste słowa, to możecie się zdziwić. Mamy prawo nie zgodzić się z nowo wprowadzoną promocją i nie wolno wam zakazać nam wygłaszania swojej opinii, a także wszczęcia protestu - zaczęliście się nas bać? Wy? Taka "duża" firma? Kilku graczy którzy stwierdzają słusznie co myślą? Nieee ... bo przestaliście mieć nad nami kontrolę i chcecie ją odzyskać, by znów bez naszej zgody wprowadzać denne "udogodnienia", choć w sumie tego tak nie można nazwać, skoro 5/6 graczom się to nie podoba. Nie chce mi się tu pisać takich rozprawek jak na forum, bo wiem, że i tak to do was nie dotrze, ba! nawet nie odpiszecie. | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:45 am | |
| Serio prezki usuwają? To muszę HTML se skopiować.. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:46 am | |
| [quote="Caddie"]Mikim7 no dokładnie T.T - Caddie napisał:
- Zauważyliśmy, że postanowiliście usuwać nasze wiadomości, prezentacje i avatary, ale nie wiem czy wiecie, lecz firma działa w Polsce, a w Polsce obowiązuje coś takiego jak Konstytucja. I Konstytucja, która jest prawem nadrzędnym nad wszystkimi innymi, a tym samym nad jakimś tam Regulaminem gierki, mówi jasno:
Cytat: "Art. 54.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane"
oraz
Cytat: Art. 57.
"Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa.
Art. 58.
Zakazane są zrzeszenia, których cel lub działalność są sprzeczne z Konstytucją lub ustawą. O odmowie rejestracji lub zakazie działania takiego zrzeszenia orzeka sąd."
I jeśli myślicie, że to tylko takie puste słowa, to możecie się zdziwić. Mamy prawo nie zgodzić się z nowo wprowadzoną promocją i nie wolno wam zakazać nam wygłaszania swojej opinii, a także wszczęcia protestu - zaczęliście się nas bać? Wy? Taka "duża" firma? Kilku graczy którzy stwierdzają słusznie co myślą? Nieee ... bo przestaliście mieć nad nami kontrolę i chcecie ją odzyskać, by znów bez naszej zgody wprowadzać denne "udogodnienia", choć w sumie tego tak nie można nazwać, skoro 5/6 graczom się to nie podoba. Nie chce mi się tu pisać takich rozprawek jak na forum, bo wiem, że i tak to do was nie dotrze, ba! nawet nie odpiszecie. Caddie, możesz jeszcze podać źródło, bo nie będzie im się chciało szukać, by sprawdzić wiarygodność Twojej informacji KLIKKonstytucja z sejmowej strony.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Lip 08, 2012 4:46 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:46 am | |
| - Caddie napisał:
- Arvena - mi ani na Norweskim ani na Francuskim nie usunęli. A jest tam 2 x więcej modów i adminów niż u nas.
Bo nasi są w pełnej gotowości 24/7 | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:47 am | |
| Uśmieszek - wczoraj to na imprezie byli xD | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:51 am | |
| Orientuje się ktoś może na ile ten ban na forum?Bo nie raczyli napisać.:l | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:52 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Nie Lip 08, 2012 4:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:53 am | |
| | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:53 am | |
| Wciąż odpowiadam na zaległości: - Kamil2010 napisał:
- Avatary usunięte, prezentacje też, karma odjęta,
dostęp do forum zablokowany i ja się pytam czy warto było ?! Warto. Owlient pokazał, ze się nas obawia A ty mówisz, że nie mamy szans? Nawet oni bardziej nas doceniają - olcia1234 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- olcia1234 napisał:
- Kamil2010 jeśli to coś zdziała to warto...
Uważam, ze teraz nikt nie weźmie w tym udziału połowa ludzi z forum została zbanowana >.< ale pamiętaj że połowa to 50% pozostało jeszcze drugie tyle zgłaszają się nowe osoby i to nie tylko na polskim howrse na brazylijskim też (mamy 8 osób z brazylijskiego:D) a nawet jeśli nie wyjdzie to wiele osób przekonało się jak jest naprawdę a może czoś do innych dotarło bany były twarte rozgłosu Nawet jeśli nie wyjdzie, to przynajmniej dostaliśmy jasną informację, że nie liczą się z naszym zdaniem i mają nas gdzieś. Przecież my nie prosimy o nic, co kosztuje realną kasę. Prosimy o nie ułatwianie gry. Wycofanie się z pomysłu automatyzacji PG. Towarzyszy mogliby zabrać, gdyby ci co pozostali dalej dawali to, co mieli np. PD. - olcia1234 napisał:
- Saphira_olcia mam bana na forum jak prawie wszystcy
odjęta karmę, usunięta prezkę i avatar poleciały skargi przez kontakt ale to raczej nic nie da:( coś czuję że powstanie zostanie stłumione Wtedy się okaże, że dalsza gra nie ma sensu Jak coś, jeśli mnie zbanują/skasują/sama się usunę to i tak zostaję tutaj, dla wszystkich tych ludzi, których tu poznałam. Moze razem znajdziemy jakąś dobrą grę. Nie chcą nas tu, pójdziemy gdzie indziej. Już teraz część pogrywa w doggi i słodki flirt. Część np. vernille już jest tylko tam. A howrse? Jest nam niepotrzebne. - Saphira_olcia napisał:
- Został popełniony duży błąd.... Trzeba było uderzyć, a nie na raty.. Eh...
Nie da rady jednym ciosem Trzeba było jakoś poinformować większość. No i Owlient wie co się dzieje Że nam się już to poważnie nie podoba. Ktoś wspomniał tu ACTA. I coraz bardziej zaczyna mi to przypominać walkę z Tuskiem | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| | | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 4:54 am | |
| Mikim, haha, niezłe Ja się z tej sytuacji śmieję. Zwisa mi i powiewa, czy konto będzie zabanowane czy działające. :> | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|