| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:41 am | |
| Ja się właśnie obudziłam, gdyż wspomniany pies sąsiadki o 3:00 rano zaczął ujadać... A sąsiadka ani me ani be, nawet go z tego balkonu nie ściągnęła... Więc wzięłam sprawy w swoje ręce, nalałam lodowatej wody do "psikacza" i drania zaczęłam oblewać, to uciekł z balkonu Ja się nie zalogowałam, ba! Nawet nie weszłam na stronę startową gry Absolutnie nie ma opcji, żebym weszła, choć na chwilę ^^ | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:42 am | |
| | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:43 am | |
| znalazłam taki8 obrazek https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/805/212lipcanielogujsist514.jpg/\ co wy na to??? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:44 am | |
| - Anakondaxxx napisał:
- Malto napisał:
- alisson123 napisał:
- Ja jestem jak większość osób za, ale tak na serio... Kto się dziś naprawdę nie loguje? Ja nie =) Wczoraj spamowałam trochę forum z kuzynką=)
Zdecydowana większość z Zagrody się nie loguje. Po coś te ustalenia były. Dla niektórych to jednak pic na wodę. Jeśli jednak najpierw spamujesz o proteście, a następnego dnia logujesz się, to jesteś mało wiarygodna.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie popsuła się pogoda. Chłodnawo, słońce świeci od czasu do czasu. Może być tak, że dzieciaki nie będą wiedziały, co z sobą zrobić, i jednak wejdą na grę.
U mnie zimno, siedzę opatulona w dwa koce Odtańczymy taniec słońca? Żebym ja mogła tak tego jamnika znad balkonu pogonić... Dobra, to tańczcie, cokolwiek, a ja lecę do sklepu. W lodówce pustka. Jak zmoknę, złożę reklamację, więc proszę się z tymi gusłami postarać! | |
|
| |
alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:45 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ja się nie loguję. Plus dwie znajome, których nie ma, a dały mi współdzielenie, żeby kont im pilnować. 600 dnia (ponad) logowałam się dzień w dzień. Dziś pierwszy dzień kiedy mnie nie ma. Jak coś postanowię, to to robię.
A pewnie dużo osób popiera, a jednak wchodzi :/ I właśnie dlatego wiele nie osiągniemy... Wiem, o to mi właśnie chodzi. Ale ja się nie loguję! Dla zasady. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:46 am | |
| - alisson123 napisał:
- znalazłam taki8 obrazek
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/805/212lipcanielogujsist514.jpg/\ co wy na to??? Przecież się zalogowałaś, mimo ustaleń, tak? Więc po co Ci to? A, nie logowałaś się, to sorry! nieaktualny przytyk
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 12, 2012 3:46 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:46 am | |
| - Saphira_olcia napisał:
- LadyArvena napisał:
- Malto napisał:
Nie wiem jak u Was, ale u mnie popsuła się pogoda. Chłodnawo, słońce świeci od czasu do czasu. Może być tak, że dzieciaki nie będą wiedziały, co z sobą zrobić, i jednak wejdą na grę.
U mnie od rana brzydko. :/ Teraz dopiero słońce się pojawiło, ale jest takie jakieś dziwne... Spodziewam się deszczu/burzy. U mnie przed chwilą była burza i lało... Akurat wracałam z zakupów i jakiś idiota przejechał szybko przez kałużę... Jestem caaała mokra. Nie chce mi się przebierać Nawet nie strasz! Ja też z małopolski, ale u mnie jeszcze nie pada... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:47 am | |
| Ale tańczcie skuteczniej, bo się chmurzy! *z pretensją w głosie, ubiera portki, zerkając na świat za balkonem* | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:49 am | |
| - alisson123 napisał:
- znalazłam taki8 obrazek
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/805/212lipcanielogujsist514.jpg/\ co wy na to??? Bannery są już.;P | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:49 am | |
| Wy macie problemy z psami, a ja w życiu w bloku nie mieszkałam (no ok, od 0-3 miesięcy...) Teraz mam dom i 4 koty, żadnych psów. w sąsiedztwie jest jeden 10 letni, co nie umie szczekać i drugi (killer się wabi) szczeka, ale tylko, jeżeli w promieniu 5 metrów pojawia się kot teraz mi to nie grozi, bo koty się schowały. Cisza,spokój... | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:50 am | |
| No, ja też się nie loguję. Korci mnie, żeby wejść, ale jak sobie coś obiecałam, to nie, nie wejdę; D Wiecie, to ja orginalna jestem. Słoneczko mam! Aż musiałam rolety zasłonić, bo nic nie widzę; D | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:50 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Ja się nie loguję. Plus dwie znajome, których nie ma, a dały mi współdzielenie, żeby kont im pilnować. 600 dnia (ponad) logowałam się dzień w dzień. Dziś pierwszy dzień kiedy mnie nie ma. Jak coś postanowię, to to robię.
A pewnie dużo osób popiera, a jednak wchodzi :/ I właśnie dlatego wiele nie osiągniemy... Ja też mam dziś pierszy dzień bez logowania na howrse *żółwik* : D | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:51 am | |
| - Malto napisał:
- Ale tańczcie skuteczniej, bo się chmurzy! *z pretensją w głosie, ubiera portki, zerkając na świat za balkonem*
muka banga, muka banga xD Wiesz jak trudno jest tańczyć jak ma się na sobie dwa koce? xD | |
|
| |
Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:52 am | |
| - Anakondaxxx napisał:
- Saphira_olcia napisał:
- LadyArvena napisał:
- Malto napisał:
U mnie od rana brzydko. :/ Teraz dopiero słońce się pojawiło, ale jest takie jakieś dziwne... Spodziewam się deszczu/burzy. U mnie przed chwilą była burza i lało... Akurat wracałam z zakupów i jakiś idiota przejechał szybko przez kałużę... Jestem caaała mokra. Nie chce mi się przebierać Nawet nie strasz! Ja też z małopolski, ale u mnie jeszcze nie pada... No wiesz, chmura idzie na wschód i może będziesz miała moją burzę xD Jak Cię nie ominie oczywiście
Ostatnio zmieniony przez Saphira_olcia dnia Czw Lip 12, 2012 3:55 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:53 am | |
| Ale oni opóźnieni są! Dopiero dzisiaj mi karmę odieli. Znaczy się, jan ie wchodziłam, ale nie sądziłam, że mam wspódzielenie konta... i koleżanka mi weszła... to się liczy, co nie? No nic, udzuszę. A miałam dostać czołg na urodziny, eh... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:54 am | |
| Ja mieszkam w bloku i jestem otoczona z każdej strony jakimś imbecylem. Mogę przedstawić, jak to u mnie wygląda, ale ... uwierzcie mi - nie chcecie wiedzieć. Ja pod koniec lipca wyjeżdżam nad Krutynię ^^ Tam będą konie, kajaki, cisza i spokój | |
|
| |
Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:55 am | |
| - Barson1990 napisał:
- Ja mieszkam w bloku i jestem otoczona z każdej strony jakimś imbecylem.
Mogę przedstawić, jak to u mnie wygląda, ale ... uwierzcie mi - nie chcecie wiedzieć.
Ja pod koniec lipca wyjeżdżam nad Krutynię ^^ Tam będą konie, kajaki, cisza i spokój Ja też dopiero pod koniec lipca... a szkoda, szkoda, chciałbym się z tego bagna wyrwać ; ^ ^ | |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:55 am | |
| a u mnie wychodzi słońce może to dzięki waszemu tańczeniu | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 3:57 am | |
| Dżem dobry wszystkim Ja dzisiaj tylko do kompa siadłam i... prosto na doggi i zagrodę, howrse baj baj XD verni - podałabyś, kto w loterii wygrał? XD - vernille napisał:
-
- Cytat :
- Przez Ara, 12 lipca 2012, 10:55:06 (Zgłoś naruszenie)
Ja chciałam wziąć udział w tym proteście, ale mój obowiązek mi nie pozwolił. Dam Krew Meduzy osobie, która wymyśli najciekawszy obowiązek niepozwalający na udział w proteście! ;D Ow jej kazała kupić kuponik! XD
Ostatnio zmieniony przez natalias143 dnia Czw Lip 12, 2012 4:00 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:00 am | |
| U mnie niebo powoli błękitnieje! Chyba zacznę codziennie tańczyć | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:00 am | |
| Rozgrywka - cisza. Zwykłe pytanka o grę. Wydarzenia - w sumie też za wiele się nie dzieje, każdy coś tam od siebie dorzuci, widziałam, że ocenzurowali jedną wiadomość AzraelAngel, ale nie wiem, czego ona dotyczyła. Wypowiada się także replive. i Niebieskooka3, ale raczej na temat organizacji Zestawu Harmonii po wprowadzeniu zmian. Ludzi online: 2301. Co do loterii, póki co zniknęły mi wyniki z poprzedniego losowania, ale te z tego o 12:00 podam jak tylko się pojawią. |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:03 am | |
| http://besty.pl/1393336 Dodałam tego besta,aby wstawić go koleżance na ryjbuku | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:03 am | |
| WESZŁA PROMOCJA Z MERKURYM W RO! |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:05 am | |
| I niech sobie go wsadzą w swoją (nie)szanowaną pupeńkę | |
|
| |
Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:06 am | |
| vernille - ja mam napisane, że 5721... myślicie, że jak mi znajoma weszła na konto(ze wspódzielenia) to już mogę wejść bo to i tak nic nie zmieni... nie wiem, jak sądzicie? | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:07 am | |
| Avada- nie, bo jest jeszcze statystyka wejść na stronę ;| | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:08 am | |
| - vernille napisał:
- WESZŁA PROMOCJA Z MERKURYM W RO!
Mam jeden RO w zapasach i 12 diamentów Ale to zaczeka. Merkury nie zając, nie ucieknie xD | |
|
| |
Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:08 am | |
| - Anakondaxxx napisał:
- Avada- nie, bo jest jeszcze statystyka wejść na stronę ;|
No właściwie... bez różnicy, staż mi nabiło. Tylko... podałby ktoś te informacje, ktore mają się dzisiaj pojawić o howrse cup? Byłabym wdzięczna ; D | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:09 am | |
| - vernille napisał:
Ile będzie trwać? xd | |
|
| |
Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 4:10 am | |
| - kolorowa85673 napisał:
- vernille napisał:
Ile będzie trwać? xd Pwnie tylko dzisiaj xD Albo nie! Dzisaj będzie w każdym RO! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
|
| |
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|