Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35  Next
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:01 am

vernille napisał:
Cytat :
Przez Ara, 12 lipca 2012, 10:55:06 (Zgłoś naruszenie)
Ja chciałam wziąć udział w tym proteście, ale mój obowiązek mi nie pozwolił.
Dam Krew Meduzy osobie, która wymyśli najciekawszy obowiązek niepozwalający na udział w proteście! ;D

Uzależnienie i obowiązek bycia no-life'm. ;P
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:01 am

Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Very Happy

Ja się idę ubrać i wyjść z psem,bo przez ten Wasz protest sama swoje obowiązku zaniedbuję. ;D
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:02 am

vernille napisał:
MALTO, ARVENA, pewna graczka napisała taką wiadomość:
Cytat :
Przez miętova., 12 lipca 2012, 10:45:00 (Zgłoś naruszenie)
vernille - nawet Malto, Lory, Lady Avrena... protestują. Gra była trudna. Nudna. Odchodzą... gra jest łatwa. Nudna. Odchodzą... Jak tu im dogodzić? O.o

coś jej odpisać? Smile

Spytaj, kiedy wspominaliśmy, że gra jest za trudna Wink Przecież ta gra zawsze była prostą klikanką, którą teraz chcą dodatkowo zautomatyzować... Wcześniej jakoś się grało, ale takie upraszczanie to już przesada...

vernille napisał:
Cytat :
Dam Krew Meduzy osobie, która wymyśli najciekawszy obowiązek niepozwalający na udział w proteście! ;D
Mam jej kazała przed kompem siedzieć XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:05 am

vernille napisał:
Cytat :
Ow będzie smutna i będzie płakać bo jesteśmy dla niej niemili.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Nick w grze : Anakondaxxx
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:06 am

vernille napisał:
Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Very Happy

Ja się idę ubrać i wyjść z psem,bo przez ten Wasz protest sama swoje obowiązku zaniedbuję. ;D
Mama jej dała szlaban na podwórko i kazała przed komputerem siedzieć? Chciała pogadać?Wiem! sunny podlizać się Ow...
Podejście niektórych do howrse: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 1988476332

Ostatnio zmieniony przez Anakondaxxx dnia Czw Lip 12, 2012 3:07 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3258686
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:07 am

vernille napisał:
Cytat :

Koleżanka kazała jej się zalogowac, żeby jej Krezus dał jutro kupon, ponieważ jego właścicielka sama protestuje. Razz

Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Czw Lip 12, 2012 3:10 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:08 am

Malto napisał:
vernille napisał:
Cytat :
Obowiazek codziennego oporządzenia wirtualnych koników! Laughing
Jeżeli nie nakarmię koników to zdechną, biedne uwagi potrzebują... będą płakać jak nie wejdę Sad
( Nie no żart xD)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:09 am

Powitajmy nową buntowniczkę wyrażającą swoje zdanie w wątku i wycofaniu zwierzaków!
Cytat :
Przez martysia25, 12 lipca 2012, 11:08:30 (Zgłoś naruszenie)
Ludzie! Czy wy tego nie wiecie?! Ow i cała firma Owilent, to jedno wielkie (nie powiem co)! Może i jestem "nienormalna bo nie popieram Ow" ale to jest b-e-z-s-e-n-s-u! Prawda jest taka że wasz milusi Owilent ma za nic wasze opinie i komentarze, a Ow pozbędzie się osób które jej się nie podobają, bo mówią dobrze. Brońcie jej ale zanim mnie zbesztacie (bo tak zapewne będzie) zastanówcie się; Ow i Owilent nie pytają się nas o zdanie, robią tak bo mają z tego kase! Mogli by zrobić głosowanie (nikt mi nie powie że nie da się takiego zrobić) ale po co się przemęczać? Oni myślą że jak dadzą wątek i pozwolą się nam wypisać to będzie ok. Nikt nie czyta tych opinii, taka jest prawda...
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:10 am

Brawo dla tej panienki!
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:11 am

Oliii98 napisał:
Malto napisał:
vernille napisał:
Cytat :
Jeżeli nie nakarmię koników to zdechną, biedne uwagi potrzebują... będą płakać jak nie wejdę Sad
( Nie no żart xD)
Ty się śmiejesz... a ile jest postów w stylu "jak można było oddać graniego do schroniska?! Crying or Very sad ", "sprzedałam konia, a ona go zabiła!! czy mam ją zgłosić?! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ", "to była moja kochana klaczka!! Crying or Very sad "
Dzieci podchodzą do tematu bardzo... empatycznie Very Happy I chyba zatracają poczucie realności Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:13 am

Malto napisał:
Oliii98 napisał:
Malto napisał:
vernille napisał:
Cytat :
( Nie no żart xD)
Ty się śmiejesz... a ile jest postów w stylu "jak można było oddać graniego do schroniska?! Crying or Very sad ", "sprzedałam konia, a ona go zabiła!! czy mam ją zgłosić?! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ", "to była moja kochana klaczka!! Crying or Very sad "
Dzieci podchodzą do tematu bardzo... empatycznie Very Happy I chyba zatracają poczucie realności Very Happy

''Sprzedałam kucyka za 500 eq,a ona od razu go wystawiła za 2.000 eq!Mam zgłosić? Crying or Very sad Crying or Very sad "
Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:14 am

vernille napisał:
Cytat :

A tak na serio myślę, że miała na myśli to, że zajmuje się końmi koleżanki, bo wyjechała czy coś w tym stylu.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:19 am

Malto napisał:
Oliii98 napisał:
Malto napisał:
vernille napisał:
Cytat :
( Nie no żart xD)

HahaxD Dokładnie. ;P Wiele razy słyszałam np opinie, że zabijanie koni za kupon jest nieludzkie. I nawet widziałam prezentacje przeciw zabijaniu koni za kupon. GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 2153337378
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:20 am

Ja też mam dwa współdzielenia. I dziś im nie wchodzę. Jedna o tym wie, bo wyjeżdżała gdy zaczęły się plany protestowe. Druga nie wie, bo wyjechała wcześniej, ale cóż... Jak protestuję to nie wchodzę XD I automatycznie te osoby są zmuszone do wzięcia udziału w proteście.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:22 am

Jak robią grę dla przedszkolaków, no to widać efekty Smile
Powrót do góry Go down
Wiki.3541
Nowy
Wiki.3541

Nick w grze : Wiki.3541
Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:22 am

Witajcie buntownicy!Ze szczęściem stwierdzam że dzisiaj nie weszłam w ogóle na howrse jak większość tutaj zgromadzonych. Very Happy
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:25 am

Caddie napisał:
Vernille - zobaczymy koło 15, grunt, żeby nie wyszła ponad 5 tys zalogowanych.
A sprawdzaliście ile osób się loguje w normalne dni? Ja wczoraj kilka razy popatrzyłam. Liczba osób zalogowanych wahała się od ok. 1400 do 2100, najczęściej było ok. 1700-1800.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:28 am

Dobrze dziewczyna gada!
Cytat :
Przez tisi, 12 lipca 2012, 11:24:59 (Zgłoś naruszenie)
Myślałam, że wtedy jak odeszłam był już niezły chaos. Jednak się myliłam... Po co ja wróciłam? Jeśli te zmiany wejdą w życie (co zapewne się stanie) ja odejdę z tym kontem na zawsze. Zapewne wiele graczy postąpi podobnie. Zapowiadane uproszczenie są dla mnie niezrozumiane. Jeżeli Ow i reszta zespołu uważa, że towarzysze są mało popularną opcją to co mogą powiedzieć np. o Koncie Pegaza? Przecież nie każdy gracz ma do niego dostęp... Ale nie! Przepraszam! Przecież za to trzeba płacić! I to kuponami. Jest to jedyna opcja zdobycia (+promocje) tego udogodnienia. A większość graczy zdobywa je poprzez kupno za prawdziwe pieniądze. Rozumiem, że Owlient potrzebuje jakiś środków do utrzymania całego Howrse, ale ta gra polega teraz na pędzeniu od promocji do promocji. Mnie to by osobiście tak nie bolało, gdyby nie to że Owlient nie liczy się ze zdaniem graczy, którzy są jednak głównym źródłem ich dochodów. Może inni napisali wcześniej podobnie, tak samo, ale sama chciałam wyrazić własne zdanie.

Osób online 1940.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:28 am

Ja jestem jak większość osób za, ale tak na serio... Kto się dziś naprawdę nie loguje? Ja nie =) Wczoraj spamowałam trochę forum z kuzynką=)
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:30 am

alisson123 napisał:
Ja jestem jak większość osób za, ale tak na serio... Kto się dziś naprawdę nie loguje? Ja nie =) Wczoraj spamowałam trochę forum z kuzynką=)
Ja się nie logowałam.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:31 am

alisson123 napisał:
Na tym polega potest, żeby się nie logować No Nie pojmuję Cię.
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:34 am

mnie korci wejsc ale trwam w postanowieniu Nie Loguje. A te dzieci niech mysla co chca.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:34 am

alisson123 napisał:
Zdecydowana większość z Zagrody się nie loguje. Po coś te ustalenia były. Dla niektórych to jednak pic na wodę.
Jeśli jednak najpierw spamujesz o proteście, a następnego dnia logujesz się, to jesteś mało wiarygodna.

Nie wiem jak u Was, ale u mnie popsuła się pogoda. Chłodnawo, słońce świeci od czasu do czasu. Może być tak, że dzieciaki nie będą wiedziały, co z sobą zrobić, i jednak wejdą na grę.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 12, 2012 3:36 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:36 am

Malto - U mnie też... I pada .__.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:36 am

Ja się nie loguję. Plus dwie znajome, których nie ma, a dały mi współdzielenie, żeby kont im pilnować. 600 dnia (ponad) logowałam się dzień w dzień. Dziś pierwszy dzień kiedy mnie nie ma. Jak coś postanowię, to to robię.

A pewnie dużo osób popiera, a jednak wchodzi :/ I właśnie dlatego wiele nie osiągniemy...
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:37 am

Malto-U mnie też.Zaczęło padać -_-
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:37 am

Malto u mnie tez pogda nijaka i to dobry moment bym poszla na dluzszy spacer
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Malto napisał:

Nie wiem jak u Was, ale u mnie popsuła się pogoda. Chłodnawo, słońce świeci od czasu do czasu. Może być tak, że dzieciaki nie będą wiedziały, co z sobą zrobić, i jednak wejdą na grę.

U mnie od rana brzydko. :/ Teraz dopiero słońce się pojawiło, ale jest takie jakieś dziwne... Spodziewam się deszczu/burzy.

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Czw Lip 12, 2012 3:41 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:40 am

LadyArvena napisał:
Malto napisał:

U mnie od rana brzydko. :/ Teraz dopiero słońce się pojawiło, ale jest takie jakieś dziwne... Spodziewam się deszczu/burzy.

U mnie przed chwilą była burza i lało... Akurat wracałam z zakupów i jakiś idiota przejechał szybko przez kałużę... Jestem caaała mokra. Nie chce mi się przebierać Very Happy
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 3:41 am

U mnie od wczoraj nieciekawa pogoda. Ciągle pada, burze, a teraz chłodno jakoś ._.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 18 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 18 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: