Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:29 am | |
| Kamil wiem dlatego ustawiłam sobie tapete NIE ZALOGUJE SIĘ NA HOWRSE 12 LIPCA ! | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:31 am | |
| - Kamil2010 napisał:
-
- Cytat :
- wasz protest
Przez szokolondia, 12 lipca 2012, 10:14:41 (Zgłoś naruszenie) wlasnie widze jak ten wasz protest wyglada nadal jest zalogowanych nw 20.000 uzytkownikow ja niemoge super protest
Niestety jest dużo osób, które popierają protest, ale nie mogą się powstrzymać i wchodzą -.- Dla mnie to już jest nałóg. Bo rozumiem odruch włączenia. Ale siedzenie, bo muszę oporządzić konie/rogi/wysłać do GP/mieć kupon z Krezusa itp. to już coś świadczy o człowieku... Co innego, jeśli mu na proteście nie zależy Szkoda, ze nie zbieraliśmy statystyk z ostatnich dni. Ile osób przeciętnie jest o jakiej porze... Ale i tak osiągnęliśmy to, że Owlient już NA PEWNO wie, ze nam się upraszczanie gry nie podoba. I może w przyszłosci nie bedą tego kontynuować. A kto wie, może wprowadzą jakieś urozmaicenie...? - Malto napisał:
- vernille napisał:
- WOW, Ow się pojawiła w wątku i
odpowiedziała mi na pytanie. No to i Wam przy okazji przekażę, że za niewykorzystany Róg nie dostajemy rekompensaty i znikają nawet niewykorzystane Harmonie. ;D Co?! To jest jakiś żart! Teraz się wkurzyłam. Super, że nas o tym wcześniej poinformowano. - vernille napisał:
- Malto, ponoć było napisane w Dzienniku Zmian....
V dzienniku zmian było tylko o spadku wartości na 2 kupony. A usunięcie z zapasów? Oo To już chyba przesada. Może ja wolę wykorzystać za miesiąc/dwa, gdy będą nowe maści? | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:31 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- korane napisał:
- Ja całą siłą woli się powstyrzymałam i nie weszłam na howrse można to uważać za wysokie osiągnięcie .
Masz jeszcze cały dzień do zalogowania się Ja jedynie muszę do 15.27 wytrzymać Potem przyjeżdżają rodzice ,a ja siedzę na laptopie taty,bo mój poszedł na stół operacyjny - nie działająca klawiatura ( wiedziałam ,że facet się zapyta,czy coś się na nią nie wylało...Powiedziałam że to może siostra...A zgadnijcie kto w niedzielę wylał na laptop kompot ),klawisz klawiatury oderwany,lewy przycisk touchpada się tak jakby zapadł,kabel nie łączy (ten żeby laptop był podłączony do prądu) Popatrzył na tą klawiaturą,i powiedział,że już w ogóle to pasowałoby ją wymienić A wejście wieczorem na komputer taty nie wchodzi w grę xD Bo jeszcze popsuję/uświnię.
Ostatnio zmieniony przez karina127 dnia Czw Lip 12, 2012 2:33 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:33 am | |
| - Cytat :
- AzraelAngel, 12 lipca 2012, 10:28:31 (Zgłoś naruszenie)
A co ona może? No protest można zrozumieć ale tylko u tych co mają wielu boskich towarzyszy i je stracą, albo u tych którzy prowadzą projekt 0 PG. Takie dzieci się burzą, a pewnie w ogole na towarzyszy wcześniej nawet uwagi nie zwracały. strzelając fejspalma odpisałam, w waszym imieniu - - Cytat :
- vernille, 12 lipca 2012, 10:30:16 (Zgłoś naruszenie)
AzraelAngel - znów, w imieniu buntowników, wypraszam sobie takiego traktowania. Domyślam się, że nawet nie wiesz co za gracze się buntują i po co jest ten bunt. Dodam jeszcze, że nie są to dzieci. |
| | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:34 am | |
| - karina127 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- korane napisał:
- Ja całą siłą woli się powstyrzymałam i nie weszłam na howrse można to uważać za wysokie osiągnięcie .
Masz jeszcze cały dzień do zalogowania się Ja jedynie muszę do 15.27 wytrzymać Potem przyjeżdżają rodzice ,a ja siedzę na laptopie taty,bo mój poszedł na stół operacyjny - nie działająca klawiatura ( wiedziałam ,że facet się zapyta,czy coś się na nią nie wylało...Powiedziałam że to może siostra...A zgadnijcie kto w niedzielę wylał na laptop kompot ),klawisz klawiatury oderwany,lewy przycisk touchpada się tak jakby zapadł,kabel nie łączy (ten żeby laptop był podłączony do prądu) A wejście wieczorem na komputer taty nie wchodzi w grę xD Bo jeszcze popsuję/uświnię. Ja mam własny, póki co nienaruszony, ale od kiedy moja siostra (7 lat) ma laptopa, to stale trzeba wyciągać z szafki narzędzia | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:35 am | |
| - vernille napisał:
- No i zaczęło się masowe kasowanie wypowiedzi! Dwie przytoczone powyżej zostały ocenzurowane, tak samo jak kilkanaście innych. Moje wypowiedzi - kulturalne, znacie mnie - pozostały nieruszone. Nawet ta z dopiskiem:
- Cytat :
- a Szanowną Moderację proszę o zwrócenie uwagi na teksty posłane do Koniary, bo wiązanki typu "wiedziałam, że niektórzy wymiękną", "więc kasuj konto i papa, zresztą, czy ty przypadkiem miałaś się nie logować dzisiaj?" myślę, że nie są na miejscu...
VERNI YEAAAAAH ;DD Dobrze! Bardzo dobrze! Verni gnęb ich kulturą! <3 Przeraził mnie fakt, że jestem starsza od Ciebie oO' Myślałam, że jesteś pełnoletnia xD I proszę o statystykę | |
| | | Hornet Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:35 am | |
| I jak tam się miewa sytuacja ? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:37 am | |
| - Cytat :
- Przez AzraelAngel, 12 lipca 2012, 10:32:50 (Zgłoś naruszenie)
Nie mowię o wszystkich, ale jak tu weszlam rano to bylo wiele osób które nawet nie wiedzą o co chodzi w zmianie .Wiele osób mysli że w ogóle nie będzie np. dodawania umiejętności ani zabaw.A to nie prawda. I do tego, robią protest na 12 lipca ale i tak sie logują,. I ustalają sobie własny termin na jutro. Z tym nie logowaniem nie ma sensu, im nie zależy na waszej obecności, tylko na kuponach. - Cytat :
- Przez vernille, 12 lipca 2012, 10:35:03 (Zgłoś naruszenie)
Azrael, jeśli nie ma nas, to nie ma i kuponów, dobrze myślę? Uświadamiamy młodych, nieświadomych buntowników o tym, do czego prowadzą te zmiany, jednak zauważ, że my sami też nie mamy kontroli nad wszystkimi użytkownikami.
Liczba userów online 1792 i nie podnosi się od jakichś 15 minut, ale w sumie co jakiś czas są aktualizacje, więc poczekamy jeszcze trochę, pewnie się coś zmieni. |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:38 am | |
| Ile osób na Portugalskim? xD(przypominam-o 9:30 były 64 osoby ) | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:38 am | |
| - Anakondaxxx napisał:
- karina127 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- korane napisał:
Masz jeszcze cały dzień do zalogowania się Ja jedynie muszę do 15.27 wytrzymać Potem przyjeżdżają rodzice ,a ja siedzę na laptopie taty,bo mój poszedł na stół operacyjny - nie działająca klawiatura ( wiedziałam ,że facet się zapyta,czy coś się na nią nie wylało...Powiedziałam że to może siostra...A zgadnijcie kto w niedzielę wylał na laptop kompot ),klawisz klawiatury oderwany,lewy przycisk touchpada się tak jakby zapadł,kabel nie łączy (ten żeby laptop był podłączony do prądu) A wejście wieczorem na komputer taty nie wchodzi w grę xD Bo jeszcze popsuję/uświnię. Ja mam własny, póki co nienaruszony, ale od kiedy moja siostra (7 lat) ma laptopa, to stale trzeba wyciągać z szafki narzędzia Ja mam laptopa już 3 lata Ciekawe,czy serwis ma klawiatury do wymian ... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:39 am | |
| Anakonda, na portugalskim jest 197 osób. |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:39 am | |
| Caddie- odpowiesz na moją wiadomość na PV czy nie? xD | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:40 am | |
| | |
| | | Hornet Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:41 am | |
| Zaraz będzie ich więcej ... | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:42 am | |
| Na amerykańskim 161 W Anglii i na Ukrainie też mało. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:42 am | |
| - vernille napisał:
-
- Cytat :
- AzraelAngel, 12 lipca 2012, 10:28:31 (Zgłoś naruszenie)
A co ona może? No protest można zrozumieć ale tylko u tych co mają wielu boskich towarzyszy i je stracą, albo u tych którzy prowadzą projekt 0 PG. Takie dzieci się burzą, a pewnie w ogole na towarzyszy wcześniej nawet uwagi nie zwracały. strzelając fejspalma odpisałam, w waszym imieniu - - Cytat :
- vernille, 12 lipca 2012, 10:30:16 (Zgłoś naruszenie)
AzraelAngel - znów, w imieniu buntowników, wypraszam sobie takiego traktowania. Domyślam się, że nawet nie wiesz co za gracze się buntują i po co jest ten bunt. Dodam jeszcze, że nie są to dzieci. Możesz ją ode mnie pozdrowić i przekazać, że protest popieram, a towarzyszy miałam w małym palcu. Od kiedy dziewczyna próbowała mnie wykołować z miksami do GP, nie przepadam za nią. Gr. - LadyArvena napisał:
- Malto napisał:
- vernille napisał:
- WOW, Ow się pojawiła w wątku i
odpowiedziała mi na pytanie. No to i Wam przy okazji przekażę, że za niewykorzystany Róg nie dostajemy rekompensaty i znikają nawet niewykorzystane Harmonie. ;D Co?! To jest jakiś żart! Teraz się wkurzyłam. Super, że nas o tym wcześniej poinformowano. - vernille napisał:
- Malto, ponoć było napisane w Dzienniku Zmian....
V dzienniku zmian było tylko o spadku wartości na 2 kupony. A usunięcie z zapasów? Oo To już chyba przesada. Może ja wolę wykorzystać za miesiąc/dwa, gdy będą nowe maści? No właśnie. Też sobie tego o kasacji z konta nie przypominam. Obniżenie ceny Zestawu o 1 kupon - owszem. Będzie płacz, jak to się okaże prawdą.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 12, 2012 2:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:44 am | |
| Wiecie co? Nie wiem którym statystykom wierzyć teraz... na stronie głównej pisze, że jest prawie 5000 osób, a w katalogach, że 1792. o_____O |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:44 am | |
| vernille, bo na stronie głównej pokazuje też niezalogowanych. W katalogach masz samych graczy. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:45 am | |
| Malto, tzn, że 5000 minus to co w katalogach równa się to, co siedzi niezalogowane na stronie głównej? |
| | | Oliii98 Już coś wie
Liczba postów : 108 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:46 am | |
| | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:46 am | |
| vernille, si | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:47 am | |
| Liczba połączonych wzrosła do 1890.. |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:48 am | |
| Vernille - zobaczymy koło 15, grunt, żeby nie wyszła ponad 5 tys zalogowanych. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:50 am | |
| MALTO, ARVENA, pewna graczka napisała taką wiadomość: - Cytat :
- Przez miętova., 12 lipca 2012, 10:45:00 (Zgłoś naruszenie)
vernille - nawet Malto, Lory, Lady Avrena... protestują. Gra była trudna. Nudna. Odchodzą... gra jest łatwa. Nudna. Odchodzą... Jak tu im dogodzić? O.o coś jej odpisać? |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:52 am | |
| Vernille, napisz im dogłębnie, że nie życzymy sobie, aby pisano bzdury o buntownikach, bo nie walczymy o to, by gra była łatwa, nigdy nie gadaliśmy, że gra jest trudna, tylko chcemy by ta gra miała jakiś poziom T.T | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:52 am | |
| - vernille napisał:
- MALTO, ARVENA, pewna graczka napisała taką wiadomość:
- Cytat :
- Przez miętova., 12 lipca 2012, 10:45:00 (Zgłoś naruszenie)
vernille - nawet Malto, Lory, Lady Avrena... protestują. Gra była trudna. Nudna. Odchodzą... gra jest łatwa. Nudna. Odchodzą... Jak tu im dogodzić? O.o coś jej odpisać? " A skąd ty wiesz, że one odchodzą, plotkaro? Mówiły, że są GOTOWE odejść, ale nie odchodzą. Mów prawdę, nie kłam." | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:56 am | |
| - Cytat :
- Przez Ara, 12 lipca 2012, 10:55:06 (Zgłoś naruszenie)
Ja chciałam wziąć udział w tym proteście, ale mój obowiązek mi nie pozwolił. Dam Krew Meduzy osobie, która wymyśli najciekawszy obowiązek niepozwalający na udział w proteście! ;D |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:56 am | |
| - vernille napisał:
-
- Cytat :
Ja chciałam wziąć udział w tym proteście, ale mój obowiązek mi nie pozwolił. Dam Krew Meduzy osobie, która wymyśli najciekawszy obowiązek niepozwalający na udział w proteście! ;D Obowiazek codziennego oporządzenia wirtualnych koników! | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:58 am | |
| - vernille napisał:
-
- Cytat :
Ja chciałam wziąć udział w tym proteście, ale mój obowiązek mi nie pozwolił. Dam Krew Meduzy osobie, która wymyśli najciekawszy obowiązek niepozwalający na udział w proteście! ;D Obowiązek oporządzenia koników,wygrania Merkurego na loterii,wystawienie koni do GP i nie stracenie jedego dnia stażu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|