| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 1:50 am | |
| Wstałam, włączam kompa, w zakładki Facebook i Zagroda, a myszka zaczęła sama na Howrse leciec. Głupi odruch, w końcu nie weszłam i wywaliłam grę z zakładek
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Czw Lip 12, 2012 2:03 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 1:53 am | |
| Kocham tą wypowiedź: - Cytat :
- Przez Gwiazda.., 12 lipca 2012, 09:38:34 (Zgłoś naruszenie)
No i nie oskarżajcie Ow chyba na innch howrse też wycofują jednak towarzyszy i myślicie, że jest tylko ta Ow? Nie... To owlient o tym decyduje.A dla Ow to zwykła praca.Musi jakąś zarabiać na życie.Za wycofaniem towarzyszy jestem na nie.Poprostu nie będę kupowała kuponów bo nie chce się wyróżniać od innych... Może towarzysze nie dawały jakiś wyjątkowych dochodów? i dlatego je wycofują? Bardzo szkoda mi graczy którzy marnowali wiele kuponów na smoki duchy itp.Teraz to wszystko im zniknie za "kilka groszy".Firma musi zarabiać aby utrzymać grę... Ogółem połowy wypowiedzi tej dziewczyny nie zrozumiałam, ale czyż zdanie, że "nie będę kupowała kuponów, bo firma musi zarabiać na tej grze", nie jest genialne? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 1:56 am | |
| Inteligencja tych dzieci mnie przeraża |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 1:57 am | |
| - vernille napisał:
- Kocham tą wypowiedź:
- Cytat :
No i nie oskarżajcie Ow chyba na innch howrse też wycofują jednak towarzyszy i myślicie, że jest tylko ta Ow? Nie... To owlient o tym decyduje.A dla Ow to zwykła praca.Musi jakąś zarabiać na życie.Za wycofaniem towarzyszy jestem na nie.Poprostu nie będę kupowała kuponów bo nie chce się wyróżniać od innych... Może towarzysze nie dawały jakiś wyjątkowych dochodów? i dlatego je wycofują? Bardzo szkoda mi graczy którzy marnowali wiele kuponów na smoki duchy itp.Teraz to wszystko im zniknie za "kilka groszy".Firma musi zarabiać aby utrzymać grę... Ogółem połowy wypowiedzi tej dziewczyny nie zrozumiałam, ale czyż zdanie, że "nie będę kupowała kuponów, bo firma musi zarabiać na tej grze", nie jest genialne? Czytam to już drugi raz i nic z tego nie rozumiem (mimo że zazwyczaj nie mam problemów z odbiorem przekazu). No, może poza tym, że Ow znów ukryła się pod skrzydełkami kolejnej zwolenniczki. Ale to o zarabianiu i kuponach... cóż. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:00 am | |
| Na forum pojawiła się dziewczyna z avatarem protestu i już na nią naskakują: - Cytat :
- Przez ewela:), 12 lipca 2012, 09:53:35 (Zgłoś naruszenie)
aha koniara ma avek że protestuje i sie zalogowała . wiedziałam e niektóży wymięknąa - Cytat :
- Przez anietkaaa, 12 lipca 2012, 09:52:19 (Zgłoś naruszenie)
Koniara 367 - Skasowali ? To że tobie się nie podoba nie znaczy, ze mają ją skasować. Nikt tu Cie nie trzyma, więc kasuj konto i papa, zresztą, czy ty przypadkiem miałaś się nie logować dzisiaj? Ogółem, Koniara, czyli ta od avataru, napisała, że jak dla niej mogliby nawet tą grę skasować i... domyślacie się, co tam się teraz dzieje. ;D |
|
| |
Oliii98 Już coś wie
Liczba postów : 108 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:01 am | |
| Wiecie co przepraszam że teraz będę CAPSEM pisać bo to bardzo ważne! RESTART SERWERA JEST O 4.00 WIĘC NIELOGOWANIE POWINNO BYĆ OD 4 DO 4 INACZEJ ZALICZY NAM WEJSCIE W DANY DZIEN! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:01 am | |
| - vernille napisał:
- No więc... na rozgrywce zderzyłam się z brutalną opinią, że "oni nie logują się do gry, bo... uważają, że ta gra jest GŁUPIA". Tak, tak, dobrze patrzycie, robimy protest, bo gierka jest głupia! Jak to prosto brzmi. ;D
Jakby była głupia skasowałabym się od razu, a nie siedziała 600 dni :/ Co za ludzie... Jak się zalogujecie odruchowo - jak najszybciej wychodźcie i nie wracajcie. Jeśli mają bardzo dokładne statystyki, to i tak wasza nieobecność się odbije. Jakoś do jutra wytrzymamy bez gry... | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:02 am | |
| - vernille napisał:
- Na forum pojawiła się dziewczyna z avatarem protestu i już na nią naskakują:
- Cytat :
- Przez ewela:), 12 lipca 2012, 09:53:35 (Zgłoś naruszenie)
aha koniara ma avek że protestuje i sie zalogowała . wiedziałam e niektóży wymięknąa - Cytat :
- Przez anietkaaa, 12 lipca 2012, 09:52:19 (Zgłoś naruszenie)
Koniara 367 - Skasowali ? To że tobie się nie podoba nie znaczy, ze mają ją skasować. Nikt tu Cie nie trzyma, więc kasuj konto i papa, zresztą, czy ty przypadkiem miałaś się nie logować dzisiaj? Ogółem, Koniara, czyli ta od avataru, napisała, że jak dla niej mogliby nawet tą grę skasować i... domyślacie się, co tam się teraz dzieje. ;D Po przecież ta gra jest taka ważna i święta, że aż mówienie o jej usunięciu to poważne przestępstwo | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:03 am | |
| - Malto napisał:
- vernille napisał:
- Kocham tą wypowiedź:
- Cytat :
No i nie oskarżajcie Ow chyba na innch howrse też wycofują jednak towarzyszy i myślicie, że jest tylko ta Ow? Nie... To owlient o tym decyduje.A dla Ow to zwykła praca.Musi jakąś zarabiać na życie.Za wycofaniem towarzyszy jestem na nie.Poprostu nie będę kupowała kuponów bo nie chce się wyróżniać od innych... Może towarzysze nie dawały jakiś wyjątkowych dochodów? i dlatego je wycofują? Bardzo szkoda mi graczy którzy marnowali wiele kuponów na smoki duchy itp.Teraz to wszystko im zniknie za "kilka groszy".Firma musi zarabiać aby utrzymać grę... Ogółem połowy wypowiedzi tej dziewczyny nie zrozumiałam, ale czyż zdanie, że "nie będę kupowała kuponów, bo firma musi zarabiać na tej grze", nie jest genialne? Czytam to już drugi raz i nic z tego nie rozumiem (mimo że zazwyczaj nie mam problemów z odbiorem przekazu). No, może poza tym, że Ow znów ukryła się pod skrzydełkami kolejnej zwolenniczki. Ale to o zarabianiu i kuponach... cóż. Ow teraz będzie próbowała ich pewnie przekonać, że nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie... a oni jak głupi jej ufają | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:05 am | |
| No i zaczęło się masowe kasowanie wypowiedzi! Dwie przytoczone powyżej zostały ocenzurowane, tak samo jak kilkanaście innych. Moje wypowiedzi - kulturalne, znacie mnie - pozostały nieruszone. Nawet ta z dopiskiem: - Cytat :
- a Szanowną Moderację proszę o zwrócenie uwagi na teksty posłane do Koniary, bo wiązanki typu "wiedziałam, że niektórzy wymiękną", "więc kasuj konto i papa, zresztą, czy ty przypadkiem miałaś się nie logować dzisiaj?" myślę, że nie są na miejscu...
VERNI YEAAAAAH ;DD |
|
| |
Oliii98 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:05 am | |
| A i widzę że jestem jedna z młodszych buntowników Ale zarobiłam jedną z najgorszych kar za byle co xD | |
|
| |
Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:10 am | |
| Ja dostałam -2 pkt karmy, ban na forum i zostałam spyskowana przez "Ubeksoft&Oldient" | |
|
| |
Oliii98 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:12 am | |
| Ja bana na grę na 30 dni, usunięcie brata konta i -6pkt karmy.... A i na serio proszę o zwrócenie uwagi na mojego pierwszego posta na str 19... może być to ważne... | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:12 am | |
| - Oliii98 napisał:
- A i widzę że jestem jedna z młodszych buntowników Ale zarobiłam jedną z najgorszych kar za byle co xD
Ja też jedna z najmłodszych : D | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:13 am | |
| - kolorowa85673 napisał:
- Oliii98 napisał:
- A i widzę że jestem jedna z młodszych buntowników Ale zarobiłam jedną z najgorszych kar za byle co xD
Ja też jedna z najmłodszych : D Nie tylko wy.Mm wrażenie,że jestem najmłodsza z protestujących. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:14 am | |
| - nataliaizy napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- Oliii98 napisał:
Ja też jedna z najmłodszych : D Nie tylko wy.Mm wrażenie,że jestem najmłodsza z protestujących. Dołączam do najmłodszych. ;D Ale wiek tu nie jest ważny, liczą się chęci | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:15 am | |
| - Oliii98 napisał:
- Wiecie co przepraszam że teraz będę CAPSEM pisać bo to bardzo ważne!
RESTART SERWERA JEST O 4.00 WIĘC NIELOGOWANIE POWINNO BYĆ OD 4 DO 4 INACZEJ ZALICZY NAM WEJSCIE W DANY DZIEN! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:15 am | |
| - Cytat :
- wasz protest
Przez szokolondia, 12 lipca 2012, 10:14:41 (Zgłoś naruszenie) wlasnie widze jak ten wasz protest wyglada nadal jest zalogowanych nw 20.000 uzytkownikow ja niemoge super protest
|
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:16 am | |
| Hanka - Owszem Ktoś może mieć 15 i zachowywać się jak prosie | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:17 am | |
| - Kamil2010 napisał:
-
- Cytat :
- wasz protest
Przez szokolondia, 12 lipca 2012, 10:14:41 (Zgłoś naruszenie) wlasnie widze jak ten wasz protest wyglada nadal jest zalogowanych nw 20.000 uzytkownikow ja niemoge super protest
Paranoją jest, że logują się i wypowiadają się tam gracze, którzy protestują. Niby protestują. A niby Polacy umieją się jednoczyć. Tia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:17 am | |
| WOW, Ow się pojawiła w wątku i odpowiedziała mi na pytanie. No to i Wam przy okazji przekażę, że za niewykorzystany Róg nie dostajemy rekompensaty i znikają nawet niewykorzystane Harmonie. ;D Już mi nie odpowiedziała na pytanie, czy to ona ocenzurowała połowę strony, ale zakładam, że tak...
Swoją drogą, jeśli odpisała i jeśli cenzuruje, to na bank musiała przeczytać tą moją długą wiadomość, skierowaną i do Administracji. :3 |
|
| |
tisi Nowy
Liczba postów : 37 Dołączył : 14/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:18 am | |
| Ojej! Ojej! Ojej! Weszłam! Nie chciałam... Nie wiedziałam... Ale jak zobaczyłam banner to karta z Howrse odleciała w niebyt. Dawno mnie tu nie było... | |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:18 am | |
| SZPIEG JEST JEDEN WIĘC PROSZĘ NIE WCHODZIĆ NA HOWRSE ŻEBY NAM POMÓC ,ZOBACZYĆ ILE OSÓB WESZŁO BO TYM NAM JESZCZE BARDZIEJ ZASZKODZICIE ! | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:19 am | |
| - vernille napisał:
- WOW, Ow się pojawiła w wątku i odpowiedziała mi na pytanie. No to i Wam przy okazji przekażę, że za niewykorzystany Róg nie dostajemy rekompensaty i znikają nawet niewykorzystane Harmonie. ;D
Co?! To jest jakiś żart! Teraz się wkurzyłam. Super, że nas o tym wcześniej poinformowano. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:20 am | |
| Malto, ponoć było napisane w Dzienniku Zmian.... |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:21 am | |
| Ja całą siłą woli się powstyrzymałam i nie weszłam na howrse można to uważać za wysokie osiągnięcie . | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:22 am | |
| Czytałam i nic takiego tam nie widziałam... No nic, w sumie dla mnie żadna różnica, kasacja po zdjeciu bana, ale i tak zareagowałam spontanicznie Widać Ow i howrse działają mi już na nerwy | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:22 am | |
| A ja zaliczam się pewno do najmłodszej protestującej Weszłam tylko na stronę główną,na szczęście przypomniałam sobie ,że dzisiaj się nie logować Taki odruch ...Codziennie,pierwsze,co robię załączając komputer jest włączenie howrse | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 2:24 am | |
| - hanka1998 napisał:
- nataliaizy napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- Oliii98 napisał:
Ja też jedna z najmłodszych : D Nie tylko wy.Mm wrażenie,że jestem najmłodsza z protestujących. Dołączam do najmłodszych. ;D Ale wiek tu nie jest ważny, liczą się chęci hanka - jakoś nigdy nie traktowałam cię jak dużo młodszą. Gdybyś nie miała w profilu wieku, to pewnie typowałabym więcej - Oliii98 napisał:
- Wiecie co przepraszam że teraz będę CAPSEM pisać bo to bardzo ważne!
RESTART SERWERA JEST O 4.00 WIĘC NIELOGOWANIE POWINNO BYĆ OD 4 DO 4 INACZEJ ZALICZY NAM WEJSCIE W DANY DZIEN! Niekoniecznie. Reset serwera nie jest taki ważny. Statystyki są podawane zazwyczaj dobowo. Shadowbane miał dawniej reset o 5 po południu XD U Krezusa tez np. liczy się data. I w profilu masz wpisane "ostatnio zalogowana XX.07.2012". Więc jakbyś była koło tej 3 rano, to ci załapie już dwunastego. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
|
| |
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|