Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:07 am | |
| | |
| | | moja stadnina1 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:20 am | |
| ja wkleiłam na polskim serwerze baner i avek i tak samo zrobiłam na ogólnoświatowym serwerze! | |
| | | Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:30 am | |
| moja stadnina1. Wiele osób tak zrobiło... | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:40 am | |
| ja idę spanować forum raz ię żyje stworze taki temat na rozgrywce | |
| | | Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:46 am | |
| korane. Z tego co pamiętam to miało być pokojowe | |
| | | koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:49 am | |
| Na PL chcę być na bieżąco, więc ban na forum jest niewskazany, ale mam jedno konto do stracenia na int. Dawać banerki! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:55 am | |
| Saphira to jest pokojowe ale muszą nas zauważyć chociaż juz degustujemy forum | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:09 am | |
| - Sakura napisał:
- Sharpy napisał:
Owlient aktualnie nie ma nic do gadania. Gracze nie mają nic do gadania. Siłą decydującą są analitycy Ubisoftu, i tylko walac ich po kieszeni mielibyśmy szansę coś wskórać... ale my i tak nie jesteśmy ich "targetem" - podstawa zysku to dzieci, które wydają po 300zł na kupony przez SMS...
ps. bana na forum dostałem, kiedy postnąłem linka do: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/ Jest to jedna z metod jak walnąć ich po kieszeni i jednocześnie uprzyjemnić sobie życie... nie ładując reklam. Nie wiedziałam, że dzieci dysponują kwotą 300 zł, ale może to ja wychowałam się w innych czasach, kiedy to dostawało się 10 czy 15 zł na 2 tyg. i co najśmieszniejsze, wystarczało na wszystko (!) Ja też nie wiedziałam ...Ja dostaję dychę na miesiąc ,i o dziwo jeszcze nigdy mi nie brakło.Co więcej ,kuponu nie kupiłam ani razu,mam w 4 literach ten cały Owlient ,a o Ubisoft'cie już nie chcę mówić... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:14 am | |
| karina to tak samo jak ja Mam przez to wszystko -1 punkt karmy za to że nie działam zgodnie z regulaminem
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:16 am | |
| Ja dostałam -1 pkt. ,proszę :
Witaj,
Twoja wiadomość na forum została zgłoszona jako nadużycie 06.07.2012, 19:56:38:
Powód: I ciekawe,czy za : nie róbcie z nas DEBILI! dostanę ban ,tak jak inna graczka ,bo "obraziła" tym najjaśniejszy Owlient..
Po sprawdzeniu przez Zespół Moderatorów, zdecydowaliśmy, że twoje zachowanie nie jest zgodne z zasadami panującymi na forum.
W konsekwencji, twoją karą jest: * zbanowany z forum na 1 dzień * traci 1 punkt karmy
Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.
Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.
Dziękujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse | |
| | | Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:24 am | |
| zbanowali mi konto xD nie no, ekstra ciekawe ile karmy będę mieć teraz bujcie sie mnie, mam bana na gre, jestem okropną osobą | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:26 am | |
| | |
| | | Oliii98 Już coś wie
Liczba postów : 108 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:34 am | |
| Cóż ja chciałam se założyć konto aby śledzić poczynania howrse.... łe trochę od Howrse czasu mi nie zaszkodzi.... będę was tu męczyć Tyle banów za konfidentów. angelika101 - odejmuje 5pkt karmy... przynajmniej mi tak odjęło. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:59 am | |
| tak, mnie niby nie ma, ale jak wpisalam imie mojego konia w katalogi to był 5plt? czyli mam juz 4.. xD | |
| | | Sharpy Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:01 am | |
| Ja mam ciekawego mojego bana na forum. - Cytat :
- Nie możesz korzystać z forum, ponieważ ta opcja została dezaktywowana na twoim koncie.
Poza tym ani me ani be, ani kukuryku. Ani karma nie odjęta ani komunikat za co, od kogo, na ile czasu, nic. Po prostu tajemniczy knebel. Kilka godzin później dostałem: - Cytat :
- Witaj Sharpy,
Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse.
Powód: Wysyłanie wiadomości na forum gry nie związanych z tematem - spam. Prosimy zapoznać się z regulaminem forum.
To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.
Dziekujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse
Ot, knebel. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:03 am | |
| - angelika101 napisał:
- tak, mnie niby nie ma, ale jak wpisalam imie mojego konia w katalogi to był
5plt? czyli mam juz 4.. xD Wydaje mi się, że konto jest zbanowane jako czyjeś multi więc konie mają prawo być ale pewien nie jestem |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:08 am | |
| Tak.. są w katalogach.... amgelika101 - do kiedy masz bana? Bo ja do 8.08... i też 4pkt karmy. Ktoś tu nakonfidencił dlatego popieram blokadę tematów.. więc i tak jakby biorę udział w buncie bo nie mam na co wejść Mam tylko nadzieję że poukładam to i owo na koncie jak mnie odbanują... a i do kiedy trwa promocja z towarzyszami...? A i na koniec. Tu jeszcze nie jest źle. Jak graliśmy z bratem na pewnej grze na różnych kontach innych emailach, nic se nie dawaliśmy to nas zbanowali do 2024 tak nie napisałam źle! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:10 am | |
| cóż, Hanka mówiła że będzie ban na 30dni, jak będzie 4ever to sie pogodze. straciłam tylko SLH, WT, 2KF, 5RP, z 6P, Marsa, ok 10jednorożców, moje ulubione konie... to nic, będą nowe - Oliii98 napisał:
- amgelika101 - do kiedy masz bana? Bo ja do 8.08...
i też 4pkt karmy. Ktoś tu nakonfidencił dlatego popieram blokadę tematów.. więc i tak jakby biorę udział w buncie bo nie mam na co wejść Mam tylko nadzieję że poukładam to i owo na koncie jak mnie odbanują... a i do kiedy trwa promocja z towarzyszami...? A i na koniec. Tu jeszcze nie jest źle. Jak graliśmy z bratem na pewnej grze na różnych kontach innych emailach, nic se nie dawaliśmy to nas zbanowali do 2024 tak nie napisałam źle! nie wiem do kiedy mam, nie napisali do 2024?! ja nie moge... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:31 am | |
| Spróbuj się zalogować.. wtedy pokaże ci się do kiedy cię banli Ja se poczekam rozwinę graficzne skrzydła wyjadę na wakacje w przyszły tyg i zleci Trochę może na nk wejdę i głosuję buntownikom! | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:32 am | |
| Szit, nie nadążam ogarniać tematu. Rzucam PL, bo niektórzy nadal działają jak za komuny, pójdę działać na INT, tam przynajmniej szanują nasze zdanie. Btw po mojej szyderczej wiadomości na kontakt, przesyconej zwrotami 'drogi automacie' etc otrzymałam odpowiedź - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".
Dziękujemy,
Załoga Howrse Nie mam pytań oO" | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:48 am | |
| Nie można nic zrobić... Nie możesz się zalogować, ponieważ Twoje konto zostało zbanowane za 10.07.2012, 10:57:54 (powód: Multikonto)
nie pisze bo kiedy, nie pisze też czy za zawsze... | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:50 am | |
| - Ulquiorra666 napisał:
- HAHA xD paczajcie co napisała Panna Mia, która na początku wypowiadała się ZA naszym buntem i PRZECIWKO zmianom.
"Przykro mi , ale moim zdaniem protest nic nie zrobi : / To wszystko zależy od Owilneta dodanie towarzyszy podwyższało sumę pieniężną do opłacania domeny. Zapewne nie posiadają odpowiedniej ilości pieniędzy by opłacić Howrse. Zrozumcie ich. Jestem przeciw protestu.
Dziękuję za przeczytanie..."
Już nie wiem czy się śmiać, czy płakać jak czytam niektóre posty... Gdyby coś miało tak bardzo obciążać serwer, to by tego nie wprowadzali. Ludzie też obciążają serwer swoimi kontami, może więc od razu połowę graczy skasować? Zastanwiam się, jak mogłam spędzić tyle czasu wśród takich ludzi... - Ulquiorra666 napisał:
Napisałam również do osoby, która mnie zgłosiła z pytaniem za co. Zresztą też wam skopiuję.
Ja: Witaj Mam pytanie, Dlaczego zgłosiłeś moją wiadomość do Ciebie jako obraźliwą? Czy ona Cię w jakiś sposób obrażała? Bo nie było tam żadnych wyzwisk, przekleństw itp. Jeśli Ci nie pasuje bunt możesz go po prostu zignorować, przecież nikt Cię nie zmusza do brania udziału. Moim zdaniem to było zwykłe kłamstwo, bo w mojej wiadomości nie było nic obraźliwego pod Twoim ani niczyim kątem. Pozdrawiam
dia111: Namawianie ludzi do buntu który wywołał jakiś troll?! Weź... Wierzycie w coś co jest nieprawdą...a ten Wasz ,,protest`` nic i tak nie zdziała...większość z graczy którzy piszą o tym proteście i tak się zaloguje...nic nie zyskacie tylko stracicie... Poza tym zgłaszać sobie mogę i nikt mi nic nie zrobi, a to było słuszne.
Ja: Dobrze, tylko, że ja się nie pytałam, co Ty sądzisz o proteście Pytałam, która część mojej wiadomości Cię obrażała.
dia111: Jakbyś uważniej czytała ze zrozumieniem to zrozumiałabyś że całość... Takie wiadomości każdy może zgłosić jako Spam...a ja z tego korzystam bo po mojemu to przegięcie zagracać komuś pocztę...
Ja: Ok. Tylko, że Ty nie zgłosiłeś tego jako spam, ale jako obraźliwą wiadomość.
Potem już mi nie odpisał. Chyba brak argumentów ;p Generalnie to ja też bym go mogła zgłosić za to, że mi zarzuca iż nie umiem czytać. W końcu jest to na pewno bardziej obraźliwe od tego, że go kulturalnie i grzecznie poinformowałam (nie zmuszałam do brania udziału), o tym, że robimy strajk... Także paczajcie do kogo piszecie Szpiedzy są wszędzie :p Ja w swojej "karierze" na howrse zgłosiłam tylko raz kogoś z PW. Oferował mi 100 kuponów za wspólną gre na moim koncie XD Jedną osobę zablokowałam, jak chciała swojego konia odkupić, którego komuś sprzedała, a ja od tej drugiej osoby nabyłam. Oczywiście chciała dać mi mniej, niż ja zapłaciłam. Na forum zgłaszałam trolli typu "a twoja matka ...." itp. Ale zgłaszanie za drobiazgi? I to jeszcze znajomych? Oo - Malto napisał:
- Pf!
Zerknęłam na międzynarodówkę, bo tam się dziś nie logowałam. I co? I avatar o proteście usunięty, banner został, upomnienie przyznane, forum zablokowane
- Cytat :
- Hello Maltoh,
You have recently received a warning for breaking one or more of the rules of Howrse.
The reason is as follows: Inappropriate behavior is a forbidden by the general user conditions on Howrse Inappropriate behavior is a forbidden by the general user conditions on Howrse For the moment, this is only a warning. You will not be penalized. However, a second infraction will lead to your being sanctioned.
Thank you for your understanding,
The Howrse team Napisałam na forum dwa posty, w tym jeden to wklejenie obrazka szarusi Mówiłam, że pogadała z naszą Ow XD - Ulquiorra666 napisał:
- Oliii98 napisał:
- Wiecie co? Ten ich ''system'' to
po prostu ludzie którzy na nas mówią.... żal mi ich no-life'ów... ludzie idźcie popływać opalać się czy co a nie zgłaszać.... Mnie też żal tych noł-lajfów ;p Po co zgłaszają? Mogą nie paczeć na nasz protest, nikt im nie każe. Ewidentnie im się nudzi. Ja tam wolę poświęcać czas mojemu prawdziwemu koniowi niż wirtualnym :3 Nie mówię od razu, że mają konia kupować! (chociaż pewnie za kasę, którą wydali na kupony już by mogli xD) Ale niech sobie znajdą jakąś pasję, bo dla mnie ślęczenie przed kompem to nie zainteresowanie. Jak to mówią: inteligenty człowiek nigdy się nie nudzi Chociaż to są głównie dzieciaki, więc trudno ich nazwać inteligentnymi. Ale gdzie są rodzice? Ile te dzieciaki czasu przed kompem spędzają, że nie mają innych zainteresowań? - carrie17 napisał:
- Moi drodzy, przemyślałam sobie kilka spraw i uważam, że osiągnęliśmy już swój cel
Chyba już każda osoba na howrse słyszała o naszym proteście, a w szczególności Ow, Kowelan, moderacja. Nam pozostało tylko rozgłaszanie go dalej, oraz nie logowanie się 12 lipca - by nie wyjść na kretynów.
Reszta tak naprawdę zależy przede wszystkim od Ow, zobaczymy jakim jest łącznikiem i ile ma do powiedzenia. Sprawa towarzyszy wydaje mi się i tak przegrana, ale być może 'góra' dowie się o naszym niezadowoleniu i na przyszłość zmienią zasady dodawania 'nowości' Też mi się wydaje, że nie jest źle Nawet jeśli teraz te zmiany wejdą, a na interze dostałam dziś o nich PW z przypomnieniem, to wiedzą, że chcemy grę trudniejszą. I może za dwa-trzy miesiące coś w tej kwestii zmienią. Więc można konta nie kasować i wrócić za jakiś czas XD - EREIS napisał:
- ja bym dla kropki nad "i" napisała mail o całej sytuacji
do francuskich władz gry, żeby dokładnie im powiedzieć co jak skąd dlaczego i po co żeby nie było niedomówień i była pewność ze dotarło we właściwym przekazie i sensie Dziś wieczorem, o ile się wyrobię (nie siedzę cały dzień na kompie przecież XD ), będzie wstępna wersja pisma. - alma021 napisał:
- mi mars daje diament ale nie wejde!
tylko boje się że oni coś szykują hmmmmmm ale w sumie skąd będą wiedzieć że dana osoba protestuje? Mi krezus ma dwa kupony dać, a niech spada XD Nie będą wiedzieć kto. Ale mają, tak jak każda strona statystyki. I będzie ile osób tego dnia się zalogowało/weszło na stronę. Na wykresach też im się zrobi mały dołek, jak protest wyjdzie. - Anakondaxxx napisał:
- Ile napisaliście epopei na kontakcie? Ja jestem przy drugiej
Jedną. Na razie. I wciąż czekam na odpowiedź - Sakura napisał:
- Sharpy napisał:
Owlient aktualnie nie ma nic do gadania. Gracze nie mają nic do gadania. Siłą decydującą są analitycy Ubisoftu, i tylko walac ich po kieszeni mielibyśmy szansę coś wskórać... ale my i tak nie jesteśmy ich "targetem" - podstawa zysku to dzieci, które wydają po 300zł na kupony przez SMS...
ps. bana na forum dostałem, kiedy postnąłem linka do: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/ Jest to jedna z metod jak walnąć ich po kieszeni i jednocześnie uprzyjemnić sobie życie... nie ładując reklam. Nie wiedziałam, że dzieci dysponują kwotą 300 zł, ale może to ja wychowałam się w innych czasach, kiedy to dostawało się 10 czy 15 zł na 2 tyg. i co najśmieszniejsze, wystarczało na wszystko (!)
Też mam AdBlocka i na szczęście nie nabijam koniunktury na reklamy Ubisoftowi i Owlientowi (chyba w takiej kolejności ), z czego niezmiernie się cieszę . Ja w ogóle kieszonkowego nie miałam XD Czekoladę itp kupowali rodzice, ciuchy razem z mamą, na wycieczkę (których nasze szkoły praktycznie nie organizowały) też mama dała... Na głupoty rodziców nie naciągaliśmy bo wiadomo jak z kasą jest. Na komórce zawsze coś było i jest, kasy się nie marnuje na głupie sms'y to 20zł miesięcznie spokojnie wystarcza. Jeśli dzieciak dysponuje taką kwotą to rodzic jest po prostu głupi. Bo dziecko i tak zmarnuje kasę, a potem rodzic mu musi potrzebne rzeczy kupować. I gdzie tu ta wielka nauka oszczędzania? - Caddie napisał:
- Również mam AdBlocka, bez niego nawet bym na Howrse nie weszła. oO'
Anakondaxxx dzięki za screen. Raz zainstalowałam tego typu program. To wcięło mi konie boskie Oo Musiałam dodać howrse do wyjątków. - alma021 napisał:
-
to prezent mojej siostryXD Celnie rzucam - koszolak napisał:
- Śledzę sobie kulturalnie wątek na forum howrswym, a tu nagle przegląd techniczny. też tak macie? o tej porze?
Trochę zostało jednak ludzi, którzy się nie dali ugłaskać powtarzanym do bólu tekstem, że każda zmiana powoduje kolejną zmianę, czy jakoś tak trzymajcie się rebelianci!
Doczekałam się wiadomości od kontaktu w sprawie ZH zachowanego w zapasach. Ponieważ jego wartość zostaje przez nich obniżona, pytałam czy mają zamiar to jakoś zrekompensować. Oczywiście nie, bo przecież mogę te wszystkie ZH wykorzystać teraz.
Edit: i już po przeglądzie A może nie mam jeszcze odpowiedniego konia? Nie mam prawa zużyć za miesiąc? Wkurza mnie ich punkt widzenia... :/ - Szarusia16 napisał:
- Nie na temat ale..
- Cytat :
- Osoby niedowidzące i
niewidzące mogą teraz łatwiej wykonywać akcje, jakie przedtem były dla nich niedostępne, takie jak zmiana profilu konia lub zajmowanie się łąkami. Może mi ktoś wytłumaczyć jak osoby niewidzące mogą grać w internetową grę? XD Jestem ciekawa, jak osoba niewidzaca może się w ogóle zalogować -_- - karina127 napisał:
- Sakura napisał:
- Sharpy napisał:
ps. bana na forum dostałem, kiedy postnąłem linka do: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/ Jest to jedna z metod jak walnąć ich po kieszeni i jednocześnie uprzyjemnić sobie życie... nie ładując reklam. Nie wiedziałam, że dzieci dysponują kwotą 300 zł, ale może to ja wychowałam się w innych czasach, kiedy to dostawało się 10 czy 15 zł na 2 tyg. i co najśmieszniejsze, wystarczało na wszystko (!) Ja też nie wiedziałam ...Ja dostaję dychę na miesiąc ,i o dziwo jeszcze nigdy mi nie brakło.Co więcej ,kuponu nie kupiłam ani razu,mam w 4 literach ten cały Owlient ,a o Ubisoft'cie już nie chcę mówić... Ja też mam ich coraz głębiej gdzieś... Po tym, jak się zachowują... Chyba sobie zrobię dłuuugą przerwę od gry, i wrócę, jak zdecydują się zmienić coś na lepsze. Oczywiście po proteście Kto wie, może Shadowbane niedługo wróci... - angelika101 napisał:
- zbanowali mi konto xD nie no, ekstra ciekawe ile karmy będę mieć teraz bujcie sie mnie, mam bana na gre, jestem okropną osobą
Za to masz teraz większe grono znajomych XD - Clue napisał:
- Szit, nie nadążam ogarniać tematu. Rzucam PL, bo niektórzy
nadal działają jak za komuny, pójdę działać na INT, tam przynajmniej szanują nasze zdanie.
Btw po mojej szyderczej wiadomości na kontakt, przesyconej zwrotami 'drogi automacie' etc otrzymałam odpowiedź
- Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za komentarz, przekażemy go właściwym osobom. Twój komentarz pomoże nam ulepszać grę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Howrse, wyślij nowe zgłoszenie, używając opcji, która najlepiej pasuje do Twojego problemu, innej niż "Wyślij komentarz".
Dziękujemy,
Załoga Howrse Nie mam pytań oO" Pisałaś do automatu, to ci odpisał XD | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 6:57 am | |
| LadyArveno,jak tam ten tekst ?Obiecałam go dzisiaj dać. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 7:04 am | |
| angielika101- a miałaś ''multi'' np nie wiem brata siostry konto na twoim kompie? Bo może wzięli twoje za multi innego na twoim komputerze... a i przykro mi konto zostało zbanowane możesz ewentualnie napisać do nich że to było twoje główne czy co bo inaczej pach nie ma LadyArvena - cóż ja nawet nie chcę od mamy kasy... starczy mi to co dostaję na gwiazdkę urodziny i ze stypendium.. a te no-lify mnie dobijają ;( chociaż nie straciłam konta odbuduje sie ale mam tam konkurs - ludzie se poczekają... | |
| | | Mania Już coś wie
Nick w grze : Mani2000 Liczba postów : 111 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 7:51 am | |
| | |
| | | alma021 Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 7:52 am | |
| LadyArvena-to taka wizja mojej siory | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 8:20 am | |
| Szarusia w windows jest opcja czytania tekstu, gdy najedzie się kursorem | |
| | | moja stadnina1 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 8:22 am | |
| jeśli dostane bana to co mi tam i tak zaczynam od nowa bo miałam włam jestem złaaaaa | |
| | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 8:39 am | |
| Dostałam -1 pkt karmy bo: Witaj Anakondaxxx, Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Wulgarne zachowanie na kontakcie oraz obrażanie firmy Ubisoft podczas kontaktu z obsługą gry. Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse. Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse Najjaśniejszy Ubisoft poczuł się urażony? Mam to tam, gdzie słońce nie dochodzi! EDIT: Sorcia, Ubeksoft
Ostatnio zmieniony przez Anakondaxxx dnia Wto Lip 10, 2012 8:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 8:39 am | |
| - stewardessa napisał:
- Szarusia w windows jest opcja czytania tekstu, gdy najedzie się kursorem
No pacz czego się można dowiedzieć dzięki howrse xd | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |