Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 16, 2012 2:16 am | |
| Ja nawet nie wchodzę na te nasze ''forum'',jeśli tak je można nazwać przynajmniej. Po co?Aby dostać bana za to,ze coś skrytykujesz w sposób uprzejmy?Nie dziękuję,powstrzymam się od tej przyjemności. | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 16, 2012 8:03 am | |
| carrie, cóż, ja też pewnie niedługo konto usunę tylko pozbędę się reszty swoich przedmiotów. Albo raczej poczekam do następnej zmiany, ostro ich pokrytykuję i poczekam, aż sami usuną mi konto Ulquiorra666, całego wątku nie czytałam, a w akcji nie miałam szans uczestniczyć, ale z tego co zdążyłam się zorientować zostaliśmy olani, a do tego po chamsku potraktowani. Widać, że Admini nie radzą sobie z krytyką i tyle. Od razu przypomina mi się Ostrzeżenie, które dostałam po wypowiedzeniu się przy przedostatniej zmianie. A dostałam je gdyż zacytowałam Ow i dopisałam "wysłannik z ciemnej strony mocy". To było już żałosne Ja nie wchodzę od bardzo bardzo dawna na fora na howrse - oistatnio się tam udzielałam podczas którejś zmiany. Dlaczego? Bo wszystkie wątki, w których można było sobie popisać są zamknięte i wywalone, a te, które zostały raczej szybko się wyczerpują. Bo ile można gadać o tym co dostało się w RO? Sorry, ale czy modzi naprawdę sobie nie dadzą rady? Jest ich teraz w sumie więcej niż wątków na Wydarzeniach. | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 16, 2012 4:27 pm | |
| asiamar98 - Zgadzam się, oni są po prostu żałośni z tym banowaniem na prawo i lewo bez podstawy. A my się tylko możemy na nich powkurzać za to, bo możemy im naskoczyć tak naprawdę. A im po prostu władza do głowy uderza czy coś ;p Nie wiem co jest złego w stwierdzeniu "wysłannik z ciemnej strony mocy". Zgłosilaś to na kontakt? | |
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 17, 2012 1:59 am | |
| Hm, nie, nie widziałam w tym sensu, bo napisaliby mi, że obraziłam "mojego zwierzchnika" lub coś równie głupiego i tyle... A ja wtedy myślałam, ze tego osta dostałam za ostrą kłótnię z jedną laską, a oni znaleźli sobie ważniejszy powód xD | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 17, 2012 5:20 am | |
| Sakura- twoja liczba postów wynosi 2009 jak rok. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 17, 2012 9:14 am | |
| Uwaga, tu i teraz wyżywam się na temat Howrse: - Cytat :
- Ubisoft: Każdy musi kupić przynajmniej 10 Kuponów, bo inaczej nic nie wygra i tylko zawadza na serwerze, a jak nie kupi, to nie sp*****a, bo nas to g***o obchodzi jakiś d**** który nie daje nam KASY! Bo liczy się tylko KASA!
Polska Ow: Nie protestuj! Trolle mnie g***o obchodzą, tylko ważne, żeby gracze tracili Karmę za durnostki! A jak ci przeszkadza, to mor** w kubeł i sp*******j!
JA: Słuchajta no, Ow i Ubisoft! Sami s***********e, bo mnie to g***o obchodzi, że was nic nie interesuje! Kto tu się boi i nie odpowiada na Kontakt, no kto? Ja? Nie! Spadaj na drzewo, Ubisoft i Ow!
Ubisoft: Macie nas wielbić i kochać nad życie, bo my jesteśm najlepsi, i tyle pracy wkładamy w grę, macie nas wielbić I bić pokłony!
Ubisoft marzy: <--- gracze
JA: S**m na was -,- Będę walczyć o lepszą grę, Polacy umieją!
Ubisoft
Ow: Zły gracz, zły! Nie zamknął wątku, bo zapomniał! To się ludziom nigdy nie zdarza!
JA: Spadaj, małpo, na drzewo -,- Za użyte przekleństwa , ale to było konieczne by powstałą siła przekazu. W razie czego post można skasować... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Sie 21, 2012 5:26 am | |
| A mojej się wczoraj nudziło w nocy i moja z komórki sobie napisała zgłoszenie. Masło maślane do tego nudne jak flaki z olejem, ale o to mi chodziło, bo chcę zobaczyć czy na krytykę odpowiadają z automatu, czy uraczą mnie odpowiedziami na pytania - Cytat :
- Cóż, jakiś czas zbierałam się do wysłania kolejnego zgłoszenia, bo wiem jaką odpowiedź dostanę - przyjeliście do wiadomości i straaasznie wam pomogłam wysyłając moją opinię. Jednak piszę z nadzieją szaleńca, że może za którymś razem coś do was dotrze. Albo jest to po prostu już... przyzwyczajenie? W każdym razie przechodząc do rzeczy; naprawdę nie rozumiem waszego toku rozumowania i mam pytanie, czy możecie mi to wyjaśnić? Dlaczego "pytając nas o zdanie" słowa ostrzejszej krytyki nagradzacie odjęciem punktów karmy? Czemu pytacie nas o zdanie, ale do wiadomości przyjmujecie tylko pochwały? A może po prostu stawiacie nas przed aktem dokonanym i łudzicie pozwalając nam wyrazić się na dany temat tak jakbyśmy mieli na to wpływ? Czy nie lepiej w takim wypadku dodać zamknięty temat, czysto informacyjny jeżeli Administracja gry najwyraźniej nie radzi sobie z krytyką pod jej adresem? Naprawdę tego nie rozumiem. Tak samo jak tego, że ludzie, którzy postanowili odważniej wyrazić swoje zdanie - ba, odważyli się na protest! - zostali ukarani odjęciem punktów karmy/ skasowaniem konta/ banem. Odwoływaliście się wtedy do regulaminu... Możecie wskazać mi jego punkt/y, które zostały przez ukaranych graczy złamane? Przypominam, że w tym kraju od dawna obowiązuje wolność słowa. Czy wy jesteście ponad nią? Nie, nie bawię się teraz w obrońcę uciśnonych. Po prostu jestem ciekawa odpowiedzi na moje pytania. Bo nie znam ich. Nie rozumiem tego co robicie, co chcecie nam przez to pokazać. Nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, że tracicie graczy. I to przez swoje postępowanie, a nie zmiany narzucone "z góry". Nie mówię tylko o graczach którzy usunęli konto, ale i o tych, którzy konto nadal mają, lecz nie grają. Oni już nie zainwestują w tą grę, nie przyniosą wam zysków. Ale przyjdą następni, was to nie obchodzi. Co z tego, że garstka ludzi zrezygnuje z gry? Co z tego, że jasyć szaraczkowie nacisną wam na odcisk, jeżeli nic im to nie da? Ale tak może być do czasu. Ci szaraczkowie nie polecą już tej gry znajomym, raczej ich do niej zniechęcą. Ale róbcie tak dalej, przecież inni gracze nadal będą wydawać realne pieniądze na tą grę, my nie jesteśmy wam potrzebni, prawda? Wybiliście się, nie musicie o żadnego użytkownika specjalnie zabiegać. Tylko czy warto zniechęcać do siebie ludzi już samym podejściem do nich? Wiele osób twierdzi, że traktujecie nas jak śmieci, nawet jak szmaty. Może warto by było zbudować sobie lepszy wizerunek? To tak do wiadomości.
Jednakowoż ze zniecierpliwieniem będę wyczekiwała odpowiedzi na moje pytania, asiamar98 Jestem strasznie ciekawa co mi odpiszą, naprawdę xDD | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Sie 21, 2012 5:31 am | |
| Strzelam, ze coś w deseń tego co ja dostałam za podobne opinie - -dzięki za zgłoszenie, mamy je w nosie.
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 22, 2012 4:02 am | |
| Uhm, dostałam już taką odpowiedź jak razem ze znajomymi zbieraliśmy "gorzkie żale" i wysłaliśmy je na kontakt. Wtedy oprócz "jesteśmy Ci masakrycznie wdzięczni za opinię, pocałujcie misia w d*pę" dostaliśmy również informację, że sprawdzaniem wszystkich prac wysłanych do CP zajmują się te same osoby, a to, że polscy twórcy są traktowani co najmniej nie fair uzasadnili tym, że każdy może kiedyś coś przeoczyć - nawet siodło/kantar/uzdę na koniu, to że koń jest koniem pociągowym lub ma złożone tło, albo to, że na pracy jest podpis. Szkoda tylko, że jeśli chodzi Polaków dużo łatwiej stwierdzić tej całej "komisji", że koń jest plagiatem Ach, no i poza tym zostaliśmy jeszcze poinformowani o naszej niewiedzy w kilku sprawach, jak np. tej, że moderatorzy nie usuwają kont graczom tylko robią to admini - wielka mi różnica kiedy nam nie chodziło o to kto to robi, a że ktoś robi to bezpodstawnie. Naszym zdaniem oczywiście. Więc może tutaj też wysilą się na trochę oryginalności | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 22, 2012 11:42 am | |
| asiamar98 - wysłałam coś bardzo podobnego na kontakt. Odpowiedź: - Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za zgłoszenie, uprzejmie prosimy ich nie powielać.
Pragniemy zapewnić, iż wszystkie wiadomości i uwagi wysyłane na kontakt są czytane i analizowane. Prosimy również zwrócić uwagę, iż Zespół Howrse stosuje sankcje jedynie w przypadku gdy gracze łamią regulamin forum oraz Ogólne Warunki Użytkowania. Gorąco zachęcamy do udzielania nam swoich opinii również na forum gry w przypadku gdy zostaje utworzony do tego specjalny wątek, nie możemy jednakże przyzwolić na stosowanie krytyki wulgarnej i poniżej poziomu.
Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z Howrse jest działaniem na szkodę gry, zgodnie z Ogólnymi Warunkami Użytkowania Howrse - podpisanymi przez każdego użytkownika Howrse:
Punkt 11. (...) Każdy Gracz akceptuje, że ponosi odpowiedzialność za własne opublikowane wypowiedzi i jest zobowiązany upewnić się, że ich wymowa zgodna jest z prawem oraz innymi przepisami regulacyjnymi, zwłaszcza zawartymi w rozdziale „Specyficzne obowiązki Gracza”.
Punkt 10. (...) Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl
Pragniemy również zauważyć, iż zgodnie z punktem 13.(...)OWLIENT rezerwuje sobie prawo do wykluczenia z partycypacji w Grze każdego Gracza, który swoimi działaniami zakłóca prawidłowe funkcjonowanie Gry, jak również każdego Gracza, który nie spełnia wymogów nakładanych na niego przez niniejsze Warunki.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Miałam ochotę ponownie otworzyć zgłoszenie i im nawrzucać, powstrzymuje mnie od tego jedynie moje dobre wychowanie. " i poniżej poziomu" - kogo poziomu? Bo do poziomu Owlienu chyba nigdy zniżyć mi się nie uda... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 22, 2012 12:07 pm | |
| Wiiiiii! - Cytat :
- (...)OWLIENT rezerwuje sobie prawo do wykluczenia z partycypacji w Grze każdego Gracza, który swoimi działaniami zakłóca prawidłowe funkcjonowanie Gry(...)
chcę ich doprowadzić do ostateczności. Tak im pozakłócam prawidłowe działanie gry, że się nie pozbierają A tak na poważniej: czyżbyśmy zakłócili im grę nie logując się do niej? To śmieszne i absurdalne. Tak czy siak będą mieli kolejny nudny wywód do przeczytania - i bardzo dobrze, bo chyba po coś chodzą do tej pracy, nie mogą się przecież opierniczać xD Ja się ani przez chwilę nie spodziewałam, że to może odnieść skutek, ale po prostu chciałam... ich trochę pomęczyć?
Ostatnio zmieniony przez asiamar98 dnia Czw Sie 23, 2012 5:31 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 23, 2012 5:31 am | |
| Ach, czuję się zaszczycona, że analizowali to tak krótko. - Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za zgłoszenie.
Pragniemy zapewnić, iż wszystkie wiadomości i uwagi wysyłane na kontakt są czytane i analizowane. Prosimy również zwrócić uwagę, iż Zespół Howrse stosuje sankcje jedynie w przypadku gdy gracze łamią regulamin forum oraz Ogólne Warunki Użytkowania. Gorąco zachęcamy do udzielania nam swoich opinii również na forum gry w przypadku gdy zostaje utworzony do tego specjalny wątek, nie możemy jednakże przyzwolić na stosowanie krytyki wulgarnej i poniżej poziomu.
Zachęcanie innych graczy do niekorzystania z Howrse jest działaniem na szkodę gry, zgodnie z Ogólnymi Warunkami Użytkowania Howrse - podpisanymi przez każdego użytkownika Howrse:
Punkt 11. (...) Każdy Gracz akceptuje, że ponosi odpowiedzialność za własne opublikowane wypowiedzi i jest zobowiązany upewnić się, że ich wymowa zgodna jest z prawem oraz innymi przepisami regulacyjnymi, zwłaszcza zawartymi w rozdziale „Specyficzne obowiązki Gracza”.
Punkt 10. (...) Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl
Pragniemy również zauważyć, iż zgodnie z punktem 13.(...)OWLIENT rezerwuje sobie prawo do wykluczenia z partycypacji w Grze każdego Gracza, który swoimi działaniami zakłóca prawidłowe funkcjonowanie Gry, jak również każdego Gracza, który nie spełnia wymogów nakładanych na niego przez niniejsze Warunki.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Nic nowego Asia teraz będzie toczyła na kontakcie dyskusję "poniżej ich poziomu", bo jej się nudzi O.o | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 24, 2012 11:46 am | |
| A gdzie, jeżeli mogę się zapytać? Na kontakcie, czy na forum? | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 24, 2012 12:32 pm | |
| Czasami am ochotę założyć nowe konto na, którym będę klnąć, obrażać, i krytykować poniżej poziomu, ale nie chcę łamać: Punkt 10. (...) Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl Niestety. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|