Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Next
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 1:22 pm

hanka - dopiero...? Oo Chyba bardzo dosadnie im nawtykałaś co myślisz Wink

Sakura/Upiora - macie jakiś dostęp do forum przez współdzielenie? Czy żadnego? Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 1:26 pm

LadyArvena napisał:

Wiesz, ja im nawtykałam równo i mnie po 3 dniach odbanowali. Laughing Może patrzyli na ilość zakupionych kuponów?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 1:42 pm

Ech, a ja napisałam grzecznie, Państwo, proszę, dziękuję, pozdrawiam, ą, ę... i bana mi nie zdjęli Sad Trzeba było napisać, co naprawdę myślę :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 1:43 pm

Uśmieszek napisał:
LadyArvena napisał:

Wiesz, ja im nawtykałam równo i mnie po 3 dniach odbanowali. Laughing Może patrzyli na ilość zakupionych kuponów?

Nie nawtykałam im aż tak, to był bardzo kulturalny post.. Very Happy
Ale jak widac, tak mnie kochają, że kolejny ban poleciał c:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 2:51 pm

Szkoda, że nie mogłam sama protestować, bo byłam na obozie Sad Ale i tak się nie logowałam Razz
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 3:41 pm

Ulquiorra666 napisał:
Sakura, witaj w klubie osób z permamentnym banem na forum ^^ Tak się zastanawiałam jak my się mamy dowiadywać szczegółów o nowościach, skoro pod informacją zawsze jest napisane, że szczegóły w danym wątku na forum xD

Nie, żeby mi na tym jakoś specjalnie zależało, ale nie podoba mi się, że w taki sposób traktują gracza, który jest w grze od ponad 400 dni Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 2:25 am

*czeka na odpowiedź z kontaktu*
ejjj, ja też chce wiedzieć, czy mnie odbanują, bo jak nie, to muszę znaleźć osobę, która mi bedzie smędzić co się tam dzieje...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 2:57 am

Sakura napisał:
Mi już chyba nie zdejmą na wieki wieków Razz
Sakuro,też masz wiecznego bana na forum?Very Happy
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 6:06 am

Sakura - łączę się w bólu XD Właśnie znowu zablokowano mi dostęp do forum na czas nieokreślony. I kolejny punkt karmy w dół. Nawet nie wiem za co... Podejrzewam, że chodzi o moją wypowiedź z wczoraj, gdzie poparłam kogoś jak krytykował tłumaczy. No bo ostrygę ze strusiem pomylić? Jak słówka nie znali to trzeba było słownik wziąć a nie "hmmm... To ostrygę przypomina, to niech będzie ostryga. I tak głupi gracze się nie połapią".
Cóż, za moje poparcie i powiedzenie, że ta promocja jakaś nie bardzo jest, ponieważ dawniej zwierzaki wracały, straciłam karmę.
DZIĘKUJĘ SZANOWNEJ ADMINISTRACJI. Widzę, ze coraz usilniej próbujecie przekonać mnie, ze dalsza gra nie ma sensu.

Co ciekawe, nie dostałam żadnej informacji na PW. Chciałam wejść na forum a tu dezaktywowane. Sprawdziłam karmę - z 9 spadło na 8. Jak nie przyślą mi w najbliższym czasie PW, piszę na kontakt XD
"Stało się coś strasznego Sad Sad Sad Wchodzę do gry, chcę zajrzeć na forum, a tam pisze, ze jest dezaktywowane Sad Sad Sad Dlaczego? Sad Czy ktoś mi się włamał? Sad Koleżanka zauważyła też że straciłam punkt karmy Sad Ja chcę swój punkt!!!!!!!! Sad "
Jak myślicie? Co odpowiedzą? XD

Dostęp do forum mnie mało obchodzi, bo w tej chwili mam 3 konta pod opieką, zajrzę u nich. Ale takie banowanie i odejmowanie karmy za nic, to już szczyt chamstwa.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 6:48 am

Super. Dostałam informację za co straciłam punkt. Okazało się, ze oczywiście za "komentarz poniżej pewnego poziomu" :/ Jak dla mnie poniżej poziomu jest obrażanie/wyzywanie a nie zwykła dyskusja, ale oni widocznie wszystko wiedzą lepiej...
Dodatkowo podali mi niby mój cytat. Szkoda tylko, ze to nie są moje słowa :/ Czyli co? Otrzymałam bana i stratę karmy za kogoś? :/
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 6:51 am

A pamiętacie te piękne czasy, kiedy były upomnienia, a po iluś dopiero ban? Usunęli im opcję dawania upomnień czy jak? :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 6:54 am

stwierdzili widocznie, że upomnienia nie mają sensu.
Przy trollach może rzeczywiście, ale przy normalnych wypowiedziach.

Właśnie się też dowiedziałam, że używam słowa "kasiorka" Oo Już po tym jednym słowie, wiem że to nie moja wypowiedź, a reszta tylko to potwierdza :/
Szkoda, że nie mam jak się odwołać... Nie uwierzą mi, a tylko ja wiem, jakim stylem się wypowiadam. I że to nie jest mój
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 7:20 am

jak najbardziej możesz napisać do nich że to nie jest twoja wypowiedź i żądasz zwrotu karmy i odbanowania
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 8:32 am

Przepraszam,ale ta gra staję się bezsensu.Narzucają nam wszystko.Mówią,że niby chcą nas uszczęśliwić na chama nawet tego tak nazwać nie można!No przepraszam bardzo,ale to jest gra,gra o koniach,która niegdyś relaksowała i sprawiała,że ludzie mieli niezłą radochę.Teraz jest to coś w ogóle co innego.Narzucanie zmian,wiedzy i zasad sprawia,że chce mi się wymiotować,zapewne nie tylko mi...To już nie ma szansy,nie ma radochy nie ma gry.Do Widzenia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 8:33 am

LadyArvena, dostałaś bana za nie swoją wypowiedź?? ._.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 10:30 am

Na to by wychodziło... Albo bana miałam dostać za swoją, ale admin/mod pomylił się wklejając cytat XD Jednak chciałabym wiedzieć za co, bo tak ostrożnie słowa dobierałam, że... A tu taka niespodzianka.

EREIS - napiszę, chociaż pewnie odpiszą, że nie ma dowodów, że to nie ja. Chyba zacznę robić screeny całych stron wypowiedzi, jak tylko coś napiszę... Wtedy będzie dowód co powiedziałam ja, a co ktoś inny. Ale to już po odbanowaniu. I jeśli będzie mi się chciało na tamto forum jeszcze wchodzić...
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

Nick w grze : Catalina
Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 11:55 am

He, he, he... Nie no ludzie! Ci #%&*&^*# nadgarstki mi rozwalili.

Cytat :
Witaj Catalina,

Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Komentarz poniżej pewnego poziomu: "Co tacy ignoranci mogą wiedzieć? Dalej będziemy ich uszczęśliwiać na siłę. Zaniżajmy poziom gry, podnośmy ceny, damy im jakieś boskie konie to kasiorka i tak poleci. Przecież w każdym stadzie znajdą się naiwne barany."

Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.

Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse

O! Boże, Boże!! Widzisz i nie grzmisz.
Nadal mnie tylko zastanawia za co mam bana na forum Very Happy I na jak długo.

EDIT: LadyArveno - przeczytałam wstecz kilka postów i chyba dostałaś bana za cytowanie mnie - "kasiorka to jak widać mój wyraz. Co jest w nim niestosownego to ja nie wiem Very Happy Zwykły slang młodzieżowy. Może powinnam użyć słowa "finanse", :pieniądze"? Co Wy na to?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 12:05 pm

Ale za cytowanie? Oo Mogłam zacytować i napisać, że się z tobą nie zgadzam. I za to też ban i karma w dół? Administracja działa mi coraz bardziej na nerwy... A zdążyło mi zobojętnieć...
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 12:12 pm

Wiesz co, jeśli mają problemy z tłumaczeniem prostych wyrazów, to nie dziwota, że w bardziej skomplikowanych wypowiedziach się gubią.
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 12:26 pm

Jak tak poczytałam, to dochodzę do wniosku, że to jest istna paranoja. Jeszcze trochę, a będą banować za krytykę, którą śmiemy kierować pod adresem nieomylnego Owlientu i Ubisoftu... A niby mamy prawo do wolności słowa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 12:28 pm

Ayashi niestety ale w każdej jaką poznałam krytykowanie administracji lub moderacji jest zabronione. Wieszm czują się jak bogowie, a bogów sie nie krytykuje, bo są doskonali Wink
Przynajmniej w ich mniemaniu...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 1:58 pm

"Kasiorka" słowem, za które się banuje i odejmuje punkty Karmy...? No proszę, a myślałam, że nic nie przebije ukarania mnie za coś a'la "to jest porąbane/pochrzanione" (już nie pamiętam, którego zwrotu użyłam) - oczywiście wypowiedź w mniemaniu szefostwa była poniżej poziomu.
Wygląda na to, że aby mieć swobodę wypowiedzi, należy wszystko kwieciście zachwalać, a jeśli się nie zgadzasz z tym, co się z grą wyprawia - szybko znajdą na ciebie byle jakiego haka.
No bo czy tylko ja odnoszę wrażenie, że te bany i ujemne punkty Karmy to "zemsta" za wyrażane niezadowolenie?

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 2:38 pm

Cytat :
Przez Cassidifikation, 24 lipca 2012, 22:36:04 (Zgłoś naruszenie)
Nie mogę siedzieć cicho. Muszę się w końcu OTWARCIE wypowiedzieć.
Przeczytałam dokładnie wszystkie posty wysłane przez Ow i graczy, których opinia była negatywna.
Tak, rozważam odejście z gry.
Gra staje się nudna, nieciekawa, zautomatyzowana. Niedługo cała inteligencja będzie się schodziła tu, aby pogadać na Nocnych Markach - i tyle!
Nie będziemy marnować realnych pieniędzy, abyście mogli pogrążać tą grę.
Tak, tak wiem, jakimś cudem wiem (nie jestem głupia, mimo, że sprawiam takie wrażenie) że to zaplanowaliście, ale PO CO? Aby wypłoszyć tych, co jeszcze jakoś dyszą? Co liczą, że znowu będzie lepiej? Że gra znowu będzie ciekawa, pełna niespodzianek?
I w tym momencie staję po stronie konkurencji - mimo że np. w DoGGi nie ma takich promocji jak tu, ani nawet grafiki, to jeszcze DoGGi jest wyzwaniem!
I tak, wyślę to na kontakt.
W tym momencie nie obchodzi mnie moja karma. Gram tylko dla rankingu, popularności i aktywności.
I tak! Wkleję to na Nocne Marki! Niech zobaczą to ludzie, którzy są jednymi z inteligentniejszych graczy (nie wspominając o moderatorach...).
Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam moją mową, a ten, kto się ze mną zgadza, niech wklei to na prezentację.
I mimo że jeszcze niedawno chciałam być moderatorem, teraz już nie chcę.
Dziękuję za wysłuchanie,
Cassidifikation

PS. Nie miałam na celu obrażenia kogokolwiek z graczy, moderatorów lub obsługi gry.
Pozwólcie, że obrażać ich będę w gronie przyjaciół, albo w ogóle NIE BĘDĘ.
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 3:30 pm

Albo ja jestem jakaś zawzięta albo co, ale uważam, że Ow nie ma pojęcia o tej grze. Faktem jest, że Ow to łącznik graczy z wyższymi instancjami, ale jako taka powinna świecić przykładem. Powinna znać się na grze. Tymczasem trafiają się jej dziwne lapsusy - a to sama sie ocenzuruje, a to nie rozróżnia treningu od przejażdżki (swoją drogą zwróciłam jej w jednym poście na to uwagę, ale mnie zignorowała), nie wspomnę nawet o koniach jakie ma w swoim posiadaniu. Może i się czepiam, ale jak dla mnie administrator to osoba, która zna grę od podszewki a tymczasem odnoszę wrażenie, że Ow nie ma zielonego pojęcia o tym co robi.
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostSro Lip 25, 2012 12:55 am

Wiecie co, ja chyba coś przegapiłam... Właściwie o co chodzi z tą akcja? xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPią Lip 27, 2012 3:03 am

Cytat :
Witaj,

dziękujemy za zgłoszenie.

W związku z poważnym szkodzeniem społeczności Howrse poprzez nakłanianie innych graczy do łamania regulaminu oraz nie korzystania z Howrse, forum nie zostanie na Twoim koncie nigdy odblokowane.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
looool. *idzie się wykłócać.*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 6:51 am

Odniosłam dziś sukces, i to nie byle jaki XD Straciłam 1 pkt. karmy na HC, gdyż obraziłam najzacniejszy owlient XD

Czuję się taka dumna XD
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 9:53 am

A ja napisałam na jak długo zostałam pozbawiona dostępu do forum. Odpisali że:

Blokada forum zostanie zdjęta dnia 08/23/2012 o godzinie 13:32:52

Wybaczcie moje słownictwo, ale chyba ich !cenzura!ło....

Jestem ciekawa, który "inteligentny" moderator mnie zgłosił na tak długo.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 10:15 am

Hmm... Skoro ty masz na miesiąc, to ja pewnie też XD
Powrót do góry Go down
Catalina
Nowy
Catalina

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 30, 2012 11:17 am

Ja się ciesze tylko z tego, że na szczęście forum w Howrse nie jest niezbędne do życia i prowadzenia gry. Jedyna strata to taka, że nie można dowiedzieć się niczego o promocjach. Jakoś to przeżyję Smile
Ale dopóki mój foch na nich mi nie przejdzie to nie kupie nawet jednego kuponu Very Happy Coś za coś.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 33 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach