Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 02, 2012 3:21 pm | |
| - EveDallas napisał:
-
- Cytat :
- Witaj,
dziękujemy za zgłoszenie.
W związku z poważnym szkodzeniem społeczności Howrse poprzez nakłanianie innych graczy do łamania regulaminu oraz nie korzystania z Howrse, forum nie zostanie na Twoim koncie nigdy odblokowane.
Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse looool. *idzie się wykłócać.* I jak tam sprawa wygląda? Wykłóciłaś się? Mi za trzy dni mija ban na konto. Z tego co widziałam poprzez stronę jakiegoś konia, mam KP (pewnie wylosowane w loterii). Jeśli po odblokowaniu konta Pegaz wciąż będzie działał (nie wiem, kiedy się kończy), zachęcam do wizyt, ustawię UFO - przedmioty z CR z największą szansą na pojawienie się "latawca", by możliwie dużo rzeczy wywędrowało ode mnie do potrzebujących, nim skasuję konto Wymiana (prezenty) odpadają, niedostateczna ilość Karmy. Tak samo ze sprzedażą koni. Trudno, wylądują w Schronisku. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Sie 05, 2012 7:57 am | |
| - Cytat :
- Witaj,
Dziękujemy za zgłoszenie.
Zgodnie z wcześniej udzieloną informacją, stwierdzamy, iż nałożona na Ciebie blokada jest prawidłowa i nie zostanie zdjęta. Uprzejmie prosimy przestrzegać Ogólnych Warunków Użytkowania, które mówią m.in w punkcie 10. iż "[Gracz] Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl" jak również zastrzegają, że "Każdy Gracz akceptuje, że ponosi odpowiedzialność za własne opublikowane wypowiedzi i jest zobowiązany upewnić się, że ich wymowa zgodna jest z prawem oraz innymi przepisami regulacyjnymi, zwłaszcza zawartymi w rozdziale „Specyficzne obowiązki Gracza”. Gracz jest poinformowany, że każda wypowiedź może być usunięta, jeśli narusza prawo lub inne przepisy regulacyjne, zwłaszcza zawarte w rozdziale „Specyficzne obowiązki Gracza”. ".
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse i - Cytat :
- Witaj,
Zakup Kuponów nie jest niezbędny do korzystania z Howrse. Gra jest dostępna za darmo, dla wszystkich i Kupony nie są konieczne, aby korzystać ze wszystkich jej funkcji. Kupony jedynie przyspieszają lub udogadniają niektóre sprawy - jest to podziękowanie dla osób, które zdecydują się wesprzeć Howrse finansowo. Życzymy udanej rozgrywki i prosimy przestrzegać regulaminów gry.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse Jutro dostaną odpowiedź. | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 08, 2012 8:34 am | |
| Nie uwierzycie. Po prostu NIE UWIERZYCIE. Ściągnięto mi bana z Howrse. Czuję się taka fajna!
Kurcze przydałyby mi się ze trzy kupony bo nie chce mi się pojedynczo oddawać koni ... Y.Y | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 08, 2012 12:05 pm | |
| Ej... Wiecie co ja wysłałam na kontakt do nich?\ Witam szanowną obsługę... Widzę ,że daliście mi upomnienie za bunt na forum. Owszem... Ale jednak gdyby wszystko było w porządku to by buntu nie było , prawda? Co wy robicie z Howrse? Większość ma już dość. Coraz więcej ludzi odchodzi. Na Zagrodzie Mgły ( nieoficjalne forum howrse , bo oczywiście na tym oficjalnym nie można wyrazić własnego zdania ) jest bardzo dużo informacji o tym ,że ludzie chcą usuwać konta. Co wy robicie z tą grą? Promocja za promocją... Komercja na każdym kroku. Ja rozumiem ,że gra zarabiać musi , opłaty dla grafików , programistów itd. itp... Ale przepraszam - dojenie z nas jak z krów by mieć cokolwiek w tej grze nie jest kur..de miłe. Kiedyś była atmosfera , teraz komercja. Kiedy Howrse dołączyło do Ubisoftu - wtedy to się stało. Howrse przestało być Howrse. Usunięcie towarzyszy... Podobno liczycie się z naszym zdaniem , tak? Ha ha... Już nawet były moderator , Mirimil , wspaniały człowiek wyraził prawdziwą opinię. Towarzysze byli świetni. Ale nieee. Trzeba ich było usunąć. Oczywiście. Nie liczycie się z naszym zdaniem i macie nas w !cenzura!. Cofnijmy się trochę w czasie. Usunęliście ogłoszenia - może i było w nich dużo spamu , ale ludzie chcieli pomóc i nadzorować. Tyle było propozycji. Znów się nie liczyliście z graczami. To tyle jak na razie. Czekam na waszą odpowiedź w tej sprawie. Odpowiedź taką dostałam Witaj, dziękujemy za zgłoszenie. Uprzejmie prosimy o niestosowanie wulgarnego słownictwa podczas kontaktu z obsługą gry. Opinia graczy jest stale brana pod uwagę podczas planowania rozwoju gry. Informację na temat powodu usunięcia zarówno ogłoszeń jak i towarzyszy zostały dokładnie przedstawione na forum gry. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse A odpowiedź dostali taką Myślicie ,że nie wiem? Wulgarne? Ha ha... O ile słowo cytując ,,!cenzura!'' jest wulgarne to ja nie wiem co uznajecie za przekleństwo. Ale nie do tego... Od kiedy? Jeśli byłaby brana , to nie było by wszystkich protestów i niezadowoleń. I dostałam minus pkt karmy za wulgarne zachowanie do obsługi XD Kij im wryj. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| | | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 3:03 am | |
| Haha,wilczyca,to było dobre xD | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 8:47 am | |
| Dajcie ludności głos , nie pozwólcie go używać. | |
| | | Moon :3 Raczkujący
Nick w grze : Moon :3 Liczba postów : 98 Dołączył : 24/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 10:21 am | |
| Wilczyca, ciekawe, czy w ogóle to przeczytali. Sądząc po wiadomości, to raczej automat wykrył słowo cenzura i koniec. XD | |
| | | Twilight Nowy
Nick w grze : Twilight Liczba postów : 15 Dołączył : 09/08/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 3:41 pm | |
| Wilczyca - I prawidłowo, że im napisałaś, co myślisz o " teraźniejszym " howrse. Tak, tak. Oni biara pod uwagę co myslą gracze - Na nic nie patrzą. A dlaczego usunęli np. towarzyszy na polskim howrse, mimo, że gracze " tak bardzo prosili, by nie usuwać" ? Bo na innym serwerach już usunęli. Dlatego bezsensowne dla mnie jest proszenie obsługi < Np. petycjami >, o jakieś nowe konie boskie, czy jakieś nowe przedmioty na CR, skoro oni i tak idą krok w krok za howrse.us Takież to jest moje zdanie na ten temat ;x... | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 4:02 pm | |
| Pozbyłam się problemu i skasowałam konto. Teraz mogą mi nagwizdać. Napisałam im stosowny komentarzyk na pożegnanie. Ciekawa jestem, czy ktoś w ogóle go przeczyta. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 11:25 pm | |
| - Cytat :
- "Dajcie ludności głos, nie pozwólcie go używać."
Bez kuponów teraz nic sie nie liczy na stronie - promocje - ile RO trzeba otworzyć, żeby ugrać coś sensownego? - hodowla - ileż można blupować jednego konia, mając do dyspozycji PD od koni? Gra bez kuponów to gra dla pięciolatków. Niektórzy nieco starsi chcialiby czerpać jeszcze jakieś przyjamności z gry, coś z hodowli - a tego robić się nie da, bo kupony 'jedynie przyspieszają lub udogadniają niektóre sprawy'. Czyli, czytając między wierszami, są niezbędne. Niedługo zapewne wystarczy kliknąć raz, a konie same się oporządzą, PG doda sie o jakieś +12 a nie 1.2, nie będzie lekcji, bo UM się doda automatycznie, a BLUP doda sie za dwoma kliknięciami. I po co? Żeby 'udoskonalić' i tak już !cenzura!ąca grę dla pięciolatków? Jasne, nie słuchajcie nikogo - wczoraj kolejna dobra graczka usunęła konto. Nieługo na serwezre poslskim zostaną tylko rosjanie i dzieci. I to tylko serwer polski ma problemy z takimi banami. Jakoś na hwr.sk czy na international nikt z powodu protestu ni miał bana, a jesli mieli - to już za ostre, wielokrotnie przesadzone wypowiedzi, a NIE ZA CYTOWANIE. Jeszcze parę takich sytuacji, a naprawde - połowa Howrse odejdzie. Przez szanowny zarzad polskiego Owlientu, który najpierw nam daje głos, a potem nie pozwala go używać. Amen. Przegiełam. Wiem, może, ale ja chcę dociekać swoich praw i nie daruję. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 09, 2012 11:54 pm | |
| Polska Ow po prostu nie radzi sobie z graczami i tyle. Jeżeli chcemy wyjaśnienie, nie napisz ani be, ani me, ani nawet kukuryku, ale każe banem tych, którzy na skarżą się na nią. Moim zdaniem panuje tam po prostu brak konsekwencji. Ktoś zgłasza kradzież, włamanie, spam na poczcie czy próby wyłudzenia hasła, zostawiony jest samemu sobie, ale gdy tylko odważy się o tym pisać na łamach szerszego audytorium - BACH! Ma nałożonego bana na forum lub całą grę. Trollostwo hasa sobie w najlepsze, ale Ow i Modzi karzą tylko tych graczy, którzy pisali o proteście. W trakcie kasowania konta, w okienku z opisem powodu odejścia napisałam [wersja ocenzurowana ze względu na regulamin ZM]: - Cytat :
- "W$%#$@^%a mnie administracja, dlatego kasuję konto. Kij wam w oko."
teraz żałuję, że nie napisałam tego jeszcze dosadniej. Niech nakładają mi ban na IP. Nie mam dla tych dziadów skrupułów. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 10, 2012 3:29 am | |
| Ja za dużo włożyłam w tę grę. Będę o nią walczyć do upadłego... | |
| | | Twilight Nowy
Nick w grze : Twilight Liczba postów : 15 Dołączył : 09/08/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 10, 2012 11:02 am | |
| Szkoda, że aby coś do nich dotarło, duża część graczy właśnie usunie konto ; / | |
| | | kasiaQ xd Już coś wie
Nick w grze : kasiaQ xd Liczba postów : 221 Dołączył : 21/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Sie 10, 2012 12:16 pm | |
| Ja także w najbliższym czasie zamierzam usunąć konto.. Mam dość tego że howrse nagle stało się dla początkujących... Kiedyś nie było tak łatwo a teraz weźcie przestańcie -,- Mam ochotę klnąć ile wlezie ale się powstrzymam... | |
| | | Catalina Nowy
Nick w grze : Catalina Liczba postów : 29 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Sie 11, 2012 7:19 am | |
| Wiecie co, z tym wszystkim to my chyba źle robimy. Po tylu protestach i lekceważeniu nas przez polską Ow powinniśmy zacząć pisać do samej "góry" czyli do francuskiego zarządu gry. Może to odniosłoby skutek? A to, że polska Ow nie daje sobie rady z zarządzaniem grą to już całkiem inna para kaloszy. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Sie 11, 2012 10:04 am | |
| Mi się powoli zaczyna wydawać, że walka z howrse (ze złymi, naszym zdaniem, decyzjami) to jak przysłowiowa walka z wiatrakami. Jesteśmy jak taki Don Kichot, rzucamy się, próbujemy coś zmienić, jest nas cała masa, a co z tego wynika? Nic. Owszem, dawniej wygraliśmy w kwestii PG dla koni startowych - ale zwróćcie uwagę, że wówczas howrse było niezależne, nie miało nic wspólnego z Ubisoftem. Aktualnie Ubisoft rządzi howrse - tak ja to przynajmniej widzę. Może im też się te zmiany nie podobają (czy towarzysze zostali wprowadzeni przed mariażem z Ubisoftem, czy po?), ale nie mogą kąsać wspólnika, firmy, która ładuje w nich sporo kasy. Więc może nie należałoby pisać do Owlinetu, ale do Ubisoftu? Już sama nie wiem, zobojętniałam na to wszystko... na konto zaglądam tylko po to, by skontrolować stan UFO i jeśli przedmioty są wyłapane, ustawić kolejną partię. Chętnie bym stamtąd zniknęła na amen, ale nie pomagają mi pw od co niektórych osób i wygrzebanie z zakamarków konta na przykład takiego pikselaka... Sentyment jest, ten koń kiedyś był istnym szałem, siódmy w rankingu umiejętności Chyba jednak wytrwam na koncie jeszcze miesiąc. Muszę chociażby to bydlątko komuś przekazać | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Sie 11, 2012 12:41 pm | |
| Ja już od jakiegoś tygodnia zajmuję się tylko Saturnem i końmi na GP, czyli z około 100 jest oporządzonych 5 Nie chce mi się i nie mam na to najmniejszego ochoty, mówiąc szczerze, a konta nie skasuję, bo mi szkoda tego wszystkiego, co tam zdobyłam. Może za niedługo znowu będę miała nowe siły do gry, jak ostatnio po przerwie, kto wie W każdym razie takie "urlopy" nieco pomagają całkowicie nie zniechęcić się do gry. | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Sie 11, 2012 1:28 pm | |
| Jestem jednej rzeczy ciekaw ... Chciałbym tak wprost porozmawiać z administratorką (pod postacią Ow-a). Spytać się jak ona wytrzymuje te napięcie, w sumie cała nienawiść idzie na nią. Nie wiem czy wyrobiłbym w takiej pracy. A może jej to wisi i odpukuje po prostu robotę ... Ciekawe jak to wygląda ze strony tych techników i administratorów, jak oni muszą się czuć. Także myślę, że to wina Ubisoftu, nastawionego na zysk. Ta wielka korporacja, w Howrse jako grze, widzi tylko pieniądze. Jako (młody) webmaster budujący strony internetowe doceniam taką grafikę i oprawę, a także taką szeroką gamę różnorakich funkcji itd... Lecz jak była to (nie taka już komercyjna) fajna gra francuskiego pochodzenia, zmieniła się nie do poznania. Widać to po promocjach: pierwszy lepszy przykład eliksirów. Porównajcie sobie nagrody z pierwszej edycji, a tej. Porównajcie wartość nagród i trudność ich zdobycia. Nagroda główna - Szafir dający 182 diamentów rocznie, kontra dzikus dający 80 diamentów. Na Szafira potrzeba było 5 piór pegaza i 15 RO, oraz trzeba było zrobić 25 eliksirów. Na dzikusa potrzeba 5 rogów, 15 RO, oraz 30 wcześniej przygotowanych "eliksirów". Wartość pióra i rogu nie jest proporcjonalna ... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Sie 11, 2012 1:44 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Jestem jednej rzeczy ciekaw ... Chciałbym tak wprost porozmawiać z administratorką (pod postacią Ow-a). Spytać się jak ona wytrzymuje te napięcie, w sumie cała nienawiść idzie na nią. Nie wiem czy wyrobiłbym w takiej pracy. A może jej to wisi i odpukuje po prostu robotę ... Ciekawe jak to wygląda ze strony tych techników i administratorów, jak oni muszą się czuć.
Powiem tak... pracuję w sporcie, pod egidą znienawidzonego PZPN'u (nieważne, że mam z tą organizacją tyle wspólnego, co śnieg z latem), ale pretensje za opłaty, przepisy itp. spadają po części na mnie. Cóż mogę zrobić? Nic, bo nie ja ustalam zasady. Ja tylko wykonuję swoje obowiązki. Gdybym się tym wszystkim przejmowała, już dawno musiałabym zrezygnować z pracy. Więc siłą rzeczy, nawet jeśli zgadzam się z pretensjami, spływa to po mnie. Inaczej się nie da. Podejrzewam, że Ow traktuje to podobnie. Praca to praca, własne zdanie to inna kwestia. Niemniej zgadzam się, że Ow obrywa za całokształt. Czy ktoś kiedykolwiek miał o coś pretensje do Kowelana? Nie zauważyłam. A przecież on jest takim samym Administratorem jak Ow. Ona zwyczajnie odzywa się częściej i jest "starsza" stażem. Tyle. | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Sie 11, 2012 2:00 pm | |
| - Malto napisał:
- Niemniej zgadzam się, że Ow obrywa za całokształt. Czy ktoś kiedykolwiek miał o coś pretensje do Kowelana? Nie zauważyłam. A przecież on jest takim samym Administratorem jak Ow. Ona zwyczajnie odzywa się częściej i jest "starsza" stażem. Tyle.
Prawda, nie mniej i tak nie chciałbym takiej pracy. *Leży sobie Ow w łóżku wieczorem i myśli ile osób nienawidzi jej postaci o.O To trochę dołujące, no ale cóż jak mówiłaś, praca to praca | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Sie 12, 2012 3:47 am | |
| Mikim, jest tylko jeden problem. Ow, jako Administratorka musiała mieć świadomość, że coś może nie spodobać się graczom i, jeżeli już do czegoś dojdzie, gromy spadną na nią. W tej chwili jednak wychodzi na to, że jednak po niej to nie spływa, skoro każe banem graczy wyrażających się niepochlebnie o niej czy o jej zwierzchnikach. To tak, jakby Malto w swojej pracy składała doniesienie na Policja na każdego, kto zacznie klnąć na PZPN, bo jego polityka nie podoba się nikomu, nie ukrywajmy... Jeżeli już coś się robi, zawsze trzeba liczyć się z gromami, które mogą spaść od ludzi, którym świadczymy usługi, którzy próbują załatwiać różne sprawy u nas lub sprzedajemy produkt. Pracując jako sekretarka w urzędzie, byłam pierwszą linią ataku ze strony petentów, bo przecież byłam od przekazywania informacji reszcie personelu. Ludzie nie raz krzyczeli przez telefon, bluzgali, na czym świat stoi, a ja musiałam wysłuchać ich i przefiltrować wszystko, co istotne, resztę oprawy zignorować. Nie odkładałam jednak słuchawki, mówiąc chociażby: Zamknij się, chamie! Trochę kultury, jak ze mną rozmawiasz! Ow daje nam dokładnie taki przekaz i właśnie to mi się bardzo nie podoba. Nie jest jedyną, która musi wysłuchiwać cudzych pretensji. Takich ludzi są miliardy. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Sie 12, 2012 3:47 am | |
| - Sakura napisał:
- Mikim, jest tylko jeden problem. Ow, jako Administratorka musiała mieć świadomość, że coś może nie spodobać się graczom i, jeżeli już do czegoś dojdzie, gromy spadną na nią. W tej chwili jednak wychodzi na to, że po niej to nie spływa, skoro każe banem graczy wyrażających się niepochlebnie o niej czy o jej zwierzchnikach. To tak, jakby Malto w swojej pracy składała doniesienie na Policja na każdego, kto zacznie klnąć na PZPN, bo jego polityka nie podoba się nikomu, nie ukrywajmy... Jeżeli już coś się robi, zawsze trzeba liczyć się z gromami, które mogą spaść od ludzi, którym świadczymy usługi, którzy próbują załatwiać różne sprawy u nas lub sprzedajemy produkt. Pracując jako sekretarka w urzędzie, byłam pierwszą linią ataku ze strony petentów, bo przecież byłam od przekazywania informacji reszcie personelu. Ludzie nie raz krzyczeli przez telefon, bluzgali, na czym świat stoi, a ja musiałam wysłuchać ich i przefiltrować wszystko, co istotne, resztę oprawy zignorować. Nie odkładałam jednak słuchawki, mówiąc chociażby: Zamknij się, chamie! Trochę kultury, jak ze mną rozmawiasz! Ow daje nam dokładnie taki przekaz i właśnie to mi się bardzo nie podoba. Nie jest jedyną, która musi wysłuchiwać cudzych pretensji. Takich ludzi są miliardy.
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Sie 12, 2012 3:48 am | |
| Może ktoś usunąć ten ostatni post? Chciałam odrobinę wyedytować, ale przez przypadek zamiast przycisku "Edytuj", nacisnęłam "Cytuj".
Tylko admini moga, takie uprawnienia | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Sie 14, 2012 11:40 am | |
| Czuję, że coś mnie ominęło Nie lecałam teraz po wszystkich postach, bo to nie na moje siły więc wybaczcie jak powiem coś co zostało powiedziane. To tak; ja jako ja o akcji nie słyszałam za wczasu, bo po prostu na howrse nie wchodzę już od dłuższego czasu, co równa się z tym, że tutaj też nie. Ale 12 lipca się nie logowałam xD Ja swego czasu wysłałam razem z - dosłownie - garstką osób zgłoszenie, z wszystkimi gorzkimi żalami jakie nas wtedy dręczyły, za co mi grzecznie podziękowano i obiecano, że wezmą to sobie do wiadomości. Fajnie, nie? Już od bardzo dawna żałuję tej kasy wydanej na 5 kuponów, ale co poradzić.? :p A aktualnie strasznie żałuję, że o proteście nie wiedziałam, bo już jakiś czas temu same z Nellą zaczęłyśmy kombinować, ale na kombinowaniu stanęło xD W każdym razie mam tylko pytanie czy jeszcze coś się w tej sprawie dzieje i na czym stoimy, bo jbc mam środki i chęci. Do środków zalicza się "lewe" konto, które de facto jest mojej koleżanki, poza tym zakurzone konto mojej siostry i oczywiście moje, ale to ostatnie dopiero jak prekażę piknikowe nagrody bom jest osobą odpowiedzialną A do chęci możecie zaliczyć głęboko zakorzenioną niechęć do Owlientu i tego drugiego oraz pokłady kreatywności jeżeli chodzi o pisanie monologów do nich skierowanych. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Sie 14, 2012 11:57 am | |
| W tej sprawie już nic się nie dzieje, jednak po ostatniej akcji z towarzyszami duża część osób zwyczajnie skasowała konta lub są w trakcie kasacji. Pozostałe osoby nadal się buntują i po prostu nie kupują kuponów (a przynajmniej mam taką nadzieję) | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Sie 14, 2012 12:04 pm | |
| Niestety,nikogo nie namówimy to przestania kupowania kuponów.To nic nie da po lizuski i tak będą po 200 na miesiąc kupować. | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 15, 2012 1:21 pm | |
| Ubisoft Ubisoftem, ale to jak nas potraktowała polska administracja to inna bajka. Chętnie złożyłabym na nich zażalenie "górze". Niestety takie coś sprawdzi się tylko w większej ilości, bo jeden mały liścik zostanie zignorowany. Nie mam konta na INT ani innym serwerze, ale z waszych komentarzy wynika, że problem z niesłusznymi banami był tylko na polskim howrse. Wniosek jest jeden: polska administracja po prostu nie radziła sobie z negatywną krytyką. A takie coś jest baaaaaardzo nieprofesjonalne. Po dostaniu permamentnego bana na forum poświęciłam czas na przestudiowanie regulaminu (Ogólnych Warunków Użytkowania, bo regulamin forum jest na forum, do którego nie mam dostępu) i nie znalazłam tam NIC o konsekwencjach w razie buntowania się. Poprosiłam też na Kontakcie, aby zacytowano mi punkt regulaminu, który rzekomo naruszyłam. Zostałam zignorowana. Wychodzi na to, że polska administracja nie stosuje się do regulaminu i urządza sobie samowolkę z jednej prostej przyczyny. Bo może. Mają nad nami przewagę, bo co z tego, że banują nie słusznie, jak my nie możemy im za to nic zrobić? Prawdopodobnie wygralibyśmy sprawę o to w sądzie, no ale nie jesteśmy Amerykanami i nikt nie będzie się procesował o byle co. Administracja jest tego świadoma i wie, że może sobie robić co chce z nami. Ja jakoś nie mogę współczuć polskiej Ow, bo jak już moi przedmówcy napisali, podejmując pracę powinna być świadoma na co się pisze. Tymczasem ona po prostu pozbywa się cichaczem osób, które śmią ją krytykować. Jak dla mnie jedyną opcją w tej beznadziejnej sytuacji jest zgłoszenie skargi do Owlientu albo Ubistoftu. Dyskusje z polską administracją na Kontakcie nie mają sensu, gdyż jeśli przedstawisz im argument, na który oni nie mają riposty, po prostu Cię zignorują. | |
| | | kucykwyrwij Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kucykwyrwij Liczba postów : 384 Dołączył : 22/04/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Sie 15, 2012 3:13 pm | |
| Ja odkąd wkurzałam się na Owlient i ogl. na całe howrse,mam bana na forum -,- Poinformuje mnie kto łaskawie,co się nowego dzieje?Gra dla mnie traci sens,ale żal mi mojej Wyrwij,stażu i znajomych...Ale niedługo chyba sobie odpuszczę. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Sie 16, 2012 1:50 am | |
| Zgadnijcie jaką dostałam odpowiedź na wiadomość z postu wyzej :3 - Cytat :
Witaj,
Dziękujemy za wszystkie krytyczne uwagi, przekażemy je odpowiednim osobom. Twoje komentarze i uwagi pomogą nam ulepszać grę.
Dziękujemy, Załoga Howrse
jeszcze im sie dostanie, ot co. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |