Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 35  Next
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 8:44 am

Szarusia16 napisał:
stewardessa napisał:
Szarusia w windows jest opcja czytania tekstu, gdy najedzie się kursorem Wink
No pacz czego się można dowiedzieć dzięki howrse xd

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Kto tam dostał bana za debili? Ja napisałam i nie dostałam Very Happy Dopiero za to multi na 30.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 8:52 am

Dostałam odpowiedź:

Howrse napisał:
Witaj,

Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii. Pragniemy zwrócić uwagę, iż forum howrse nie jest przestrzenią publiczną i obowiązują na nim zasady, o których mowa w Ogólnych Warunkach Użytkowania dostępnych pod tym linkiem : http://www.howrse.pl/footer/terms oraz w ogólnych zasadach działania forum.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Odpisałam, im:

Caddie napisał:
Owszem, jest. Wg podstawy prawnej domena ".pl", jest domeną Polską, czyli ogólnie rzecz biorąc siedziba firmy jest zapisana pod polskie prawo. Po za tym sami podpisujecie się jako "Obsługa gry Howrse Polska", także chyba coś tu jest nie tak.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Nick w grze : Anakondaxxx
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:05 am

Ja używałam zwrotów (na kontakcie) typu- miło wam? - Warto było?- Jesteście durni. Macie choć trochę oleju w głowie/maszynie?
I zapłaciłam jednym punktem karmy, ale warto było bo teraz już mi nie zależy. O ile jak miałam 10 pkt to jeszcze chciałam być porządna to teraz już jestem na etapie
-Ten durny Ubeksoft itp.
Warto zrobić ten jeden krok bo czujesz się wolny/a!
Teraz nic mnie nie powstrzyma od ataku na kontakt!
LET'S FIGHT! GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 4282798970
EDIT: Wy też zauważyliście/łyście, że po dodaniu avka protestacyjnego i przyłączeniu się do protestu dostajecie mniej warte nagrody?
Dzisiaj dostałam (łącznie!) 1000 eq, z 500 jabłek, Zwój, losy i gwiazdki, a 3 dni temu dostałam Piętę Achillesa, Krew Meduzy jabłka losy i PD. Coś jest na rzeczy Idea

Ostatnio zmieniony przez Anakondaxxx dnia Wto Lip 10, 2012 9:09 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3258686
moja stadnina1
Nowy
moja stadnina1

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:06 am

Caddie napisał:
Dostałam odpowiedź:

Howrse napisał:
Witaj,

Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii. Pragniemy zwrócić uwagę, iż forum howrse nie jest przestrzenią publiczną i obowiązują na nim zasady, o których mowa w Ogólnych Warunkach Użytkowania dostępnych pod tym linkiem : http://www.howrse.pl/footer/terms oraz w ogólnych zasadach działania forum.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Odpisałam, im:

Caddie napisał:
Owszem, jest. Wg podstawy prawnej domena ".pl", jest domeną Polską, czyli ogólnie rzecz biorąc siedziba firmy jest zapisana pod polskie prawo. Po za tym sami podpisujecie się jako "Obsługa gry Howrse Polska", także chyba coś tu jest nie tak.

Myślą że mają do czynienia z dzieciakiem, który nic nie wie.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:10 am

moja stadnina1 napisał:
Caddie napisał:
Dostałam odpowiedź:

Howrse napisał:
Witaj,

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Odpisałam, im:

Caddie napisał:

Myślą że mają do czynienia z dzieciakiem, który nic nie wie.

No bo jak robią grę dla dzieciaków to czego się spodziewać? xD
Powrót do góry Go down
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:21 am

To jest genialne, za kilka dni (jak się wreszcie pozbędę rzeczy z CR) usuwam konto, a dzisiaj w loterii wygrałam... miesiąc KP xdd Jakby nie patrzeć, mam KP do września (bo jeszcze miesiąc mam z piniat) xd Kocham ich normalnie Very Happy Co do protestu - zaczynam układanie mojej "pracy pisemnej", która potem zostanie przesłana na kontakt. Może się zmieszczę na dwóch stronach w Wordzie xd
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:24 am

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 Petycja1

Kiedyś popierałam takie petycje. Teraz mam ochotę uświadomić autora jego głupocie. Zrobić?
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:27 am

Rób Laughing
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:32 am

Anakondaxxx napisał:
Dostałam -1 pkt karmy bo:
Witaj Anakondaxxx,

Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Wulgarne zachowanie na kontakcie oraz obrażanie firmy Ubisoft podczas kontaktu z obsługą gry.

Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.

Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse

Najjaśniejszy Ubisoft poczuł się urażony? Mam to tam, gdzie słońce nie dochodzi!
EDIT: Sorcia, Ubeksoft Smile
EDIT2: Dostałam jeszcze bana na forum. Oj, będzie się działo...
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:32 am

Najśmieszniejsze jest to, że koń po prawej nie należy do howrse xd
Powrót do góry Go down
Susian
Nowy
Susian

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:33 am

Przyszła drasunia i pozamykała dosłownie wszystkie wątki. Jest modką od tego roku, a już jej palma odbiła GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 546975209
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:34 am

A propos buntu itp... nawet nie zdajecie sobie sprawy z faktu, jak bardzo żałuję, że naprawdę nie miałam lewego konta, na którym bym grała. Skasowali mi to dwudniowe, więc mogłabym do nich napisać z wielkimi pretensjami jako, hm, współlokatorka od tego lewego, wyimaginowanego konta, że co się stało, jak to możliwe, że moje konto zniknęło?! Przecież jedno IP o niczym nie świadczy! Grałam legalnie, wydałam X kuponów, jak można było je tak po prostu usunąć?! Żądam przywrócenia lub rekompensaty!!

Jestem ciekawa, jak by zareagowali Laughing

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Lip 10, 2012 9:35 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Susian
Nowy
Susian

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:35 am

Powiadom autora o głupocie petycji ;d
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:36 am

Malto, odpisaliby z automatu
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:37 am

Szarusia16 napisał:
Malto, odpisaliby z automatu
Że co, że multi? Very Happy Ale przecież konto Malto i konto współlokatorki prowadzą dwie różne osoby! Laughing

Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:44 am

Dzisiaj napisałam już trzecią epopeję dotyczącą Królestwa Bożego i kary w sądzie cywilnym... Ciekawe co odpiszą Smile
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:49 am

a mi łazi non stop po głowie ten królik GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 Lapinou że już go gdzieś widziałam tylko za grzyb nie wiem gdzie ....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 9:56 am

olcia dziś świętuje Very Happy dostałam się do pierwszej pracy jeeeee...
i na dodatek załatwiłam kilku nowych chętnych do protestu Very Happy ile już mamy tych osób tak na oko?
już nic mi dziś dnia nie popsuje
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:00 am

EREIS napisał:
a mi łazi non stop po głowie ten królik GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 Lapinou że już go gdzieś widziałam tylko za grzyb nie wiem gdzie ....

chodzi o dziennik zmian przy akapicie o towarzyszach?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:01 am

EREIS napisał:
to jest praca z PT, wczoraj jak wybierałam maść dla towarzysza mhrocznej klaczy to go widziałam XD

EDIT: screen, na którym to widać: https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/mj1e68.png

Ostatnio zmieniony przez natalias143 dnia Wto Lip 10, 2012 10:10 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:03 am

olcia1234 napisał:
i na dodatek załatwiłam kilku nowych chętnych do protestu Very Happy ile już mamy tych osób tak na oko?
Gratuluję Smile Ja też mam szczęśliwy dzień Smile Wszystko mi się udaje straciłam (no nareszcie!) punkt karmy, wkurzyłam Owlient... Śliczny dzień Smile
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:03 am

olcia1234 napisał:
Byłam dzisiaj na profilu kilku osób, gdzieś tak 80% miało baner Very Happy
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:05 am

wiem że on jest w dzienniku zmian ale wiem też że już kiedyś gdzieś go widziałam tylko nie pamiętam gdzie ... ciekawe ile autor dostała szmalcu za wykorzystanie jego pracy ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:05 am

Anakondaxxx napisał:
olcia1234 napisał:
Gratuluję Smile Ja też mam szczęśliwy dzień Smile Wszystko mi się udaje straciłam (no nareszcie!) punkt karmy, wkurzyłam Owlient... Śliczny dzień Smile
gartulacje czy to twój pierwszy raz gdy usuneli ci karme?
Powrót do góry Go down
Wiki.3541
Nowy
Wiki.3541

Nick w grze : Wiki.3541
Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:43 am

Drodzy Rebelianci!W 100% Was popieram!Gdyby nie to że mogę pogadać ze znajomymi to bym dawno usunęła się z howrse bo już ta gra jest za prosta i straciła swój "smak".
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:50 am

Ja tam do jutra czekam na odpowiedź na Kontakcie w sprawie kneblowania.
Jak jutro z rana nie będzie odpowiedzi, telefon do mBanku w sprawie chargeback za ostatni zakup kuponów...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:55 am

Cytat :
Anika2045 wiemy o to wlasnie chodzi my nie protestujemy my zwalczamy ich protest zeby jak oni nie beda sie logowac howrse bylo bardziej popularne
To napisała niejaka MadzioreQ - KLIK.
A teraz proponuję wejść na jej profil i kliknąć na pierwszą znajomą, MadziuUśŚ. U niej, dziwnym trafem, widzimy AniaczeQ, dalsi znajomi też wyglądają ciekawie Wink Multi, multi? Wink

Zresztą przeczytajcie prezentacje tych "graczek" Very Happy Mogłaby się wykazać chociaż odrobiną kreatywności Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Lip 10, 2012 10:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:56 am

Susian napisał:
Przyszła drasunia i pozamykała dosłownie wszystkie wątki. Jest modką od tego roku, a już jej palma odbiła GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 546975209
Od kilkunastu dni XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:59 am

Ale Wy tutaj piszecie :O
Nie będę tego czytał, jestem wielkim leniem Razz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 11:04 am

Malto napisał:
Cytat :
Anika2045 wiemy o to wlasnie chodzi my nie protestujemy my zwalczamy ich protest zeby jak oni nie beda sie logowac howrse bylo bardziej popularne
To napisała niejaka MadzioreQ - KLIK.
A teraz proponuję wejść na jej profil i kliknąć na pierwszą znajomą, MadziuUśŚ. U niej, dziwnym trafem, widzimy AniaczeQ, dalsi znajomi też wyglądają ciekawie Wink Multi, multi? Wink

Zresztą przeczytajcie prezentacje tych "graczek" Very Happy Mogłaby się wykazać chociaż odrobiną kreatywności Very Happy

Zgłaszać, zgłaszać! Wszyscy zgłaszać!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 2 z 35Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach