Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 10:13 am

Skasowali mi prezentację i odjęli kolejny pkt karmy za, jak to nazwali: podsycanie antagonizmów narodowościowych lol! . Przy najmniej część prezki wróciła na swoje miejsce Very Happy

Cytat :

Witaj,

Twoja prezentacja została usunięta z powodu nadużycia.
Sprawdź historię swojej Karmy, aby dowiedzieć się więcej.

Załoga Howrse

Cytat :

Witaj Sakura0001,

Straciłeś 1 punkt karmy z następującego powodu: Prezentacja obrażająca twórców gry oraz podsycająca antagonizmy narodowościowe

Zdobędziesz jeden punkt karmy z powrotem po 30 dniach logowania się do gry. Prosimy uważniej przestrzegać regulaminu Howrse.

Możesz sprawdzić strone karmy klikając tutaj.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 10:45 am

A ja mam jeszcze takie pytanie. Jutro na howrse na stronę główną bez logowania można wejść, prawda? Bo to chyba nie podbija statystyk?
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 10:49 am

natalias143 napisał:
A ja mam jeszcze takie pytanie. Jutro na howrse na stronę główną bez logowania można wejść, prawda? Bo to chyba nie podbija statystyk?

Raczej można Wink A po co Ci to?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 10:53 am

Ja nie będę brała udziału w proteście, więc będę mogła Was na bieżąco o wszystkim informować. ;D

Jakby się komuś chciało czytać, tutaj tekst Arveny w wersji vernillkowej. Gdyby ktoś mógł wyłapać literówki, czy błędy jakieś stylistyczne/interpunkcyjne, byłabym wdzięczna. Zakończenia nie ma, bo Arvena go nie napisała, a mi tym bardziej się nie chce - nie mam weny. ;D

Spoiler:
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 10:58 am

Ulquiorra666 napisał:
natalias143 napisał:

Raczej można Wink A po co Ci to?

Na głównej jest napisana ilość zalogowanych graczy, przykładowo teraz - 4209. no i sprawdzać fcem XD
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:00 am

Cytat :
18:56:49 < ♥Koralina♥ >

kuponikiii

Cytat :
hej hcesz żebym dodała ci kupony?????pewnie tak!!!!!jeśli tak to musisz mi podać hasło ale te prawdziwe jeśli cię okłamie to zgłosisz mnie.Adlaczego mi potrzebne twoje hasło????To proste bo nie mogę kupywać koni.Już tak robię nie raz i wszyscy są szczęśliwi jak chcesz mieć dowód dam ci przykładowego gracza dla którego tak zrobiłam oto on ppqq.Jak się obawiasz to sięjej zapytaj.Jeśli obraziłam cię tą wiadomością to przepraszam i bardzo proszę żebym nie została zgłoszona.

Sad but true XD
Aż mam ochotę to zgłosić :3
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:03 am

-Eruina- napisał:
Ulquiorra666 napisał:
-Eruina- napisał:
Ulquiorra666 napisał:
-Eruina- napisał:
Jestem niezadowolona, ponieważ nie będę mogła uczestniczyć w proteście. Powód: matka koleżanki urodziła i koleżanka koniecznie musi o tym ze mną porozmawiać na howrse.
Miłego protestu... Beze mnie... Sad

Może Cię to zdziwi, ale Howrse nie jest jedyną opcją komunikacji ze światem Very Happy Są jeszcze: gadu-gadu, skype, facebook i inne takie, poza tym zawsze zostaje staroświecki telefon Wink
Z tym, że ona się uparła i MUSI na howrse. Powód? Mój telefon jest wiecznie wyładowany bo ma zepsutą baterię, skypa nie mamy bo nie posiadamy "bajerów", oczywiście na fejsie mi nie pozwalają się zarejestrować Sad, meilem ani rusz bo ja sprawdzam raz na kiedyś a co dopiero z odpisem, zaś numer GG zgubiłam i mi się nie chce zakładać nowego. Takie jest życie Sad

Twoje życie i nikt Cię nie zmusza do brania udziału w proteście. Wink Jednakże sugeruję odnowić gg, bo chcąc, nie chcąc, komunikatory są dość potrzebne. A fakt, że nie chce Ci się zakładać nowego konta na gg lub odnowić starego (co mnie zajęło dosłownie kilka min, bo też kiedyś zgubiłam hasło), świadczy o tym, że jednak nie bardzo zależy Ci na proteście. ;p No bo niechęć poświęcenia kilku minut, żeby móc wziąć udział w proteście świadczy o tym, że jednak masz go gdzieś.
Z tym że jestem na komputerze bez GG (uch, okropne) i trzeba pobierać, a ja mam mało pamięci. OK, idę odświeżać Smile

Eruina, podpowiem Ci 3 rozwiązania, jeżeli nie chcesz pobierać gg na dysk (też nie pobrałabym, mam inne, dużo lepsze i nie tak bardzo upstrzone wszystkim i niczym komunikatory do dyspozycji), polecam WebGadu, GGLite (bardzo odchudzona wersja gg) lub poczta tlen. Jakieś rozwiązanie zawsze się znajdzie. Jeżeli jednak nie chcesz solidarnie brać udziału w naszym proteście, nie musisz. Nikt nie będzie miał do Ciebie o to pretensji. Ja na pewno nie Smile
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:12 am

Ja mam skajpaja i bardziej z niego korzystam do pisania niż gadania xD
Zresztą kiedyś zainstalowałam GG...bosh...nie! wolę skype'a Wink
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:17 am

verni:

Cytat :
Rozumiem, że portal ten jest dla Państwa źródłem dochodów, więc nasze zdanie powinno być wyjątkowo ważne - przecież to my napędzamy Państwu statystyki, jednak ostatnimi czasy odnosimy wrażenie, że społeczność Howrse zeszła na dalszy plan, ustępując miejsca zyskom.
rozdzieliłabym na 1 zdanie - kropka przed 'jednak'.

Cytat :
Do tej pory należało rozsądnie wybierać towarzyszy dla danego konia - gryfy, duchy dla koni przeznaczonych do Grand Prix, psy, czy kozy do słabszych koni.

psy były chyba dla koni do GP?

Cytat :
Celem hodowli, jak wiadomo, jest uzyskanie jak największego Potencjały Genetycznego, jednak niektórzy wpadli na pomysł, by uzyskać je jak najniższe, tworząc tak zwany "Projekt 0PG".
literówka. 'Potencjały' zamiast 'Potencjału'

później jeszcze czegoś poszukam, teraz mi się nie chce XD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:19 am

Nie wiem, ja tam psów w życiu do GP nie dawałam, ale okej - poprawię. ;d
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:19 am

Coś, co mnie właśnie powaliło na kolana i nie pozwala się podnieść...

CDog napisał:
piżamka... wiesz co? "kiedyś było trudniej"... nasi dziadkowie umierali na wojnie żebyśmy dalej mogli mówić naszym językiem, żyć w naszym kraju i być Polakami... Ale wszyscy o tym dawno zapomnieli... Teraz trzeba sobie ponarzekać na grę... bo to przecież jest taka istotna rzecz w życiu... Moi przodkowie przewracają się w grobach i ronią krwawe łzy... A mi wstyd za Was wszystkich, którzy narzekacie na takie !cenzura!ły, gdy onie przelewali krew i konali dla potomnych. Tak im się odwdzięczacie za poświęcenie... Narzekając na drobiazki, żyjąc bez ideałów, ambicji i celu w życiu... Nażreć się i iść spać...
Wstyd, hańba i pogarda...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Ja korzystam tylko z ryjbuka ;p A czemu niektórzy nie mogą go założyć? Jest jakiś limit wiekowy? O.o
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:20 am

Sakura napisał:
-Eruina- napisał:
Ulquiorra666 napisał:
-Eruina- napisał:
Ulquiorra666 napisał:
-Eruina- napisał:
Jestem niezadowolona, ponieważ nie będę mogła uczestniczyć w proteście. Powód: matka koleżanki urodziła i koleżanka koniecznie musi o tym ze mną porozmawiać na howrse.
Miłego protestu... Beze mnie... Sad

Może Cię to zdziwi, ale Howrse nie jest jedyną opcją komunikacji ze światem Very Happy Są jeszcze: gadu-gadu, skype, facebook i inne takie, poza tym zawsze zostaje staroświecki telefon Wink
Z tym, że ona się uparła i MUSI na howrse. Powód? Mój telefon jest wiecznie wyładowany bo ma zepsutą baterię, skypa nie mamy bo nie posiadamy "bajerów", oczywiście na fejsie mi nie pozwalają się zarejestrować Sad, meilem ani rusz bo ja sprawdzam raz na kiedyś a co dopiero z odpisem, zaś numer GG zgubiłam i mi się nie chce zakładać nowego. Takie jest życie Sad

Twoje życie i nikt Cię nie zmusza do brania udziału w proteście. Wink Jednakże sugeruję odnowić gg, bo chcąc, nie chcąc, komunikatory są dość potrzebne. A fakt, że nie chce Ci się zakładać nowego konta na gg lub odnowić starego (co mnie zajęło dosłownie kilka min, bo też kiedyś zgubiłam hasło), świadczy o tym, że jednak nie bardzo zależy Ci na proteście. ;p No bo niechęć poświęcenia kilku minut, żeby móc wziąć udział w proteście świadczy o tym, że jednak masz go gdzieś.
Z tym że jestem na komputerze bez GG (uch, okropne) i trzeba pobierać, a ja mam mało pamięci. OK, idę odświeżać Smile

Eruina, podpowiem Ci 3 rozwiązania, jeżeli nie chcesz pobierać gg na dysk (też nie pobrałabym, mam inne, dużo lepsze i nie tak bardzo upstrzone wszystkim i niczym komunikatory do dyspozycji), polecam WebGadu, GGLite (bardzo odchudzona wersja gg) lub poczta tlen. Jakieś rozwiązanie zawsze się znajdzie. Jeżeli jednak nie chcesz solidarnie brać udziału w naszym proteście, nie musisz. Nikt nie będzie miał do Ciebie o to pretensji. Ja na pewno nie Smile

Ja też nie, tylko niech po prostu powie, że chce wejść na Howrse tego dnia, a nie zmyśla nam tu prosto w twarz.
Ja mam czwarte rozwiązanie - spotkaj się z nią w realu.
Piąte - nie loguj się i powiedz jej, że miałaś awarię, tyle.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:21 am

Ulquiorra666 napisał:
Ja korzystam tylko z ryjbuka ;p A czemu niektórzy nie mogą go założyć? Jest jakiś limit wiekowy? O.o

Od 13 roku życia.
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:23 am

vernille napisał:
Nie wiem, ja tam psów w życiu do GP nie dawałam, ale okej - poprawię. ;d

bonus +15, lepszy od gryfów, więc chyba się nadają ;p

Malto napisał:

CDog napisał:
piżamka... wiesz co? "kiedyś było trudniej"... nasi dziadkowie umierali na wojnie żebyśmy dalej mogli mówić naszym językiem, żyć w naszym kraju i być Polakami... Ale wszyscy o tym dawno zapomnieli... Teraz trzeba sobie ponarzekać na grę... bo to przecież jest taka istotna rzecz w życiu... Moi przodkowie przewracają się w grobach i ronią krwawe łzy... A mi wstyd za Was wszystkich, którzy narzekacie na takie !cenzura!ły, gdy onie przelewali krew i konali dla potomnych. Tak im się odwdzięczacie za poświęcenie... Narzekając na drobiazki, żyjąc bez ideałów, ambicji i celu w życiu... Nażreć się i iść spać...

świetne XD
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:26 am

Caddie napisał:
Ulquiorra666 napisał:

Od 13 roku życia.

A mam znajomą 12-letnią dziewczynkę i ma ryjbuka xD Szkoda, że na Howrse nie ma takiego ograniczenia Very Happy
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:31 am

Ulquiorra666 napisał:
Caddie napisał:
Ulquiorra666 napisał:

Od 13 roku życia.

A mam znajomą 12-letnią dziewczynkę i ma ryjbuka xD Szkoda, że na Howrse nie ma takiego ograniczenia Very Happy

te, ja 13 w listopadzie bd mieć! XD
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:32 am

Malto napisał:

CDog napisał:

Ehh... w ten sposób wszystko by można argumentować... Nie zdałeś egzaminu na studiach? To nic, kiedyś było gorzej. Babcia Ci zmarła? Nie płacz, kiedyś było gorzej. Masz raka? Nie przejmuj się, kiedyś było gorzej.

Jakoś to do mnie nie trafia, bo kiedyś było kiedyś, a teraz jest teraz. Nie umniejszam roli naszych przodków we wojnie! Co to to nie. Ale przywoływanie tutaj takich rzeczy jest moim zdaniem nie na miejscu i mija się z tematem. Na marginesie laska/koleś ma stanowczo przesadnie patetyczny styl pisania... " Moi przodkowie przewracają się w grobach i ronią krwawe łzy..." - przegięcie, znaczne przegięcie.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:35 am

piżamka napisał:
o ktoś jest lubicie bajki disneya?
sory nie na temat ale mi sie nudzi
Post w wątku o wycofaniu towarzyszy!
Kto takie dzieci dopuszcza do komputera?!
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:36 am

Jej przodkowie przewracają się w grobie, gdy ona używa komputera, o którym nie mieli bladego pojęcia, że kiedykolwiek coś takiego powstanie. Nie wiem w ogóle, co ma piernik do wiatraka.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:37 am

natalias143 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Caddie napisał:
Ulquiorra666 napisał:

Od 13 roku życia.

Wybacz ^^ Ale miałam do czynienia na howrse z ludźmi, którzy mieli nawet i 14 lat, a spamowali mi skrzynkę takimi wiadomościami jak" Ej <3 dasz mi 5 żyfioł za orchidee???? <3<3;*;* " A ograniczenie mogłoby być przynajmniej od tych 11 lat. (to i tak nisko jak dla mnie)
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:38 am

Sakura napisał:
Jej przodkowie przewracają się w grobie, gdy ona używa komputera, o którym nie mieli bladego pojęcia, że kiedykolwiek coś takiego powstanie. Nie wiem w ogóle, co ma piernik do wiatraka.
Sakura, to niby dorosły facet... ciąg dalszy:
Cytat :
Haurufanka... nie jak kaznodzieja...
Jestem osobą dorosłą, pracującą. Mam na utrzymaniu dom, przyszłą żonę, 4 zwierząt i akwarium pełne ryb. Dzięki temu wiem, co jest w życiu ważne... A ponieważ jestem nerwowy to silnie irytuje mnie bachorskie zachowaniem wielu TU obecnych... którzy po prostu są zbyt niedojżali, żeby zrozumieć czym kieruje się właściciel takiego serwisu...Mało tego, próbują to zmienić, co już jest wysiłkiem kompletnie bezcelowym. Wiadomo, mamy demokrację i każdy może robić co mu się żywnie podoba... Tylko szkoda czasu w życiu na głupie zachowanie... No i wiadomo, żaden rząd, ustawa cy wyrok sądu nie zmusi mnie do spokojnej akceptacji takich zachowań ludzkich. Ot i tyle...
Oczywiście bez urazy w czyimkolwiek kierunku.
Patos, patos, patos... aż mi niedobrze.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:39 am

Ludzie, wstawiamy, wstawiamy!
To są kolory pod tło zagrody w ogłoszeniach, nie wiem jaki efekt będzie tu! xD

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 Protestd
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:39 am

Ulquiorra666 napisał:
natalias143 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Caddie napisał:
Ulquiorra666 napisał:

Od 13 roku życia.

Wybacz ^^ Ale miałam do czynienia na howrse z ludźmi, którzy mieli nawet i 14 lat, a spamowali mi skrzynkę takimi wiadomościami jak" Ej <3 dasz mi 5 żyfioł za orchidee???? <3<3;*;* " A ograniczenie mogłoby być przynajmniej od tych 11 lat. (to i tak nisko jak dla mnie)
ograniczenie powinno być na podstawie IQ XD
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:42 am

natalias143 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
natalias143 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Caddie napisał:
Ulquiorra666 napisał:

Od 13 roku życia.

ograniczenie powinno być na podstawie IQ XD

Natalia, wielbię Cię za to stwierdzenie GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 1988476332 GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 669040150 GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 1234489951
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:55 am

Wiecie co wysłałam moje opowiadanie na kontakt.... ale jak wysyłam z niezalogowania to po wysłaniu powinno mnie przekierować na języki? Bo tak było.
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 12:12 pm

LadyArvena napisał:

Dostałam dziś odpowiedź. Wyjątkowo nie z automatu:
"Witaj,

Avatar oraz prezentacja została usunięta ponieważ akcja zachęcająca
innych użytkowników do zaprzestania gry jest niezgodna z regulaminem gry
i dodatkowo było ona promowana poprzez spamowanie wątku na forum
wydarzeń. W związku z tym musieliśmy nałożyć na Twoje konto odpowiednie
sankcję. Uprzejmie prosimy przestrzegać Ogólnych Warunków Użytkowania
Howrse oraz zasad forum.

Pragniemy przy tym zwrócić uwagę, iż forum howrse nie jest przestrzenią
publiczną i obowiązują na nim zasady ujętę w ogólnych warunkach
użytkowania oraz w ogólnych zasadach działania forum, który
zaakceptowałaś tworząc konto.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse"

Arvena,ja dostałam tą samą wiadomość. x.X
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 12:13 pm

http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503669540&page=1
nie umiem robić scenerów!
spis:
znajdziesz tam odpowieć gracz który nazywa nas dzieciaczkami!
Laydy Arvena mając przewodniczącom akcji mam na myśli ciebie;)
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 12:15 pm

Asiaa. napisał:
LadyArvena napisał:

Dostałam dziś odpowiedź. Wyjątkowo nie z automatu:
"Witaj,

Avatar oraz prezentacja została usunięta ponieważ akcja zachęcająca
innych użytkowników do zaprzestania gry jest niezgodna z regulaminem gry
i dodatkowo było ona promowana poprzez spamowanie wątku na forum
wydarzeń. W związku z tym musieliśmy nałożyć na Twoje konto odpowiednie
sankcję. Uprzejmie prosimy przestrzegać Ogólnych Warunków Użytkowania
Howrse oraz zasad forum.

Pragniemy przy tym zwrócić uwagę, iż forum howrse nie jest przestrzenią
publiczną i obowiązują na nim zasady ujętę w ogólnych warunkach
użytkowania oraz w ogólnych zasadach działania forum, który
zaakceptowałaś tworząc konto.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse"

Arvena,ja dostałam tą samą wiadomość. x.X
Czyli kolejny automat Laughing
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 12:18 pm

Przez ola509$, 11 lipca 2012, 19:56:54 (Zgłoś naruszenie)
Podobno jutro jest protest co tam się będzie działo?

Przez Luxeya, 11 lipca 2012, 20:00:18 (Zgłoś naruszenie)
Dzieciaczki protest robią.

Przez spirit1234, 11 lipca 2012, 20:07:41 (Zgłoś naruszenie)
Ja i tak wchodzę na Howrse, mimo że jest protest. Łatwiej będzie dostać się na wysokie miejsce w rankingu ^)

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 9 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 9 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach