Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next
AutorWiadomość
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 1:42 am

-Eruina- napisał:
Jestem niezadowolona, ponieważ nie będę mogła uczestniczyć w proteście. Powód: matka koleżanki urodziła i koleżanka koniecznie musi o tym ze mną porozmawiać na howrse.
Miłego protestu... Beze mnie... Sad

Może Cię to zdziwi, ale Howrse nie jest jedyną opcją komunikacji ze światem Very Happy Są jeszcze: gadu-gadu, skype, facebook i inne takie, poza tym zawsze zostaje staroświecki telefon Wink
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 1:47 am

-Eruina- napisał:
Jestem niezadowolona, ponieważ nie będę mogła uczestniczyć w proteście. Powód: matka koleżanki urodziła i koleżanka koniecznie musi o tym ze mną porozmawiać na howrse.

To pogadajcie w realu? Na skejpie, gg, poprzez e-maile, przez telefon, do wyboru, do koloru.
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 2:04 am

Ulquiorra666 napisał:

Sorki, że tak trochę odejdę od tematu, ale wygląda na to, że wiesz coś na ten temat. Wink Czy oni zwracają pieniądze za całość kuponów, które są na koncie czy za te zakupione gotówką?

Pojęcia nie mam:P W ogólnych zasadach jest zapis,że zwracaja pieniądze za kupony które zostaja na koncie w razie jego kasacji,aczkolwiek nie napisane jest w jakim zakresie. Swego czasu pytałam administracje jak to wyglada,ale odpisano mi tylko,że każdy przypadek rozpatrywany jest indywidualnie.

"Zamknięcie Konta może skutkować refundacją "Kuponów" nieużytych przez Gracza.
Zwrot nieużytych kuponów będzie dokonany za pomocą czeku przekazanego dla Gracza lub, jeśli Gracz jest poniżej 18-go roku życia, dla jego rodziców lub prawnych opiekunów. "

Trzeba też zauważyć,ze użyto słowa "moze" a nie skutkuje:P

Uważam jednak,ze jeżeli ktoś jest "obrotny" i zakupił 20 kuponów,a na koncie ma 100,to na pewno nie zwrócą mu pieniędzy za 100.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 2:19 am

-Eruina- napisał:

poszłaś po bandzie z tym tłumaczeniem - mogłabyś wymyślić coś mądrzejszego albo najlepiej nic się na ten temat nie odzywać a nie takie dyrdymały pisać ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 2:22 am

EREIS napisał:
-Eruina- napisał:

poszłaś po bandzie z tym tłumaczeniem - mogłabyś wymyślić coś mądrzejszego albo najlepiej nic się na ten temat nie odzywać a nie takie dyrdymały pisać ...

Powiedz po prostu, że musisz podtrzymać hodowlę, albo staż ew. chcesz uczestniczyć w loterii, a nie piszesz takie bzdury. Skoro to Twoja koleżanka, to nie uwierzę, że nie masz jej numeru telefonu, gg, skype'a, facebooka, NK, whatever.
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 2:25 am

Caddie,ja mam bana za debili ! I -1 pkt. karmy.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Nick w grze : Anakondaxxx
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 2:52 am

Tekst pod avek - włoski:
12 luglio- la protesta giornata
piu(kreska nad "u") info sulla presentazione.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3258686
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 3:07 am

Mam pomysł na nowy baner z akcją anty-kuponową Wink Co o tym myślicie? :

KUPUJESZ KUPONY? ZAINWESTUJ TE PIENIĄDZE W COŚ POŻYTECZNIEJSZEGO! Smile
Za każdym razem, kiedy chcesz zakupić kupon przez sms-a, możesz lepiej spożytkować te pieniądze wysyłając go np tu: http://fundacja-emir.pl/schronisko/DAROWIZNA/sms-dla-schroniska.htm
Jeśli natomiast płacisz, przelewem - przelej te pieniądze na dowolne schronisko, fundację itp. Very Happy
Możesz również po prostu odłożyć te pieniądze i wpłacić na daną instytucję. Wink
PAMIĘTAJ: PRAWDZIWE ZWIERZAKI BĘDĄ CI BARDZIEJ WDZIĘCZNE NIŻ TE WIRTUALNE! Zgadzam się, że przyjemność z gry to fajna sprawa, ale... NIE BĄDŹ EGOISTĄ. Smile Za kwotę, którą płacisz za jeden kupon za sms-a możesz nakarmić 2 psy/koty dziennie. Im jest bardziej potrzebne jedzenie niż Tobie RO!

Tutaj prośba do uzdolnionych graficznie: Jeśli chcecie się trochę pobawić grafiką pomoglibyście mi wykonać ten baner? Wink Ja niestety umiejętności artystycznych nie posiadam Razz Jeśli ktoś chętny, niech napisze do mnie tu lub na howrse na PW.

Co o tym sądzicie? Na Howrse jest wiele osób wrażliwych na cierpienie zwierząt, więc myślę, że ten przekaz jest skuteczny. Plus: upieczemy 2 pieczenie na jednym ogniu - pomożemy zwierzakom i ograniczymy dofinansowywanie bezdusznej korporacji. Wink Jeżeli jesteście chętni na taką akcję, proponuję ją zrobić PO proteście ^^
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 3:23 am

Ulquiorra666 - ja już bym bardziej dała na fundację Tara, bo skoro Howrse to gra o koniach to prędzej pieniądze przekazywaliby na konie ... ;P
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 3:27 am

Caddie napisał:
Ulquiorra666 - ja już bym bardziej dała na fundację Tara, bo skoro Howrse to gra o koniach to prędzej pieniądze przekazywaliby na konie ... ;P

Niech będzie i tak ^^ Możemy też podać obydwa linki Wink Chodzi mi o sam pomysł.
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 3:43 am

Ulquiorra666 napisał:
Caddie napisał:

Niech będzie i tak ^^ Możemy też podać obydwa linki Wink Chodzi mi o sam pomysł.
sam pomysł jest świetny, poproś vernille, ona uwielbia grafikę i umie ją ładnie robić Smile
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:07 am

Ej to ten protest jest 12-13 lipca czy tylko 12 lipca?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:09 am

Unieważnili mi bana na grę! Very Happy o.O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:10 am

kolorowa85673 napisał:
Ej to ten protest jest 12-13 lipca czy tylko 12 lipca?
tylko 12
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:11 am

Creepy napisał:
Co zrobiłaś? Ja mam bana na forum chociaż nic nie zrobiłam...
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:15 am

Anakondaxxx napisał:
Creepy napisał:

Napisałam zażalenie na kontakt. Jednak czasami to coś daje Wink Za to mam bana na forum Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:18 am

Creepy napisał:
Anakondaxxx napisał:
Creepy napisał:

Napisałam zażalenie na kontakt. Jednak czasami to coś daje Wink Za to mam bana na forum Wink
Ja też napisałam i już 17 godzin czekam na odpowiedź Smile Oczywiście nie cały czas, ale już 17 godzin temu wysłałam zgłoszenie.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:21 am

Hahahahahaha. Mam odpowiedź. Kochany automat, może się przemęczyc od tej ciągłej pracy.. Very Happy

Cytat :
Witaj,

Dziękujemy za przesłanie nam swoich opinii. Pragniemy zwrócić uwagę, iż forum howrse nie jest przestrzenią publiczną i obowiązują na nim zasady, o których mowa w Ogólnych Warunkach Użytkowania dostępnych pod tym linkiem : http://www.howrse.pl/footer/terms oraz w ogólnych zasadach działania forum.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:25 am

Jakaś limes dała wypowiedź na forum howsre:
Przez limes, 11 lipca 2012, 12:22:40 (Zgłoś naruszenie)
Najpierw chcę uprzedzić,że nie mam 4 dni stażu,to jest moje nowe konto,po włamaniu.
Od kiedy Owlient połączyło się z Ubisoftem te 2 robi wszystko byle kupować kupony.
Ma Ubisoft swoje gry to niech się nimi zajmie i niech nie wpieprza się do howrse.
Automatyczne 1,2 PG-i gdzie ta radość z podnoszenia PG?Teraz te bachory 5-11 lat będą miały "Rankingowe hodowle" wkońcu wystarczy pokryć konia,postarzyć i bęc wyższe PG gotowe.
A co z projektem 0 PG?Gracza mają go tak poprostu porzucić?
Usunięcie towarzyszy-towarzysze dawały bonus do GP,PD,um i equus za darmo więc dlatego je kasujecie,bo wkońcu nic za darmo tu nie ma?
Towarzysze dawały PD,które były bardzo ważne dla hodowli,które właśnie motyle i duchy uważały za jedne z najważniejszych rzeczy w hodowli.Niby Ow pisze że "Czyta nasze opinie" ALE NIC W ZWIĄZKU Z NIMI NIE ROBI.Tak wiem zaraz dostanę bana,bo jakaś je**** konfitura/konfident mnie zgłosi za wulgaryzmy .Tak dalej zgłaszajcie,mówię wam wkońcu najważniejsze aby podlizać się Administratorom i moderatorom.

Pewnie 2 minuty i dostanie bana XD przez jakiegoś konfidenta ; d
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:27 am

kolorowa85673 napisał:
Najpierw chcę uprzedzić,że nie mam 4 dni stażu,to jest moje nowe konto,po włamaniu.
Od kiedy Owlient połączyło się z Ubisoftem te 2 robi wszystko byle kupować kupony.
Ma Ubisoft swoje gry to niech się nimi zajmie i niech nie wpieprza się do howrse.
Automatyczne 1,2 PG-i gdzie ta radość z podnoszenia PG?Teraz te bachory 5-11 lat będą miały "Rankingowe hodowle" wkońcu wystarczy pokryć konia,postarzyć i bęc wyższe PG gotowe.
Usunięcie towarzyszy-towarzysze dawały bonus do GP,PD,um i equus za darmo więc dlatego je kasujecie,bo wkońcu nic za darmo tu nie ma?
Towarzysze dawały PD,które były bardzo ważne dla hodowli,które właśnie motyle i duchy uważały za jedne z najważniejszych rzeczy w hodowli.Niby Ow pisze że "Czyta nasze opinie" ALE NIC W ZWIĄZKU Z NIMI NIE ROBI.Tak wiem zaraz dostanę bana,bo jakaś je**** konfitura/konfident mnie zgłosi za wulgaryzmy .Tak dalej zgłaszajcie,mówię wam wkońcu najważniejsze aby podlizać się Administratorom i moderatorom.

A najlepszy jest fragment z konfiturą XD.
Ale ma dziewczyna rację, tego się jej zaprzeczyc nie da Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:33 am

hanka1998 napisał:
kolorowa85673 napisał:

A najlepszy jest fragment z konfiturą XD.
Ale ma dziewczyna rację, tego się jej zaprzeczyc nie da Smile
A jakaś IRA jej odpowiedziała:

Przez IRA, 11 lipca 2012, 12:27:58 (Zgłoś naruszenie)
limes, nikt sie tu nikomu nie podlizuje, ale Twoja wypowiedż swiadczy o Twoim poziomie inteligencji i kultury
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:41 am

Ktoś ją zgłosił,i skasowali wiadomość. xd
Ale na howrse dużo konfitur o.O
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:43 am

o lolz, posty są cenzurowane nawet jak tam nie było treści przeciw 0.o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:45 am

Czytajcie, zanim usuną temat, a mnie zbanują Razz

KLIK
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:45 am

Napisalam tej IRA na forum, że "jak jej się nie podoba to niech nie wchodzi tu" a ta mnie zglosila xD
I ban na forum 1 dniowy : D
Witam,wśród grona tych co dostali bana na forum Smile XD
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:48 am

Cytat :
Przez milena20011, 11 lipca 2012, 12:46:01 (Zgłoś naruszenie)
Zobaczcie co ona ma na prezentacji!Haha nie logujmy sie!Kto jest tak glupi i to wymyslil?
nadużycie poleciało, nie bedzie jeszcze nas obrażać, jakas 11latka -.-
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:50 am

Co za banda idiotów siedzi na Howrse. Bosheee, załamać rąki można GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 2153337378

Nie zdążyłam nawet zareagować, gdy temat po prostu poszedł się paść :/.

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 Protest

Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Sro Lip 11, 2012 4:53 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:52 am

nie napisałam ani jednego przekleństwa a wszystkie moje wiadomości z ostatnich 2 stron zostaly ocenzurowane.
Dostałam bana,ale nie dostałam o tym wiadmości.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:53 am

tak BTW, sakuro, weź ty mi powiedz, dlaczego ankiety na forum Hwr pioszesz! Toż to niedopuszczalne < sarkazm >
Dla nich WSZYSTKO to ankieta -.-

Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Sro Lip 11, 2012 4:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:54 am

Ja tu żadnej ankiety nie widzę Razz. No poza przykładem rodem z Owlientu:" Czy podobają Wam się zmiany? Czy to jest ankieta dla idiotów?

EDIT: Właśnie poinformowano mnie, że obraziłam graczy i Owlient. Dostała ban na dzień i -1 pkt karmy, buahahahaha Twisted Evil

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Sro Lip 11, 2012 4:57 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 6 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach