Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| | | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:05 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Mi usunęli i na incie i na polskim XD Oprócz avatara także prezentacje gratis. Więc nie wiem, od czego to zależy...
A mi usunęli prezentację, ava gratis XD | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:07 pm | |
| Kamil, to jest w konfiguracji i można to przestawić na więcej. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:11 pm | |
| - Caddie napisał:
- Kamil, to jest w konfiguracji i można to przestawić na więcej.
Jak się już to znajdzie XD Dotychczas nie było taki długich wątków, jeśli nie liczyć gierki w stylu "x czy y". Ale chyba muszę w najbliższych dniach pogrzebać i znaleźć... | |
| | | Wiki.3541 Nowy
Nick w grze : Wiki.3541 Liczba postów : 16 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:12 pm | |
| Ok.Zbanowanie na jeden dzień oraz -1 karmy.Norma. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:16 pm | |
| Arveno, napisane super, ale nie wiem, czy oni nie mają jakiegoś limitu znaków.. XD | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:17 pm | |
| - vernille napisał:
- Arvena, w sumie jeden, najważniejszy błąd, wszędzie piszesz macie, wiecie, chcecie, robicie, potem wyjeżdżasz z "Państwu", potem znów macie, wiecie.. XD
Popieram. Zmieniłabym też takie dość kolokwialne zwroty jak np "macie nas gdzieś". Moim zdaniem list musi brzmieć bardziej oficjalnie, żeby potraktowano nas poważnie. Co do treści merytorycznej to jest spoko | |
| | | koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:17 pm | |
| Usuwają pewnie tym głośnym i niewygodnym. Jeśli to robią to znaczy, że avatary i banery łamią regulamin. Powinni, więc usunąć je wszystkim. Skoro dotyczy to tylko wybrańców to prawdopodobnie są całkowicie legalne i nie mają żadnych podstaw do ich usuwania. Edit: Jeśli ktoś dociekliwy napisał i doczekałby się odpowiedzi z kontaktu w tej sprawie to ślicznie proszę o podzielenie się ze mną bardzo jestem ciekawa. Napisałam coś tam na kontakt na INT, ale moja znajomość angielskiego leży. Do tego spodziewam się raczej jakiejś automatycznej odpowiedzi, więc pewnie niewiele zrozumiem.
Ostatnio zmieniony przez koszolak dnia Wto Lip 10, 2012 2:20 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:19 pm | |
| Za co wy tak bany dostajecie? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:20 pm | |
| Za bunt, kochana, za bunt! xD
Arvena, kiedy chcecie to wysłać? Dzisiaj tego nie poprawię, ale jutro myślę, że już dam radę. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:21 pm | |
| vernille ale ty chyba się nie buntujesz ? |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:21 pm | |
| LadyArvena, właśnie czytam Twój post, i jeśli pozwolisz, zwrócę uwagę na dwie rzeczy (na tę chwilę, jestem przy projekcie 0 PG) 1. w kwestii towarzyszy dla punktów dorastania i do Grand Prix nie wspomniałaś o duchach; 2. - Cytat :
- To samo dotyczy hodowli osłów, która z założenia miała prowadzić do jak najniższych statystyk, a niektórzy powzięli sobie cel zdobycia u nich gwiazdki. Zmieniacie coś, co było podstawową zasadą gry
- o ile się nie mylę, gdzieś mi mignęło, że zmiana z automatycznie dodawanym PG nie dotyczy osłów, ale głowy nie dam, gdzie to widziałam. Jak jeszcze na coś wpadnę, dam znać
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Lip 10, 2012 2:48 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:24 pm | |
| A co to, nie można się buntować? Howrse jest dla graczy i chyba mają prawo wypowiedziec swoją opinie co im się podoba a co nie, w końcu oni w to grają a nie jakaś małpa Ow. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:25 pm | |
| Mam takie pytanko ^^ Czy my ten list robimy w wielu wersjach językowych? Bo jeśli tak, to mogę się podjąć tłumaczenia na angielski No chyba, że jest tu ktoś bardziej kompetentny w tym względzie, np po filologii angielskiej czy cuś | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:31 pm | |
| też chętnie zaoferuję swój angielski, najlepiej przy przejrzeniu i poprawieniu wersji wstępnej (; | |
| | | Wiki.3541 Nowy
Nick w grze : Wiki.3541 Liczba postów : 16 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:32 pm | |
| - Sabula napisał:
- A co to, nie można się buntować?
Howrse jest dla graczy i chyba mają prawo wypowiedziec swoją opinie co im się podoba a co nie, w końcu oni w to grają a nie jakaś małpa Ow. Wygląda na to że nie można i Owlient myśli że jak da nam bana to się poddamy XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:33 pm | |
| Kamil, nie, ja nie, ale tłumaczenie/poprawka tekstu raczej nie wchodzi w działania, które można określić jako bunt. ;D
Co do angielskiego, to i ja mogę coś pomyśleć, chociaż wolałabym po polsku popoprawiać bardziej. Jak coś, ja po FCE z angielskiego, mama z filologi, więc.. ;D |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:35 pm | |
| vernille no tak można to zaliczyć do 49 % buntu |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:40 pm | |
| Pozwolicie, że się wypowiem? ten Wasz protest powoli zaczyna przybierać formę polityczna. Osoby które protestują i spamują forum w ten sposób zaczynają wyzywać osoby, które tego protestu nie popierają. Rozumiem cel tego protestu,ale trochę kultury też wartałoby zachować, bo wychodzi na to,że kto protestu nie popiera i zaloguje sie 12 lipca ten "uzależniony od howrse jełop i idiota". Nie potraficie uszanować innych sami domagając sie szacunku. Wasze stanowisko nie jest jedynym słusznym.
Nie mówie tu o wszystkich,ale sa niestety takie osoby. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:44 pm | |
| Kamil no dokładnie, może ciut mniej, hahah. ;D
Nathaly, osobiście sytuacji na forum nie śledzę, buntu nie popieram, a raczej zwyczajnie jest mi on obojętny, ale w sumie nie mamy wpływu na to, że ktoś tam kogoś wyzwał...
Ale - to tak do Mikima i reszty grafików - można zrobić kolejny banner pod tytułem "buntuj się kulturalnie", hahah. "Kto wyzywa, nie jest prawdziwym buntownikiem". :O |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 2:53 pm | |
| - Nathaly napisał:
- Pozwolicie, że się wypowiem?
ten Wasz protest powoli zaczyna przybierać formę polityczna. Osoby które protestują i spamują forum w ten sposób zaczynają wyzywać osoby, które tego protestu nie popierają. Rozumiem cel tego protestu,ale trochę kultury też wartałoby zachować, bo wychodzi na to,że kto protestu nie popiera i zaloguje sie 12 lipca ten "uzależniony od howrse jełop i idiota". Nie potraficie uszanować innych sami domagając sie szacunku. Wasze stanowisko nie jest jedynym słusznym.
Nie mówie tu o wszystkich,ale sa niestety takie osoby. Zgadzam się, że wielu tak robi, bo sama widziałam. Tylko zauważ, że to działa w dwie strony. Sama zostałam wielokrotnie obrażona i zwyzywana przez przeciwników protestu. Nie mam w zwyczaju zgłaszać ludzi za coś takiego, bo uważam, że to głupie gadanie kogoś zdenerwowanego i można to "wziąć na klatę" Chociaż może powinnam zgłosić? Bo mnie zgłoszono mimo, że wypowiadałam się kulturalnie. Jeśli chcesz dowodu z chęcią pokażę Ci moją rozmowę z pewnym użytkownikiem, podczas której pisałam spokojnie i kulturalnie, a ten na mnie najeżdżał i zarzucał mi różne rzeczy. Jednym słowem uważam, że podobną wypowiedź powinnaś wystosować również do drugiej strony barykady . | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 3:11 pm | |
| Ulquiorra666 nie twierdze,że osoby które nie popierają protestu zachowują się zawsze kulturalnie. Taka juz ludzka natura. Ale w aktualnej sytuacji to Wy jesteście strona czynna, która wystąpiła z inicjatywą, która chce coś osiągnąć,wiec to od Was wymaga się po prostu więcej. lezy to też w Waszym interesie,żeby zachęcać osoby do protestu, a póki co większość graczy jest chyba zmęczona i poirytowana całym tym zamieszaniem.
Ps.nic bym tu nie napisała, gdyby jedna z takich osób nie wypowiadała sie w tym wątku:P
Po drugie co do banów na forum - jeżeli łamiecie zasady aby wyrazić swe niezadowolenie musicie się liczyć z konsekwencjami. Nie można, jak to sie mówi, zjeść ciastka i jednocześnie mieć ciastka;)
Co do zmian to osobiście zupełnie mnie nie obchodzą. Jak dla mnie mogliby dzis usunąć te grę i jakos specjalnie by mnie to nie obeszło. domagałabym sie tylko zwrotu za kupony które mam na koncie. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 4:50 pm | |
| - Nathaly napisał:
Co do zmian to osobiście zupełnie mnie nie obchodzą. Jak dla mnie mogliby dzis usunąć te grę i jakos specjalnie by mnie to nie obeszło. domagałabym sie tylko zwrotu za kupony które mam na koncie. Sorki, że tak trochę odejdę od tematu, ale wygląda na to, że wiesz coś na ten temat. Czy oni zwracają pieniądze za całość kuponów, które są na koncie czy za te zakupione gotówką? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:01 pm | |
| Ulquiorra666, Nathaly napisała, że w przypadku, gdyby skasowali grę, a wątpię, by już coś takiego się zdarzyło, więc... co ona Ci ma odpowiedzieć? ;D |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:08 pm | |
| - vernille napisał:
- Ulquiorra666, Nathaly napisała, że w przypadku, gdyby skasowali grę, a wątpię, by już coś takiego się zdarzyło, więc... co ona Ci ma odpowiedzieć? ;D
Pytam, ponieważ jest przepis w regulaminie mówiący o zwrocie gotówki za kupony w momencie kiedy chcesz zrezygnować. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:14 pm | |
| Woaaaah! *życie nabiera w ogóle innego sensu* Naprawdę? A podrzucisz jakiś cytat? Ej, chyba jednak zrezygnuję i odzyskam moje ponad tysiąc złotych może! ;D No ale to też ciekawe, jak oni to liczą, bo nieraz były promocje, kupowałam 20 kuponów, dostawałam 10 dodatkowych i do też się tam naliczało chyba, z tego co pamiętam. Po za tym wcześniej kupony były droższe... |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 5:25 pm | |
| Niestety chodzi tylko o niewykorzystane kupony, czyli te które aktualnie masz na koncie. ;< Wspomniane jest o tym w OWU w punkcie dwudziestym czecim ;D
"Jeśli Gracz jest konsumentem może odstąpić od zawartej umowy i otrzymać zwrot wpłaconej kwoty w terminie 10 dni licząc od dnia przyznania „Kuponów”. Skorzystanie z tego uprawnienia jest możliwe poprzez złożenie w powyższym terminie stosownego oświadczenia. Odstąpienie od umowy nie jest możliwe w przypadku użycia zakupionych „Kuponów”. W sytuacji odstąpienia, Gracz otrzyma pełną refundację ceny "Kuponów", w zgodzie z regułami refundacji OWLIENT, paragrafem 9. " | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Wto Lip 10, 2012 10:16 pm | |
| Od ostatniej aktualizacji, jak tylko na moim koncie pojawia się UFO, po kilku sekundach jest już 'ucieknięte'. Ale wchodzę na czyjeś konto, UFO sobie grzecznie czeka -,- I mam uwierzyć, że to przypadek? (w moim rozumowaniu - uwzięli się na mnie za forum, ava i prezkę XD XD) -,-
A właśnie, ja chyba mam wiecznego bana na forum -,-
Dzisiaj ogólnie z serwerem jest coś nie tak/coś zrobili, bo rankingów koni nie ma Oo | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Lip 11, 2012 1:30 am | |
| Jestem niezadowolona, ponieważ nie będę mogła uczestniczyć w proteście. Powód: matka koleżanki urodziła i koleżanka koniecznie musi o tym ze mną porozmawiać na howrse. Miłego protestu... Beze mnie... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sro Lip 11, 2012 1:40 am | |
| - natalias143 napisał:
- Od ostatniej aktualizacji, jak tylko na moim koncie pojawia się UFO, po kilku sekundach jest już 'ucieknięte'. Ale wchodzę na czyjeś konto, UFO sobie grzecznie czeka -,- I mam uwierzyć, że to przypadek? (w moim rozumowaniu - uwzięli się na mnie za forum, ava i prezkę XD XD) -,-
A właśnie, ja chyba mam wiecznego bana na forum -,-
Dzisiaj ogólnie z serwerem jest coś nie tak/coś zrobili, bo rankingów koni nie ma Oo Mnie np codziennie same znikają z konta equus Też nie wierzę, że to przypadek. Poza tym mam coś takiego jak "wieczne bogactwo" i powinnam dostawać 1000equus każdego dnia, jeśli tylko zalogowałam się poprzedniego. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|