Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:04 pm

LadyArvena napisał:
Już znalazłam. Smile Nie widzę żadnego moda/adimna poza mną więc chyba automatycznie forum rozbiło, że za długi wątek..
A tak w ogóle można ? Shocked
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:05 pm

LadyArvena napisał:
Mi usunęli i na incie i na polskim XD Oprócz avatara także prezentacje gratis. Więc nie wiem, od czego to zależy...
A mi usunęli prezentację, ava gratis XD
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:07 pm

Kamil, to jest w konfiguracji i można to przestawić na więcej.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:11 pm

Caddie napisał:
Kamil, to jest w konfiguracji i można to przestawić na więcej.

Jak się już to znajdzie XD
Dotychczas nie było taki długich wątków, jeśli nie liczyć gierki w stylu "x czy y". Ale chyba muszę w najbliższych dniach pogrzebać i znaleźć...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Wiki.3541
Nowy
Wiki.3541

Nick w grze : Wiki.3541
Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:12 pm

Ok.Zbanowanie na jeden dzień oraz -1 karmy.Norma.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:16 pm

Arveno, napisane super, ale nie wiem, czy oni nie mają jakiegoś limitu znaków.. XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:17 pm

vernille napisał:
Arvena, w sumie jeden, najważniejszy błąd, wszędzie piszesz macie, wiecie, chcecie, robicie, potem wyjeżdżasz z "Państwu", potem znów macie, wiecie.. XD

Popieram. Zmieniłabym też takie dość kolokwialne zwroty jak np "macie nas gdzieś". Moim zdaniem list musi brzmieć bardziej oficjalnie, żeby potraktowano nas poważnie. Co do treści merytorycznej to jest spoko GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 3722976733
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:17 pm

Usuwają pewnie tym głośnym i niewygodnym. Jeśli to robią to znaczy, że avatary i banery łamią regulamin. Powinni, więc usunąć je wszystkim. Skoro dotyczy to tylko wybrańców to prawdopodobnie są całkowicie legalne i nie mają żadnych podstaw do ich usuwania.

Edit: Jeśli ktoś dociekliwy napisał i doczekałby się odpowiedzi z kontaktu w tej sprawie to ślicznie proszę o podzielenie się ze mną Smile bardzo jestem ciekawa. Napisałam coś tam na kontakt na INT, ale moja znajomość angielskiego leży. Do tego spodziewam się raczej jakiejś automatycznej odpowiedzi, więc pewnie niewiele zrozumiem.

Ostatnio zmieniony przez koszolak dnia Wto Lip 10, 2012 2:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:19 pm

Za co wy tak bany dostajecie? Shocked
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:20 pm

Za bunt, kochana, za bunt! xD

Arvena, kiedy chcecie to wysłać? Dzisiaj tego nie poprawię, ale jutro myślę, że już dam radę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:21 pm

vernille ale ty chyba się nie buntujesz ? Razz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:21 pm

LadyArvena, właśnie czytam Twój post, i jeśli pozwolisz, zwrócę uwagę na dwie rzeczy (na tę chwilę, jestem przy projekcie 0 PG) Smile
1. w kwestii towarzyszy dla punktów dorastania i do Grand Prix nie wspomniałaś o duchach;
2.
Cytat :
To samo dotyczy hodowli osłów, która z założenia miała prowadzić do jak najniższych statystyk, a niektórzy powzięli sobie cel zdobycia u nich gwiazdki. Zmieniacie coś, co było podstawową zasadą gry
- o ile się nie mylę, gdzieś mi mignęło, że zmiana z automatycznie dodawanym PG nie dotyczy osłów, ale głowy nie dam, gdzie to widziałam.

Jak jeszcze na coś wpadnę, dam znać Smile

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Lip 10, 2012 2:48 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sabula
Przyjaciel Zagrody
Sabula

Liczba postów : 1203

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:24 pm

A co to, nie można się buntować? Razz
Howrse jest dla graczy i chyba mają prawo wypowiedziec swoją opinie co im się podoba a co nie, w końcu oni w to grają a nie jakaś małpa Ow.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:25 pm

Mam takie pytanko ^^ Czy my ten list robimy w wielu wersjach językowych? Bo jeśli tak, to mogę się podjąć tłumaczenia na angielski Smile No chyba, że jest tu ktoś bardziej kompetentny w tym względzie, np po filologii angielskiej czy cuś Wink
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:31 pm

też chętnie zaoferuję swój angielski, najlepiej przy przejrzeniu i poprawieniu wersji wstępnej (;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Wiki.3541
Nowy
Wiki.3541

Nick w grze : Wiki.3541
Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:32 pm

Sabula napisał:
A co to, nie można się buntować? Razz
Howrse jest dla graczy i chyba mają prawo wypowiedziec swoją opinie co im się podoba a co nie, w końcu oni w to grają a nie jakaś małpa Ow.
Wygląda na to że nie można i Owlient myśli że jak da nam bana to się poddamy XD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:33 pm

Kamil, nie, ja nie, ale tłumaczenie/poprawka tekstu raczej nie wchodzi w działania, które można określić jako bunt. ;D

Co do angielskiego, to i ja mogę coś pomyśleć, chociaż wolałabym po polsku popoprawiać bardziej. Jak coś, ja po FCE z angielskiego, mama z filologi, więc.. ;D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:35 pm

vernille no tak można to zaliczyć do 49 % buntu Razz
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:40 pm

Pozwolicie, że się wypowiem?
ten Wasz protest powoli zaczyna przybierać formę polityczna.
Osoby które protestują i spamują forum w ten sposób zaczynają wyzywać osoby, które tego protestu nie popierają.
Rozumiem cel tego protestu,ale trochę kultury też wartałoby zachować, bo wychodzi na to,że kto protestu nie popiera i zaloguje sie 12 lipca ten "uzależniony od howrse jełop i idiota".
Nie potraficie uszanować innych sami domagając sie szacunku.
Wasze stanowisko nie jest jedynym słusznym.

Nie mówie tu o wszystkich,ale sa niestety takie osoby.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:44 pm

Kamil no dokładnie, może ciut mniej, hahah. ;D

Nathaly, osobiście sytuacji na forum nie śledzę, buntu nie popieram, a raczej zwyczajnie jest mi on obojętny, ale w sumie nie mamy wpływu na to, że ktoś tam kogoś wyzwał...

Ale - to tak do Mikima i reszty grafików - można zrobić kolejny banner pod tytułem "buntuj się kulturalnie", hahah. "Kto wyzywa, nie jest prawdziwym buntownikiem". :O
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:53 pm

Nathaly napisał:
Pozwolicie, że się wypowiem?
ten Wasz protest powoli zaczyna przybierać formę polityczna.
Osoby które protestują i spamują forum w ten sposób zaczynają wyzywać osoby, które tego protestu nie popierają.
Rozumiem cel tego protestu,ale trochę kultury też wartałoby zachować, bo wychodzi na to,że kto protestu nie popiera i zaloguje sie 12 lipca ten "uzależniony od howrse jełop i idiota".
Nie potraficie uszanować innych sami domagając sie szacunku.
Wasze stanowisko nie jest jedynym słusznym.

Nie mówie tu o wszystkich,ale sa niestety takie osoby.

Zgadzam się, że wielu tak robi, bo sama widziałam. Tylko zauważ, że to działa w dwie strony. Wink Sama zostałam wielokrotnie obrażona i zwyzywana przez przeciwników protestu. Nie mam w zwyczaju zgłaszać ludzi za coś takiego, bo uważam, że to głupie gadanie kogoś zdenerwowanego i można to "wziąć na klatę" Razz Chociaż może powinnam zgłosić? Bo mnie zgłoszono mimo, że wypowiadałam się kulturalnie. Jeśli chcesz dowodu z chęcią pokażę Ci moją rozmowę z pewnym użytkownikiem, podczas której pisałam spokojnie i kulturalnie, a ten na mnie najeżdżał i zarzucał mi różne rzeczy.

Jednym słowem uważam, że podobną wypowiedź powinnaś wystosować również do drugiej strony barykady . Wink
Powrót do góry Go down
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:11 pm

Ulquiorra666 nie twierdze,że osoby które nie popierają protestu zachowują się zawsze kulturalnie. Taka juz ludzka natura. Ale w aktualnej sytuacji to Wy jesteście strona czynna, która wystąpiła z inicjatywą, która chce coś osiągnąć,wiec to od Was wymaga się po prostu więcej. lezy to też w Waszym interesie,żeby zachęcać osoby do protestu, a póki co większość graczy jest chyba zmęczona i poirytowana całym tym zamieszaniem.

Ps.nic bym tu nie napisała, gdyby jedna z takich osób nie wypowiadała sie w tym wątku:P

Po drugie co do banów na forum - jeżeli łamiecie zasady aby wyrazić swe niezadowolenie musicie się liczyć z konsekwencjami. Nie można, jak to sie mówi, zjeść ciastka i jednocześnie mieć ciastka;)

Co do zmian to osobiście zupełnie mnie nie obchodzą. Jak dla mnie mogliby dzis usunąć te grę i jakos specjalnie by mnie to nie obeszło. domagałabym sie tylko zwrotu za kupony które mam na koncie.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 4:50 pm

Nathaly napisał:

Co do zmian to osobiście zupełnie mnie nie obchodzą. Jak dla mnie mogliby dzis usunąć te grę i jakos specjalnie by mnie to nie obeszło. domagałabym sie tylko zwrotu za kupony które mam na koncie.

Sorki, że tak trochę odejdę od tematu, ale wygląda na to, że wiesz coś na ten temat. Wink Czy oni zwracają pieniądze za całość kuponów, które są na koncie czy za te zakupione gotówką?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 5:01 pm

Ulquiorra666, Nathaly napisała, że w przypadku, gdyby skasowali grę, a wątpię, by już coś takiego się zdarzyło, więc... co ona Ci ma odpowiedzieć? ;D
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 5:08 pm

vernille napisał:
Ulquiorra666, Nathaly napisała, że w przypadku, gdyby skasowali grę, a wątpię, by już coś takiego się zdarzyło, więc... co ona Ci ma odpowiedzieć? ;D

Pytam, ponieważ jest przepis w regulaminie mówiący o zwrocie gotówki za kupony w momencie kiedy chcesz zrezygnować. Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 5:14 pm

Woaaaah! *życie nabiera w ogóle innego sensu*
Naprawdę? A podrzucisz jakiś cytat? Ej, chyba jednak zrezygnuję i odzyskam moje ponad tysiąc złotych może! ;D
No ale to też ciekawe, jak oni to liczą, bo nieraz były promocje, kupowałam 20 kuponów, dostawałam 10 dodatkowych i do też się tam naliczało chyba, z tego co pamiętam. Po za tym wcześniej kupony były droższe...
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 5:25 pm

Niestety chodzi tylko o niewykorzystane kupony, czyli te które aktualnie masz na koncie. ;<
Wspomniane jest o tym w OWU w punkcie dwudziestym czecim ;D

"Jeśli Gracz jest konsumentem może odstąpić od zawartej umowy i otrzymać zwrot wpłaconej kwoty w terminie 10 dni licząc od dnia przyznania „Kuponów”. Skorzystanie z tego uprawnienia jest możliwe poprzez złożenie w powyższym terminie stosownego oświadczenia. Odstąpienie od umowy nie jest możliwe w przypadku użycia zakupionych „Kuponów”. W sytuacji odstąpienia, Gracz otrzyma pełną refundację ceny "Kuponów", w zgodzie z regułami refundacji OWLIENT, paragrafem 9. "
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 10:16 pm

Od ostatniej aktualizacji, jak tylko na moim koncie pojawia się UFO, po kilku sekundach jest już 'ucieknięte'. Ale wchodzę na czyjeś konto, UFO sobie grzecznie czeka -,- I mam uwierzyć, że to przypadek? (w moim rozumowaniu - uwzięli się na mnie za forum, ava i prezkę XD XD) -,-

A właśnie, ja chyba mam wiecznego bana na forum -,-

Dzisiaj ogólnie z serwerem jest coś nie tak/coś zrobili, bo rankingów koni nie ma Oo
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 1:30 am

Jestem niezadowolona, ponieważ nie będę mogła uczestniczyć w proteście. Powód: matka koleżanki urodziła i koleżanka koniecznie musi o tym ze mną porozmawiać na howrse.
Miłego protestu... Beze mnie... Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 1:40 am

natalias143 napisał:
Od ostatniej aktualizacji, jak tylko na moim koncie pojawia się UFO, po kilku sekundach jest już 'ucieknięte'. Ale wchodzę na czyjeś konto, UFO sobie grzecznie czeka -,- I mam uwierzyć, że to przypadek? (w moim rozumowaniu - uwzięli się na mnie za forum, ava i prezkę XD XD) -,-

A właśnie, ja chyba mam wiecznego bana na forum -,-

Dzisiaj ogólnie z serwerem jest coś nie tak/coś zrobili, bo rankingów koni nie ma Oo

Mnie np codziennie same znikają z konta equus Razz Też nie wierzę, że to przypadek. Poza tym mam coś takiego jak "wieczne bogactwo" i powinnam dostawać 1000equus każdego dnia, jeśli tylko zalogowałam się poprzedniego.

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 5 z 35Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach