Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowa praca - co do poprawy? | |
|
+12Manroe Arbuzek_10 Szarusia16 Kitka ana0000000000 EREIS najreproduktor EveDallas Basia wilczyca1000 avrilka i3nici 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:17 pm | |
| - najreproduktor napisał:
- Ale napisała także nie wiem ile masz lat. Wszytsko trzeba czytać.
Ale napisała... W przeciwieństwie do Ciebie umiem czytać. Może nie spojrzała... To już do głowy Ci nie wpadło, no bo po co? Nie komentuję tu Jej wypowiedzi tylko Twoją. Czy Ona napisała, że "myśli, że masz 12 lat"? Nie, napisała, że na tyle brzmisz, a to jest duża różnica. - najreproduktor napisał:
- Fajnie, że w końcu mam wrogów bo ostatnio dużo przyjaciół. A to, że Ciebie wkurzyłąm jakoś mnie mało interesa ale ok, i tak myslę, że nie mam czym kogoś wkurzać.
Po prostu i3nici uważa się za graficzkę choć zamiast cieniowania jak np, vernille czy szarusia albo karolina używasz dziwnego sposobu którego nie można nazwać cieniowaniem. Jeśli chcesz którejś z nich dorównać i pokazać, że umiesz dobrze rysować zacznij rysować ich sposobem, bo z takim nie dojedziesz do nich. Nie, nie uważam się za graficzkę bo nią nie jestem i nie mam zamiaru w ogóle rysuję z przyjemności nie dla was, ani howrse. I przyjmij tą krytykę jak każdą inną, wkuj sobie, że napisała to osoba pod innym nickiem jeśli uwzięłaś się na mnie. i3nici rysuje swoim sposobem, jest oryginalna, jako jedyna tak cieniuje. Dorównywać nikomu nie chcę, bo rysowanie to dla mnie przyjemność i zabawa, nie rywalizacja. Co do reszty, kłócić się nie będę, bo przyjmuję krytykę, w przeciwieństwie do Cb. I nie nie uwziełam się, po prostu stałaś się strasznie pusta i nabrałaś zbyt dużego mniemania o sobie, uważasz się za leszą od Niej, bo rysujesz innym sposobem. Szkoda słów... | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:20 pm | |
| Najreproduktor, czy przypadkiem nie masz na imię Julia. Nie chce być nachalna, ale z Julią, którą mam na myśli kłóciłam się tyle razy w 4 oczy, że chyba poznaję taki ,,styl'' kłócenia się. | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:26 pm | |
| Nie mam na imię Julia.
hahahah ja uważam się za lepszą ? Możesz mi to udowdnić ? Nigdzie tego jakoś nie napisałam, także nie wiem skąd ten pomysł. Ja do nikogo się nie porównuję bo nie rywalizuję z nikim rysuję dla przyjemności jak wspomniałam, A dlaczego krtykę masz ty przjmować ? nie piszę o krytyce do Ciebie. Mniemania nie mam za grosz o sobie, jeszcze nigdy siebie nie pochwaliłam może i na to wygląda,że się chwalę ale to błąd. A pusta może jesteś ty jeśli mnie nie znasz z realu nie pisz o mnie takich słów. Jeśli mnie znasz to proszę bardzo możesz mnie przezywać do woli przyjmuję na klatę. | |
| | | i3nici Już coś wie
Nick w grze : i3nici Liczba postów : 182 Dołączył : 11/07/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:35 pm | |
| HAHA, oj, jednak się chyba poddaję. Może jesteś zbyt niedojrzała emocjonalnie, ale nasza rozmowa traci sens. Czepiasz się wszystkiego i snujesz jakieś teorie. Weź, opamiętaj się trochę. Jak już Twoje ubogie słownictwo i kiepska znajomość zasad interpunkcji zaczynają kłóć mnie w oczy, to znaczy, że Twoje wypowiedzi straciły wartość merytoryczną zupełnie i już po prostu nie chcę mi się myśleć co na takie głupotki odpisać... Eech, baw się dobrze w swoim realnym życiu i może skoro jest takie rozbudowane to zajmij się nim i przestań ludziom głowy truć tutaj. | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:46 pm | |
| Nie będę się pogrążać, mam swoją godność więc pozwól, że nie odpowiem na komentarze. Mogłabym się jeszcze bronić do woli ale jak widzę Twoje wypowiedzi to myślę, że już wszystko Ci się plącze więc dam Ci spokój, mam nadzieję, że ty też mi dasz i nasze drogi `kłótni` się rozejdą bo w sumie ja wszystko już powiedziałam co miałam powiedzieć.
Dziękuję, nie będę już tu zaglądać ale mam małe, malutkie nadzieje, że choć trochę mnie zrozumiesz i przyjmiesz porady które będę wysyłać, bo nie robię tego dla Ciebie abyś !cenzura!łaa ale żebyś się wzbiła. Myśl jak chcesz ja wiem swoje. Ja także spróbuję być w stosunku do Ciebie bardziej wyrozumiała i liczę na odwdzięczenie, choć w to wątpię ale zawsze 1jest ten 1%.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez najreproduktor dnia Wto Sie 28, 2012 2:02 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:52 pm | |
| Posłuchaj, to Ty na mnie naskoczyłaś, więc teraz nie rób z siebie ofiary mojej agresji i chamstwa. To po pierwsze, po drugie miałaś już nie odpisywać od trzech komentarzy, więc zamiast się wywodzić o tym, że kończysz tę konwersację, po prostu ją skończ. I jeżeli już chcesz kłótnię złagodzić to nie dodawaj uszczypliwych komentarzy co drugie zdanie, bo to raczej nie pomaga. Amen. | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 1:58 pm | |
hahahah ja uważam się za lepszą ? Możesz mi to udowdnić ? Nigdzie tego jakoś nie napisałam, także nie wiem skąd ten pomysł. Ja do nikogo się nie porównuję bo nie rywalizuję z nikim rysuję dla przyjemności jak wspomniałam, "Moją pracę porównujesz do swojej ? Ile nad swoimi pracami siedzisz ? Godzinkę ? Masz bardzo banalny sposób cieniowania - ja rysuję konia kilka dni a nawet tydzień po kilka godzin dziennie kawałek po kawałku a nie od razu całego konia." A to to co niby - konstruktywna krytyka? - najreproduktor napisał:
- A dlaczego krtykę masz ty przjmować ? nie piszę o krytyce do Ciebie.
"I przyjmij tą krytykę jak każdą inną, wkuj sobie, że napisała to osoba pod innym nickiem jeśli uwzięłaś się na mnie." Niee, wcale, piszesz to do mnie, ale nie piszesz o krytyce do mnie... I komu tu się wszystko plącze? - najreproduktor napisał:
- Mniemania nie mam za grosz o sobie, jeszcze nigdy siebie nie pochwaliłam może i na to wygląda,że się chwalę ale to błąd. A pusta może jesteś ty jeśli mnie nie znasz z realu nie pisz o mnie takich słów. Jeśli mnie znasz to proszę bardzo możesz mnie przezywać do woli przyjmuję na klatę.
Może w realu taka nie jesteś, ale tu śmierdzi poczuciem wyższości i wielkim mniemaniem o sobie na kilometr... | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 2:01 pm | |
- Nie będę się pogrążać, mam swoją godność więc pozwól, że nie odpowiem na komentarze. Mogłabym się jeszcze bronić do woli ale jak widzę Twoje wypowiedzi to myślę, że już wszystko Ci się plącze więc dam Ci spokój, mam nadzieję, że ty też mi dasz i nasze drogi `kłótni` się rozejdą bo w sumie ja wszystko już powiedziałam co miałam powiedzieć.
Dziękuję, nie będę już tu zaglądać ale mam małe, malutkie nadzieje, że choć trochę mnie zrozumiesz i przyjmiesz porady które będę wysyłać, bo nie robię tego dla Ciebie abyś !cenzura!ła ale żebyś się wzbiła. Myśl jak chcesz ja wiem swoje. Ja także spróbuję być w stosunku do Ciebie bardziej wyrozumiała i liczę na odwdzięczenie, choć w to wątpię ale zawsze 1jest ten 1%.
Pozdrawiam. Jak moja mama: kończą jej sie argumenty; Masz szlaban! Tak samo Ty: kończą Ci się argumenty; " bo w sumie ja wszystko już powiedziałam co miałam powiedzieć." Sama zaczęłaś, a teraz próbujesz z tego wyjść. Żałosne... | |
| | | Kitka Już coś wie
Nick w grze : Mówię na PW Liczba postów : 113 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Wto Sie 28, 2012 3:05 pm | |
| A ja się za bardzo na CP nie znam, ale fajny konik Trochę dziwnie się zrobiło w tym wątku, ale ja nie chcę się wtrącać | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 2:30 am | |
| najreproduktor, każdy wyrabia sobie taki styl jaki jemu się podoba, nie da się skopiować stylu kogoś innego. Chciałabym rysować tak samo jak np. balaa, ale wiem, że tak się po prostu nie da. Nie wiem czemu uważasz, że styl i3nici jest zły, dziewczyna wie gdzie ma te cienie rozłożyć, a jak to zrobi to już jej sprawa. A co powiesz na styl grypwolf? Uważasz, że cell shading to coś prostego? Tu nie tylko trzeba mieć wielką wiedzę o anatomii, ale też umieć zrobić piękny lineart. Nie wiem czemu upierasz się, że tylko styl semi-realistyczny jest czegoś wart... i3nici, co do tego konia to wg mnie nogi są troszkę za bardzo rozmazane, zapomniałaś, że włosy na ogonie też dają cień xd co do wideł to nie umiem tego określić słowami, więc odpaliłam Photoshopa: i jeszcze coś...bądź bardziej wyrozumiała dla początkujących. Każdy kiedyś zaczynał ;3
Ostatnio zmieniony przez Szarusia16 dnia Sro Sie 29, 2012 11:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 7:28 am | |
| Dziękuję Szarusiu, poprawię. :3 | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 8:25 am | |
| Poprawiłam : "widły", cień na nogach, oko, usunęłam krew, starałam się coś z chrapami zrobić. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 10:57 am | |
| Pozwolę sobie i ja dodać (mam nadzieję) konstruktywny komentarz.Tak więc..Twoje prace mi się bardzo podobają.Sama nie potrafię namazać prosto nawet jednej kreski ( zapewne już to wiecie xD ) .Podoba mi się twój styl/sposób rysowania.Nie mówię tego tylko po to by się podlizać,bo naprawdę tak uważam.Mam nadzieję,że twoja twórczość przyniesie chlubę naszej polskiej wersji Howrse |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 11:14 am | |
| Bardzo Ci dziękuję pysiu. Przede mną jeszcze daleka droga, ale mam nadzieję, że dzięki Wam i Waszym radom będę coraz lepsza z pracy na pracę. W każdy projekt wkładam dużo serca i za każdym razem odkrywam nowe szczegóły anatomii koni. :3 Cieszę się bardzo, że niektórym z Was odpowiada mój styl. | |
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 11:22 am | |
| Cudo! I nic więcej nie trzeba dodawać. | |
| | | Kitka Już coś wie
Nick w grze : Mówię na PW Liczba postów : 113 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 12:35 pm | |
| Ja się nie znam, ale ten ogon to chyba nie w moim typie, ale ładny Fajny konik | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 12:52 pm | |
| Dziękuję Kitty. Cóż, z tym ogonem chodziło mi o to, aby konia trochę udziwnić. Żeby bardziej przyciągał uwagę. :3 | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 1:24 pm | |
| Jakbyś zrobiła ogon na pół ramki to też by przyciągnął uwagę z tym zielonym okiem lepiej wygląda, ale czerwone też było urocze XD | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 2:35 pm | |
| Śliczne, tylko czy grzywa celowo :przylega" do szyi? Bo wygląda gdyby każdy włosek odrastał z szyi właśnie.Bardzo mi się podoba Twój styl również jest bardzo ładny i staranny. Gdybyś tylko przyciemniła ogonek na kolor podobny do reszty ciała chyba byłoby lepiej. Aaa, i jeszcze możesz dodać bliznę na oku, i poobijać mu kopyta, jedna pęcina może być troszkę zdarta, do pyska by mu było xD | |
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Sro Sie 29, 2012 2:37 pm | |
| Napisz jeśli praca zostanie przyjęta. Kupie wtedy ZJ i natychmiast zacznę jej szukać. | |
| | | Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Czw Sie 30, 2012 12:58 am | |
| wydaje mi się, że ogon ma zupełnie inny kolor niż reszta ciała... oO a tak poza tym to śliczny. | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Czw Sie 30, 2012 3:17 am | |
| Szarusia - prawda, ale z takim łysym było mniej pracy. Arbuzek - tak, grzywa celowo jest taka reniferowa :3 Dobry pomysł, ta blizna, tylko nie wiem jeszcze, czy umiem to narysować. Basia - wątpię, żeby przeszła, ale dziękuję Co do ogona - celowo jest w innym odcieniu, ale mogę to zmienić. | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Czw Sie 30, 2012 5:04 am | |
| Jest cudowny Jak wyślesz- masz mój głos (: | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Czw Sie 30, 2012 5:05 am | |
| Dziękuję, bardzo mi miło. | |
| | | Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Czw Sie 30, 2012 2:41 pm | |
| A powiesz mi, co to jest to jak się kończy szyja? Jakieś 3 krechy? Czy to przedstawia spływającą krew czy coś innego? | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Pią Sie 31, 2012 1:30 am | |
| Nie wierzę... teraz mnie się będziesz czepiać? Cóż, może to być albo pręga grzbietowa, tylko udziwniona (nie wiem, czy zauważyłaś, ale koń celowo nie jest naturalny -_-") albo śladowa maść brindle, ciekawe czy w ogóle o tym słyszałaś. Jeśli nie to proszę : http://www.pferde-rassen.de/bilder/b/BrindleHorse.jpg chodzi o te paski, jakbyś się nie domyśliła... | |
| | | Chantell Już coś wie
Nick w grze : Chantell Liczba postów : 103 Dołączył : 12/05/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Pią Sie 31, 2012 2:00 am | |
| piękny *o* mogłabyś wstawić większą wersję? chciałabym się przyjrzeć dokładniej, a ja już ślepnę powoli.. ;d | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Pią Sie 31, 2012 2:16 am | |
| Jasne, proszę bardzo. Dziękuję. | |
| | | Chantell Już coś wie
Nick w grze : Chantell Liczba postów : 103 Dołączył : 12/05/2012
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Pią Sie 31, 2012 2:50 am | |
| te oczy dużo lepiej wyglądają. masz talent : D | |
| | | i3nici Już coś wie
| Temat: Re: Nowa praca - co do poprawy? Pią Sie 31, 2012 3:21 am | |
| To prawda, dobry pomysł był ze zmianą koloru. :3 Dziękuję bardzo! | |